BezpiecznaCiaza112023

Lipiec 2011 nalezy do Nas

11 lata 11 miesiąc temu #538636 przez aska27
Nati no właśnie o to mi chodzi,ze to ja muszę się pilnować,zeby Mikołajowi nie namieszać.

Masuska wiesz,ze my schowaliśmy krzesełko do karmienia,bo Mikołaj nie chciał jesc, nie lubił itp..a teraz znowu rozłożyliśmy i je sam i chce, a ja się cieszę. A sprzątanie, wiadomo... hehe no troszkę bałaganu jest,no ,ale cóż.

Hoborr Mikołaj uwielbia kopać piłkę, mógłby non stop grać, no i zawsze kopie lewą nóżką. Jak będzie dziecko starsze to sprawdza się też w prosty sposób, wystarczy,ze podskoczy i w zależności którą nóżka się wybije.

aa Nati smacznego!!!!

ach,dziewczyny jeśli lubicie ręczne robótki zapraszam:
www.facebook.com/groups/157113361101648/

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 11 miesiąc temu #538701 przez natimp1
Masuska bo Rose Ci chyba nie mówiła a le ja też przyjeżdżam w wakacje, w tym samym terminie....

11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #538713 przez masuska
EEEE, no to oczywistą oczywistością było:) Dla Ciebie mam strych zarezerwowany:) Chyba że wolisz ławkę bujaną, co ny bliżej Rozy było:)

PS Właśnie Lamborghini przejechało przez moją ulicę:) Z pługiem z przodu i piaskarką z tyłu:) Kto wie co to za cudo?

11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #538726 przez Oposek
dzień dobry :)
U nas znowu sypie....
Dobrze, że chociaż odśnieżać nie muszę ;)

Asia fajnie, że jesteś :) Filip wygląda na praworęcznego, u nas jest śmiesznie, bo my oboje leworęczni. Mąż dodatkowo ma krzyżową lateralizację. Ale fajne te przepisy na śniadanka, dzięki :kiss: Przepisy na masy niektóre znam, ale inne chętnie wypróbuję :kiss: Jeszcze był fajny przepis na domowe kredki, jadalne.

Masuska danie z ciasta francuskiego pyszne i zdjęcie poglądowe pierwsza klasa :) Bardzo bardzo dziękuję! :kiss: Naleśniki robię podobne.
A Twoje pierogi też brzmią świetnie!!!

Ufolka to dobrze, że brzuszek mały, dzidzia na pewno ma tyle miejsca, ile potrzebuje, a Ty masz może odrobinę lżej. A jak duża była Amelka jak się urodziła?

Nati mam nadzieję, że z Mamą nic poważnego :kiss: Sen był proroczy- musicie nas odwiedzić :) To chłopaki "pogadają" :) Jeden powie muuuu, drugi mniam mniam i jakoś to będzie ;)

Rose bardzo, bardzo współczuję :( Myślę, że dzieci wyczuwają, co od któego z Was mogą dostać i uda się dalej Biance mleka nie dawać. Trzymam kciuki w każdym razie z cąłych sił :kiss: :kiss: :kiss:

Ania ja też lubię Myslovitz i chodziłam na koncerty :) A w tym roku byliśmy z Filipem na Big Cyc i wróciłam wykończona- starość nie radość :blush:

Hoborku Filip jak się obudzi mleko pije i dopiero koło 11 je coś konkretniejszego :) Taka widać Ich uroda ;)

A gdzie się podziała Ufolka, Iwanek, Basba, Aga?

11 lata 11 miesiąc temu #538735 przez natimp1
Oposek czyli Litek pisze lewą myśli prawą:):)
U nas juz nie sypie... ale w sobote robimy kulig........ :)
Masuska no to masz szczęście bo planowałam jak tu focha strzelić.....

mama miała zabieg na żylaka... już z nią gadałam..dostała miejscowe znieczulenie wiec z nią już rozmawiałam..

11 lata 11 miesiąc temu #538742 przez aska27
Oposku jestem juz,jestem,mamy tyle spraw i nerwów związanych z mieszkaniem,ze głowa mała,ale odchorowałam i jestem dobrej mysli.

No to u Was rzeczywiście ciekawie :) szczerze to stawiałbym,ze w takiej sytuacji Filipek będzie leworęczny.
mój mąż się śmieje,ze skoro ja jem trzymając sztućce w lewej rece,a Mikuś w prawej to mozemy razem z jednego talerza jeść, nikt nikomu nie zawadza :blink:

11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #538760 przez Oposek
Asia ja też stawiałam, że będzie leworęczny, zobaczymy :) Dobre z tym jedzeniem z talerza, w szkole też wygodnie się ściąga jak jedna osoba prawo, a druga leworęczna ;)
Współczuję stresu z mieszkaniem, dobrze że już troszkę lepiej :kiss:

Nati dobrze, że już po wszystkim- niech teraz Mama wraca do zdrowia :) Pamiętam, że jak mój teść miał operowany żylak to nosił potem takie śmieszne obcisłe rajtki jak jakiś round metro man :lol: :blink:
Litek pisze prawą, On był na siłę przestawiany (kiedyś takie metody były). A myśli hhmmmmm :side: Tu nie mam pewności ;) Raz mi się wydaje, że w ogóle nie myśli, a raz nie mogę nadążyć ;)

11 lata 11 miesiąc temu #538764 przez natimp1
Oposku ja nosiłam taka rajtkę pończochę w zeszłym roku jak miałam operowana nogę na żylak.... masakra :):)
a u nas skąd Maksi jest leworęczny to nikt nie wiem..ani w mojej rodzinie ani w Tomka nikt nie jest leworęczny, przynajmniej do pradziada dalej ni ustaliłam.

11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #539100 przez różyczka
Nati rajtki z golfem nosisz? :silly: :lol:
pisz tu jak na spowiedzi jak ta gulaszowa robiłas,ze taka niby zajebista :)

własnie z roboty wrociłam i padam :S

Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...

11 lata 11 miesiąc temu #539153 przez masuska
Różyczko nie wiesz jaka gulaszowa? Oczywiście chińska:)

teraz to tylko spać:)

Hoborrku czy twój mąż to też odśnieża drogi?

11 lata 11 miesiąc temu #539166 przez różyczka
Masusko ja wiem co to Lamborgini :)
chinska buahahahhahahaha :laugh:

z eksem wyjasnione wszystko wiec juz wkurz mi minął :blink:

Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...

11 lata 11 miesiąc temu #539232 przez hoborr
masuska napisał:

Różyczko nie wiesz jaka gulaszowa? Oczywiście chińska:)

teraz to tylko spać:)

Hoborrku czy twój mąż to też odśnieża drogi?

Masusko nie:) nie odśnieża dróg. Tylko przez ten tydzien od razu po pracy jeździ do mojej siostry - a dokładnie do jej męża - czyli szwagra i malują nasz samochód, robią przeglądy w samochodach w najbliszej rodzinie, cos tam wymieniają itd:) A do tego: zamawiają picce, piją piwo i schodzi im do 23:) Taki już zwyczaj że raz w roku robią sobie takie schadzki w zime:)Ze 2 lata temu, zrobili sobie przyczepki do samochodów.. no i naprawde się przydały - przy budowie:)

EJ ja tez bym takiej gulaszowej zjadła:)

11 lata 11 miesiąc temu #539240 przez hoborr
I wiecie co? Ja to bym pogólnie zjadła coś u Geslerki ,, ciekawe czy takie dobre.... :side:

11 lata 11 miesiąc temu #539413 przez masuska
Różyczko ale to był ciągnik:) Lambo:)

Hoborrku podobno dobre pączki ma Gesler może któraś laska ze stolycy nam wyśle co?

11 lata 11 miesiąc temu #539423 przez hoborr
A ja ma msmaka na placki ziemniaczane z mięsem i sosem.... o matko! :S

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka