BezpiecznaCiaza112023

Lipiec 2011 nalezy do Nas

11 lata 11 miesiąc temu #528814 przez Oposek
Masuska przepis na sałatkę zapisany :) Jak wizyta Kolędowa? My dopiero za dwa tygodnie mamy...

Hoborku :kiss:

Dobranoc :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 11 miesiąc temu #528851 przez różyczka
Dzięki serdeczne Basba-zapisalam :)

nie dam rady wiecej ale dla wszystkich :kiss:

Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...

11 lata 11 miesiąc temu #528862 przez hoborr
Dzień dobry:)

A ja jutro jadę do Kilec i mam nadzieję wyprawke sprawić dla młodego:)
Masakra ile tego jest. Niby wszystko po adusdi ale przecież: nowa pościel, kocyk, pieluchy, kosmetyki, proszek do prania , sobie koszule, podkłady, jakieś wkładki, biustonosz - ale jaja. :laugh:

A do kielc wybieramy się z mężem po jego dyplom. Leży w archiwum od 2008 roku. A my mamy nadziję że w tym roku może coś ruszy i napatoczy się dla niego praca w zawodzie... choć nie wiem czy zarobi więcej niż teraz - jako zwykły pracownik - kierowca, operator koparki itd... No ale jak teraz się nie pojedzie to potem - ani tyle:)

No sorki że tak tylko osobie - zaraz poczytam dokładniej co popisałyście wczoraj:) :side:

11 lata 11 miesiąc temu #528890 przez basba
Ej no... ja sie tak nie bawie... pisałam i nage wszystko znikneło! :cheer:

Kurka... no to od początku...

Biedna Rose... Kochana kupiłas sobie te witaminy co ci pisałam czy na coś innego sie zdecydowałaś???

Masuska dzieki za przepis na sałatke... zaraz zapisuje ;) Widze że twój Piotruś tak jak Wiki lubi takie rzeczy- bo Antek nie ruszy na przykład :S Ostatnio mąż jad cheb z pomidorem i cebula a ona do niego "daj bule!" i zjadła chyba ze 3 kosteczki- resztę wyniosłam :P Wogóle ostatnio łazi z książeczkami typu- owoce, warzywa i powtarza ich nazwy po mnie.
Jak tam po koledzie??? Ja mam w środe.

Aniu jak tam po wizycie u lekarza?? O co chodzi z tą pogadanką o kupach Szymiego???

Oposku jak tak cię czytam to chyba stwierdzam że zapisze sie do tego klubu co mamsuska podawała :P Kurcze ja nie mam siły ani czasu na zadne ani ciasto ani piankoliny... :S A sanki mają z 3 lata juz. Kiedyś jak Antek miał rok jechalimy na Sylwestra do czech i po drodze w decatlonie kupiliśy za grosze. Sąsiedzi też pokupowali wiec wszystkie dzieciaki mają takie same :laugh: A Wiki to na końcu się w nich położyła i śmialiśmy się ze królowa jedzie ;)

Hoborrku... no niestety, też sie przeraziłam jak jechałam po wyprawkę do drugiego dziecka. No ale łóżeczka, nosideka i wózka nie trzeba kupować :silly: Miłych zakupów!!!!!!!!!

11 lata 11 miesiąc temu #528911 przez natimp1
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ja pierdu ale dzień.. kurde samochód drugi dzień nie odpalił... nie wiem co to... Tomi jest w plecy 1h bo lekarka miała przyjąć Maksa o 8:a była po 9 , na szczęście Maksi już w czwartek może iść do przedszkola....

oki jakoś weny nie mam, wkurzam się ze Tomi wyjeżdża a ja z wątpliwym samochodem,zobaczymy co mechanik powie bo normalnie mnie ściśnie ....

11 lata 11 miesiąc temu #528938 przez basba
Kurka co z tym forum się dzieje znowu???

Mam posty napisane w rozmiarze 3/4 a reszta ucięta :unsure: :ohmy:

Nati widze że cię pominęłam w poprzednim poście- ale to tylko dla tego bo ci chiałam napisać oddzielnie, oooo.... :silly:
Chciałam tylko napisać że cie na pewno nawiedze (mam nadzieje ze i ty mnie też) tylko niech sie cieplej zrobi, co??? Musze w końcu zienciulka wyściskać co by mamuśka była troszkę zazdrosna ;) :kiss:

Kochana nie denerwuj sie... wiem ze bedziesz tesknic (ale to dobry objaw :silly: ).
A mąż przez te 5 tygodni wcale nie przyjedzie???

A samochód w d...pe pewnie dostaje przez mrozy... moze nowy akumulator trza mu sprawić?

Dobrze ze Maksiu wraca do zdrowia i do przedszkola juz nie długo może iść. U Antka w grupie są ... 4 dzieci!!!!!! Wszystkie inne się feriują - mój w przyszłym tygodniu za to będzie w domu. Mam w planie jeden dzien wziac wolne i zabrac go do kina na bajke... :)

11 lata 11 miesiąc temu #528978 przez aniaw
Cześć :)

Biedna Rose :kiss:

Basba u mnie też strona rozwleeeekła i czytać trudno dopiero jak biorę odpowiedz ze strony poprzedniej to widać całe posty ;) Może jak na następną strone już przejdziemy to bedzie ok :S

Oposek ciastka to ja musiałam spróbować, toż to własnej roboty przecież :) a to pizzy nie jadłam ;) ja też uwielbiam śnieg, słońce i mróz :lol:

Masuska jak po kolędzie? :) Ksiądz pewnie dał Tobie pokutę - zero forum do końca miesiąca :S

Nati pewnie auto z żalu, że Twój małż wyjeżdża usycha i odmawia posłuszeństwa :S
Trzymaj się tam :kiss:

Hoborku no wyprawka to fakt niezła kasa, ale to i tak mniej niż ta pierwsza co nie? ;)

Wczoraj z Dominikiem bylismy na szczepieniu i waży 11,7kg :) Miał 3 ukłucia więc trochę pomarudził ale był dzielny :kiss: Gorzej, bo jak później wychodziliśmy to nie chciał przejść przez gabinet gdzie była ta pielegniarka, bo stał jak wryty w nią wpatrzony i przerażony i musiałam go wynieśc na rękach :blush: W domu wieczorkiem bolały go nóżki po szczepionkach i dostał nurofen :) Trzeba było nosić go na rękach bo płakał biedny ;) I zasnął dopiero z nami w wyrku, ale jak go przeniosłam do jego łóżeczka to spał cała noc :)
Szymi za to dostał skierowanie na kał na pasożyty ;) Jak nic nie wyjdzie to idziemy po skierowanie na usg brzuszka ;) Jego kupy ciągle są nieuformowane i plackowato-płynne ;)

Ale nie chce mi się pracować i jeszcze gardło zaczęło mnie boleć ;)

Ps a Tomi wręczył mi wczoraj kwiaty i jest juz ok :silly: TYle, że po dłuższych przemyśleniach to w sumie on powinien się na mnie obrazic a nie ja na niego :S
Nie wiem jak on ze mna wytrzymuje :lol:

11 lata 11 miesiąc temu #528981 przez natimp1
wiesz akumulator ma dwa lata to nie powinien chyba ze coś z ładowaniem itp, zobaczymy....
Za mężem na bank będę tęsknić ale pewnie ok poniedziałku dopiero, dziś zamierzam chatkę sobie wyczyścić pięknie, i relaksować się przy Homelandzie-
musze tylko zostawiać Maksiego na noc u mojej mamy co by nie targać go o 6 tramwajem do przedszkola- oczywiście on żadnych przeciwskazań nie ma... zadowolony ze naciągnie babcię na Boba o 20:20- masakra jest to dziecko.. żadnych uczuć wobec matki :)

i będę dziś sam z Janeczkiem- kurde ale będzie cisza:):)

11 lata 11 miesiąc temu #528985 przez aniaw
Nati to ty jesteś maszynistka tramwaju???? :lol:

11 lata 11 miesiąc temu #529002 przez basba
Buahaha... Anka, no ja leje normalnie z tych twoich tekstów :laugh:

Nati ale jaki błysk w chacie bedziesz miała!!!

Ej babolce mam takie pytanie ... macie jakieś sprawdzone namiary na nocleg w zakopanym? Myślimy nad wielkanoca żeby tam wyskoczyć. Ja jeszcze nie byłam- maz był raz, no chyba że jakieś inne miejsce (w górach) polecacie :unsure:

11 lata 11 miesiąc temu #529041 przez natimp1
kurcze prawie bym była maszynistką:) bo zeby zdązyc z Maksem do przedszkola i do pracy to tak bym musiała wyjeżdżać bez samochodu... no ale biorąc pod uwagę, że jestem zajebistą organizatorką, to załtwiłam od kuzyna, on ma uczelnia po drugiej stronie ulicy , jest chrzestnym jasia wiec może dać.. jak nasz cos nie tak będzie to w golfa się przesiądę:):)

Basba - przypominam ja mam posiadłość -47 metrów, tak więc będzie szybko i cudnie wysprzątane.. oczywiście przy dzieciakach to i tak na 15 min, ale Janko jakos sam takiego syfu nie robi jak z Maksim:)aaa oczywiście ta posiadłość to tylko przykrywka przed mafią bo poza tym jedna jeszcze jest w górach nad morzem i nad jeziorem- nad które mam nadzieje w końcu przyjedziesz

11 lata 11 miesiąc temu #529073 przez aniaw
Ech pamietam jeszcze dobre czasy jak Nati....
... zapraszała i mnie nad jezioro do siebie :lol:
Teraz to pewnie tylko do sprzatania swojej...
.... posiadłości by mnie najęła ;) :lol:

Basba niestety nie mam sprawdzonych namiarów.
Ja tam zawsze lubiłam na żywioł jechać i zawsze nocleg był :lol:

11 lata 11 miesiąc temu #529118 przez natimp1
Anka Ciebie zawsze.. to chyba logiczne..... chlopaki moje mają domek drewniany , będziesz ta nocować:) no a tomi i chłopcy u nas

11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #529142 przez aniaw
Nati wiedziałam, że spełnisz jedno z moich marzeń :lol: Zawsze chciałam nocować w drewnianym domku o ile jest na drzewie :lol:
Drugie marzenie to wygrać kilka milionów zł w totka lub dostać w spadku jakąś mega posiadłość, więc sama wybierz, które moje marzenie chcesz spełnić :lol:

Uff udało się przejść na kolejną stronę i tu już forum normalnie działa :lol:

11 lata 11 miesiąc temu #529177 przez natimp1
niech będzie spanie w domku na drzewie... przez okna wchodzą krzaki to Ci wmówię e to drzewo:)

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka