- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Lipiec 2011 nalezy do Nas
Lipiec 2011 nalezy do Nas
- basba
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Cierpliwośc połowa sukcesu w miłości
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Oposek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- http://litki.blogspot.com/
Kopy trochę pomogły, dzięki Filip od wczoraj robi po kilka kroczków sam, ale myślę, że to potrwa jeszcze jakiś czas, zanim zacznie sam chodzić.
Aniu W rany, jakie szczęście, że szłaś wtedy za Szymnkiem Współczuję stresu i strachu o synka Ja teraz swojego dość często gdzieś puszczam luzem, bo już utzymać się Go nie da;)
Masuska tort ŚLICZNY, naprawdę! jak z cukierni. A jaką masę robiłaś w środku? Gratuluję schodów, już bliżej niż dalej! Ja też czekam na opinię, czy Młody bawi się domkiem:) Ja nie mogłam się zdecydować, czy kupić i w końcu mój mąż miał dość jęczenia,wziął i zamówił Filipowi na imieniny;)
Rika mebli Bodzio nie miałam, więc nie powiem nic niestety na ich temat. My mamy sporo z IKEI w dziecięcym pokoju i kanapę w salonie i bardzo sobię chwalę. Mają proste, funkcjonalne rzeczy, które bardzo mi się w większści podobają. Ceny są różne- niektóre rzeczy opłaca się kupić, inne nie moim zdaniem, bo gdzie indziej mniejsza kasa za to samo. Ale polecam, bo naprawdę warto. Co do Gwiazdki to my mamy w rodzinie trójkę dzieci, do tego chrześniaków i z kupowaniem Im prezentów na Święta jest zawsze najwięcej zachodu. Z paczką przyjaciół się umówiliśmy, że każdy kupuje tylko po drobiazgu dla każdego dziecka, a wśród dorosłych robimy losowanie i każdy dostaje jeden prezent, więc luz:) dzień dobry:)
Natimp widzisz jak Cię Janko zaskoczył Jeszcze się Chłopaczek rozkręci i będziesz miała braci hej do przodu jak Ania
Basba fajnie, że się super bawiliście na weselu:) zdrówka życzę! Zdjęcia super, prześlicznie Wikunia wyglądała!
- Rika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Oposek zaraz napisze
- natimp1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
tak właśnie myślę czy by miastowej fontanny nie wykorzystać, chłopaki pewnie miałyby frajdę..
Oposku Ty ... no i dopiero dziś się chwalisz.. ekstra chłopak postęp zrobił że aż miło.... teraz pójdzie jak z płatka a Ty zaczniesz biegać
generalnie chłopaki sa bardzo za sobą, no chyba że Jachu wtrąca się Maksiemu to sa bardzo przeciwko sobie Maksi krzyczy ze jacha trzeba oddać do szpitala, a Jachu krzyczy nie wiadomo co:) ale wczoraj młody przez całą salę leciał by się do Maksiego przytulić, a Maksi w drodze powrotnej mu kwiatuszki zbierał
Basba a Wiki cudniola jest, a ja tam z przyczyn wiadomych do starszaka Twojego mam słabość.. Matko wielkie te nasze chłopaki co?
hmm a Dorota to gdzie?
p.s dziewczyny ile za zbrodnie na mężu... za jego głupotę najpierw był plan żeby po łbie strzelić, ale nie daj Boże jeszcze bardziej mu się przestawi i tylko będę się męczyć przez reszte życia,
- Rika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
I sofę skórzaną... co prawda ja do skóry nie jestem przekonana ale jak zobaczyłam ją w sklepie to się zakochałam i mąż tak samo i już nie chcemy innej.
Oposek meble z Ikei kompletnie mi się nie podobają... zupełnie nie w moim stylu, ja inaczej chcę wnętrze umeblować a tam są takie nowoczesne, takie no... nie wiem jak to nazwać, no nie podobają mi się do Ikei jedziemy po dekoracje
Nati a co mąż Ci zawinił?
U nas już lepiej od 6 dni nie kłócimy się jest całkiem miło... i nadal zastanawiam się nad wyjazdem do Pisza... mama przyjechała tylko na 4 tygodnie. Chciałabym z nią trochę posiedzieć, pogadać ale tutaj tyle roboty w sumie przedłuży się znów wszystko bo nam ściany popękały i trzeba poprawiać znaczy nie trzeba ale mąż się uparł. Mieszkamy na strychu pod dachem samym i to nieuniknione są pęknięcia, pod farbą nie będzie widać tego, zresztą gdzieniegdzie będzie wzór... akurat tam gdzie one są... no przecież dach "pracuje"... sama nie wiem. W sumie jak mąż chce poprawiać wszystko to może na tydzień pojadę...
- aga1040
- Wylogowany
- budujemy zdania
- ♥ Pudziek i Lolek moje dwie wielkie MIŁOŚCI ♥
Basba super fotki. Wszyscy super wyglądacie!!! A dziewczyna mojego Kubiego po prostu prześliczna!!!!!!!!!
