- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Lipiec 2011 nalezy do Nas
Lipiec 2011 nalezy do Nas
- aga1040
- Wylogowany
- budujemy zdania
- ♥ Pudziek i Lolek moje dwie wielkie MIŁOŚCI ♥
Znowu bede wydzielać mu jedzenie bo chyba zamiast gryźć to on cały czas tylko łyka. Wole już tak niż ma mi się krztusić.
Jakbym była sama to chyba bym odjechała...
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- aga1040
- Wylogowany
- budujemy zdania
- ♥ Pudziek i Lolek moje dwie wielkie MIŁOŚCI ♥
akogo.pl/Inne/Pierwsza%20pomoc%20w%20prz...schemat_niemowle.pdf
- Rika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- aska27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
U nas po ok, Mikołaj lubi zostawać z ciocią..tak bardzo,ze do domu nie chce wracać heheh
z jedzeniem poprawiło się o 180 stopni, je śniadania, obiadki
Dziewczyny Wasze dzieci lubią bawić się klockami?
Mikołaj bardzo Smile mamy takie duze klocki, część jest z kółkami wiec budujemy autka i robimy wyścigi
aaa pochwalę Mikołajka,ze nauczył się schodzić ze schodów wchodzić to juz bez problemu potrafi ,teraz tez samodzielnie schodzi
Nie potrafi jednak wejsc na łózko, próbuje na wszystkie sposoby, jak przysunie sobie miskę,klocki ,czy nawet stanie na butelce z wodą to bez problemu,chyba za wysokie wyrko mamy hehe,ale schodzić to juz od dawna potrafi,teraz nawet tak szybko, az strach
Idę pczytac co u Was
- Oposek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- http://litki.blogspot.com/
Z tą pogodą to masakra, nie wiadomo, jak się ubierać w ogóle.
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mamita swoich córek :)
Wszystkie zdjecia sliczne!!!
Basba ja mam takie same krzesła!
Aniu ja pierdziele ale musiałas miec wysokie cisnienie tego dnia!
jak dobrze,ze caly jest i zdrowy!
Aga Ty tez akcja widze!
Hoborrku chodziło mi o te IPETY I KIPU - o to kto koordynuje zespoły, które zajmują sie tworzeniem tych durnych teczek indywidualnych, na pewno ktos to u was robi bo od zeszłego roku szkolengo na wiosne weszło rozporządzenie i kazda szkoła ma obowiązek...
no zreszta nie bede zawracac Ci teraz gitary
Oposku prosty jak drut ten tort, bo biszkopt wychodzi zawsze a krem to ten mój ulubiony, z którego mozesz zrobić kazdy smak w zaleznosci od tego co dodasz, wiec rade dasz na pewno
Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...
- aska27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Oposku oj,to musisz miec oczy dookoła głowy, skoro Filip juz po szafkach chodzi Mikołaj jakis czas temu tez burzył wszystko co ja stworzyłam no ,ale teraz wspólnie działamy ..ciekawe jak długo
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mamita swoich córek :)
ja tam tez nie zdzieram gardła, no chyba,ze sie na maksa wkurze
a ciekawe jak Hoborrek na matmie
Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...
- aska27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Hoborrku jak się czujemy???
Oposku jak to masz dość lata?? No wiesz
a ja się pochwalę,ze moze w weekend do lasu na spacerek pójdę, poszukam grzybków, lubię
Zrobię też jakies foty,bo dawno nic nie robiłam
- Oposek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- http://litki.blogspot.com/
Co, Hoborku, potwierdzasz?
Różyczka no jak Pani prosty ten tort, jak ja widzę na zdjęciu, że okrągły nie prosty
Asia to życzę pogody, żeby wyprawa do lasu się udała:) i już miłam pytać, czemu ostatnio Mikołajka nie pokazujesz:) Super, że praca Ci się podoba, to najważniejsze!
Ja chciałam tak jeszcze nieśmiało zapytać, czemu nikt mi nie powiedział, że na moim suwaczku jest napisane :
"Filipek ma 1 rok, 1 miesiąc i 13 dni, za 321 dni jego PIERWSZE urodziny"
Takie z Was koleżanki, co? ja tu debila z siebie robię i żadna nie powie, tylko się pewnie po katach śmieją z niepełnosprytnej koleżanki
No foch, po prostu foch;)
A gdzie nasza Ania? Aniuuuuuuuu!!! wstawaj i siedź na forum, sen jest dla mięczaków;)
- Rika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
dobranoc
- natimp1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Rika ja mam taki, Twój miałam poprzednio, niestety włąśnie w tych wgłębieniahc gdzie jest szkło się ta okleina odrywa...
- natimp1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
na początek o mnie... ale najpierw wprowadzenie..
jakoś tak od paru dniu mam doła bo zaczynam się nie mieścić w ciuchy,a że z kasą tak a nie inaczej to nie mogę obrócić kota ogonem i cieszyć się że kupię coś nowego ...dostałam 4 kilo na przodzie i nie wiem dlaczego, a Tu oglądam foty, jednej cienkiej matki na hamaku w stroju, druga jakieś spodnie w rozmiarze dziecięcym kupuje, kolejna suknie na wesele karze wybierać też w rozmiarze 0, no i dół ...
ale dziś miałam wspaniałą noc ( nie zbereźniki nie to), śniło mi się że spotkałam się z jedną taką co zdjęcia wystawiała i była po pierwsze chyba z 6 kilo większa , i miała taką bamberską mokrą włoszkę żelem przyklejoną, a wszystkie kumpele ze studiów - i to nie dzieciate miały nadwagę ... kurde ale się optymistycznie obudziłam..
p.s woją drogą nieźle mam mózg spatrzony co:)
Opsku 10 lat opłaca się, jak wyjdę chłopaki będą już cudne bo prawie wyprowadzone z domu , Maksi 15 Jachu 11, eeee ale czad:) a ja sorki nie zauważyłam ze Filipo co roku pierwsze urodziny obchodzi, wiesz ja tez już kolejną 18 obchodziłam
Aska gratki dla Mikiego, Janek tez sam wchodzi i schodzi ze schodów , o wiele wygodniej z zakupami itp... niestety Jachu potrafi wchodzić na tapczan, niestety uwielbia tez patrzeć na brata który skacze po tapczanie i Jachu chce robić to samo , więc oczy dookoła głowy
a gimnazjaliści to teraz takie cwaniaki że nie przegadasz
Masuska ja widziałam zdjęcia i chyba nawet coś odpisałam, a przynajmniej miałam że Pietek to chyba uwielbia błotko
Anke pewnie zamknęli za handel zwierzęcymi organami- póki nie sprzeda Szymesa do jakieś agencji to musi szukać innego źródła kasy
Basba jak główka?
hmm ale fajnie się dziś czuje... lubię taką pogodę jak jestem w pracy, fajnie się pracuje
- basba
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Cierpliwośc połowa sukcesu w miłości
No nie wierze Oposku! Jak można mieć dość LATA!? Ja to bym lato przez 12 miesięcy chciała! Kurde może kiedyś sie wyprowadze do takiego kraju... hmmmmmmmmm.......
Wybacz kochana ja też nie zauważyłam ze Filip co roku ma rok ... Ogólnie to oglądam sobie ostatnio namiętnie suwaczek Hoborrka
No i ja też I love Ikea!!! A co do mebli to się nie wypowiem bo poza kanapami i krzesłami to małż wszystkie robi
Ja za to lubie nowoczesny styl w mieszkaniach
Natimp... kurde ty to masz sny! A ta co się spotkałaś to pewnie mnie masz na myśli bo i zdjecia wstawiałam z kieckami i mam lokowane włosy teraz! Oj przyznaj, sie przyznaj, ze mnie miałaś na myśli!!!
Widzę że Jachu też wszystko po starszaku papuguje... Wiki kopiuje wszystko co Antek... Masakra normalnie! A jak ten nie zwraca na nią uwagi to wrzeszczy na niego ucieka! Normalnie cyrk!
A głowa raz lepiej raz gorzej a do lekarza nie mam czasu sie wybrać. Zganiam na pogodę póki co Dzieki że pytasz.
Różyczko te brązowe krzesła mamy takie same? No popatrz Chce jeszcze takie hokery 3 dokupic a zamawiałam na allegro of kurs a CO U Bianusi!!!!! Nic o niej nie piszesz ostatnio!!!! Oj matka popraw sie!
Asiu super ze w pracy OK... a gimnazjaliści to już taki dziwny wiek mają że ogólnie w życiu nic im nie pasuje i bunt mają na wszystko! Życzę udanej pogody na weekendowy spacerek i czekam na zdjęcia Mikusia! Gratki dla niego za nowe umiejętności
Rika kurde coż za zdjecia!!! Widziałam na fb. Kiedy strzeliłaś sobie sesyjkę??? My mamy zaplanowaną w weekend - o ile oczywiście pogoda dopisze Super że z mężolem ci sie poukładało... oby sie nie popsuł!!!!!!!!!!!!!
Hoborku a ty gdzie wsiąkłaś??? Jak tam Adusia?! Ty razem z Różyczką naprawić sie proszę i o córeczce co nieco napisać!!!!!!!!!
Jak się czujesz???
Aga ale masakra z tym bananem!!!!!!! Dobrze że nic się nie stalo! Moja namietnie podbiera bratu zelki! tak więc je kroje na mniejsze częsci dla niej co by nie pakowała calego miska haribo do pyszczka!
Czekam na zdjęcia waszego domku!
Anka hop hop!!!!!!!
Masuska dziękuje ci kochana za komentarz odnośnie zdjęć... Kurcze jesli nie skomentowałam twoich to wybacz ale jak zawsze oh i ah... Ty kobieto lachon jesteś ze ho ho! A domeczek juz niebawem bedzie gotowy!
- natimp1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa