- Otrzymane podziękowania: 11
- /
- /
- /
- /
- /
- Lipiec 2011 nalezy do Nas
Lipiec 2011 nalezy do Nas
- masuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Nati z tym kurczakiem to albo do sałatki, albo ja bym sos chiński zrobiła i z ryżem:P A jaki ciekawy pomysł na chleb:)
Różyczko właśnie facet po chu.. Potrzebny:)
Basbo udanego wyjazdu:)
Asia, no to nie ładnie się zachowała.
Oposku chleb w jajku z miodem?
Dziewczyny co do spotkania to zapraszam na mazury w sierpniu. Znajdziemy Wam jakieś lokum i tak jak nad morzem było spędzimy czas razem:) Domek mogę załatwić z działką z dojściem do jeziora i kilka rodzin do niego wejdzie. A jak trzeba to nawet 2. Chyba że hotel:)
Atrakcji zbytnio u nas nie ma, ale zawsze jest woda:)
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- aniaw
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mam cudownych trzech facetów:)
- Otrzymane podziękowania: 0
Trza się już organizować, pakować, rezerwować bo mi odpoczynku trza
Kot ma 2 grupy krwi A lub B, przy czym grupę A ma 90% kotów i tylko taka grupa jest w bankach krwi. U psów jest 12 grup tzw DEA 1.1, DEA 1.2 itd
U kotów nie można podać krwi innej grupy, a psa można dowolną, ale tylko przy pierwszej transfuzji bo tu chodzi o przeciwciała, które tworzą się na erytrocytach po pierwszym przetoczeniu. Później trzeba robić próby krzyżowe.
A dopiero wczoraj doczytałam się, że pies może zostać honorowym dawca krwi
Ma za darmo oznaczaną grupę, robią mu wszystkie badania morfologiczne i biochemiczne i na babeszję, dostaje preparat na pchły i kleszcze i 3 kg karmy
- Oposek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- http://litki.blogspot.com/
Ania wiesz co, nie chce mi się wierzyć, że mogli by Ciebie pociągnąć do jakiejkolwiek odpowiedzialności karnej. To zgoda na zaczipowanie psa, a nie wniosek o kredyt konsumencki Jakby człowiek sprawdzał z dowodem każdego właściciela i dochodził czyj pies jest kogo to nic innego byś nie robiła, a i tak masz masę pracy przecież. Gorzej z Panią Y, bo świadomie podała nieprawdziwe dane
Niezła historia Dlaczego mnie nie dziwi, że spotkała akurat Ciebie? Ale skomplikowane z tymi grupami psimi A królik nie może zostać honorowym dawcą krwi? Bo Wielkanoc idzie, więc zanim Go Litek przerobi na pasztet to jeszcze by Bazyl zrobił coś dobrego
A my dziś byliśmy u mojej Sis i Chrześniaka, a wieczorem mieliśmy Księdza po Kolędzie. Bardzo miło było, a Filip chodzi i udaje, że święci mieszkanie kropidłem Młody dostał od Księdza obrazek z aniołkiem i wiewiórką "do zjedzenia" i drugi na pamiątkę Tylko jak zwykle nie myślę co mówię, zeszła nam rozmowa o tym, że małych dzieci trzeba dobrze pilnować, bo ciekawskie, a ja do Niego:
"Ksiądz zresztą przecież wie, jak to jest mieć takiego maluszka"
No ale w sumie wiadomo co Ksiądz prywatnie robi?
- natimp1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Oposku.. kupiłam te gre wyrazy , mi akurat chodziło o "literka do literki" ale generalnie jeden pies:), będe pamiętać o tych grach co pisałaś..
masuska ja tez mam urlop w sierpniu i jezioro mi wystarczy-utopię w nim Anke:)
Rose.. a ty gdzie ? szukasz Kliczkasa na mieście....
kurde tak mi narobiłyście smaku tym chlebem w jaju, ze sobie bułki z piekarnika robie na kolację .. do tego kielich soku malinowego i oki i relaksik
- masuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
W połowie lipca jest fajna impreza w Szczytnie "Dni i noce Szczytna" Ale to trzeba dzieciaki sprzedać na noc i w balety:)
A ja robię ciasto, jutro goście, no i szykuję powili składniki na obiad jutrzejszy, bo trzeba jakoś powitać gości nie?
Ania dzięki za informacje, ciekawe z tą krwią Ja tez mam grupę A:P
- aniaw
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Cos mówials o trzecim dziecku ostatnio, że myślisz nad nim tylko tak licze i licze i jakos drugie mi gdzieś umkło
Z tymi urzędasami to różnie bywa i nawet mnie mogą się czepnąc
Szkoda mi psa i myślę co zrobic ale nie chce wkopac Pani Y
Szkoda, że nie mam wykrywacza kłamstw to zaraz ustaliłabym która mówi prawdę
Nati Ty mnie chcesz utopić, chyba śnisz Mam na koncie uratowaną jedną kolezanke bo by się utopiła gdyby nie ja To co że to ja ja namówiłąm do przepłyniecia rzeczki, mimo, że pływac nie umiała Ale miała się mnie trzymac za ramiona a nie za głowę i podtapaiać
Sok malinowy mówisz? Ten co u kolezanki???
Masuska kurcze już mi się widzi ten urlop nad jeziorem
Skoro masz grupę krwi A to po co ja dla tego kota tą krew zciagałam mogłam ładnie poprosić Ciebie Kurde ale wiecie jakie kosztowne te przetoczenia u zwierzów
Rose pewnie dorwała Kliczko, więc nie przeszkadzajmy
- masuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Wiecie co za film na Polsacie teraz? Jumanji - uwielbiam, kojarzy mi się z dzieciństwem:)
- Oposek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- http://litki.blogspot.com/
- aska27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Masuska ja też uwielbiam Jumanji moge oglądać po x razy
To zlot forumowy jest u Ciebie??
Oposku przynajmniej Wasz ksiądz zna problemy rodzinne
aaa no i dlaczego nie bierzecie się do pracy nad druga dzidzią??
Buziaki dla Filipka
A z tym moim mieszkaniem to szkoda słów i nerwów, napisałam , ulżyłam sobie... i tak jestem dobrej myśli!
- hoborr
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Adusia 1 lipca 2011 Robert 22 luty 2013
- Otrzymane podziękowania: 1
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mamita swoich córek :)
jejkuuu juz sie nie moge doczekac
ja chce lato
Ania niezle jaja tam u Ciebie
zadnego Kliczki w biedrze na zakupach nie spotkałam a potem ewaukacje miałam bo dzis u mnie tak jaku Oposka kolęda laziła, wiec przesiedzialam z Bianka u kumpeli a Olif leżala płasko na podłodze, docisnieta przez swojego chłopaka światła pogaszone iudawali przed ksiedzem,ze nikogo nie ma
Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...
- ufolka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mnie rozłożyło, dziś cały dzień chodzę i jęcze no mam nadzieję że do niedzieli mi przejdzie Amelka mówi nowe słowa, wczoraj mnie wkopała w podłogę, po kąpieli mąż do niej ze szczotką a ta krzyczy czesać no w szoku byłam, bo parę godzin wcześniej zaczęła mówić choć czyli chodź no i czeee czyli cześć, a dzisiaj wioo na tata krzyczała jak ją na sankach woził to chyba ten film z Wiki na nią tak podziałał haha
Basba zdrówka i udanego wyjazdu
Hoborr moja kuzynka ma taką nianię i chwali sobie
Ania może ten urlop przesuń sobie wcześniej?? ciągle gdzieś pędzisz.. odpocznij trochę kobieto ogon nareperowany
Oposku to spoko ksiądz był jak tak, u nas to nawet cukierka małej nie dał tylko wystraszył ją że całą wizytę przesiedziałam z nią w sypialni ale z jednej strony dobrze, bo nie przepadam za nim pytałaś o wagę Amelki- 3850 g, ale to był 42 tydz
ojj już nie pamiętam co miałam pisać dalej
może znacie jakieś sposoby na ból spojenia ??
- hoborr
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Adusia 1 lipca 2011 Robert 22 luty 2013
- Otrzymane podziękowania: 1
A JA PO CHAMSKU TYLKO ZA SWOJĄ SPRAWĄ
UFOLKO UFOLKO UFOLKO HELP HELP HELP!!!!!
Podawałaś daaawno temu przepis na sałatke z paluszakmi krabowymi:) Chcę ją jutro zrobić. CO trzeba zrobić z tymi paluszkami jeśli je kupie mrożone?? Ugotować? Usmazyć?? Nie mam pomysłu?? Trzeba to jakoś doprawić????
Oczywiście jeśli któraś szanowna mama posiadsa taką wiedze - prosze się ze mną podzielić
Ech. Ufolko chodzi Ci chyba o ten sam ból przez który ledwo łążę - to chyba pozostaje tylko urodzić
- aniaw
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ufolko a ja przeczytałam czy znacie jakieś sposoby na ból istnienia???
Matko chyba muszę odstawić te prochy
Miłego dnia
Ps Hoborku na krabach się nie znam I tak się zastanawiam czy ktoś leczy kraby??
- ufolka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Ania odstaw te prochy haha
Hoborr za dwa tyg już mogę rodzić