BezpiecznaCiaza112023

Lipiec 2011 nalezy do Nas

12 lata 6 miesiąc temu #430259 przez masuska
Hoborrku ściskam :kiss:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 6 miesiąc temu #430312 przez Oposek
Hoborku ja też ściskam :kiss: To straszne, że takie rzeczy się zdarzają :(

A u nas leje, krótki spacer był i kisimy się w domu dalej...

12 lata 6 miesiąc temu - 12 lata 6 miesiąc temu #430354 przez aniaw
Hejka :laugh:

Hoborku przytulam :kiss:

Oposku ale duży juz Filipo :laugh: Wiesz Twojemu to we wszystkim ładnie :laugh:
Przed praca byłam specjalnie for ju w 2 biedrach i w jednej tylko róże a w drugiej brązy ale tylko duże ;) I jesteś mi winna za spóxnienie na dyżur :P :lol:
A w pepco nowa kolekcja :P Dzięki, że pytasz o zdrówko chłopaków - już wychodza na prostą, goraczki już Dominik nie ma.

Masuska ale pasiasty sweet blondasek :lol: Extra :)
Śniegowce to super rozwiązanie i my kupilismy w deichmanie i na śniegi i zaspy to podstawa :)

Nati Ty wiesz ta piwnice to jakos fajnie umebluj dla mnie :lol: I pamietaj plazma to podstawa :lol: A z pokojem dla małych fajna sprawa za niedużą kase :laugh:
Ale czemu czepiasz sie moich klonów??? :laugh: Przecież experyment się udał :lol:
A Twóje sliczniaki nie maja przypadkiem różnych ojców? :lol: Albo matek? :lol:

Basba ale cudna Wiki :laugh: Na inhalatorach się nie znam ;) Kurcze extra te widokówki zrobiłas i jaka pamiatka :lol: Jak zapodałas ostatnio to miałam sie przymierzac i znów zapomniałam ;)

Rika to Ty masz jakies allegro dla dorosłych? :lol:

Różyczko co do małża to bez komentarza :S

Wiecie co jakiś czas temu wieczorkiem wychodzac z pracy widziałam babinke, która taka schylona łaziła po parkingu miedzy autami... Zastanawiałam się czego ona szuka.
Ale, że ja zawsze biegam do autobusu, bo w ostatniej chwili wychodzę to się nie spytałam :S
Na końcu parkingu pod autem siedzaił kot i tak się zastanawiałam czy może tego zwierzaka nie poszukiwała...
Trochę mi było głupio, że ja olałam, no ale rodzina czekała :S
Kilka dni temu w dzień widze ta staruszke i ona idzie spacerkiem schylona... Bo ona schylona przez starośc i z garbem :S Boszsz ale dobrze, że wtedy do niej nie podeszłam, bo byłoby, że żartuje sobie z babebeczki :ohmy: :lol: :lol: :lol:

12 lata 6 miesiąc temu - 12 lata 6 miesiąc temu #430430 przez basba
Witam wieczornie...

Męza nie ma, dzieci śpią, internet o dziwo w domu działa więc zajrze co u was sie dzieje...

Dziewczyny dzieki za odpowiedzi odnośnie tego inhalatora no i komplementy :kiss: Chyba się skusze na niego, choć jescze na allegro popatrze, zeby nie było że gdzies indziej kupiłam :P

Hoborrku strasznie mi przykro... Ściskam. I nie stresuj sie. Z twoją dzidzią na pewno wszystko OK... :kiss: A jak ty się czujesz???

Ania, Nati a wy jak zwykle LOVE na maxa hehehe!
Aniu a widzisz nie doczytałam ze chłopaków miałaś chorych... Zdrówka dla nich. A z tą babką zapodałaś aż parsknełam śmiechem- swoją drogą dobrze ze w domu to przeczytalam bo potem w pracy głupa rżnę że niby się zakrztusiłam :silly:

Nati jaki Maksiu zarąbiaszczy!!!!!!! Kurde ile on miał włosów!!! Szok! Nie to co moi hehehe... Oj wyszły ci te synki twoje ;) Ja Wiki podaje Sanostol, a Antosiowi Immunotrofine 10ml 1xdziennie :)

Kurde Rika teraz mi zapodałaś z tymi płaszczykami... całe allegro bede musiała przekopać, O!

Masuska i jak wygrałaś licytacje??? Fajny ten kombinezonik.

Różyczko co do beretu to u Bianci fajniej leży bo włoski wychodzą ciemne, a moja tak blondi że wszyscy myślą na pierwszy rzut oka że łysa :angry:

Różyczko sprawdź maila... na razie jest 1 ale powinny być 4 :)

12 lata 6 miesiąc temu #430509 przez różyczka
Basba naprawde wyslałaś do mnie maila??? :cheer:
wow! :)
a ja myslałam,ze tu mnie juz nikt nie kocha za bardzo bo tak Was zaniedbuje ostatnio, po łepkach czytam, po łebkach odpisuje...
:kiss:

Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...

12 lata 6 miesiąc temu #430562 przez masuska
Ania ale byłaby lipa jakbyś tak z pomocną dłonią ruszyła:)

Basba, licytacja kończy sie dziś:)

Oposku dziś już ma być ładniej, więc polatacie po dworze:)

Różyczko a jak dzwonie to nie kocham? Pipo jedna:P

Mogę się wreszcie pochwalić. Po wielu trudach, paru ciężkich nocach, sinych dziąsłach, wreszcie są:

A i powiem że się wczoraj BieMdabliu woziłam:) iiii Kocham!!!! :lol:

12 lata 6 miesiąc temu #430567 przez różyczka
No wiec zaczynam dzis ja:)
Basbo kochana dostalam, choc nie doszedł nr 3 ale i tak bardzo bardzo dziekuje :kiss:
co do beretu to sadziłam,ze sie skonczy era gdy beda nazywac Bianusie chłopakiem ale wyobraż sobie,ze wczoraj powedrowala do sklepu a pani na jej widok mówi:o jaki fajny klient :ohmy:
nie miała spódnicy tylko granatowe rurki, no i beret był fioletowy a nie rózowy wiec dla ludzi wypisz wymaluj -chłopak :angry:
wkurza mnie to :angry:

niedługo jade na kongres psychologiczno-pedagogiczny do W-wy i losowałam u kogo sie zatrzymac :lol: padło na Oposka i Filipa :lol:
juz nie moge sie doczekać :lol:
powiedziała,ze moze nawet dostane cos na kolacje :side:

No i przy okazji miałam pytac-Nati czy Ty ten dom spokojnej starosci z plazmami i w ogóle all inclusiv to tylko dla wybranych masz oferte czy jak? :lol:
bo ja bym chciała wiedziec :laugh:

12 lata 6 miesiąc temu - 12 lata 6 miesiąc temu #430570 przez różyczka
No wiec nie zaczełam :laugh:

Masusko my jestesmy praktycznie jak rodzina wiec Ty jestes inna inszosc-w koncu Tesciowa mojej córuńci! :)
ja kupiłam ta bluze w koncu-róz 98-jest zajebiaszcza, mieciutka i sliczna :)
bedzie na długie letnie wieczory na mazurach jak przyjedziemy latem i bedziemy grillowac w Waszym ogródku :) a dzieciaki będa latac i gonic komary :side: fajnie to wymysliłam?
a w góle to Ty masz taki głos,ze w seks telefonie powinnas pracować :lol:
zmysłowy....

Aniu Ty jestes udana babo :laugh: hahhaha
byłam wczoraj w ccc i normalnie wyjsc nie mogłam :S tyle zarąbistych butow ale oczywiscie Olif nic sie nie podoba :angry:
czyli sniegowce mówisz,ze warto?-bo mi sie te z decathlonu podobaja co Ela dała, no i cena przyzwoita....

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

edit:
GRATULUJE PEŁNEJ prawie SZCZEKI Panu Piotrusiowi! :lol:

12 lata 6 miesiąc temu - 12 lata 6 miesiąc temu #430575 przez masuska
hahahaha :lol: :lol: :lol:

Sextelefon, tu mnie rozłożyłaś na łopatki, ale coś musi w tym być, bo Mąż lubi ze mną przez fona gadać:P Jak baba, godzinami i na zakupach i w pracy, codziennie.

Różyczko, wizja wakacji za rok u nas na podwórku, jak najbardziej:) Zapraszam. Przywieź tylko z jarmarku Dominikańskiego te łapki elektryczne na komary i dzieciaki będą wariować:P

A nocowania z Elą i Filipkiem, nie zazdroszczę. Toć oni Cię wykończą prędzej niż Bianka...

12 lata 6 miesiąc temu - 12 lata 6 miesiąc temu #430582 przez masuska
Od dziś nowa gazetka w Pepco:)
Rajstopki 4,99
www.pepco.pl/a/gazetka

Promocja na Huggiesy rozm 4 88sztuk za 48,95 - INTERMARCHE od dziś.

12 lata 6 miesiąc temu #430613 przez przyszla_mama
hej dziołchy kochane,

wybaczcie ale ja dzisiaj tylko o nas i specjalnie weszlam zeby Basbie odpisać

no więc jak wiecie mielismy ostatnio grilla, bylo super, maly sie wybawil, ale pomimo ze byl troche na dworze a troche w domu strasznie ochrypl..zadnych wiecej oznak nie mial poza chrypa, bardzo mocna ale dla spokoju pojechalismy do lekarza, zeby obejrzal czy gardelko czyste i czy w plucach nic nie ma. No i cale szczescie nie ma, ale mowi ze chrype ma faktycznie mocna i ze moze to byc od krtani,a tego nie zobaczy. I przypisala mlodemu dwa razy dziennie inchalacje. mielibysmy dwa razy teraz dziennie dojezdzac na te inchalacje ale po pierwsze..

nie maja leku ktory do tego potrzebny i i tak musialam wykupic, a to okolo 60 zl...

po drugie robia to po stronie dzieci chorych, a tam dzieciaki wiadomo, tak kaszla, zasmarkane, z goraczka widac i tak pomyslalam ze mlody ma chrype tylko, a bedziemy tak jezdzic przez te iles dni ze wyniknie z tego nie daj boze naprawde chorbosko paskudne...

no i kupilismy Basba wlasnie wczoraj inchalator, philipsa

o taki:

www.inhalatory.pl/inhalator-nebulizator-...ics-family,id13.html

ma koncowke dla dzieci i dla doroslych, w formie takich maseczek, ale rowniez taka koncowke wylotowa - w formie rurki, i z tej na razie korzystamy.

kupilismy za 149.90, z duza promocja, bo na necie az za 180, a kupilismy w aptece Dr. Max, moze masz basba taka w poblizu to zobacz, bo jak maja to pewnie promocje na cala polske..

a i co jeszcze to w tej aptece pracuj moje przyjaciolka i mowila ze wielkim powodzeniem te philipsy sie ciesza i ludzie sa bardzo zadowoleni, reklamacji zadnych jeszcze nie mieli.

co jeszcze...

zrobilam sobie balejaz wczoraj :) platynowy blad, ale taka platyna, ze chyba swiatel w samochodzie nie bedziemy wlaczac bo ja juz za nie bede robic :P :P ale podobaja mi sie :)

a co jeszcze, to jutro moj maz ma 30!

nie chce zadnej imprezy wiec spedzimy jego dzien milo razem, w trojke.

dam mu jakies mega pyszne sniadanie do pracy a po powrocie bedzie czekala na niego jego ukocha spagetti carbonara.. to ta z sosem smietanowym :)

kiedys pracowalam w restauracji wloskiej za granica i z moja kumpela z obrzydzieniem patrzylysmy jak ludzie wcinali spagetti z "bialym czyms". W koncu postanowilismy sprobowac, i tak sie zakochalysmy ze mrrrr..... a dlugo trwalo poki uzyskalysmy taki efekt z polskimi skladnikami :) no i moj maz sie zakochal. Minimum raz albo dwa razy w miesiacu musi byc ta carbonara :)gdyby ktoras miala chec sprobowac sluze przepisem

zrobie jeszcze zamiast tortu, ciasto kremowki, tylko w calosci i wloze swieczki.

no i kupilam mu na wieczor zestaw do drinowania, jego ukochany gin z sliczna szklanka do ginu. tonic i cytryny juz czekaja w lodwoce, mam nadzieje ze sie nie zczai :) no i nagrywam mu do samochodu plytke z jego ulubionymi kawalkami, bo on nie lubie bawic sie w sciaganie.

dziolchy, jesli ktoras zdecyduje sie na salatke ktora robilam:

www.wielkiezarcie.com/recipe51771.html

to zapomnialam dodac, ze ja jajka przez taka okragla siateczke do jajek traktuje, ale mozna pewnie tez nozem podziabac drobniutko.

ja nie dodaje czosnku bo stwierdzilam ze majonez i sos koperkowo ziolowy to juz styka

i kroje pomidory nie w talarki a w kosteczke

a pieczarki tra na tartce, wtedy pyszne sa

ale to wszystko kwestia gustu i jak komu wygodniej

no to tyle :)

jeszcze dzisiaj zajrze i poczytam dokladnie co tam u Was :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

12 lata 6 miesiąc temu #430641 przez Rika
A ja nie śpię bo cykliny robią, zerwałam się z łóżka z zawałem bo myślałam że dom się wali :D
ale już się opanowałam i jest ok a dziewczyny śpią :ohmy:
Poszłam spać późno bo ze szpiegiem długo siedziałam.

12 lata 6 miesiąc temu #430655 przez Rika
Masuska moja Ola już dawno ma tyle zębów :D a jak Piotruś przechodził jak trzonowe wychodziły? To najgorsze zęby są :(

12 lata 6 miesiąc temu #430670 przez różyczka
Rika napisał:

Masuska moja Ola już dawno ma tyle zębów :D a jak Piotruś przechodził jak trzonowe wychodziły? To najgorsze zęby są :(

12 zebów maja Wasze dzieci?????

a u nas 5 :huh:
no Bianka jak zwykle w tyle ze wszystkim :dry:

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka