BezpiecznaCiaza112023

Lipiec 2011 nalezy do Nas

12 lata 3 miesiąc temu #429476 przez Oposek
Dzień dobry:)

Przegoniłam dziś Młodego porządniej niż zwykle i sptkała mnie niespodziewana nagroda, bo właśnie zasnął na drugą drzemkę, a zazwczaj śpi już raz ;)

Rika widziałam, że dziś w kuchni szalejesz i na obiad/kolację zapraszasz? ;)

Różyczka Mam nadzieję, że specjalistka od maluszków pomoże :kiss: Piękne jesteście obie, a beret wymiata! :)

Aniu ja Cię źle zrozumiałam :blush: Myślałam, że Ty kolejny raz pracujesz przy Walkathlonie, nie wiem, wolontariuszem jesteś, a Ty pracowałaś w u siebie, normalnie ;) Zbyt bysta to nie jestem;)
Zdrówka dla Chłopaków :kiss: No Filip dokładnie ją aportuję, bo On większość rzeczy nadal nosiw zębach :blink: Wyszaleliśmy się na dmuchańcach, mamy teraz dwa wielkie za darmo niedaleko domu, jakby co to zapraszamy:)

Nati u okulisty ostatnio byłaś? ja bym Ci pokazała, jak wygląda ktoś, kto ma 12 kilogramów za dużo :P

Basba Franklin wymiata, ja się na nim francuskiego uczyłam:) Młody jeszcze za mały, ale będziemy polską wersję czytać na pewno! :) A co do przedszkola to fakt, że baby fochowate, ale panie powinny dać radę! :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 3 miesiąc temu #429479 przez Rika
Oposek no pewnie :) a co, chcesz wpaść? Zapraszam :) tylko chyba wyszedł mi zakalec. Ale zakalec też dobry :D Czekam aż teściowa wróci i oceni, no i jeszcze ciasto gorące...

Różyczko piekne zdjęcie :)

Wczoraj jak wracałysmy ze sklepu to dziewczynki same sobie szły i z naprzeciwka szła pani z malym mieskim pudelkiem chyba :D i małe zaczęły piszczec, krzyzeć z radości i pobiegły do tego psa, pies zaczął skakac po nich, lizać je a one biedne nie wiedziały co się dzieje i zaczęła Ola płakać :) i uciekać :D

12 lata 3 miesiąc temu #429481 przez Oposek
A i jeszcze chciałam napisać, bo nie pamiętam, czy nasza Masuska pisała, że w Biedrze są superanckie bluzy w trzech kolorach, cena 29,99
Załączniki:

12 lata 3 miesiąc temu #429484 przez Oposek
I jeszcze w TCHIBO od jutra kombinezony i buciki.
Na razie można pooglądać na niemieckiej stronie:

www.tchibo.de/Kindermode-t400010012.html

Kombinezony polecam z czystym sumieniem, porządne, ciepłe i mają dużo fajnych rozwiązań. O butach nie wiem nic:) Jakby kogoś interesowało to trzeba się spiszyć, bo niektóre rozmiary szybko znikają.

12 lata 3 miesiąc temu - 12 lata 3 miesiąc temu #429508 przez Rika
Ciasto wyszło przepyszne :) i nie ma zakalca :)

Oposek fajne te bluzy ja mam dla moich dziewczyn podobne tylko że tańsze, kupiłam na all po promocyjnej cenie :) dla Zuzi za 20 zł a dla Oli za 17 zł podobna tylko przez głowę
Załączniki:

12 lata 3 miesiąc temu - 12 lata 3 miesiąc temu #429541 przez masuska
Oposku jakie super bluzy:) Warte sojej ceny, cudeńko:) Jutro idę do Biedry:)

Piękna ale to od rozmiaru 98:P Pewnie dlatego ominęłam:)

12 lata 3 miesiąc temu #429554 przez aniaw
Różyczko ale Wy ślicznie wygladacie a Bianula jaka księżniczka :laugh:

Masuska on robotny tylko jak ma odpowiednią motywację :silly:

Martuś super, że z autem tak się udało :)

Nati ja coś słyszałam, że u Ciebie na starośc będę zimować :lol:

Rika ale fajnego misiaczka wyhodowałaś :laugh:

Oposek byłam w biedrze wczoraj i te bluzy jakieś takie liche, jakby jednorazowe mi się wydają, bo zastanawiam się co z nich po praniu zostanie ;) Ale to tylko moje odczucia, oceńcie same :)
Za to w pepco byłam pod wrażeniem ciuchów i bluzy za 29zł a na parwdę wyglądają porządnie, spodnie za 20zł i komplety za 30zł bluzka i spodnie z podszewką fajniuche kolory :) A i kamizelka kawowa ze słoniem na przedzie coś dla Filipka sweet :)

Zrobiłam niezłą rundkę po sklepach ale nic nie kupiłam na razie bo kasy specjalnie nie wzięłam ;)

12 lata 3 miesiąc temu - 12 lata 3 miesiąc temu #429578 przez Oposek
Dziewczyny, a ja właśnie wróciłam z Biedry, kupiłam dwie bluzy, obie za duże, bo tylko dwie zostały. Superowe moim zdaniem są, mają jeszcze zielone. Może jutro uda się fotkę trzasnąć.

Masuska weź Pita i jedź do Biedry, dla Filipa 98 jest ok, a normalnie nosi rozmiar 80/86 cm. Moim zdaniem naprawdę warto.

Ania one nie są jakieś bardzo grube, ale milusie i miękkie:) No i śliczne. W zeszłym roku mieliśmy podobną z PEPCO i dała radę. W PEPCO byłam jakiś czas temu, jak Masuska zachwalała dresy (rzeczywśiście super), ale oprócz dresów i spodenek sztruksowych z przeceny za 10 zł nic mnie nie powaliło. Może mają już inną kolekcję? My jeszcze polujemy na jedną bluzę, a tak to jesteśmy obkupieni do przyszłego lata, więc ja chyba też przestanę nosić kasę ze sobą ;)

W każdym razie, jakby kto znalazł brązową w rozmiarze 98 i mógł przesłać to chętnie oddam za bluzę, przesyłkę i fatygę:)

12 lata 3 miesiąc temu - 12 lata 3 miesiąc temu #429604 przez Oposek
Tak na szybko, poglądowo- Młody w bluzie 110 cm i za dużych spodniach:) Mam nadzieję, że to będzie fajny zestaw na wiosnę ;)

Załączniki:

12 lata 3 miesiąc temu #429608 przez aska27
łeee jaki słodki miś!! :kiss: Oposku SUPER są te bluzy, fajnie się prezentują... a ja kupiłam dawno za 80zł!!! :dry: :blink: Śliczne!

Aniu a za czym tak się rozglądałaś w tym lesie,ze grzybka nie zauważyłaś, co? :blink: oj,uwielbiam łazić po lesie, zbierać grzybki, szukac ,ale nie przepadam jesc leśnych grzybów :)

Różyczko śliczne zdjęcia,PIĘKNIE wyglądacie :)

12 lata 3 miesiąc temu #429620 przez różyczka
Bardzo bardzo dziękujemy ciociom kochanym za komplementy :kiss:

Oposku co za słodki MIŚ! :)
jutro jade do biedrony :ohmy:

Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...

12 lata 3 miesiąc temu #429627 przez masuska
Oposek napisał:

Dziewczyny, a ja właśnie wróciłam z Biedry, kupiłam dwie bluzy, obie za duże, bo tylko dwie zostały. Superowe moim zdaniem są, mają jeszcze zielone. Może jutro uda się fotkę trzasnąć.

Masuska weź Pita i jedź do Biedry, dla Filipa 98 jest ok, a normalnie nosi rozmiar 80/86 cm. Moim zdaniem naprawdę warto.

W każdym razie, jakby kto znalazł brązową w rozmiarze 98 i mógł przesłać to chętnie oddam za bluzę, przesyłkę i fatygę:)

Speszyl for ju jutro pójdę. A jaki rozmiar chcesz? Mam chody, znajomości:)

12 lata 3 miesiąc temu #429633 przez Oposek
Masuska 98 najchętniej brązową:) No pójdź i przymierz Piotrusiowi, może Wam podpasuje:)

12 lata 3 miesiąc temu #429657 przez różyczka
Czy ktos widział moze mój fenomenalny nowy podpis? :)

Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...

12 lata 3 miesiąc temu - 12 lata 3 miesiąc temu #429709 przez masuska
Oposku nie długo się wybieram do Biedry jak będzie dla Filipka to wezmę:)
Spać nie mogłam przez te bluzy, ładniejszych nie widziałam:)

Różyczko szczerze to widziałam, miałam skomentować, ale zapomniałam. Wiesz ja już dużej liczbie osób to cytowałam:)

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka