- /
- /
- /
- /
- /
- Lipiec 2011 nalezy do Nas
Lipiec 2011 nalezy do Nas
- Rika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Już nie mogę doczekać się jak pokażę Wam zdjecia mieszkania
Aniaw gdzie w ząbkach jest ikea??? My mamy zamiar jechać na targówek.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- aniaw
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mam cudownych trzech facetów:)
- Otrzymane podziękowania: 0
- Rika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
To gdzieś na Radzymińskiej jest???
- aniaw
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mam cudownych trzech facetów:)
Kurka ja to bardzo chętnie bym wpadła do Ciebie na herbatkę gdyby troszkę bliżej było a tak to wiesz cała wyprawa z maluchami
Ale trzeba coś pokombinować
A Ty miałaś przyjechać nad jeziorko do nas
- Oposek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- http://litki.blogspot.com/
U nas całkowity brak czasu na cokolwiek. W końcu się zmobilizowałam i powystawiałam rzeczy na allegro, liczę bardzo, że ładna kasa się uzbiera, bo zakupy jesienno-zimowe pożarły niezłą sumkę Zrobiliśmy przemeblowanie w filipowym pokoju, porządek w zabawkach, a mimo to miejsca ciagle brak;) Ubranka jesienne już poprane, poprasowane i ułożone, letnie jeszcze leżą, ale chyba niebawem trzeba je będzie wywieźć do babci;)
Wczoraj Młody został z Dziadkami, a my byliśmy na kolacji i w kinie, Mąż się postarał, zresztą On z tych starających całe szczęście Dziś idziemy na spotkanie ze znajomymi, wcześniej na jakiś spacer, bo pogoda ładna.
Jakby kogoś interesowało, to w C&A obniżka 20% na zakupy przez net. W Decathlonie kombinezony dziecięce od 30 września. Koleżanka wczoraj zachwalała zabawkę:
allegro.pl/kiddieland-promocja-odkrywczy...0zl-i2599463184.html Może któraś z Was ma i może coś powiedzieć?
Ma świetne opinie na forach i teraz się zastanawiamy, niedługo Filip ma imieniny, potem Gwiazdka. Dostał Arkę Noego tej firmy i kocha ją bardzo, nawet szczeniaczek uczniaczek leci w kąt, jak arka jest obok;)
No i zakup sanek jeszcze planujemy.
- masuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 11
Różyczko, torcik cudo:) A pierwszy raz zrobiłam biszkopt i się udał
Ania, ale Ci tej Ikei zazdroszczę, my mamy tylko fabrykę i zakaz wstępu, tylko dla pracowników.
Dziś, 3 niedziela z rzędu jak byliśmy na grzybach:) Uwielbiam to:)
- Rika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Aniaw no niby blisko mieszkamy a ciężko się spotkać
Oposek fajowy ten domek ale u mnie to kolejna zabawka którą dziewczyny rozłożyły by na części pierwsze... sanki też kupujemy pod choinkę chyba dostaną chyba że wcześniej śnieg spadnie to się kupi bo ostatnie zimy raczej cienkie były pod kątem śniegu
Hoborr my ogólnie wszystkie meble (stolik salonowy, stolik pod TV, witrynę, półkę wiszącą, sofę, stół (jeszcze się zastanawiam), krzesła do jadalni, łóżko, meble do kuchni) bierzemy z bodzio. W łazience mamy wszystko z cersanit (szafki też) szafę do sypialni musimy robić na zamówienie bo mamy te cholerne skosy i mniej więcej tak to będzie wyglądać www.blog.iszafy.pl/2011/08/skosy-nasz-chleb-powszedni/ z tym, że szafa nie będzie szła przez cały skos bo piec tam idzie i żeby cos w niej znaleźć trzeba byłoby wejśc do srodka i wtedy pokój się zmniejsza o 0,5 m. Dodatkowo będą lustra.
A może ma któraś meble z bodzio? Sprawdzają się?
Mi dzisija mąż dał urlop i mogłam spać dłuuuugo bo aż do 13 a on siedział z dzieciakami później jakw stałam to nawet pozwolił mi w spokoju wypuc kawę i wyjść na fuuu normalnie chcę tak codziennie
- hoborr
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Adusia 1 lipca 2011 Robert 22 luty 2013
- Otrzymane podziękowania: 1
OPosku superancki ten domek:)
Rika koniecznie musisz się pochwaliś zdjęciami.. A ja dziś byłam w majstrze i spodobały mi sie o zgrozo: płytki łazeinkowe w różowo fioletowej kremowej aranżacje . MAsakra.
Kurcze nei mam czasu. Idę szukać na necie jakiegoś plany wychowawczych lekcji:(
- Rika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Rika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Oposek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- http://litki.blogspot.com/
Natimp dzięki za przepis, wypróbuję przy najbliższej okazji A jak Ważny dzień, wszystko poszło po Waszej myśli?
Hoborku unas wprzedszkolu zawsze wrzesień był masakryczny i wszyscy mieli pełne ręce roboty. Potem już było spokojniej, wszyscy się ogarniali i przyzwyczajali:) Takie maluszki roczne czasem lepiej znoszą rozstanie niż te starsze, więc to, że Filippo radzi sobie teraz jeszcze o niczym nie świadczy, ale liczę, że się przyzwyczai i nie będzie za rok dramatu;) Pamiętaj, że w ciąży hormony szaleją, a płytki zostaną wiele lat;)
Rika no właśnie właśnie, święta za pasem:) Zaraz trzeba będzie pierniki robić My na razie pokupowaliśmy prezenty świąteczne dla okolicznych dzieci w promocjach i na wyprzedażach i z głowy;)
A Wy ogóle jak święta spędzacie? W Piszu? śmieszne te szafy, mnie tam skosy się bardzo podobają, właśnie takie przytulne są
Różyczko parówki też zrobię, dzięki
Ania w kajakowaniu z dziećmi sprawdzają się foteliki samochodowe- z przodu fotelik z maluchem, z tyłu rodzic. Ale rozumiem doskonale, że czasem chce się we dwoje tylko i więcej z dziećmi zamieszania niż radości:) Fajowo, że się udał wypad do znajomych! My własnie rzeczy mamy zdecydowanie za dużo Ale kamizelka 25 zł, a latanie po Mikołajkach w poszukiwaniu małej kamizelki do wypożyczenia 40 min i 9 zł Ikei tak blisko też zazdroszczę, my mamy 20 min samochodem i mój szanowny małżonek zawsze jęczy;)
Gdzie się podziała nasza Basba???
Jutro chyba zrobię dziecku zupę z soczewicy, tylko nie wiem, czy zje;) No i niech mnie ktoś kopnie w doopę, żebym się zmobilizowała z ogarnianiem zdjęć....
- Rika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Jakie prezenty dla okolicznych dzieci? OCB? W tym roku jest kolej na święta w piszu ale się zastanawiamy czy u nas nie zrobic,z drugiej strony moja mama bd w Polsce... sama nie wiem.
- masuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mamita swoich córek :)
A w rozkrojeniu pani???
dobry był?
a kto Ci kurde konkurencje zrobił?
super foty!
Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...
- masuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa