- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Lipiec 2011 nalezy do Nas
Lipiec 2011 nalezy do Nas
- Oposek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- http://litki.blogspot.com/
allegro.pl/2-3lat-ekotuptusie-kapcie-pap...ruk-i2671595299.html
allegro.pl/skorzane-paputki-0-5-lat-kapc...ler-i2646293586.html
Ale mamy też takie skarpetki z podeszwą z HM i też są super, nie ślizgają się.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- przyszla_mama
- Wylogowany
- rozmowna
- Rika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- hoborr
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Adusia 1 lipca 2011 Robert 22 luty 2013
- Otrzymane podziękowania: 1
Ja tez padam....
Oposku Nati ja kupiłam Adulinie skarpetki z biedry z podeszwą ze skórki i normalnie rewelacja! Śmiga w nich jak szalona i sie nie ślizgają. Szkoda że tylko jedna para była w jej rozmiarze - bo kupiłabym bez zastsanowenia.
COs byz zjadłą dobrego ale nie wiem co.... Ciągle smaku za bardzo nie mam do jesdzenia. W sobotę na wesele to koleżanki to pewnie się nawpieprzam sałatek aż mnie rozniesie! A i brzuch mi już widać CHoć waga stoi: Ale przy moijej ogólnej tuszy to nie dziwota!!!
- aniaw
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mam cudownych trzech facetów:)
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Hoborku poka brzucho
Masuska jak znikają to super
Rika rzeczywistośc... ale nie da się jej zmienić?
Oposku extra kapciochy
- masuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 11
- natimp1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Oj Masuska przecież to z miłości..
Anka, Ty lafiryndo, zeby tak na obcych mężczyzn wieczorami!!!!! wstydź się.. dobrze ze chłopcy nie świadomi co ich matka wyczynia
Oposek ekstra te paputy, i mówisz że polecane.. trzeba pomyśleć
a ja się znów dzis czuję jak pół dupy za krzaka, niby lepiej z katarem ale ogólnie , ani uroda ani wyrazem twarzy nie grzeszę.
Fajny poranek byl o tyle ze zawoziłam Maksiego do przedszkola co zawsze robi Tomek... generalnie syn nie mial czasu się ze mną pożegnać, koledzy Maksa pytali dlaczego nie ma Jasia, a panie pytały o Tomka.. i weź tu kurde odwieź z radościa syna do przedszkola:)
- masuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 11
Kupiłam właśnie sanki:)
- natimp1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mamita swoich córek :)
Gołe klaty, rozpusta jakaś...
nie mam internetu drogie panie. wyłączyli mi bo od 3 m-cy nie płace.
i nie wiem co teraz. podczytuje Was troche w pracy
Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...
- Oposek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
U nas średnio, Młody ma katar, leci Mu z nosa i spać w nocy nie może. Pomaga acatar, ale jak nie śpi to ciężko Mu krople wpuścić. Czytałam, że normalnego Olbasu nie można używać do 3 roku, zamówię chyba ten Olbas Kids i będę parówki robić... No nie wiem sama. Chyba dała o sobie znać moja niedoleczona infekcja, bo mnie też gardło boli. Byle do wiosny
Ania łał, super, że się wieczorek udał Prezent na dzień chłopaka też mi się podobał, super pomysł Mój stary nic nie dostał, syn książeczkę o zwierzątkach
Masuska zamówiłaś te sanki, do których link dawałaś wcześniej? Mytakie zamówiliśmy u świętego mikołaja, mamy nadzieję, że będą superaste:) i że wytrzymają też szaleństwa mamusi
Różyczka nie masz internetu? Buuuu Mam nadzieję, że szybko uda się zapłacić, bo bez internetu jak bez ręki, co?
Nati hahaha to widzę, że Twój Tomi w przedszkolu lubiany przez panie;) Buciki naprawdę polecam.
Rika no nie ma lekko, widzę, ale co robić. Oby przeprowadzka nastąpiła jak najszybciej, to może chociaż dziewczynki będą chodzić spać wcześniej...
Przyszła Mamo
Hoborku jej, ale fajnie, że już brzuszek widać! Ciąża to super czas! i już niedługo się dowiesz, co w środku:)
Asia co u Was?
gdzie się podziała Basba? pewnie zapracowana?
- martus0707
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Masuska super że udało Ci się wygrać aukcję z kombinezonem. Zaje bisty jest! Też licytowałam dwa ale jak cena doszła do 120zł to zrezygnowałam... i kupię Igorowi taki zwykły: allegro.pl/3-kolory-kombinezon-dwuczesci...-92-i2676030385.html mam nadzieję że się sprawdzi, chociaż na ten z Tchibo dalej poluję i szukam a jeśli chodzi o sanki to kupiłaś same sanki czy z ocieplaczem? Bo nie wiem czy on się w ogóle przyda...
Oposku te wasze Tesco musi być jakieś inne, bo byłam u nas wczoraj i koleżanka mi mówiła że żadnych promocji aż takich nie było. Co prawda są zniżki ale tylko na odzież letnią i tylko 30%.
Babsa sesyjka piękna! Dzieciaki jak malowane a jak ta objazdówka? Ciężko było?
Różyczko jak postępy z przymusowym remontem? Ta sytuacja ma taki plus że będziesz miała odświeżone, posprzątane mieszkanko na święta już bo ja to tylko 2-3 razy w roku wszystko odsuwam i myję.
Aaa bratowa ostatnio zauważyła wysypkę na rączkach swojego synka, poszła do lekarza na wizytę kontrolną przed szczepieniem a lekarka zdiagnozowała ospę! Biedny w żłobku się zaraził. W ogóle ta moja bratowa to taka hmm chora, jej synek jest starszy od naszych dzieci o równo rok, pamiętam jak w lato Igor chodził w samych bodach w te upały a jej Aduś w ciepłej czapce (od słońca niby), w dresach i krótkiej koszulce, no i krytych bucikach żeby mu zimno w nóżki nie było. No i przez to ma zapalenie płuc, oskrzeli czy inne choróbska co miesiąc, jednego nie zdąży wyleczyć a już kolejne wykrywają.
Nati ja też z czystym sumieniem polecam te skarpeciochy ze skórzaną podeszwą, ciepłe i się nie ślizgają. U mnie dziś mega szybki obiad to mielone z sosem śliwkowym a jak się czujesz?
Aniu a nie lepiej wyżywać się w nocy na swoim? po co Ci ten boks? Zmęczysz się w nocy i energię rozładujesz A jeśli chodzi o to co widziałaś to tak Ci zazdroszczę że nie wiem! Kurde, chciałabym chociaż z końca sali takie ciacho zobaczyć
A u nas w sumie nie za wiele, Igor nauczył się biegać w miejscu i tak super sapać, jakby był mega zmęczony bosko to wygląda i umie zrobić świnkę, marszczy nos i chrącha jak prosiaczek hihi wstyd się przyznać ale sama go tego nauczyłam nie wiem czy widziałyście ale jest do zamówienia darmowa paczka z Winiar na FB, trzeba wejść, polubić stronę, zagłosować, podać dane i czekać, ja czekałam az 4 dni i już dziś mogę odebrać paczkę w paczkomacie
Wiecie że dziś rano włączyłam Igorowi bajkę, a sama poszłam wynieść śmieci i na zakupy, nie było mnie 20 min a jak wróciłam to jak gdyby nigdy nic dalej oglądał ta bajkę nawet nie widział że wyszłam.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- Oposek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Szkoda tylko, że firma dobra, więc niestety powala cenowo. Dziś, w promocji na LIMANGO, 149 zł.
www.limango.pl/shop/overview/index.php?cid=5349&catid=20149
- Oposek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- natimp1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
zdrówko tak sobie, katar mniejszy ale generalnie mózg średnio pracuje mimo iż robota w pracy wre
Oposku Basba na objeździe klientów- obojętnie jak to brzmi hehhehee .
Ja używałam ten olbas skraplając trochę pieluchę i na łożeczku kładłam... jaśko tez psikania nie lubi.. a buciory kupie na bank...
Kurde laski wy tu buty kombinezony itp a ja jakoś w ogóle o tym nie myśle.. może przez to ze cos tam wykiełznam po Maksim.. gorzej jak nie:)
Różyczka ty naciągalcu .... płać rachunki
oki laski a teraz wam opowiem historie zapewne przez która się z nerwów rozchorowałam.. otóz jestem w pn u gina, na cytologii i mówie ze mnie bola jajniki ale to pewnie dni płodne.. a on na to hmmmm , więc pytam o co chodzi , on że zajrzy w karte.... wiec ja już o co kaman się zastanawiam a on na to bym zrobiła beta hcg i próbę ciążową bo albo jestem w ciąży albo poroniłam.. wiec ja masakra ,.. wiecie 3 dziecko nie bardzo chce, ale stracić też nie, podburzyło by to moje zaufanie że się dobrze zabezpieczamy - przecież przed poronieniem jest jednak ciąża... zresztą poczucie straty dziecka tez nie jest fajne, w końcu to przeżyłam 5,5 roku temu i wiem ...
generalnie w domu masakra, Tomek zamarł, nic nie powiedział... rano zrobiłam test negatyw, beta tez poniżej 0,100 wiec spoko, teraz tylko kwestia czy poroniłam a hormony już spadły a powiększona macica to coś innego... generalnie wesoło nie było.... juz widziałam gromadę dzieciaków w jednym pokoju ( swojego z Tomim nie oddamy) kłócących się o wszstko wszystkich i nawet coś czego nie am.. buuuuu