- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Lipiec 2011 nalezy do Nas
Lipiec 2011 nalezy do Nas
- przyszla_mama
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

z nagrodami mialam wczoraj napisac ze pomylilam sie, do konca pazdziernika, ale i tak biore teraz bo juz tylko dwie wagi zostaly takie jak chce

co do Twojej przygody to jak zareagowal Tomek? wyobrazam sobie jak on sie zdenerwowal jak mu opowiedzialas
moze ta wysypka Szymiego to od jakiegos proszku? zmienialas cos?
miłego piknikowania

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Rika
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
My już po obiedzie, mąż rano przyjechał, dzieci śpią po obiedzie a jutro do domu... A co do przeprowadzki to jeszcze trzeba malować i mąż powiedział że się nie wyrobi. Czyli tak jak meble miały być w poniedziałek ten co będzie to będą dopiero za 2 tygodnie pewnie...
- masuska
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 11
Przyszła_mamo, ja z musteli miałam też jakieś próbki i też mi się podobało:) A co mogę polecić na odparzenia to przede wszystkim Sudocrem i powiem Ci jak leżeliśmy z Pitem w szpitalu, jak miał biegunki to dostałam próbkę Linoderm z Pantenolem, jak ręką odjął

Różyczko wysłałam mailem link, jeszcze dostaniesz zaraz gratis:) A współczuję remontu. Mam nadzieję że to małymi kosztami da się szybko naprawić. A za tą JLo to focha mam nadal:P
Przypominam o jutrzejszym dniu chłopaka

- aniaw
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Mam cudownych trzech facetów:)

A Szymiemu nic nie zmienialiśy więc mamy zagwozdkę, a poza tym on nigdy nie miał problemów z nowymi potrawami czy środkami, więc dalej szukamy przyczyny

Rika no ze znajomymi to tak bywa

Masuska no i ja zertkam na forum i Tomi przyuważył Twój wpis o dniu chłopaka i kicha

A myślałam, że zapomni

A znacie ten skecz:
U mnie Dominik ma temp 39,2 i zastanawiam się czy to od zęboli

Szymi wydrapał sobie policzek i musiałam dać mu fenistil

Z pozytywów to ja z chłopakami byłam na spacerze a Tomi posprzątał chałupkę

Bo nie pisałam Wam jaki zastałam brdel za przeproszeniem jak wczoraj wróciłam z zumby.
22 godz dochodziła a tu bobasy nie śpią, łóżeczko na środku pokoju z wyjętymi szczebelkami, chusteczki podarte i porozwalane wszędzie, popcorn na dywanie, zabawki w zlewie, chłopaki ganiają się

- przyszla_mama
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

Ja tylko na chwilke wpadlam sie przywitac, lece bo moj glodomor krzyczy ze glodny, jeszcze dzisiaj zajrze na dluzej

MIŁEJ NIEDZIELI
- masuska
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Wszystkim chłopaczkom buziaczki śle Ciocia:)
najsmaczniejsze.pl/2012/06/muffiny-pilki-dla-malego-kibica/

- natimp1
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
matko jak cudnie, Janina spi... ( zaraz wstanie ale co tam ) w domu tylko zostało odkurzyc. i żyć nie umierać..
anka odważniki juz miał jak raczkował zjedną noga podciągniętą....

Oposku czekam na film:)

Anka.. maksi wymaga słonia z kasztana-umiesz robić.. ja mu zrobiłam a on.. dziękuję mamusiu a zrobisz mi słonia:) Świniolek nie syn rodzony
janko ma teraz etap pokazywania ze wszystkiego nie ma.. to takie cudne ze specjalnie mu coś chowam... wiem ze jestem świnia, ale zaraz zacznie gadać , mądrzyc się.. i cały urok pryśnie...

Masuska jakiś przepis na dobra kapustę kiszoną???
Róża jak po ściąganiu podłóg.. znalazłaś jakiś skarb by podzielić się z koleżanką??
Wczoraj byliśmy w Lusowie ( tam gdzie ciągle w wakacje jeździmy nad jezioro),pożegnac sezon.. było cudnie po1/ ze maksi ciągle latał z działkowymi dziecmi i wymyślał takie zabawy ze nie mógł angażować rodziców bo byliśmy jak to powiedział...za nie zrozumieli na nie:)

po 2 byli tam teście od piątku, czyli wszystko miałam podstawione pod pysk:)
po 3/ bylismy na przejażdżce rowerowej w stadninie koni- Jachu szalał - do czasu aż koń paszcze otworzy, ale był dzielny...a potem zaliczyliśmy jeziorko.. my w przenośni- Maksi dosłownie.. ale spoko kataru nie ma
oki ubieram sie bo jak me cudo wstanie to muszę małe zakupy zaliczyć...
- Oposek
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- http://litki.blogspot.com/
My cały weekend latamy, mieliśmy jechać na działkę, ale nie wyszło, bo zebraliśmy się koło południa, więc próbujemy znaleźć sobie jakieś zajęcie na miejscu. Wczoraj byliśmy na na spacerze, zakupach w autlecie i kupiliśmy dwie zajefajne czapki na przecenie za 20 zł. Jedną będę nosić sama, bo jest zarąbista- różowa ze świnką

A no w LIDLU fajne piżamki, tym razem nie dla dzieci, a dla nas- fioletowe za ok 3 dyszki. Naprawdę spoko są

Nati napisałam Ci na gadu:) Ale Wam fajnie z tą sobotą na działce, zazdroszczę! A my takie lamusy jesteśmy, że się nie wybraliśmy, a taka ładna pogoda była

Masuska dzięci za cynk o dniu chłopaka, mąż świętuje w marcu, ale Filipek dzisiaj:)
Kidy się przeprowadzacie?
Przyszła Mama sosik rewelacja, dziękować za przepis

Rika no niefajnie, że przeprowadzka się opóźnia, ale to już Kochana lada dzień! Wróciliście do domu bezpiecznie?
Ania fajnie, że Tomi posprzątał, u nas to ja robię burdel zazwyczaj

Oczywiście od nas też najlepsze życzenia dla wszystkich Chłopaczków

- Oposek
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- http://litki.blogspot.com/
- masuska
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Nati nie mam przepisu. Mama robi
Oposku nie wiem kiedy, mam nadzieję że szybko.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Ciosia Różyczka bluzę poznaje?
- natimp1
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Matko jakaś zastygła jestem....
Oposku nie widziałam na gg nic , serio ..skopiuj wiec proszę jeszcze raz

Masuska a ja to taki worek ,ze nie skumałam ze wczoraj był dzień chłopaka.... upiekło mi się bo wysłałam do południa Tomka i Maksiego na roller coster nad Malte

Oposku w sprawie prezentu to Maksi dostał kiedyś takiego pluszowego złomka którego jak się nadusi to wydaje dzwięki starego silnika, fajny
Jaśko tak cudnie mi dziś spał- hhehe jak na Jaska oczywista ... pobudka 1, 3;30 i 6 ekstra co.. to nad ranem to juz zębowe było bo ałi wołał..
A od dzis jestem sama w pokoju w pracy... kolega się zwolnił i teraz dupa... nie ma kto mi kawy o 13 zrobić
- basba
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Cierpliwośc połowa sukcesu w miłości

Różyczko... ożesz kurcze... strasznie mi przykro! U mnie w domu rodzinnym (bloku) kiedyś też wąz strzelił z goracą wodą... sąsiedzi nas obudzili że im na głowe woda kapie. Współczuje tych podłóg!!!!!!
Cieszę sie ze na koncercie sie wybawiłyście!
A co do Bianusi! Najważniejsze ze zdrowa... wiem ze ci ciężko ale ciesz sie tym że to normalne i ze nie jesteś sama.

Przyszła_mamo jak siusiaczek??? My też zawsze sudocrem stosowaliśmy.
Hobrku! Jej jak ten czas leci! Jeszcze chwila i bedziemy z tobą rodzić! Pokaż brzucholka!!!!plisssssssss........ Moja sąsiadka i przyjaciółka ma lada dzień urodziń. Denerwuje sie chyba bardziej niż ona hehehe... Co do zwolnienia... jak dobrze sie czujesz i nie odczuwasz takiej potrzeby to po co siedzieć w domu na zwolnieniu??? Ja z Antosiem do 7 miesiąca pracowałam no a z Wiki niestety to już inna bajka.

Gratki za ocieplenie domku! Jak paluszek Ady????
Rika jak dwa tygodnie przeprowadzka się przesunie to nie jest źle.... trzymam kciuki żeby nie dłuzej

Aniu bylaś u lekarza z tą wysypką???

Nati... super ze weekend się udał! Dzieci sie wyszalały, wyście się pozaliczali w jeziorze- dobrze Maksi się nie smarka

Oposku... a na czym wy tak latacie

Masuska sliczne foty! Piter ale ma czadową chustę

A teraz co nieco u nas. W sobtę u młodszego brata na imieninach bylismy. Dzieci wypiejdane, wylelane przez dziadków

Z nowych słówek Wiktorii:
- koń
- lenka (ręka)
-i.... dupcia!!!!!!!

Z ostatniej chwili: wpadło mi w oko:
finanse.wp.pl/kat,104124,title,Bakterie-...sc.html?ticaid=1f441
- aniaw
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Mam cudownych trzech facetów:)

Masuska wow ale kolo extra z Pitera

Nati ale jak to kolega się zwolnił? A rozumiem, nie wytrzymał psychicznie z Toaba w jednym pokoju

U mnie Dominiś też zabawnie pokazuje że czegoś nie ma i bawi mnie to za każdym razem

Oposku fajowy mieliście weekend

A na fotki nadal czekam

Basba ale susper, że sesyjka się udała, nie moge doczekac sie efektu

Gratki z powodu kolejnych słów Wiki

U mnie chłopaki popsute

Szymi miał znów wysypkę - po nocy mu się nasila na policzkach przedramionach i udach a w dzień wygasza się - takie szorstkie krostki. Nic nie miał zmienianego, więc nie wiem

Dominik za to wczoraj miał temp 40,3

Jak dziś się nie zreperują to wieczorem wezwiemy lekarza

No więc z pikniku nici - ale i tak by nic z tego nie wyszło bo gapa ze mnie i piknik był w sobotę

Byłam tylko z Szymim w kościółku i wystroiłam go aż byłam z siebie dumna

Poza tym dzień w domku z małżem i bobasami zaliczam do udanych - nawet się nie pokłóciliśmy

Miłego dnia

- Rika
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Napisałam Oposkowi na pewno że jeszcze nie wyjechaliśmy wtedy

Masuska superowe zdjęcia

Aniaw na Ursynów mam zły dojazd i jest daleko

W sobotę dziewczyny jak na złośc nie chciały spać a miałam z mężem wyjść sobie, później ta sąsiadka napsiała że przyjdzie a później odezwał się mój były mąż i był zły że nie powiedziałam mu że jestem (wiecie ja mam 3 mężów i 2 kochanków). Więc on uciekł od kolegów i przyszedł. Spotkalismy się w drodze do sklepu po %
Przedstawiłam ich sobie mniej więcej wyglądało to tak:
Ja: to mój mąż Radek a to Patryk
Patryk: Patryk - były mąż

Myslałam że padnę.
Było miło bardzo, powspominalismy, pogadalismy i ok 2 bylismy w domu, siedzieliśmy przed domem

A teraz czas wrócic do rzeczywistości. Dziewczyny poszły spać ok 23.30... Ola budziła się co 2 godziny na cyca, Zuzia w nocy źle spała, przelazła do naszego łóżka a później musiałam ją odkładać... koszmar, głowa mnie boli, jestem niewyspana i zmęczona...
- natimp1
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Anka , mój tak jedna robi śmiesznie -ale ma nie mówi.. oln bardzo powściągliwy w mowie, wie że żona Wiki go zagada i tak nie pozwoli dojść do słowa to się nie angażuje chłopak w wymowę:)za to nie wiem czy pisałam najcudniej na świecie małpke udaje.. może uda sie mi nagrać...
Hmmm a moze młody w końcu sie na Ciebie uczulił.... a tak serio nawet płynu nie zmieniałaś?a coś z orzechem dostał...
Masuska zazdroszczę Ci ze możesz Pitowi takie czapki ubierać.. u nas fobia czapeczkowa... ściąga do znudzenia

Basba , czekam na portfolio synowej

Hobborku jak samopoczucie..
Róża jak po ściągnięciu podłóg i jak moja Bianula