BezpiecznaCiaza112023

Lipiec 2011 nalezy do Nas

11 lata 11 miesiąc temu #541438 przez aska27

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 11 miesiąc temu #541441 przez różyczka
Aska no musiałam zrobic ten sernik bo lazila i łaziła ta starsza i zrzędziła cały czas,ze chceeee i nie wytrzymaaaa (za tydzien ma urodziny :blink: ) :laugh:
za tydzien wymysle jakis i tak jakis torcik fajny ale to juz bedzie niespodzianka :blink:
a jak tylko przyjedzie eks i zajmie sie B. to smigamy dzis z O. do Ikei połazic :)

Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...

11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #541443 przez aska27
różyczka napisał:

Aska no musiałam zrobic ten sernik bo lazila i łaziła ta starsza i zrzędziła cały czas,ze chceeee i nie wytrzymaaaa (za tydzien ma urodziny :blink: ) :laugh:
za tydzien wymysle jakis i tak jakis torcik fajny ale to juz bedzie niespodzianka :blink:
a jak tylko przyjedzie eks i zajmie sie B. to smigamy dzis z O. do Ikei połazic :)

woow, sama??
Ja rzadko piekę.

Rózyczko a gdzie Twój Biankowy awatarek??

Nie odpisałaś mi jak Twój sutasz?

hmm, :)
turystyka.wp.pl/gid,11238370,title,engel...galeria_zdjecie.html

11 lata 11 miesiąc temu #541446 przez różyczka
Przepraszam jesli nie odpisałam-z sutaszem przygode zakonczylam na oglądaniu zdjec w necie :)
to bardzo trudna technika wiec nawet sie nie zdobyłam na spróbowanie :)
a piec -to wszyscy wiedza -kocham i jest to moje hobby, odpręza mnie, relaksuje i powoduje to,ze ciagle sie martwie o rosnące boczki :blink:
a fotka przedstawia MÓJ sernik :) poprostu uznalam nieskromnie,ze jest taki piekny,ze musze sie Wam pochwalic hehehe :)

własnie obejrzalam widoki z naszego planowanego zjazdu na Mazurach :) coś pieknego :) dzieki Masuska :kiss: juz nie moge sie doczekać :)
juz widzialam nas oczyma wyobrazni na tym molo :side: ....tylko barierka niska i o Anke sie obawiam troche jak Nati weny dostanie na kawały :silly: :lol:

11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #541448 przez aska27
Różyczko to Twój sernik? woow, wygląda PYSZNIE!!!

jakie foty? jaki wypad na mazury? Nic znowu nie wiem :laugh:

www.joemonster.org/mg/117495,102,Perspektywa_to_podstawa

11 lata 11 miesiąc temu #541450 przez różyczka
Aska :laugh: fajne, widziałam juz to nawet...ale wolałabym chyba jednak na Kanarach grzac moje stare kości teraz :)
a avatarek...no cóż...kobieta zmienna jest :blink:

11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #541454 przez aska27
a co z tymi mazurami?? letnie spotkanie? :)

Hoborr załatwiłaś sprawę z cc?
co na to lekarz?
że też akurat go nie będzie :dry: Mam nadzieję,ze bez problemu załatwiłaś wszystko.

11 lata 11 miesiąc temu #541461 przez różyczka
Aska normalnie sie skwiczałam ze smiechu :laugh: :laugh:
"perspektywa to podstawa" :lol: dobre dobre

spotkanie latem na Mazurach czyli tam gdzie mieszka Masuska, widoki wteledysku ze 3-4 strony wczesniej Masuska zapodała bo teledysk był nagrywany w Jej mieście czyli Szczytnie :)
i tam własnie to molo co nas juz oczyma wyobrazni widziałam jak lezymy :laugh:
piszesz sie na to mam nadzieje? bo ja juz zbieram kase :blink:

11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #541464 przez aska27
kurde kasa??? heheh to ile chce Masuska za pokój? :laugh: :blink:

oo widziałam, Szczytno piękne! :)

aaa dziewczyny ważna sprawa, proszę pomóżcie, macie jakaś rade na wypadanie włosów? POMOCY~~!!
Wypróbowałam juz chyba wszystkie witaminy, szampony :dry:
Moje włosy są wszędzie :dry: mam juz dość!