Całujemy!!!!!!!!
Ja ostatnio mam mało czasu a dużo roboty.
Maly teraz śpi. Wrociliśmy z zakupów bo musiałam kupić żelazko bo stare padło. Kupiliśmy pampersy i wróciliśmy po 10 do domku, żeby zdąrzyć przed upałem. U nas skwar nie możliwy dzisiaj.
Ide zaraz wstawić pranie i musze ugotować dwa obiady jeden dla Kubiego a drugi dla nas.
Chyba zrobie gulasz bo już mi weny na obiady brakuje.
- aga1040
- Wylogowany
- budujemy zdania
Jak już bedą okna to wrzuce pare fotek.
Ja już nie moge doczekać się umeblowywania naszego własnego domku!!!!!!!
Kupuje non stop jakieś gazetki i mam sto tysiecy pomysłów na salon, kuchnie, łazienkę i wkoncu nie moge się zdecydować.
W sumie to już bym chciała malować tapetować, wybierać dodatki, a gdzie tu jeszcze.
- aga1040
- Wylogowany
- budujemy zdania
Noi kuźźźźźźźwa w niedziele mały się nam dusił. Jadł banana,i sadzałam go mojemu T na kolana i mówi patrz jak je. Zdążyłam to powiedzieć i mój małż krzyczy Aga szybko... Dziewczyny ja myślałam że umre. Trzepałam go do gury nogami a Tomek mu palce do buzi wsadzał i wyciągał. Dobrze że to był tylko banan. Więc część Tomek mu wyjął a część jakoś mu poszła. Mały taki był wystraszony, strasznie płakał a ja razem znim.
I teraz mnie już naprawde jeb...e co inni gadają. Ja go nie opuszczam na krok i cały czas go pilnuje.
Najgorsze to jest to że on jak skończył 11 mcy to juz chodził. I chyba wszyscy przez to myślą że już go nie trzeba pilnować. Masakra nie którzy dorośli to gorzej jak dzieci!!!!!!!!
- aga1040
- Wylogowany
- budujemy zdania
- natimp1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Rika ja właśnie mam taki stolik- z trzema szybkami, i w tych "rowkach " się okleina odrywa , tak strzępi, teraz mam fajny z pepco :obrusik" wiec oki, ale bez jest masakrycznie
A mąż nie rozumie po prostu języka polskiego, dziś wyłączył półkule odpowiedzialną za myślenie i mnie drażni ...
- Rika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Nati no nie wiem my chcemy taki www.bodzio.pl/Stolik-owalny-ze-szklem-90...27097,1,pr,lang.html
- Oposek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Z tym chodzeniem, to dopiero początki są, myślę, że będzie tak teraz się wprawiał po kilka kroczków dziennie, zanim ruszy:) Ale odkąd zaczął raczkować to już jestem usatysfakcjonowana i czekam cierpliwie:)
Rika ja się zgadzam z Różyczką (mam nadzieję, że nic nie pomyliłam), że w IKEA jest masa mebli w najróżniejszych stylach- od oszczędnego skandynawskiego designu po dekoracyjne wzornictwo stylizowane na barokowe. Ale wiadomo- co kto lubi:) Warto jest pojechać i pooglądać różne meble, bo we wnętrzach, nawet sklepowych, wyglądają trochę inaczej niż w necie, czy katalogu.
Aga współczuję strasznie historii z zadławieniem Dobrze, że nic się Kubusiowi nie stało. Kurcze, a mój to często dostaje miskę, łyżkę w łapkę i je, a ja coś tam sobie w domu robię...
- Oposek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Z weselszych wiadomości w Biedronce instrumenty muzyczne drewniane, kilka rodzajów, po 5,99 zł, buciki jesienne dziecięce 34, 99 zł- śmieszne, ale dopiero od rozmiaru 24. Od przyszłego tygodnia polarki i spodenki/sukieneczki sztruksowe.
- masuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 11
Padam na ryjek, a i jeszcze tak gorąco że już mam dość. Ale i tak szkoda że tylko jeden dzień.
A Paniusie to o fotkach które wstawiłam widać zapomniały napisać że jak zawsze pięknie:P NO dobra wybaczam.
Basba, za to Tobie napiszę że masz cudną rodzinkę
Nati tak tak, rozmiar 48:P
Różyczko uszy do góry, jak coś to dzwoń
Rika zgadzam się z dziewczynami co do IKEI:) Sama bym się tam stołowała gdybym miała bliżej:)
Oposku, przeglądy promocyjne robisz za mnie???
Aga, ja nie wiem co bym w takiej sytuacji zrobiła. Podziwiam odwagę, skuteczność oraz współpracę.
PS: Torcik robiłam z przepisu:
www.mojewypieki.com/przepis/tort-tiramisu
Oczywiście z polecenia Różyczki
- Oposek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
No przeglądy robię co tydzień, a że rzadko ostatnio bywasz to wkleję coś czasem;)
Ja tam mam dość już lata;)