- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Lipiec 2011 nalezy do Nas
Lipiec 2011 nalezy do Nas
- Oposek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- http://litki.blogspot.com/
Przegoniłam dziś Młodego porządniej niż zwykle i sptkała mnie niespodziewana nagroda, bo właśnie zasnął na drugą drzemkę, a zazwczaj śpi już raz
Rika widziałam, że dziś w kuchni szalejesz i na obiad/kolację zapraszasz?
Różyczka Mam nadzieję, że specjalistka od maluszków pomoże Piękne jesteście obie, a beret wymiata!
Aniu ja Cię źle zrozumiałam Myślałam, że Ty kolejny raz pracujesz przy Walkathlonie, nie wiem, wolontariuszem jesteś, a Ty pracowałaś w u siebie, normalnie Zbyt bysta to nie jestem;)
Zdrówka dla Chłopaków No Filip dokładnie ją aportuję, bo On większość rzeczy nadal nosiw zębach Wyszaleliśmy się na dmuchańcach, mamy teraz dwa wielkie za darmo niedaleko domu, jakby co to zapraszamy:)
Nati u okulisty ostatnio byłaś? ja bym Ci pokazała, jak wygląda ktoś, kto ma 12 kilogramów za dużo
Basba Franklin wymiata, ja się na nim francuskiego uczyłam:) Młody jeszcze za mały, ale będziemy polską wersję czytać na pewno! A co do przedszkola to fakt, że baby fochowate, ale panie powinny dać radę!
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Rika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Różyczko piekne zdjęcie
Wczoraj jak wracałysmy ze sklepu to dziewczynki same sobie szły i z naprzeciwka szła pani z malym mieskim pudelkiem chyba i małe zaczęły piszczec, krzyzeć z radości i pobiegły do tego psa, pies zaczął skakac po nich, lizać je a one biedne nie wiedziały co się dzieje i zaczęła Ola płakać i uciekać
- Oposek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Oposek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Na razie można pooglądać na niemieckiej stronie:
www.tchibo.de/Kindermode-t400010012.html
Kombinezony polecam z czystym sumieniem, porządne, ciepłe i mają dużo fajnych rozwiązań. O butach nie wiem nic:) Jakby kogoś interesowało to trzeba się spiszyć, bo niektóre rozmiary szybko znikają.
- Rika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Oposek fajne te bluzy ja mam dla moich dziewczyn podobne tylko że tańsze, kupiłam na all po promocyjnej cenie dla Zuzi za 20 zł a dla Oli za 17 zł podobna tylko przez głowę
- masuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 11
Piękna ale to od rozmiaru 98:P Pewnie dlatego ominęłam:)
- aniaw
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mam cudownych trzech facetów:)
Masuska on robotny tylko jak ma odpowiednią motywację
Martuś super, że z autem tak się udało
Nati ja coś słyszałam, że u Ciebie na starośc będę zimować
Rika ale fajnego misiaczka wyhodowałaś
Oposek byłam w biedrze wczoraj i te bluzy jakieś takie liche, jakby jednorazowe mi się wydają, bo zastanawiam się co z nich po praniu zostanie Ale to tylko moje odczucia, oceńcie same
Za to w pepco byłam pod wrażeniem ciuchów i bluzy za 29zł a na parwdę wyglądają porządnie, spodnie za 20zł i komplety za 30zł bluzka i spodnie z podszewką fajniuche kolory A i kamizelka kawowa ze słoniem na przedzie coś dla Filipka sweet
Zrobiłam niezłą rundkę po sklepach ale nic nie kupiłam na razie bo kasy specjalnie nie wzięłam
- Oposek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Masuska weź Pita i jedź do Biedry, dla Filipa 98 jest ok, a normalnie nosi rozmiar 80/86 cm. Moim zdaniem naprawdę warto.
Ania one nie są jakieś bardzo grube, ale milusie i miękkie:) No i śliczne. W zeszłym roku mieliśmy podobną z PEPCO i dała radę. W PEPCO byłam jakiś czas temu, jak Masuska zachwalała dresy (rzeczywśiście super), ale oprócz dresów i spodenek sztruksowych z przeceny za 10 zł nic mnie nie powaliło. Może mają już inną kolekcję? My jeszcze polujemy na jedną bluzę, a tak to jesteśmy obkupieni do przyszłego lata, więc ja chyba też przestanę nosić kasę ze sobą
W każdym razie, jakby kto znalazł brązową w rozmiarze 98 i mógł przesłać to chętnie oddam za bluzę, przesyłkę i fatygę
- Oposek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- aska27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Aniu a za czym tak się rozglądałaś w tym lesie,ze grzybka nie zauważyłaś, co? oj,uwielbiam łazić po lesie, zbierać grzybki, szukac ,ale nie przepadam jesc leśnych grzybów
Różyczko śliczne zdjęcia,PIĘKNIE wyglądacie
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mamita swoich córek :)
Oposku co za słodki MIŚ!
jutro jade do biedrony
Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...
- masuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Dziewczyny, a ja właśnie wróciłam z Biedry, kupiłam dwie bluzy, obie za duże, bo tylko dwie zostały. Superowe moim zdaniem są, mają jeszcze zielone. Może jutro uda się fotkę trzasnąć.
Masuska weź Pita i jedź do Biedry, dla Filipa 98 jest ok, a normalnie nosi rozmiar 80/86 cm. Moim zdaniem naprawdę warto.
W każdym razie, jakby kto znalazł brązową w rozmiarze 98 i mógł przesłać to chętnie oddam za bluzę, przesyłkę i fatygę
Speszyl for ju jutro pójdę. A jaki rozmiar chcesz? Mam chody, znajomości:)
- Oposek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mamita swoich córek :)
Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...
- masuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Spać nie mogłam przez te bluzy, ładniejszych nie widziałam:)
Różyczko szczerze to widziałam, miałam skomentować, ale zapomniałam. Wiesz ja już dużej liczbie osób to cytowałam:)