- Otrzymane podziękowania: 11
- /
- /
- /
- /
- /
- Lipiec 2011 nalezy do Nas
Lipiec 2011 nalezy do Nas
- masuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Poszukam w ikei:) Dzięki Nati:)
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- natimp1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 0
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mamita swoich córek :)
ja tez planowałam w przyszłym roku robic impreze niespodzianke na 40
witam sie tylko i spadam do roboty
a i nati-nie wiem czy to mozliwe ale ta camilla podziałała chyba bo juz po 2 dawkach spala o niebo lepiej choc baba w aptece mówiła,z e dopiero jak kilka dni sie podaje to działa niby....
chyba,z etoprzypadek
Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...
- natimp1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ty mnie z tą 40 nie stresuj, .. ja tam planuję , najwyżej go na niej nie będzie:)
mi ta camilla działa - po jednej było już lepiej, a wczoraj jak łącznie dostał 3 to spoko- "tylko "3 pobudki na głaskanko lub mleczko, ale tomka mówi ze dziś lepiej
- natimp1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- aniaw
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mam cudownych trzech facetów:)
Fajnie, że camilia zadziałała u Waszych maluchó, boszsz te zębole to nas wykończą
Masuska ja oglądałąm tych fizoli czy jak im tam Przełączyłąm akurat bo na innym programie reklama była i na jakieś jeszcze 2 inne występy się załapałam
Nie wiem o co kaman w tym programie ale od yury dostali 2xtak i 2xnie
Ale najlepszy był tekst któregoś kolesia jak już schodzili ze sceny tym korytarzem, nie pamiętam dokładnie, ale coś w tym stylu, że tak to jest jak chce się śpiewać i tańczyć a nie potrafi się ani tego ani tego - to powiedział któryś z tych fizoli
Oposek to może macie ochotę na spływ kajakowy w sobotę rocznicową z mężem?
Wczoraj mieli jeszcze kilka wolnych miejsc: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.
Tam trzeba się zgłosić, zupełna darmocha a poznaje się extra dziewicze miejsca po drugiej stronie wisły Tam jest tyle fajnych plaż zupełnie niedostępnych bez kajaka
My byliśmy zachwyceni
To do później
- Rika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
My nie mamy bramki na schody bo mąż już kupuję ją 2 lata i jakoś kupić nie może a teraz to już się nie opłaca jak zaraz idziemy na górę. Masuska oni nie przeszli dalej i chyba przestałabym to oglądać gdyby przeszli...
Nati co innego mieć wszystko gdzieś a co innego siedzieć jak intruz na chama Ja też mam swoje uczucia i to co mówiły to zwykłe chamstwo i przesada...
Masuska a jakie ząbki małemu teraz idą?
Różyczko u nas też camillia pomagała.
To spadam, głowa mnie boli.
- masuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Rika ja sama uwielbiam tą reklamę Genialna jest:) A koleś lepiej dupką kręci ode mnie:P
Ania ja nie mam polsatu, a szkoda że nie przeszli, bo wreszcie ktoś byłby z jajem.
Ale przyznajcie że muzyczka fajoska:)
Rika Piotrowi wychodzi ostatnia górna czwórka. Reszta już jest od miesiąca, a ta cholera się chrzani. A i są widoki na kiełki dolne.
http://s2.pierwszezabki.pl/043/043055990.png?4209
- masuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Rika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- natimp1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Nie wiem czy to złośliwe czasem nie było;) żarcik oczywiście Rybeczko
Dziś jak ma aplikowane leki to lepiej.. jak Tomek stwierdził .. nawet fajny tez nasz syn... sorki ale nawet?????????... on przecudny przecież jest !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Rika rozumiem o co Ci chodzi.. Wy to w ogóle to chyba tak jakoś obustronnie się wkurzacie co?
Anka.... czuję się urażona w ogóle się we mnie nie zaczynasz .. czuję się opuszczona, zaniedbana i niechciana..
dzis po pracy na zakupy do pepco, wyprawkę papierniczą Maksiemu zrobić a w związku tym prosto z pracy do domu mamusi.. czyli na ciepłu obiadek:)
- masuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Co z tym robić dalej? Wczoraj zapomniałam ginowi powiedzieć...
- Rika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- aniaw
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mam cudownych trzech facetów:)
Nie wiem czy Wam pisałam, że zorganizowaliśmy akcję na zbieranie przyborów szkolnych dla jednej Pani co ma 6dzieci i znalazła się teraz w trudnej sytuacji I jeszcze 1 dziecko ma poważnie chore W ogóle jakoś jej się teraz wszystko poplątało
No i jestem tak mocno poruszona i podbudowana bezinteresowną hojnością ludzi
Przynosza co chwila jakies zeszyty, farby, kredki, plasteliny itd Fajniutkie plecaki i piórniki, wszystko nówki i śliczne
Mamy tego już dosyć sporo - ponad 40kg i pierwsze paczki wysłalismy
Oj dzieciaczki na pewno się ucieszą Bo tam jeszcze ciuszki i słodycze dorzuciliśmy
Sama przyniosłam kilka rzeczy, ale tak bardziej symbolicznie
Jedna babka nawet dała kase na opłacenie przesyłki
Oj sa jeszcze ludzie, którzy nie żyja tylko dla siebie
Różyczko dopiero doczytałam o tych mietówkach Powinno być ostrzeżenie na opakowaniu A płyt dla dzieci nie mam żadnych tylko z neta puszczamy
Rika ale beszczelna ta babka Twoje to zapewne szaleja przy muzyczce bo moje też uwielbiają Szymi przy czymś żywszym zaraz wyciąga wszystkich na środek pokoju i musimy razem tańczyć
Masuska powodzonka w szykowaniu imprezki dla małża A jutro może jaką pyszna słatke i jakis deser i do wyrka My nie mamy schodów, więc bramki tym bardziej A z tym mlekiem to nie wiem Podobno niektórym długo się utrzymuje czasem trzeba podać hormony blokujace
Nati a co Tobie kaman? Przecież ja Cię czytam jak dobrą powieść humorystyczno-kryminalną I ja Cię coraz bardziej lubić A co to za ważny dzień miałaś wczoraj bo nie napisałaś???
I fajnie Tobie z tymi ciuszkami od koleżanki I obiadek u mamy, toz za dobrze się Tobie powodzi No wiem, że spływ fajna rzecz bo się w to bawiliśmy, ale może w przyszłym roku już
Hoborku jak w szkole?
Oposek jak świetowanie?
No i czas znów do pracy wrócić
- Oposek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- http://litki.blogspot.com/
Aniu mega szacun Jak następnym razem będziesz cośzbierać to się pochwal, ja odkąd nie pracuje, czuje się wyłączona z takich akcji, a bardzo bym chciała. Mogę oczywiście wpłacać pieniądze na jakieś cele, czy dać ubranka do caritasu, ale jakoś nie mam zaufania, że to trafi tam, gdzie powinno.