- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Lipiec 2011 nalezy do Nas
Lipiec 2011 nalezy do Nas
- Oposek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- http://litki.blogspot.com/
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Rika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mamita swoich córek :)
A teraz mam tak serio pytanie Rika do Ciebie-a dopuszczasz taką mozliwość w ogóle,ze moglabyś zmienić całe swoje zycie?
A teraz napisze o sobie:
jestem u kresu wytrzymałości dzis praktycznie całą noc nie spałam, Bianka ciage ryczała, od wieczora do dzis rana wypiła 6 butelek mleka nie chciałam jej dac, prostestowałam to darla sie na caly dom jakbym ja biła, bałam sie,ze sąsiedzi zadzwonią po policje potem po wypiciu kimala krecac sie z 15 min moze a potem ciagle ryczała, krecila sie, wstawała, rzucała smokiem, wzielam ja do łózka-kopala mnie, albo tak jeździła po całym łozku,ze łapałam ja w ostatniej chwili zeby nie zleciała, próbowałam jakos przetrwac i nakłasałam sobie poduszke na głowe ale sie nie dało, ryczała i kopała mnie po plecach wtedy...
nie spie juz od 14 m-cy....doszłam do tego,ze ciesze sie z 6-8 pobudek a nie 17np., wtedy mówie,ze noc była niezła...
ale treraz czuje,ze strzele sobie w łep bo juz nie dam rady
autentycznie tak pomyslałam sobie dzis w nocy...
Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...
- natimp1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
pisałam Wam o tej koleżance co z córą do neurologa szła bo miała 2 lata ponad i się po 6 razy budziła?
Oposku Brawo dla naszego Filipasa... teraz Ci się zacznie -heheh a przy temperamencie Filipka musisz mu GPS a założyć.
Moich chłopaków o 20 nie ma- zegnam ich co wieczór z wielką miłością a zarazem wielkim uśmiechem ze to już ta godzina.
ja tam muszę mieć czas żeby wypocząć- nie że spać , ale umysł przy jakimś serialu odstresować, z mężem pogadać, raz na jakiś czas pokłócić się trzeba-a przy dzieciach to tak nie bardzo ,
ja pod kombinezon tylko rajtki ubieram.
Kochana z tą odroczoną gratyfikacją... to zabłysłaś
Hobborku, mi np jak nacisnę to też coś tam czasem leci wiec spoko
Rika, sorki ale podejście że masz w d.. maturę.. no to nie wiem.... sama wiesz że się nie przyłożyłaś , moze warto po prostu usiąść i tyle, teraz jesień będzie mniej okazji na piwko ze znajomymi itp to pokus nie będzie
- Rika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Różyczko moja Ola tez tak robiła dzisiaj tylko bez płaczu, znalazła sobie zabawę o 2 w nocy obudziła się i wzięłam ją do łóżka, skakała po mnie, nie chciała spać, zasnęła na 30 minut z nogami na mojej głowie chodzę jak zombie... dobrze że mam neta w telefonie to przynajmniej ON dotrzymał mi towarzystwa bo przeciez mój musi wstać rano do pracy i nikt mi nie pomógł. Nosiłam ją później... od 4 zaczęła jęczeć i wyć, 2 godziny usypiania, puściłam ją bo myslałam że nie chce jej się spać i się pobawi, a gdzie tam... jestem zmęczona i znów mnie coś zaczyna brać... a teraz spi sobie w najlepsze po 2 godzinach noszeniaa i śpiewania w kółko tych samych kołysanek...
Co do pierwszego pytania... nie wiem. Myślę że dziewczynki wezmę ze sobą wszędzie, męża niekoniecznie. Znów mnie wkurza i od niego też muszę odpocząć. Za długo było dobrze, tydzień jakby nie patrzeć ale to wszystko dzięki mnie bo przesałam zachowywac się tak jak on. Ale ile można to tolerować onw ogóle się nie zmienił. To ja musiałam być inna zeby było ok, musiałam być sobą ale koniec tego, znów zachowuję się tak jak on, nie będę tolerować tego co robi. Nie żby to wszystko było spowodawane tym Hiszpanem, po prostu nie może tak być że ja mu ciągle usługuję i on ma wszystko to co chce... a gdzie ja? Zgubiłam się w tym wszystkim
- Rika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Rika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- natimp1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
a o piwko w sensie pokus jakiś co od nauki odciągną...
Wiesz z tym że mój wstaje, pomaga itd, to kwestia dogadania się miedzy sobą, u nas tez inna sytuacja bo oboje pracowaliśmy więc było logiczne ze tak musi być, wcześniej wstawałam tylko ja bo odsypiałam z Jaśkiem w dzień, obowiązkami domowymi natomiast dzieliśmy się równo, ale to dla mnie naturalne bo jesteśmy rodziną, nie walczymy ze sobą tylko żyjemy.
a że ja charakter paskudniejszy zdecydowanie od Tomasza to musiałam przyluzować, dać prawo do własnych nawyków myśli i jest oki....
a on wczesniej nie był taki, nagle się taki zrobił?
- basba
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Cierpliwośc połowa sukcesu w miłości
Oposku w kwestii spania całkowicie sie z tobą zgadzam. Czasem jak są goście u nas pozwalam Antosiowi (o ile oczywiście nie idzie dzień później do przedszkola i może rano pospać nieco dłużej)iść spać później. Ale to i tak zwykle kończy się wieczornym płaczem bo ani siły na mycie już nie ma a najchętniej by położył sie do łóżka tak jak stoi- czyli w ciuchach Zwykle Antoś o 20 już spi Wiki 19:30 więc wieczór mam dla siebie i męża Antek w dzień śpi sporadycznie... ale czasem tak marudzi że by mu sie przydało zdrzemnąć choć 30 minut!
Co do pytania o rajstopki ostatnio o tym z Nati gadałam Ja preferuje rajstolki ona raczej takie ala kalesonki i skarpetki wiec musiałabyś wypróbować co tobie bardziej odpowiada. Na zimę jak nie jest mocny mróz to zakładam mu rajtki i sztruksy/dżinsy a jak mocny to rajtki i te ocieplane spodnie od kombinezonu.
Gratki dla Filipka! Za chwilkę bedziesz go gonic!
Różyczko... nie wiem co mam ci napisać... i nie mam pojęcia co zrobic zeby twoja Bianeczka w końcu spała!!!!!!!!! Ściskam cię kochana i jestem z tobą calym serduchem...
Masuska nikt cię nie bije przecież A ja pisałam nie w kontekście mleka tylko własnie soku czy herbatki. Ja jestem zdania że nic na siłę- i oduczać butli z sokiem też na siłe nie oduczalam. Jak zrozumiał idąc do przedszkola że trochę wstyd żeby taki duzy chłop ze smoka ciągnął to samemu mu się odechcialo
Ania a o co ja cię pyatałam że nie kumasz... W sumie zaba nie jesteś to i czemu byś miała "kumać" (żarcik) przypomnij proszę... Ja taką sesje właśnie wczoraj sobie zamówiłam o! Pamiątka bedzie ... a oglądałaś tą stronkę co podesłałam??? Piękne są te zdjecia!
Ehhh... Rika.... nie nadążam normalnie za tobą. No ale pamiętam jak dziś że pisałaś na forum że nie chce ci sie uczyc i ze moze pouczysz się w nocy poprzedzającej poprawkę... No ale moze sie mylę. Nieważne... Ja uważam ze wykształcenie to ważna rzecz więc nie wchodzę w dyskusję...
Co do tego że masz ciężko... hmmm myślę że nie ty sama Będzie dobrze
Hoborrku ja też pozdrawiam I życzę wiecej spokoju!!! Pytałam co u córeczki twojej ślicznej!!!!!!!!!!!!
- Rika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Basba ja tylko tak pisałam ale uczyłam się po nocach...
- basba
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Rika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- basba
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Rika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- basba
- Wylogowany
- mistrzyni słowa