BezpiecznaCiaza112023

Lipiec 2011 nalezy do Nas

12 lata 3 miesiąc temu #421981 przez różyczka
Rika napisał:

Różyczko rosną cycki rosną ale to co usłyszałam w dniu poprawin to zdjęło mnie z nóg jak litr wódy...

no mów!

polecacie jakies płyty CD z piosenkami dla naszych dzieci?

Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 3 miesiąc temu #422026 przez Oposek
Ania my chodzimy z Młodym na kajak, dwa lata temu byliśmy na spływie i moja przyjaciółka płyneła ze swoim kilkumiesięcznym synkiem, da radę:) Jakby co mamy kapok, od 6 do 18 miesięcy, na Dominika będzie dobry na pewno. Ale opcja ze znajomymi też jest super:) Twój ciągnie za włosy, mój czasami też,ale częściej gryzie :dry:

12 lata 3 miesiąc temu #422033 przez masuska

Musiałam to dać:)

Różyczko robię imprezkę niespodziankę na męża 30tkę i pytam o zimne przekąski bo kuchni nie będzie ani grilla.

Oposku parówki w cieście fracuskim:)

Hoborrku zrób zdjęcie i wstaw nam:)

12 lata 3 miesiąc temu #422039 przez aniaw
Oposek napisał:

Ania my chodzimy z Młodym na kajak, dwa lata temu byliśmy na spływie i moja przyjaciółka płyneła ze swoim kilkumiesięcznym synkiem, da radę:) Jakby co mamy kapok, od 6 do 18 miesięcy, na Dominika będzie dobry na pewno. Ale opcja ze znajomymi też jest super:) Twój ciągnie za włosy, mój czasami też,ale częściej gryzie :dry:

Czy Ty wyobrazasz sobie moich 2 urwisów z nami w 1 kajaku? :S
Toż oni by zatopili nas i jeszcze kilku ludków z kajaków obok, którzy próbowaliby nam pomóc :S Ja to bym nawet chętnie popłynęła z jednym chociaz może Szymim, ale Tomi na pewno się nie zgodzi ;) On by za bardzo się bał o małego :S
A spływ Wisła od wawra po Tarchomin jest trochę niebezpieczny - Wisła jest zdradliwa i pamiętam ostatni nasz spływ to z dzieciakami byłoby trudnawo :S
Ale dobrze wiedzieć, że masz kapok, dzięi :kiss:
Kurcze gdzie wam się to wyposażenie w domu mieści??
Pewnie kajak dla dziecka też tam masz składany? :lol:
Dopra spadam do domu troche pomieszkać :kiss:

12 lata 3 miesiąc temu #422054 przez Rika
Różyczko dowiedziałam się najpeirw przy wyjściu z domu od babci męża że on to powienien z S. (panna młoda) się związać a nie ze mną, tyle przecież się spotykali, chodzili razem i ona wykształcona jest, ustawiona to i on by sobie studia zrobił i tu pod nosem a nie leciał gdzieś na drugi koniec polski i ciagle go w domu nie było, tak to wszystko się inaczej potoczyło.
Później na poprawinach stałam z Olą na rękach i gapiłyśmy się w światełka i podeszła babcia S (panny młodej) i pwoiedziała ze takie ladne córeczki Radziu ma, szkoda ze nie jest z S bo tyle za nią biegał, a Ty wiesz że oni się spotykali tyle lat? dopiero później przestał przyschodzić.
Różyczko ja naprawdę wielu rzeczy tu słucham i wielu przykrosci doświadczyłam ale też mam swoje granice wytrzymałości, przykro mi ze w ogóle tak przy mnie babka meża o tym mówiła... no co byc zrobiła? Aż mi sie ryczec chce, mieszkamy pod jednym dachem a ona ciągle cos do mnie ma bo Radziu z S miałby lepiej niż ze mną. i tylko on się wypiera a nawet mama i ojczym S rozmawiali z nim o pzeszłości w taki sposób jakby mieli zal ze ze soba nie sa itd... ja tez mam uczucia i nie jestem jakims słupem

12 lata 3 miesiąc temu #422060 przez Rika
Masuska widzialam to :) genialne :
Różyczko co do płyt sidi to ja moim nie puszczam bi nie mam z czego :) na lapku z jutube puszczam im kółko graniaste, dziadek lulka farmę miał, cieciererecie, enej, mazuma mobile, oreo, zuzia lalka nieduża i takie tam jakieś reklamy do tego które znają z tiwi i je lubią a i oszijane

12 lata 3 miesiąc temu #422080 przez hoborr
kurcze miałąm coś pisac ale mi z głowy wyleciało!!! :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy:

12 lata 3 miesiąc temu #422130 przez masuska
Różyczko:
Piotrek słucha:
FASOLKI

No i PoloTV, ale to przez mojego małża. Mega Dance wymiata niestety. A i ten filmik co dałam, chłopaków z Olsztyna, to też się spodobał dzieciakowi memu:)

Jutro mój Mąż ma 30tkę:)

12 lata 3 miesiąc temu #422132 przez masuska
Macie może bramki na schody?

Możecie coś polecić? Najlepiej z regulacją szerokości.

12 lata 3 miesiąc temu #422133 przez masuska
Rika, a wiesz czy ten zespół przeszedł? bo ja nie oglądam MBTM

12 lata 3 miesiąc temu #422142 przez natimp1
hej Dziewczyny

Rika, przykro że Cię tak traktują, -zawsze mówisz ze masz wszystkich gdzieś, więc może trzymają się opinii, ze nic Cię nie złamie,.

Różyczko , ja kupiłam przy Maksim taki zestaw 4 płyt ,mega fajne, sa wszystkie przeboje jak Stary niedźwiedź, witaminki, cztery słonie itp.. sprawdzę w domu nazwę i dam znać... poza tym od małego słuchamy muzyki bobasa....
jak dziś główka?
Hmm a my mamy dolne dwójki a teraz nam górne wychodzą:) u nas camilie czy jakoś tam działa...

Aniu moze rodzinka łyknie chłopaków, spływ to fajna sprawa....

Wczoraj dostałam od kumpeli, kurtkę zimową, bluzę , i mega sporo koszulek z kr rękawem na Maksiego, fajnie przydadzą się... kupie dla jej synka grę za 6 dych a kasy mam jakies 200 stówki w kieszeni...

kurcze trzeba się wziąć za kupowanie butków na ten okres...

słuchajcie tak jak wczoraj wieczorem Jachu był wesoły to go jeszcze nie widzaiłam.. albo się ta camilą i diagomedem najarał albo jakiś cud, gadał jak najęty , co chwilę się śmiał jakieś dziwne figury wyczyniał... cudny był. i na każde daj buziaka pyszczek otwierał a normalnie tylko nene nene
oki zajrzę później

Masuska a jak PIT znosi te ząbkowanie ?

12 lata 3 miesiąc temu #422144 przez masuska
Nati no naprawdę to wygląda jakby na fazie był. Piotrek coraz lepiej, humor ma, jeść je, ale nie schabowego (widocznie gryźć nie może) no i sine ma te dziąsła, aż czarne i posmarować nie da.

12 lata 3 miesiąc temu #422145 przez natimp1
no dobrze że humor chociaż bo Janina brękot jest..

Masuska nie wiesz czasem co za produkt specjalny w biedronce dziś jest wczoraj do czyszczenia zmywarek płyn za 5,99 kupiłam.. szok normalnie

Kurę jutro, ja z takiej calej kury 3 obiady mam wiec warto

12 lata 3 miesiąc temu #422148 przez masuska
A wiesz że nie wiem:P

Co mam dla mego męża zrobić, oprócz lodów:P

nie mam pomysłu żadnego....

12 lata 3 miesiąc temu #422150 przez natimp1
A Masuska jeszcze w kwestii bramek, my mamy takie z ikei, bardzo fajna i łatwo się demontuje-ale przez starszych oczywiście... z tego co wiem to sa białe i takie drzewne :)

no nie wiem co mężowi, może tyle kulek lodów co lat :):) heheh powodzenia...
a jakis wypad wspólny robicie

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka