- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Lipiec 2011 nalezy do Nas
Lipiec 2011 nalezy do Nas
- Oposek
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- http://litki.blogspot.com/
Mój synek chodzi. Póki co po kilka kroczków i tylko na bosaka, ale chodzi. W kapciach siada od razu na pupę albo zabiera się do raczkowania. Ma nadal/znowu obniżone napięcie mięśniowe i jest lekko niedowrażliwy na bodźce dotykowe, dlatego się tak dużo rusza. Mamy masować i tyle. Minie Mu albo będzie chodził na zajęcia, ale na razie jest za mały.
Dziś mamy gości, a na razie mega burdel. Dziecko śpi, matka kawkę pije.
Ania jak dobrze, że napisałaś o tych instrumentach z Biedry, a ja już miałam kupować! w takim razie odpuszczę, bo przecież mój gryzoń zeżarłby to na pewno! Ja ostatnio kupiłam Młodemu trampki na przecenie w Cocodrillo na Ursynowie, zielone za 28 zł. Ale myślę, że CCC to dobra opcja, mają tam serię Walky, a w niej tanie, ładne trampeczki dla maluchów. Sprawdź też w Auchan na wiosnę był bardzo duży wybór. Ta gimnazjalistka to faktycznie niezły tupecik miała...
Natimp mój uparciuch też dziś słabo spał... Teraz śpi już trzecią godzine, więc dzisiejsza noc pewnie też słaba... A co do diety to ja miałam pisać, że Ci swoje fotki prześlę, ale Ania mnie z tym tekstem uprzedziła;) Zima idzie, trza mieć trochę warstwy izolacyjnej

Rika Z tą maturą to kiepsko, przykro mi

PrzyszłaMamo my też życzymy miłego dnia i całujemy

Masuska zabawka też fajna:) Jak Ci się podoba Kiddiland to polecam Ci jeszcze traktor i arkę- oa super. Ale chyba póki co Piotruś obkupiony

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Oposek
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Rika
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

- Oposek
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Rika
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- masuska
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 11
Zresztą pisałam że to zboczenie moje jakieś i szczerze sama się zastanawiam jak to zrobić z ta butlą, no ale sok to sok i raczej nikt nie daje soczka na kolację.
Basba, ja jechałam dziś do Lidla, ale najechałam na wypadek, przed karetką i tak mi jakoś z głowy wyleciały zakupy. Kupiłam dziś tylko mleko w Intermarche...
Oposku, gratuluję chodzonka:)
Różyczko już 5 zębów, toć to szok:)
Rika za rok się uda:)
- Rika
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

- masuska
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- różyczka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- mamita swoich córek :)

tylko dla mnie gorzej jak idzie później bo nic wieczorem zrobic nie moge jak ona sie snuje i zrzedzi.
Zgadzam sie z Oposkiem,ze trzeba dzieciaki uczyć chodzenia o sensownej godz. spać, z moją Oliwią walczę do dziś niestety i czasami z 17 razy musze wchodzic i uskuteczniac gadki "idż do lózka, wylacz komputer, no idz juz do łózka, do łózka powiedzialam!!! itd."

generalnie rzecz biorąc cały czas zagadką dla mnie jest czemu Bianka tyle chleje w nocy

Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...
- masuska
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
generalnie rzecz biorąc cały czas zagadką dla mnie jest czemu Bianka tyle chleje w nocy
Imprezowiczka

- różyczka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- mamita swoich córek :)
ale....sok na kolacje????
No fakt Masusko

Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...
- aniaw
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Mam cudownych trzech facetów:)

Oposek matko ile pytań?

Ej to ja od 1 stycznia zabieram się z Toba za odchudzanie, będzie raźniej

Ja pod spodnie ocieplane Szymiemu zima zakładałam tylko rajstopki juz bez dodatkowych spodni

A rajtuzek w ogóle nie mieliśmy więc się nie wypowiem

Mój Szymi pije jeszcze mleko na kolacje z butli a zasypia po kapieli o tej samej porze co Dominis coby dorośli mieli wreszcie czas dla siebie

Szymi spi raz dziennie razem z Dominikiem siora je zaprogramowała

Rika przykro mi kurcze z powodu tej matury

Ale przyznaj się babo ile na nauke poświęciłas w ogóle?
Wiem, że przy dzieciach to kurcze cięzko

Wiesz my teraz mamy tylko 2 pokoje i Dominik śpi u nas w dużym pokoju i jak zaśnie to go nic nie rusza nawet jak ktoś wchodzi do łazienki czy oglada tv czy jak ja wracam do domu

Masuska ja jakoś do tej pory nie zwracałam uwagi na dzieci z soczkiem w butli, ale jak poszłam w sobote do kumpeli i ona ma 2 córeczki - starsza 3 lata - i ta dała butle z sokiem to była walka

U nas głównie woda z lovi 360st choć z kubka tez pija ale tylko jak im trzymam to jest szansa, że bedzie sucha bluzka

Rózyczko matko taka imprezowiczka całonocna?

Przyszła_mama

Basba no to ceny rozsadne tam u Was u nas to zaczynają się od 500zł jak dzwoniłam po fotografach

Nie bardzo kumam Twoje pytanie

Ja sesje ciązowa robiłam u babeczki co przyjeżdża do domu i ona tez robi sesje rodzinne i sesje dzieciakom po 350zł i zastanawiam się czy sobie takiego czegos nie sprawić

A sesje Szymi miał w agencji reklamowej i zdjęcia próbne ale one były wykasowane bo nie zdecydowałam się na portfolio u nich

Nati ten prezent slubny to niezła sprawa

Kurcze a ja w pracy a taka beznadziejna pogoda, że z pacjentami krucho

- Rika
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Aniaw uczyłam się do matury 2 dni przed, właściwie to miałam sobie tylko przypomnieć wszystko... szczerze mówiąc już mam w d.. tą maturę.
Różyczko ale ja też jak chodziłam do szkoły to siedziałam do późna i miałam ciężko rano wstac dopiero jak w Orzyszu zaczęłam się uczyć to wstawałam o 4 żeby pobiegac, poćwiczyć, wziąć prysznic, i być gotowa na autobus o 6.20

Później jak mieszkałam w Orzyszu to zaczęło się balować do 4 rano a jak miałam na 8 to wstawałam o 7.40

- hoborr
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Adusia 1 lipca 2011 Robert 22 luty 2013
- Otrzymane podziękowania: 1
Różyczko teraz zakumałam o co cho:) Pisałąm taki dokument bo pedagog mnie prosiła. No ale ona powinna to była zrobić - tak mi dyro powiedział

A i pocieszę cię bo ada tez pije w nocy - czasem 2 razy! I też jestem zadania że im szybciej pójdzie spać - tym lepeij:) Zawsze to więcej czasu dla siebie:)
Asiu i cała reszto fajne to uczucie jak kogoś nie ma - a tu tak o mni epamiętacie:)
Oposku z tym katowaniem dzieci to jakaś jasnpwidzka jesteś

Rika o rany! Oświadczłs ię?

No a co u tego hiszpana dzis słychać???
MAsuska uroczy awatarek:) Rika super Ci w czarnych włosach!!
OPOsku gratulację dla chodzącego kawalera:)
Kurdę już zapomniałam co miałąm napisać.
Aga, Natimp, Basba, Przyszła Mamo - pozdrawiam:)
A ja miałam taki zapriedziel że mi tak wczoraj w dyni szumiało że aż się zrzygałam:(
Ada wariuje, ja kończe plany wynikowe, plan wychowawczy, program zajęć artystycznych i pae innych szmatławych dokumentów - które mi - przysięgam bokiem wyszły! Jutro oddaję to cholerstwo i mam to w d.
Ktos tu pytał o mleko - mi od marca jak nacicne dalej leci. Ale teraz już nie wiem czy to przez ciąże czy jak. Z Adą nigy i siara nielaciała.. No dopiero po porodzie.
- Rika
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Co do włosów to dziękuję ale nigdy więcej czarnych