BezpiecznaCiaza112023

Lipiec 2011 nalezy do Nas

12 lata 2 miesiąc temu #438505 przez Oposek
Nati my mamy takie, już któreś z kolei i są SUPER. Podeszwa jest cała miękka, wygina się we wszystkie strony, cały "bucik" jak skarpetka, 100 % skóry. Właśnie rechabilitantka nam poleciła.
allegro.pl/2-3lat-ekotuptusie-kapcie-pap...ruk-i2671595299.html
allegro.pl/skorzane-paputki-0-5-lat-kapc...ler-i2646293586.html
Ale mamy też takie skarpetki z podeszwą z HM i też są super, nie ślizgają się.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 2 miesiąc temu #438619 przez przyszla_mama
Znowu sie rozpisze - Dobranoc :kiss: :kiss: :kiss: :)

12 lata 2 miesiąc temu #438630 przez Rika
Nie mam czasu :( jak łatwo utrudniać komuś życie samą obecnością... koszmar, niech się już skończy. Czytam co u Was ale nie mam czasu pisać... dzisiaj wychodzę się odstresować... z póki co jedyną osobą na którą mogę zawsze liczyć (nie licząc mamusi która jest daleko i sióstr, a przynajmniej tej średniej...) czekam tylko jak małe pójdą spać bo tutaj jak zwykle idą spać ok 23-24...no już wróciłam do szarej rzeczywistości...

12 lata 2 miesiąc temu #438674 przez hoborr
Dobry!

Ja tez padam....

Oposku Nati ja kupiłam Adulinie skarpetki z biedry z podeszwą ze skórki i normalnie rewelacja! Śmiga w nich jak szalona i sie nie ślizgają. Szkoda że tylko jedna para była w jej rozmiarze - bo kupiłabym bez zastsanowenia.

COs byz zjadłą dobrego ale nie wiem co.... Ciągle smaku za bardzo nie mam do jesdzenia. W sobotę na wesele to koleżanki to pewnie się nawpieprzam sałatek aż mnie rozniesie! A i brzuch mi już widać:) CHoć waga stoi::) Ale przy moijej ogólnej tuszy to nie dziwota!!!

12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #438722 przez aniaw

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Hoborku poka brzucho :kiss:

Masuska jak znikają to super :)

Rika rzeczywistośc... ale nie da się jej zmienić?

Oposku extra kapciochy :)

12 lata 2 miesiąc temu #438744 przez masuska
Dawid Ozdoba.... mhhhhhh

:P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P

Aniu zazdroszczę, już kilka lat porządnego striptizu nie widziałam, a w wykonaniu Dawida.... Niezapomniane wrażenia.

12 lata 2 miesiąc temu #438779 przez natimp1
ZBOKOLE!!!!!! :):)

Oj Masuska przecież to z miłości..

Anka, Ty lafiryndo, zeby tak na obcych mężczyzn wieczorami!!!!! wstydź się.. dobrze ze chłopcy nie świadomi co ich matka wyczynia

Oposek ekstra te paputy, i mówisz że polecane.. trzeba pomyśleć

a ja się znów dzis czuję jak pół dupy za krzaka, niby lepiej z katarem ale ogólnie , ani uroda ani wyrazem twarzy nie grzeszę.
Fajny poranek byl o tyle ze zawoziłam Maksiego do przedszkola co zawsze robi Tomek... generalnie syn nie mial czasu się ze mną pożegnać, koledzy Maksa pytali dlaczego nie ma Jasia, a panie pytały o Tomka.. i weź tu kurde odwieź z radościa syna do przedszkola:):)

12 lata 2 miesiąc temu #438817 przez masuska
Z miłości:)

Kupiłam właśnie sanki:)

12 lata 2 miesiąc temu #438920 przez natimp1
no to śmigaj kochana na górki.. fajnie byś wyglądała..

Masuska poproszę kawałek pizzy :)

12 lata 2 miesiąc temu #438931 przez różyczka
A co tu sie dzieje ja sie pytam????
Gołe klaty, rozpusta jakaś... :S ;)

nie mam internetu drogie panie. wyłączyli mi bo od 3 m-cy nie płace.
i nie wiem co teraz. podczytuje Was troche w pracy :blink:

Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...

12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #438938 przez Oposek
Hej dziewczynki!
U nas średnio, Młody ma katar, leci Mu z nosa i spać w nocy nie może. Pomaga acatar, ale jak nie śpi to ciężko Mu krople wpuścić. Czytałam, że normalnego Olbasu nie można używać do 3 roku, zamówię chyba ten Olbas Kids i będę parówki robić... No nie wiem sama. Chyba dała o sobie znać moja niedoleczona infekcja, bo mnie też gardło boli. Byle do wiosny ;)

Ania łał, super, że się wieczorek udał:):):) Prezent na dzień chłopaka też mi się podobał, super pomysł:) Mój stary nic nie dostał, syn książeczkę o zwierzątkach :)

Masuska zamówiłaś te sanki, do których link dawałaś wcześniej? Mytakie zamówiliśmy u świętego mikołaja, mamy nadzieję, że będą superaste:) i że wytrzymają też szaleństwa mamusi :P

Różyczka nie masz internetu? Buuuu :( Mam nadzieję, że szybko uda się zapłacić, bo bez internetu jak bez ręki, co? :dry:

Nati hahaha to widzę, że Twój Tomi w przedszkolu lubiany przez panie;) Buciki naprawdę polecam.

Rika no nie ma lekko, widzę, ale co robić. Oby przeprowadzka nastąpiła jak najszybciej, to może chociaż dziewczynki będą chodzić spać wcześniej...

Przyszła Mamo :kiss:

Hoborku jej, ale fajnie, że już brzuszek widać! :kiss: Ciąża to super czas! i już niedługo się dowiesz, co w środku:):):)

Asia co u Was?

gdzie się podziała Basba? pewnie zapracowana?

12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #438942 przez martus0707
Siema z rana :)

Masuska super że udało Ci się wygrać aukcję z kombinezonem. Zaje bisty jest! Też licytowałam dwa ale jak cena doszła do 120zł to zrezygnowałam... i kupię Igorowi taki zwykły: allegro.pl/3-kolory-kombinezon-dwuczesci...-92-i2676030385.html mam nadzieję że się sprawdzi, chociaż na ten z Tchibo dalej poluję i szukam :laugh: a jeśli chodzi o sanki to kupiłaś same sanki czy z ocieplaczem? Bo nie wiem czy on się w ogóle przyda...

Oposku te wasze Tesco musi być jakieś inne, bo byłam u nas wczoraj i koleżanka mi mówiła że żadnych promocji aż takich nie było. Co prawda są zniżki ale tylko na odzież letnią i tylko 30%.

Babsa sesyjka piękna! Dzieciaki jak malowane :blink: a jak ta objazdówka? Ciężko było? :)

Różyczko jak postępy z przymusowym remontem? Ta sytuacja ma taki plus że będziesz miała odświeżone, posprzątane mieszkanko na święta już :P bo ja to tylko 2-3 razy w roku wszystko odsuwam i myję.
Aaa bratowa ostatnio zauważyła wysypkę na rączkach swojego synka, poszła do lekarza na wizytę kontrolną przed szczepieniem a lekarka zdiagnozowała ospę! Biedny w żłobku się zaraził. W ogóle ta moja bratowa to taka hmm chora, jej synek jest starszy od naszych dzieci o równo rok, pamiętam jak w lato Igor chodził w samych bodach w te upały a jej Aduś w ciepłej czapce (od słońca niby), w dresach i krótkiej koszulce, no i krytych bucikach żeby mu zimno w nóżki nie było. No i przez to ma zapalenie płuc, oskrzeli czy inne choróbska co miesiąc, jednego nie zdąży wyleczyć a już kolejne wykrywają.

Nati ja też z czystym sumieniem polecam te skarpeciochy ze skórzaną podeszwą, ciepłe i się nie ślizgają. U mnie dziś mega szybki obiad to mielone z sosem śliwkowym :) a jak się czujesz?

Aniu a nie lepiej wyżywać się w nocy na swoim? :P po co Ci ten boks? Zmęczysz się w nocy i energię rozładujesz :silly: A jeśli chodzi o to co widziałaś to tak Ci zazdroszczę że nie wiem! Kurde, chciałabym chociaż z końca sali takie ciacho zobaczyć :S :silly:

A u nas w sumie nie za wiele, Igor nauczył się biegać w miejscu i tak super sapać, jakby był mega zmęczony :lol: bosko to wygląda :D i umie zrobić świnkę, marszczy nos i chrącha jak prosiaczek :lol: hihi wstyd się przyznać ale sama go tego nauczyłam :blush: nie wiem czy widziałyście ale jest do zamówienia darmowa paczka z Winiar na FB, trzeba wejść, polubić stronę, zagłosować, podać dane i czekać, ja czekałam az 4 dni i już dziś mogę odebrać paczkę w paczkomacie :blink:
Wiecie że dziś rano włączyłam Igorowi bajkę, a sama poszłam wynieść śmieci i na zakupy, nie było mnie 20 min a jak wróciłam to jak gdyby nigdy nic dalej oglądał ta bajkę :) nawet nie widział że wyszłam.

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Załączniki:

12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #438954 przez Oposek
Masuska buty zimowe idealnie kolorystycznie pod Piotrusiowy kombinezon.
Szkoda tylko, że firma dobra, więc niestety powala cenowo. Dziś, w promocji na LIMANGO, 149 zł.
www.limango.pl/shop/overview/index.php?cid=5349&catid=20149
Załączniki:

12 lata 2 miesiąc temu #438965 przez Oposek
Martuś nie mam pojęcia, których sklepów dotyczą te promocje. W każdym razie Ania, Rika na Połczyńskiej nadal są, moja sis dziś kupowała słoiki, soki i pieluchy. Zazdroszczę grzecznego Synka i odwagi, ja czasem jak śpi w łóżeczku idę do zsypu śmieci wyrzucić na tym samym piętrze i wracam niemal biegiem. Jako prosiaczek musi słodko wyglądać:)

12 lata 2 miesiąc temu #438968 przez natimp1
Martuś - ja tez nie mogę Jaska od samochodów odczepić...
zdrówko tak sobie, katar mniejszy ale generalnie mózg średnio pracuje mimo iż robota w pracy wre
Oposku Basba na objeździe klientów- obojętnie jak to brzmi hehhehee .
Ja używałam ten olbas skraplając trochę pieluchę i na łożeczku kładłam... jaśko tez psikania nie lubi.. a buciory kupie na bank...

Kurde laski wy tu buty kombinezony itp a ja jakoś w ogóle o tym nie myśle.. może przez to ze cos tam wykiełznam po Maksim.. gorzej jak nie:)

Różyczka ty naciągalcu .... płać rachunki
oki laski a teraz wam opowiem historie zapewne przez która się z nerwów rozchorowałam.. otóz jestem w pn u gina, na cytologii i mówie ze mnie bola jajniki ale to pewnie dni płodne.. a on na to hmmmm , więc pytam o co chodzi , on że zajrzy w karte.... wiec ja już o co kaman się zastanawiam a on na to bym zrobiła beta hcg i próbę ciążową bo albo jestem w ciąży albo poroniłam.. wiec ja masakra ,.. wiecie 3 dziecko nie bardzo chce, ale stracić też nie, podburzyło by to moje zaufanie że się dobrze zabezpieczamy - przecież przed poronieniem jest jednak ciąża... zresztą poczucie straty dziecka tez nie jest fajne, w końcu to przeżyłam 5,5 roku temu i wiem ...
generalnie w domu masakra, Tomek zamarł, nic nie powiedział... rano zrobiłam test negatyw, beta tez poniżej 0,100 wiec spoko, teraz tylko kwestia czy poroniłam a hormony już spadły a powiększona macica to coś innego... generalnie wesoło nie było.... juz widziałam gromadę dzieciaków w jednym pokoju ( swojego z Tomim nie oddamy) kłócących się o wszstko wszystkich i nawet coś czego nie am.. buuuuu

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka