- Otrzymane podziękowania: 11
- /
- /
- /
- /
- /
- Lipiec 2011 nalezy do Nas
Lipiec 2011 nalezy do Nas
- masuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- basba
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Cierpliwośc połowa sukcesu w miłości
- Otrzymane podziękowania: 0
A tęcze wyczaił Antoś
Ania aleś ty niedobra jest , no! Jak męża do garażu możesz wygonić.... czym on ci tak zawinił co???
Rika dajcie z małzem na luz, bo zanim sie wprowadzicie to jeszcze do rozwodu dojdzie! On tam z tobą w tym Piszu jest??? A co do tego zżerania z zazdrości... hmmm... powiem ci tak- mój mąż pomaga na tyle ile może (jak wraca późno to nie pomaga wcale a że często wraca późno to sobie reszte dokończ ) ... życie...
Natimp ty babolcu jeden a do mnie to juz nic nie napiszesz ehhh.... i tak cie lubie
Masuska, Oposku dzieki za cynka co do Lidla... ja raczej nawet tam nie startuje bo tak jak pisałam u nas rzucają sie na te rzeczy jak jakieś oszołomy....
Oposku... no zdradź nam co twój Filip robi jak gotujesz obiad???
Masuska przykro mi z powodu nadrzerki... a 6 tygodni... dasz rade
Hoborrku super że jestes juz po i że wyszło tak jak chciałaś
Różyczko daj spokój nie ma za co przecież Najważniejsze że Królewnie sie podoba... a skoro mowa o niej to jak nocka??? A co do pajacy z polarku z tesco - kapturka nie mają, na nóżkach mają te kropeczki antypoślizgowe i kosztują " jedyne" niecałe 50 zł. - dużo jak na głupiego pajaca do spania, ale nic sensowniejszego nie znalazłam... Co do gadania natomiast... mój starszy gagatek też tak gadał non stop i do teraz mu zostało... buzia to mu się nie zamyka- no chyba że spi
Super ze znaleźliście lokum...
- aniaw
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mam cudownych trzech facetów:)
Ale ja nigdy nie mam czasu
Mi proponował gin wypalanie bo nie ma sprzętu do krioterapii a Ty wymrażanie masz na nfz?
Trzymam kciuki
6 tyg to będzie akurat na moją wojnę psychologiczno-garażową z T
A Dominikowi wyłazi 6 zębów na raz Ma 10 już i teraz mu przebiły się kolejne 2 czwórki górne i wszystkie trójki ma po kawałeczku Pełen komplet
Matko dawno mu do pysia nie zaglądałam a budził się właśnie 4-5 razy w niedzielę
A tak w ogóle to cześć i będę później
- natimp1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Anka zazdroszczę kompletu klawiatury u Dominisia.. u nas jescze daleka droga, a ja sobie tak postanowiłam, ze Jachu właśnie zacznie przesypiać noce jak mu zęby wyjda
Masuska przy mojej depresji ostatniej kusi mnie to wymrażanie:)
Różyczko, układ parę ulic dalej nie jest zły.. dopóki ktos z was sobie nie znajdzie partnera zapewne
- masuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Aniu zębów i gratuluje i współczuje:)
no dziewczyny, ja tu po raz kolejny wiosnę w związku mam, a Wy? no jak ja się dobiorę do waszych mężów to pożałują!
- basba
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Cierpliwośc połowa sukcesu w miłości
Masuska co do wiosny... hmmm... ja w sumie te z nie narzekam wiesz my z dłuższym starzem troszkę wiec i wiosna troche mniej kwitnąca jak twoja ale jest miodzio i tak hehe...
Ania... a ty marsz do lekarza bo po uszach!!!!!! Ja pitole!!! Tyle zębow!!!! Gratulacje dla syneczka
- aniaw
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mam cudownych trzech facetów:)
No wiesz poród się przeżyło to nic jest niestraszne
A z zębami to teraz będzie dopiero masakra bo te 4 to małe kawałeczki widać a gdzie jeszcze do całego zęba I trójki razem to będziemy mieć wesoło
T jednak wygrywa w tym starciu bo ten będzie się wysypiał w tym garażu
Przyszłą_mama ja to bym jeszcze skonsultowała się u innego lekarza a alergologó jest trochę przecież
No dobra szykuję się na spacer z małymi i później praca, więc doczytam na dyżurze
- Kamilka24
- Wylogowany
- budujemy zdania
- MELKA 22 LIPIEC 2011
Ja Was czytam codziennie, więc wiem o co kaman Tylko tak jakoś nie wiem, nie mam o czym pisać...
Różyczko to u Was już na maxa rozstanie... no cóż jak ma być źle to lepiej być osobno, co nie?
Aniu uuu to Ty bez skrupułów jesteś w garażu? Hahahaha
Masuska trzymam kciuki i zazdroszczę "wiosny w związku"
Przyszla_mamko powinnaś skonsultować to z innym lekarzem tak jak pisze aniaw
U nas jest OK wczoraj byliśmy z Ami pierwszy raz na basenie OMG jak zobaczyła wodę to zaczęła płakać i nie chciała wejść ale później już było ok nawet plusk plusk robiła i bay bay do wszystkich, ale się naśmiałam, co najgorsze non stop piła tą wodę chlorowaną albo ssała ręce swoje.
Ami nauczuła się mówić kocham- kokam,ale ogólem to bardzo leniwa jest i nie chce nawet powtarzać, gada po swojemu cały czas. Wyszła górna prawa czwórka, była przez 3 dni nieznośna, więc teraz ma 9 ząbków. U mnie też ok, tylko tak sobie myślę czy nie napisać do jakiegoś psychologa albo seksuologa...
- masuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Gratuluję ząbka, 4ki też u Pita były ciężkie, boję się następnych, AniaW ma teraz HardCore:)
A czemu potrzebni Ci są specjaliści których wymieniłaś?
- Kamilka24
- Wylogowany
- budujemy zdania
- MELKA 22 LIPIEC 2011
- masuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
PS śliczne zdjęcia:)
- Kamilka24
- Wylogowany
- budujemy zdania
- MELKA 22 LIPIEC 2011
- Rika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- przyszla_mama
- Wylogowany
- rozmowna
wczesniej tego nie zrobilam, teraz dziekuje wam bardzo za mile slowa odnosnie fotek
teraz niestety tak jak laleczka nie wygladam bo sporo przytylam i musze schudnac (naprawde schudnac, nie tak jak nasze laseczki Masuska i Natimp
Niestety duzo przytylam
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Robilam Natimp wszystko dokladnie odwrotnie jak ci pisalam
teraz jakos ciezko mi samej idzie, i nie wiem jak sie za to sensownie zabrac i postanowilam ze w koncu pojde do kogos madrego kto mi pomoze. W zyciu juz nie raz bylam na dukanach, kopenhaskich i przeroznych innych dietach, i juz nie chce. chce w koncu diete zbilansowana i jakas zdrowa, dostoswana pod moj organizm. Tym bardziej ze chce duzo schudac.
no i mam umowiona na piatek wizyte u dietetyczki! podobno fajna babeczka i zna sie na rzeczy, jest jednoczesnie trenerka osobista. takze zobaczymy, na pierwszej wizycie robiony jest pomiar skladu ciala i analiza miesniowa-tluszczowa - pod jakims pradem robia, az strach myslec co wyjdzie 90% tluszczu, 1% miesni,9 % wody
Rózyczko -
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Masuska - mrozenie raczej nie boli, wypalanie jest podobno masakryczne - moja kolezanka miala i mowila ze cos nie do opisania, strasznie ja bolalo, tyle ze ona nie miala znieczulenia.. i czula smrod duzy.. dobrze ze sie nie zgodzilas, bo to wypalanie bardzo inwazyjne.. a zamrazanie slyszalam ze naprawde bezbolesne. no ale wiem wiem.. lepiej by bylo niczego nie przechodzic, srednia to rozrywka.. 3maj sie dzielnie kochana i daj znac jak bedziesz po
Basba - zdradzisz jaka muzyczke przeslalas Różyczce? z tymi lekarzami to tak wlasnie jest, i wez tu czlowieku badz madry..
Ania - w garazu? o to cie nie podejrzewalam mam nadzieje ze juz stosunki sie ocieplily
Kamilka - zazdrosszcze pierwszej wyprawy na basen ja juz tak bym chciala isc ale jecza mi w domu ze Arek jeszcze szczepien wszystkich nie ma, bo on idzie innym trybem, i zeby go nie narazac.. super ze spodobalo sie malutkiej
Rika - kochana jakie zdjecia??? to ja nie w temacie jestem jakas specjalna sesje sobie robilas? taka tego?? jesli tak zazdroszcze mam nadzieje ze przeprowadzka jednak wyjdzie blisko pazdziernika, odzywaj sie do nas
- masuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ania także do roboty:)
Przyszła_mamo mnie też mówili o tym smrodzie przy wypalance, no na szczęście mnie ominęło.
A i nie ma 6 tygodni bez seksu, można zaraz po pierwszej miesiączce:)
Co Wy na to:
http://i1.kwejk.pl/site_media/obrazki/2012/02/0e304717e783b643b262c7915eb289f0.jpeg?1330162982