11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #541675 przez Oposek
Dzień dobry:)

Tak, Mąż dziecko oddał i to w miarę szybko :blink: No ale Młody spacer długi zaliczył, a matka mogła się ogarnąć- bo jak ostatnia ofiara losu- w łóżku, w piżamie i bez śniadania, a po południu gości mieliśmy.
Dziś może zabierzemy siostrę Litka i Filipa do jakiejś sali zabaw, ale to jeszcze luźne plany, bo dopiero wróciliśmy z basenu, Młody śpi, a ja się za obiad biorę :blink: Jeszcze Wam napiszę, że Filip chodzi po całym domu z krzesłem, przystawia sobie do drzwi, żeby sięgnąć do klamki, jak zamknięte, do szafek, żeby zdjąć z półek to, co wysoko... Skończył się święty spokój- do tej pory zamykałam drzwi i tyle- nie mógł wejść :dry: No, ale żeby nie było, że się skarżę to Młody coraz ładniej pokazuje w książeczkach. Jakieś pół roku po Waszych dzieciach, no ale pokazuje :) A czy Wasze dzieci też tak trudno teraz nagrać? chciałam nakręcić filmik jak sam je to odłożył łyżkę i się śmiał :dry: :side:
A to już kolejna próba :)

Różyczka sernik wygląda pysznie

Masuska oby przepowiednie dziewczyn się spełniły z tą 1800 stroną i bogactwem :kiss:

Martuś mój synek miał taki etap, że maszerował tylko na paluszkach, strasznie śmiesznie to wyglądało, bo z Niego kawał faceta jest :) Potem Mu minęło, a teraz staje na palcach, jak nie może dosięgnąć tego, czego chce. Fajnie, że Igorek sam się nakrywa:) Ja chodzę i przykrywam, choć On się jakoś nie rozkopuje bardzo.

Ufolka podaj Teściowej gorący kubek- powiedz, że w promocji był, bo przeterminowany :side: Jak taka oszczędna :blink: Miłego spotkanka :kiss:

Asia w takim igloo to mogę mieszkać, spoko :lol: A czy w pokojach jest lodówka? :blink: :) Śliczne zdjęcia :)

Hoborku jak się udała sałątka z kraba? :)

Ania jak Twój migdał? :kiss: masz dziś wolną niedzielę?

11 lata 11 miesiąc temu #541694 przez Oposek
Jeszcze napiszę, że można mieć teraz zniżkę 25% w HM. Trzeba do nich wysłać maila i dostaje się kupon mailem zwrotnym. Jedne body dla dziecka się oczywiście nie opłaca, ale jakby któraś z Was planowała zakup kurtki wiosennej, czy butów to już warto.

11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #541712 przez aga1040
Hej dziewczynki.
Ja tak na chwilkę tylko. Podczytuje was ale nie zawsze mam czas odpisać.
Ale ja dzisiaj z nowiną :-)
Słuchajcie moje kochane jestem w 12 tygodniu ciąży :-) i jestem przeszczęśliwa :-)!!!

11 lata 11 miesiąc temu #541724 przez Oposek
Aga wielkie, wielkie gratulacje! :kiss: Spokojnej ciąży Ci życzę i dużo zdrówka! :kiss:

11 lata 11 miesiąc temu #541757 przez różyczka
Aga gratulacje ogromne! :)

Oposku a dlaczego tylko do mnie tak beznamietnie bez emotikonki napisałas? :( wiesniaro jedna Ty :silly: :lol:
daj prosze adres na jaki sie tego maila pisze, dobra? Olif z pewnoscią skorzysta :)

11 lata 11 miesiąc temu #541797 przez masuska
Aga moje GRATULACJE:) o jak cudnie:) kolejny dzidziuś będzie:)

Oposku jedyne co dostałam za tą 1800 stronę, to kur... bolesny okres. Padam na ryj...

Ufolka trzymaj przepis na Cordon Bleu - a to nie sałatka tylko kotlet:
www.przepisy.pl/przepis/kurczak-cordon-b...%20kurczaka/przepisy

Różyczka zapodaj tego sernika, bo mi się ciasto zjadło już i ciasteczka w dodatku, a chcę jeszcze:)

Piotrowi wyszły zmiany na skórze na łydkach, nad łokciami i ma szorstkie policzki. Wiem że to skaza, domyślam się że mu nie przeszło. Od piątku jest na diecie eliminacyjnej, ale nie wiem jak pozbyć się mleka kolacyjnego. W czwartek dopiero wizyta u lekarza i może wreszcie szczepienie (znów przesunięte z powodu chorób). Macie może jakieś pomysły na posiłki dla niego? wykluczające białko jaja, drób, mleko i pochodne? Staję na głowie, a on jeść nie che.

A jak o szczepieniach zaczęłam, czy któraś jest zainteresowana szczepieniom przeciw kleszczom? podobno to 3 dawki po 100zł, ale jakie korzyści:) A że my na mazurach, lasów pełno to myślę że warto. Wie ktoś coś więcej

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka