BezpiecznaCiaza112023

Lipiec 2011 nalezy do Nas

12 lata 7 miesiąc temu #425675 przez Rika
Aniaw 300 zł ??/ wiesz co, mam fotografa w Otwocku :) chcesz namiary? On zrobi Ci zdjęcia za darmo mam nadzieję :)

później nadrobię

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 7 miesiąc temu #425683 przez aniaw
Za darmo byłoby extra? Ale to jakiś Twój znajomy? Czy trzeba oddac mu póxniej nerke? :ohmy: :lol:

12 lata 7 miesiąc temu #425699 przez aniaw
A i mam jeszcze pytanko:
chcę Szymiemu kupić trampki/tenisówki za kostke jakies fajne.
Łazicie po tych sklepach i orientujecie się co gdzie i jak to może polecicie jakis sklep???
Bo ja ostatnie nie w temacie zakupowym a czasu ciagle mało ;)

12 lata 7 miesiąc temu #425701 przez różyczka
Kurcze a ja edytowałam Aniu wyzej 1 zdanko do Ciebie a patrze! a Wy juz na 2 stronie :laugh:
ja tenisówki kupowalam w ccc...jak i półbuty i kozaczki zreszta, tanie, fajne, polecam :)

Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...

12 lata 7 miesiąc temu #425712 przez aniaw
Różyczko bo wet tez może wypisać, ale tupet to mają :angry:
Musze te ccc odwiedzić :) Ale boję się tam iść, że sobie coś upatrzę a oszczedzanie trwa :dry:

12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #426014 przez Rika
Aniaw 350 zł to dużo za sesję jeśli masz płacic Ty... mało jeśli ma płacić fotograf :)

Więc, niestety nie znalazłam kontaktu do tego fotografa bo strony już nie ma :( a nie spisałam telefonu kurde sama miałam iść do niego na sesję a weź go teraz znajdź... :( zła jestem :(

Jak chcesz to możesz zrobić Szymonkowi kilka zdjęć na podwórku gdzieś w lasku lub w domu tylko pamiętaj że jak robisz zdjęcie to ma być mało lub najlepiej w ogóle ma nie być nic w tle, więc najlepiej przy ścianie, zasłonie itp a ja moge je przerobić :)

szkoda ze to kino jest w środku tygodnia prawie, ogólnie w każdym kinie w warszawie sa inne atrakcje :) ale możemy kombinować :) teraz wiemy chociaz że cos takiego jest :)

A ten Hiszpan... Ania on jest boski :) poznałam go na FB i ciągle piszemy.
Ma 25 lat, te oczy... ehh

Masuska byłas w Hiszpanii? Ja nigdy nie byłam więc może będzie pretekst żeby jechać :D
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Różyczko do Hiszpanki to mi daleko i długo chyba ze samolotem :D

Ania Co do butków to się nie wypowiadam, nie pochwalam konkurencji :D

Jestem zmęczona...

12 lata 7 miesiąc temu #426016 przez Rika

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

12 lata 7 miesiąc temu #426029 przez masuska
CZeść:)

Zaraz idę do pracy... ależ mi się nie chce.

Rika byłam w Hiszpanii, moje najlepsze wakacje, oprócz tegorocznych:)

Wygrałam kolejną zabawkę:)
allegro.pl/show_item.php?item=2612433168

12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #426032 przez przyszla_mama
hej laseczki kochane :kiss: :kiss: :kiss:

wpadlam pozyczyc wam milego dnia i obiecac ze zamelduje sie pozniej, nadrobie i zdam relacje :)

caluje :kiss:

12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #426035 przez masuska
LIDL:
www.lidl.pl/cps/rde/xchg/SID-E18041A5-B2....htm?offerdate=29735

Między innymi:
Kozaki za 44zł od rozm.23
Skarpety z ABSem (które ostatnio ciężko mi kupić) za 4,99
Piżama dziecięca na długi rękaw za 17,99 od rozm 86:)

Oferta ważna od dziś...

A i przypominam że od dziś mleko Nestle w Intermarche 3 zł taniej niż normalnie.

Cześć Przyszła_mamo:)

12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #426055 przez masuska
No jakieś zboczenie, ale przeraża mnie 2-3 letnie dziecko z sokiem w butli ze smokiem...

Dobra idę do roboty, bo głupoty gadam.

12 lata 7 miesiąc temu #426096 przez basba
Dzień dobry!

Masuska a co byś zrobiła jakby Pit chciał w wieku 3 lat pic z butli ze smokiem??? Nie dałabyś mu??? Pytam bo mój Antek nigdy nie chciał pić z niekapka a jak zmęczony był, marudny czy chory to tylko pił z butli ze smokiem. I nie widzę w tym nic złego...
Co do promocji w Lidlu nie wiem jak u was ale w moim mieście ci ludzie jacyś nawiedzeni są! Sąsiadce dałam kasę- bo pracuje obok, zeby wzieła dla Antka 2 pary sztruksow... uwaga! o 8:30 już ich nie było!!!!!!!!!!! Masakra!

Witaj przyszła_mamo... czekam na relacje co u was :)

Oj Rika , Rika... Hiszpan ci sie zamarzył... A jak tam matura? Dzisiaj wyniki tak? Trzymam kciuki!

Nati to Jasio jeszcze 2 x ci spi??? Moja tak od 11-13 i dopiero po 19...

Aniu a ty te zdjecia rozumiem że bedziesz miała co mieliście robione, czy jednak nie??? Bo się pogubiłam??? A my tą sobotnią sesję zaplanowaliśmy sobie taką rodzinną. Bierzemy fotografa na wycieczke nad jezioro albo gdzieś i on pstryka głównie dzieciom zdjecia. Antoś jak miał roczek to miał taką sesję. Pokazywałam wam kiedyś... A 15 grudnia umówiłam się z babką na taką sesyjkę w studiu :lol: Zobaczcie jakie zdjecia robi...
www.obrazkinasze.blogspot.com/ Na samym dole są miesiace i jak w nie sie wejdzie to zdjec jest jeszcze więcej... :) Poza tym chcemy z sąsiadką zrobic prezent dla jeszcze nienarodzonej dzidzi (niecały miesiąc im został) i zafundować im taką sesyjkę. Dla 1 dziecka babeczka robi 30 zdjęc za 100 zł, a dla 2 dzieci za 150 zł -40 zdjec.

Różyczko no wiec co u naszej Bianusi???!!! Kolejny raz pytam ;)

12 lata 7 miesiąc temu #426124 przez natimp1
Różyczko no więc co u naszej Bianusi......???

hej dziewczyny

Basba , śpi mi jeszcze 2 razy , 2 ostatnie dni coś nie chciał spać ,, wiec oki, ale od 17:30 trzeba stać na głowie by nie marudził, a jak uśnie przed 19 to o 6 rano pobudka!!!!!!!11 dzisiaj tak było, o 6 rano słyszę lalala - mamama -lalala ta ta ta , lalala mmmmmmmmmm- czytaj maksi, ale on tak ma ze dwa , trzy dni świrzy i nie śpi 2 razy a potem 3 tygi śpi, wiec zobaczymy..

Rika, a Tobie by tak nie przeszkadzało gdyby maż z kimś się do Hiszpanii wyjeżdżał? mi by chyba przeszkadzało.. daj znać jak wyniki....

Róża straciłam z tobą kontakt- wracaj...
Masuska u mnie Maksi do 2,5 roku pił mleko z butli wieczorem ... on bardzo wcześnie odrzucił smoka, wiec uznałam ze butla mu się należy, potem przyszło przedszkole i sam stwierdził ze jest zbyt duży ....
a jak PItek ze smoczkiem, Tu Ty go oduczałaś,... łe albo Różyczka Bianke chciała,,, już mi się pierdzieli..

Anka super ze sesja się udała.. Szymi to odważny chłopak więc nadaje się lanserkę... wiesz 3 stówy na ulicy nie leżą ale może to szansa na całe życie:):) ja Jaśka buty za 150 zł wliczyłam w jego prezent ślubny :)

cześc przyszła mamo

12 lata 7 miesiąc temu #426169 przez Rika
Cześć Przyszła_mamo

Nati nie bardzo rozumiem to co napisałaś :D

Basba zaraz dzwonię.. :D

12 lata 7 miesiąc temu #426199 przez natimp1
w sensie czy by Ci nie przeszkadzało gdyby twój małżon z kimś się do Hiszpanii wybierał- nie pisze o Masusce :), gdyby z jakąś Hiszpanką flirtował

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka