BezpiecznaCiaza112023

Lipiec 2011 nalezy do Nas

11 lata 11 miesiąc temu #543878 przez natimp1
HEJ DZIEWCZYNY.. ja na chwilunie, chce wykorzystać wolny dzień na całego, wrócilismy z Jachem wyprzedaży ... cudnie było-:):) mam taka kiecę z carry ze mucha nie siada-a co musiałam się pochwalić.. przecież staremu nie powiem ze już kolejną pensje której jeszcze nie dostał wydaję:)

teraz Janko śpi, ja wstawiłam kapustke bo dzis kluchy z boczkiem i kapuchą, posprzątam troche i pójde go pilnować;) fajnie tak pospać w dzień:)

Oposku chętnie poczytam, bloga ,
kurde nakręciłam sie tymi kleszczami muszę obgadać temat z pediatrą.. akurat dzisiaj byłam w związku z tym kaszelkiem i katarkiem -ale wszystko jest, coś tam rzęży ale nie zapalnego i, jak odkaszlał to od razu przestało...

Oposku a dlaczego nie szczepić na ospę?
Rose , który film najbardziej polecasz do obejrzenia z tych co ogladałaś.. Tomi wraca na weekend, coś musi mi pościągac bo nudno wieczorami...

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #543948 przez aga1040

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 11 miesiąc temu #543966 przez różyczka
Nati ten "Nad zycie" goraco polecam choc bez chusteczek sie nie obejdzie, Yuma troche dołujący, ten "W ciemnosci" super zrobiony ale lekkie kino to nie jest, dzis bede oglądac "Bez wstydu" - o perwersyjnym uczuciu brata i siostry, jestem bardzo ciekawa, a w nastepnej kolejnosci mam "Wymyk" (tez wygląda na mocny po zwiastunie) i "Sponsoring" :) wszystkie polskie :) nadrabiam zaległosci filmowe z okresu ciązy i pierwszego roku z zycia Bianki :) mam tez chrapkę na "Sępa" i "Drogówke"-teraz w kinach, tez polskie oba, ale nie wiem czy obejrze na duzym ekranie czy na lapku za jakis czas dopiero :blink:

Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...

11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #543973 przez aga1040
Czuję się różnie. Napewno inaczej niż jak chodziłam z Kubim.
Mdłości miewam czasami od rana ale jak coś szybko zjem to przechodzi i w sumie są bardzo sporadyczne. A wymioty też się zdażyły ale może ze dwa trzy razy. Tylko kręgosłup strasznie mnie boli. Z Kubim wymiotowałam jak szalona i całymi dniami czasami nie mogłam jesć.
Tylko teraz jestem troszkę zaziębiona i smarkata. Ale w sumie już chyba przechodzi :-)
A płeć to w który tygodniu się określało pamiętacie? Około 20 tyg. Bo ja nie moge sobie przypomnieć :P :laugh:

11 lata 11 miesiąc temu #544029 przez natimp1
Rose, tytuły spisane- nastepny tydzień będzie filmowy :)
Aga jeszcze raz gratki--ale jestes twarda że nikomu nic nie mówiłaś, ja przy pierwszej ciąży jeszcze zaszłam od razu i po testach z radości mówiłam wszystkim, cała grupa na studiach opijała..... ale niestety, maksi wyszedł tez za pierwszym razem -choc nielegalnie- ae mówiłam tylko rodzicom i przyjaciółce po 3 mc uznów cała grupa opijała..a o tym ze jestem w ciąży wszystkim wyklepał maks.. kurde zazdroszcze Ci

11 lata 11 miesiąc temu #544095 przez ufolka
Aga płeć po połowie ciąży już można określić czasem :)
Natimop gratki udanych zakupów, ja dziś wyruszam, ale po spożywkę :unsure:
Różyczko coś ciężkie kino oglądasz :)

ja doła złapałam, na marcówka jedna dziewczyna ma chore dziecko, serduszko jest chore i nie za bardzo to wygląda ;/ ale ludzie mają nieszczęścia;/ a ja się wkurzam że moja się serkiem usmarowała :huh:

Aga na którego masz termin? :)

11 lata 11 miesiąc temu #544285 przez masuska
Dzień dobry

Padam:(

Widziałam dziś w realu i powiem że zarąbista

moda.allegro.pl/yashica-ii-s050-lodka-mi...a-s-i2969360633.html

11 lata 11 miesiąc temu #544289 przez aga1040
Ufolka na 8 sierpnia.

11 lata 11 miesiąc temu #544385 przez aniaw
Siemka :laugh:

Ja jak zwykle w biegu, ale tak lubię :)
W domku z dzieciakami mamy teraz fazę na robienie zagrody i przygotowywanie posiłków dla zwierzaków :laugh: Mamy jedyną i niepowtarzalną farmę na której lew i wielbłąd i konik i kaczuszki razem biegają i jedzą z jednej michy :lol: Domik próbuje co chwila odgryźć któremuś zwierzowi głowę, ale Szymi jako dzielny gospodarz odpędza intruza :lol:
Matko ale te dzieciaki są pomysłowe :lol:

Oposek gratulacje!!!!! blog będzie na pewno super :lol: extra się czyta :) Najtrudniej było się pewnie zebrać i zacząć, co nie?? :)
Ja się zbieram od kiedy Szymi się urodził nawet zaczęłam jakieś teksty pisać do kajetu, ale nie wiem czy się kiedyś zbiorę ostatecznie na zrobienie stronki w necie ;)

Rose no ja Tobie napisałam, że filmów nie widziałam, to co od razu, że nikt nie odpisał :P A Twój przepis mufinowy to już żyje własnym życiem :lol:
moja siora ostatnio robiła z chłopakami i zażeraliśmy się nimi okropnie :laugh:

Martuś jak wyszły mufinki? :)

Masuska ale ta modelka czy kiecka zarąbista? :)
Co do innych dzieciaków to powiem Tobie, że Szymi od małego lgnął do dzieci i tak jest do teraz :) Zaraz łapie za rękę i chce się bawić :) Domik za to bardziej trzyma się z tyłu - to chyba przez brata tyrana :S

Ufolka tatuaż dziecku to jakaś masakra :ohmy:
No niestety ludzie mają nieszczęścia, więc trzeba cieszyć się każdym dniem.

Nati no jak Tomi wraca na weekend to już widzę jak filmy będziecie oglądać :blink: :P

Aga nie choruj tam i trzym się :) Fajnie jak tak wszystko zaplanowane :)
Ale u nas nieplanowane i nie narzekam :silly:
Ostatnio się śmieliśmy i wybieraliśmy imię dla dziewczynki, ale chyba jednak na razie wystarczy nam tego szczęścia :S

Hoborku
jak tam płytki? :)

11 lata 11 miesiąc temu #544410 przez ufolka
aniaw napisał:

Siemka :laugh:

Ja jak zwykle w biegu, ale tak lubię :)
W domku z dzieciakami mamy teraz fazę na robienie zagrody i przygotowywanie posiłków dla zwierzaków :laugh: Mamy jedyną i niepowtarzalną farmę na której lew i wielbłąd i konik i kaczuszki razem biegają i jedzą z jednej michy :lol: Domik próbuje co chwila odgryźć któremuś zwierzowi głowę, ale Szymi jako dzielny gospodarz odpędza intruza :lol:
Matko ale te dzieciaki są pomysłowe :lol:

takie rzeczy to tylko u Ani :lol:
ojj też się kiedyś z siostrą bawiłyśmy ale w stajnie, z kredek :P

11 lata 11 miesiąc temu #544573 przez Oposek
Dzięki za miłę słowa :kiss:

Rose Cóż, ja lekka nie jestem, to może choć pióro :blink: Ja Ci też napisałam, że filmów nie widziałam

Ania ale fajna zabawa, ja też chcę!!!!!!! :lol: Może i ja z moim synkiem mufinki zrobię w takim razie :) A Wasza córeczka przecież wiadomo, jak będzie miała na imię- oczywiście NATALIA :lol: :lol: :lol: Ja pisałam od początku ciąży regularnie, więc to tylko kwestia jakiejś narracji i wybrania tego, co chcę przekazać, ale nie wiem jeszcze do końca jak to ugryźć. A na blog Szymkowo Domisiowy nigdy nie jest za późno- byłby super! :)

Ufolko Filip i mniam mniam to doskonałe skojarzenie :lol: On cały dzień mógłby jeść :) A z tym serduszkiem to faktycznie bardzo bardzo smutne :( Ale teraz takie możliwości, że może się uda, oby. :kiss:

Nati gratki za sukienkę, napisz coś więcej! A najlepiej wstaw fotkę :P Fajnie, że Mąż choć na weekend przyjeżdża :) Obiadek pycha :) A Ty łazanki z kapustą i boczkiem robisz, czy jakieś inne kluchy?
Filipowa pani neurolog, z polecenia, więc mam do Niej zaufanie, bo naprawdę dobrze Go poprowadziła mówiła, że poważne odczyny poszczepienne po ospie zdarzają się 4 razy częściej niż powikłania po dobrze leczonej ospie. Więc chyba zrezygnuję. Co prawda jest rozporządzenie mówiące, że jest obowiązek szczepienia dzieci do lat trzech przebywających w żłobkach/przedszkolach, ale nie sądzę żeby tego przestrzegali. Najwyżej neurolog nam odroczenie wypisze i tyle. Świetnie, że Jasinek zdrowy :):):)

Aga ale fajnie :) jeszcze raz Ci gratuluję :kiss: U mnie lekarz powiedział na genetycznym w 14 tygodniu, że raczej chłopak, a w 22 potwierdził. Podobno chłopców widać wcześniej niż dziewczynki, ale nie wiem, czy to prawda :) Są też te testy z krwi do kupienia w aptece, ale ja odpuściłam, w sumie co za różnica :) Martuś pisała ostatnio, że już w 12 wiedziała, że będzie synek:)

Masuska odpoczywaj :kiss: Sukienka superowa :)

11 lata 11 miesiąc temu #544599 przez różyczka
a no to sorry dziewczeta, slepa juz jestem ale to ten wiek.... albo tak beznadziejnie widze bez okularow,które powinnam nosic a nie nosze bo ich znalezc w domu nie moge :S
tak czy siak skonczyłam własnie ten "Bez wstydu" i ide grzecznie spac :)
aaa i chciałam sie przy okazji pochwalić,ze wczoraj nad ranem jak zaginął dydek w akcji, powiedziałam Biance,ze go kosmici porwali :laugh: i dzis kontynuowalam ta bujde, ale dziecko przyjęło to wyjasnienie wiec pożegnalismy w koncu tez i dydka :) a na mleko tak sie obrazila,ze juz nie pije wcale, nawet wieczorem, woli parowke i chleb z serem :)

Masuska suknia zajebista ale taki bebz dostalam,ze tylko worek od kartofli dobrze lezy :S

Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...

11 lata 11 miesiąc temu #544600 przez ufolka
No blog Szymkowo-Dominisiowy to byłoby dopiero hehe a Masuskowa sukienka to na lasencje tylko, ja się nie łapię :angry:
Aga musisz sobie teraz znaleźć koleżankę do ciąży, ciekawe która chętna? Ania chyba już imię wybiera :ohmy: :silly:
Oposku z tym mniam mniam to i mojej nic nie brakuje hehe

11 lata 11 miesiąc temu #544658 przez hoborr
Dobry!

Wita wszystkich zabiegana mama z przepieknym nosidłem od suer kobitek:) - jeszcze raz dziękuje !

No więc wziełam sie za prsowanie:0 37 sztuk body z krótkim rękawem , 28 pajacyków i 4 body z długim rekawem uprasowane:) Reszte może do końca tygodnia skończę:) Do tego tomek ma wolne, mamy płytkarzy na budowie i jeździmy po sklepach za światełkami do łazienki - potrzehujemy 2 sztuki obok lustra... ale naprawdę ni eumiemy sie zdecydować:) Na góre idzie 7 ledowych - iz nowu problem bo tomek wymyślił 3 fioletowe a nigdzie takich nie ma. Nawet nie wiem czy produkują! Jutro jedziemy na tarnobrzeg to się zobaczy!

Przyszła mi pościel:) Wszystko byłoby ok gdyby nie to że poszewka na kołderke nie mieści się na kołdrę! Zadzwoniłam - jutro ma być urier odebrac pomylony towar i dostarczyc dobry... no zobaczy się:)

Wracaliśmy z miasta i nie dało się biegów wbijać - ledwo dojechaliśmy do mojej mamy - na czwórce.. pozyczyliśy od niej auto i do domu dotarlismy juz innym... a u nas okazało się sprzęgło wysiadło... no niestey jak pech to pech....
mamy powiedzonko ostatnio - przy wydatkach większych że: DOSTANIEMY TYSIAKA ZA DZIECKO To nam się zwróci! No to musiałabym juz z 5 dzieci urodzic na te ostatnie wydatki:):)

No pewnie znowy się zdziwicie że taaaki długi post:)

OPosku - super że będziesz pisac bloga:) Filipek będzie miał wspaniałą pamiątkę:) Juz nie będe wychwalać stylu pisania - ale szacun:)

Różyczko to filmomanko!!!! A ja bym tez coś oglądneła ale nie mam co....

Aguś nie wiem w którym miesiącu mozna określic płeć.. wiadomo zależy od ułożenia i sprzętu:) Ale się cieszę - może tym razem dziewcznka będzie:) Ja teraz tez zupełnie inaczej się czuję niż z ada - więc może coś w tym jest:0

Nati ale ja lubie Twoje posty czytać:) :kiss:

Ufolka jak tam nastroje?:) - wytrzymamy do pierwszego?? :P :woohoo: :kiss: ? Ja to już watpie.. wczoraj w nocy myślałam że już pojade do szpitala... takich dostałam nudnpości i wirków w głowie że zemdlona leżałam ... ale przeszło. Dop tego tak mnie brzuch ciągnie że masakra. Nie mówiąc juz o nudnościach i masakrycznym bulu tyłka - czyli tego całego spojenia:):):)::)

11 lata 11 miesiąc temu #544663 przez ufolka
Hoborr gratuluję prasowania :ohmy: Grunt to zacząć, wiem z własnego doświadczenia haha współczuję za to problemów z samochodem. Ja tydzień temu stwierdziłam że mam wszystko, potem okazało się że jednak nie mam, a do tego zapomniałam o łóżeczku, materacu itd więc wydatki, wydatki.. becikowe teraz chyba 1200? :P pozatym z ubezpieczenia też nam wypłacą :D i mężom :silly: ja do 1 wytrwam, chociaż dziś miałam sytuejszon.. siedzę sobie a mnie coś tak zabolało, w krzyżu z parciem na tyłek ! no jakby bóle krzyżowe, aż cała mokra się zrobiłam normalnie :dry: kręgosłup mnie boli od tego czasu, nie wystarcza tyłek, musiało jeszcze coś... a to spojenie mnie wykończy chyba ja mam z miesiączki termin an 28 lutego, z usg na 2 marca, ciekawe co wyjdzie.. najchętniej w połowie lutego szybką akcją bym urodziła :D

a po co Ci tyle body i pajacyków? :lol: szkoda że ja nie policzyłam może też mam tyle samo :laugh:

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka