BezpiecznaCiaza112023

Lipiec 2011 nalezy do Nas

11 lata 11 miesiąc temu #540938 przez hoborr
Ufolko Dziękuję!!!!! A ten ogórek to taki surowy?? Czy jakiś konserwowy??

Aniu ty na pewno byś wyleczyła - nawet kraba:) A ryby sie leczy??

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 11 miesiąc temu #540944 przez ufolka
Hoborr no wszystko się leczy, co Ty nie oglądasz policji dla zwierząt na animal planet? :P ja kiedyś mysz kotu zabrałam i włożyłam do słoika, nasypałam ziarna i leczyłam, no niestety nie wyleczyłam ;/ no ale mała byłam może dlatego :P
ogórek surowy :)

11 lata 11 miesiąc temu #540970 przez hoborr
Ufolko masz juz całą wyprawkę? Ja dzis połaziłam po tesko, rosmanie i takich tam i stwierdziłąm że na allegro zamawiam większość rzeczy. Bo nawet z doliczając przesyłke taniej wychodzi:)

11 lata 11 miesiąc temu #540984 przez ufolka
Już prawie mam wszystko, jeszcze parę drobiazgów zostało, no i łóżeczko i materac ( to nie drobiazgi) :P ale to kupimy jak R. będzie na urlopie, dzisiaj planuję torby popakować to będę wiedziała czego mi brakuje :) a na allegro taniej wyjdzie jeśli masz sprzedawcę od którego dużo kupisz rzeczy, jak masz takiego to podeślij mi :P

11 lata 11 miesiąc temu #540995 przez Oposek
dzień dobry :)

my dziś trochę w biegu, więc na razie tylko się witam. Trochę mnie gardło boli, ale mąż mi zabrał dziecko o 10, więc jeszcze mogłam poleniuchować trochę.

Miłego dnia :kiss:

11 lata 11 miesiąc temu #541126 przez martus0707
No to Masuska będziesz obrzydliwie bogata wg noworocznej przepowiedni Różyczki :-D byłaś pierwsza na 1800 stronie :-P

11 lata 11 miesiąc temu #541203 przez aska27
martus0707 napisał:

No to Masuska będziesz obrzydliwie bogata wg noworocznej przepowiedni Różyczki :-D byłaś pierwsza na 1800 stronie :-P

hehehe super by było... Masuska nie? tylko torchę juz przeterminowana ta przepowiednia.. dodam,ze pomysł był mój :laugh: co by zachęcić niektórych niepiszących hehe Różyczka dodała co nie co :laugh: ale jakby coś się działo, to Masuska pamiętaj o koleżankach z forum :silly:

Oposku oby na gardzołku się skonczyło! Teraz te grypska :dry:
A dokąd zabrał Filipka?? :)

ooo temat wyprawek :) juz niedługo dziewczyny :)

11 lata 11 miesiąc temu #541326 przez hoborr
Ufolko wybrałam tego sprzedawce. Oprócz mnóstwa rzeczy dla dzidzi ma jeszcze tą nianię elektroniczną co zamierzam kupić:)
allegro.pl/listing/user.php/run?change_v...der=bd&us_id=4222926

Oposku a ten mąż to wrócił i oddał Ci już to dziecko?:)

Martuś co tam u was?

Asia z tym niedługo .. to nie wiem czy się cieszyć czy bać? Czy to i to?:)

11 lata 11 miesiąc temu #541354 przez martus0707
Przepraszam Asiu, myślałam że ten pomysł z bogactwem to pomysł Różyczki, w końcu Ona tak nakręcała nas do pisania :)

Oposku, zdrówka :kiss:

Harborrku dziękuję że pytasz :) u nas wszystko ok, Igor wreszcie zasnął, jakiś ostatnio wykańczający jest. Wieczorami tylko myślę żeby Go spać położyć jak najszybciej :dry: z tego wszystkiego K. zaczął mnie drażnić, choć wiem że niepotrzebnie się na niego wkurzam, aj te baby, ciężko nas zrozumieć :blush: wasze dzieciaki też chodzą na paluszkach? Kurcze, Igor jakiś miesiąc temu to odkrył i potrafi pół dnia na palcach przechodzić. Poza tym brakuje mi weny na wszystko, dosłownie. Z ciekawostek powiem tylko, że jak Igorek obudzi się w nocy to sam się nakrywa kołderką ;)

Nie wiem co więcej pisać... Niby sobotni wieczór a mój K. poszedł do kolegi a ja siedzę smutna, zła, samotna w domku, chyba chandra mnie dopadła :(

11 lata 11 miesiąc temu #541416 przez masuska
ufolka napisał:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Ania odstaw te prochy haha :p
Hoborr za dwa tyg już mogę rodzić :D

A tak wtrącę 3 grosze.

Ja robię sałatkę z paluszkami krabowymi, ale wolę krewetki takie z zalewy olejowej:)

makaron ryżowy nitki
zestaw sałatkowy (puszka fasoli, groszku i kukurydzy)
majonez
jogurt
przyprawy wedle uznania (sosy Biedronkowe np. czosnokowo jogurtowy)

no i te kraby tak jak pisała Ufolka:)

Osobiście odradzam surimi bo to tak jak parówki, tam jest wszystko, a kraba 0,00001% ;)

11 lata 11 miesiąc temu #541417 przez masuska
martus0707 napisał:

Chciałabym, chciała:)
a tak z pracy:)

Też byłam pierwsza na nowej stronie w Nowy Rok:)

11 lata 11 miesiąc temu #541418 przez masuska
śpicie? A mnie się nudzi. Mąż mnie wkur... i nie mam weny na spanie. Goście dziś byli. Zrobiłam ciacho snickers, ale potwornie słodkie. Kurczak Cordon Bleu, bez wyrazu. Dobrze że nie zawiodłam się na ryżu jaśminowym:) Pycha:)

11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #541431 przez różyczka
No to jak Masuska znowu o żarciu :laugh: to ja pokaze co dzis jadłysmy z momimi dziewczynami na niedzielne sniadanie w lózku:
upieklam go wieczorem zeby na rano był idealny do kawki :blink: 3 kawalki i 1/4 blaszki juz nie ma :blink: ale do wieczora jeszcze duuuuzo czasu to damy mu radę :blink:

kurde Martus ale masz fajnie,ze sie tak sam przykrywa synek :)
Oposku ja tez chce wiedziec czy malzon oddał dziecko :)

Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...
Załączniki:

11 lata 11 miesiąc temu #541435 przez ufolka
Dzien Dobry :)
Pierwsza?:P ale w sumie to i nie ma się czym chwalić w niedzielę :P mała wstała o 7 i wołała tatę więc po spaniu było :angry: dziś teście przyjeżdżają, więc małż od rana sprząta, ja zaraz siekne babeczki i sałatkę i obiad jakiś przygotuję i jakoś będzie..
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Hoborr zaraz oblukam co i jak u tego sprzedawcy :) wczoraj pojechałam na małe zakupy, stwierdziłam że już nie nadaję się do łażenia nigdzie, bolało mnie potem jak diabli ;/
Oposku i jak choróbsko??
Martuś u mnie Amelka też na paluszkach biega, wczoraj mąż poszedł do kolegi a dzisiaj Ty suń do koleżanki :)
Masusko w surimi jest mięso białej ryby i aromat z kraba :) używam w pracy ich, a co to za sałatka Cordon Bleu ?

11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #541436 przez aska27
Dzień dobry :blink:

Różyczko słodkości od rana??? :laugh: w sumie czmu nie hehee

Masuska no to gaj w lotto, forumowe przepowiednie sprawdzają się przecież :blink:

Marta hehe Różyczka namawiała,a przy niej ja i Rika :laugh: ale gdzie się trzech bije tam czwarty/a korzysta :laugh: :silly:

Masuska zorganizuje nam mega letni wypad! :laugh:

Marta Mikołaj też na paluszkach chodzi hmm

Hoborr cieszyć się, cieszyć :)

Ufolka no i jak torba spakowana? Wszystko jest? :)

ach to jeszcze napisze,ze mój Mikołaj ma teraz mega apetyt!!!

Iwanek a jak tam Hanka??

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka