BezpiecznaCiaza112023

Lipiec 2011 nalezy do Nas

12 lata 3 miesiąc temu #429998 przez Oposek
Jeszcze buty zimowe dziecięce w Decathlonie.
Stronę mają tak beznadziejną, że szkoda słów.

www.decathlon.com.pl/PL/buty-zimowe-maluchy-10571757/

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 3 miesiąc temu #430006 przez natimp1
Masuska- to dobrze , ja z Maksim walczyłam ile się dało, miał taki nawyk i tyle- był młodszy i ciężko mu było skumać dlaczego mama mu ciągle nogą majta :)

Oposku chętnie pokaże zdjęcia Maksiora, jeśli mam jeszcze jakieś w wersji elektro, ale odrazy mówie chłopaki sa zupełnie inni.

12 lata 3 miesiąc temu #430030 przez masuska
Dziewczyny a czy dobrym rozwiązaniem są śniegowce, czy powinnam kupić jakieś tam kozaki, czy cóś takiego dla mego Syńcia:)

12 lata 3 miesiąc temu - 12 lata 3 miesiąc temu #430049 przez basba
Oposku dzieki :kiss: reszte doczytam jutro...
Wstawiam tylko na prośbe Oposka foty i spadam do domu bo już jestem cholercia spóźniona!!!!!!

12 lata 3 miesiąc temu - 12 lata 3 miesiąc temu #430055 przez Oposek
Basba jakie cudo! Piękne te Twoje dzieciaki:)

Masuska mój syn w sumie dopiero zaczął chodzić, więc może niech się inne mamy wypowiedzą, ale mi się wydaje, że najważniejsze jest ciepło i nieprzemakalność. Nie mam złudzeń, że moje dziecko wypuszczone z wózka od razu wlezie w śnieg, zaspę, czy kałużę, więc piękne przemakające kozaczki nie wchodzą u nas w grę. Na daleki spacer raczej też jeszcze nie pójdzie... Ja się zastanawiam, czy wystarczy mi jedna para, czy kupować coś na zmianę.
Myślałaś, że ja już wykasowałam Twój numer i się mnie pozbędziesz?:) O słodka naiwności!:P Mnie się po prostu wyładował telefon wczoraj, a Filip mi przegryzł ładowarkę. Więc tylko przełożyłam kartę do starego telefonu męża:)
Tak czy inaczej nie mam Waszych tlefonów, więc jak ktoś ma zamiar wyznać mi miłość smsem albo poinformować, że chce wpłacić darowiznę na moją rzecz i prosi o numer konta to proszę się podpisywać:) Jeśli macie jakieś żale albo chcecie pieniędzy ode mnie to podpis jest zbędny :P

Nati no właśnie tak mnie zaskoczyło na tych ostatnich zdjęciach, że Oni tacy różni są:) I z przyjemnością obejrzałabym Maksa w wersji rocznej:) Ale wiesz, ja jestem przyzwyczajona do Klonów Ani W, więc może stąd ten szok;)

12 lata 3 miesiąc temu - 12 lata 3 miesiąc temu #430058 przez masuska
Oposek: no to paczy jakie fajne
allegro.pl/sniegowce-wew-futerko-z-owcze...-23-i2629491639.html

Basba, ale super pomysł z tym kolażem:)

12 lata 3 miesiąc temu #430075 przez Oposek
Masuska śliczne:) ale ja się boję Filipowi buty przez net kupować, bo but butowi nierówny. Sobie kupuję bez problemu:)
Na razie kupiłam porządne jesienne i z zimowymi będę czekała jeszcze, zobaczę ile Mu noga urośnie. Będziemy szukali czegoś, co pasuje do niebiesko- pomarańczowego kombinezonu albo granatowo czarnej kurtki.

12 lata 3 miesiąc temu #430089 przez masuska
Ech, licytuje kombinezon Tchibo, tak mi się spodobały że już 100zł dałam... Ale ciiii.... Mężowi ani słowa:)

Ela zgadzam się z Tobą, ja tylko pokazawszy, no i mnie też już się kolorek zmienił, bo zapomniałam że mamy genialną czapę z zeszłego roku, niebieską:)

12 lata 3 miesiąc temu #430107 przez natimp1
Oposku, bo Anka ma dostęp do różnych specyfik ów to dzieci mogła poklonować:)
dla mnie sniegowce to podstawa , szczególnie dla Maksa, dla jaska chce tez kupić ale jako dodatkowe typowo na wypady spacerowe, ja nastawiam się na jakieś kozaki skórzane, takie do wózka, gdzies na wyjścia itp, bo jak nie będzie śniegu to moze mu byc zbyt gorąco... zresztą nie wiem na ile śniegowce sa usztywniane i skórzane w srodku a do 2 lat to dla mnie najwazniejsze...

basba jakos mega dzieci od siebie nie odbiegają, u mnie będzie niebo i ziemia

12 lata 3 miesiąc temu #430114 przez natimp1
tu miał 10 ,mcy
Załączniki:

12 lata 3 miesiąc temu #430116 przez natimp1
a tu mały, ale jedno z moich ulubionych, kurcze oposek wkręciłas mnie musze poszukać z roczku
Załączniki:

12 lata 3 miesiąc temu - 12 lata 3 miesiąc temu #430152 przez Oposek
Masuska te kombinezony są super. Mają wiele fajnych rozwiązań i świetne opinie w necie. Są od dziś, a w moim Tchibo kolejka już była o 9:45 (otwierali o 10) Tylko rozmiarówka zazwyczaj większa. My mamy taki dwuczęściowy jesienno wiosenny kombinezon nieprzemakalny i jeszcze na pewno posłuży. Nie wiem, który model licytujesz, ale mnie szczególnie podobał się taki błękitno brązowy:) Ja planowałam kupić zimowy w Tchibo, w końcu skusiliśmy się na H&M, bo miałam zniżkę i wyszło sporo taniej, ale Tchibo jest the best:)

Jaaaaaaaaaa Natimp,jaki kudłaty Maksi :lol: Śliczny! i faktycznie zupełnie inny niż Twój młodszy Jasiu blondasek:)

12 lata 3 miesiąc temu - 12 lata 3 miesiąc temu #430199 przez masuska
Nati o jaaaaam jaki Maksi:)

Oposku, właśnie niebiesko brązowy:) Właśnie spodobało mi się to że materiał jest pierwsza klasa i mogę ufać na słowo że jest ciepły i nieprzemakalny, a te bajery dodatkowe mnie rozwalają:)

Oooo taki
allegro.pl/kombinezon-tchibo-tcm-dla-chl...wwa-i2622195863.html

12 lata 3 miesiąc temu #430217 przez hoborr

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

12 lata 3 miesiąc temu #430249 przez różyczka
Basba ja mam nebulizator ale kupowany kupe lat temu jeszcze dla malutkiej Olif mojej, słuzy nam wiernie i juz Bianka tez go uzywala, super zakup i na pewno nie bedziesz żałować, choc na parametrach kompletnie sie nie znam
a beret rzeczywiscie taki sam hehe :) śliczna ta Twoja ksiezniczka :)

no a Maksiorek wymiata kudłacz jeden mały :laugh:

buziaki Hoborrku :kiss: straszne....

Aniu pogodzeni?

Oposku gadalam z Biana i ona pozostaje wierna Piotrusiowi wiec sama rozumiesz.... :side:

Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka