- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Lipiec 2011 nalezy do Nas
Lipiec 2011 nalezy do Nas
- Oposek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- http://litki.blogspot.com/
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- natimp1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
poza tym piłka i chodzenie po piaskownicach...
w domu króluje garaż boba budowniczego z torem do zjeżdżania i wszelkiego rodzaju tory przeszkód...
placu zabaw jeszcze nie zaliczyliśmy w tym roku....
Wiesz Oposku jeśli nogi od powierzchni odrywa to ekstra .. wyczytałam ze w okolicach 2 roku życia pełen wyskok się robi .....
Kurde laski myślicie ze jak do 18stki będę mu wkładać dyduśki w łapki do spania to będzie dziwne i zboczone jakby tak trochę ze niby psychiczna matka czy coś:)P.. kurde on tak słodasko z tymi dyduchami w łapkach wygląda, plus taki ze wczoraj zasnął z 4 dyduchami ale żadnego nie miał w pyszczku
- Oposek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Któraś z Dziewczyn pisała, że obcieła dydusia i tylko plastik został, może to jest jakiś pomysł?
Dla mnie to, że Filip- pulpet w ogóle nogi od ziemi odrywa to już sukces
- natimp1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
no pewnie to jest jakis pomysł.... ale po co.... ja tam se fajki na imprezie tez odmówić nie potrafiłam... :)a jak w ciąze zaszłam to nie było problemu
- Oposek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- natimp1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- natimp1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ciocia znalazła.. mamusia kupi :
pl.inviptus.com/baby-fashion-16/c/FBLM_Adidas_25-64_m.2
- masuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 11
Rosa, na drinka to i ja się wpraszam:) A u mnie Mąż dalej chory, Piotrek pokasłuje.
Basba, ja chcę Christiana Greya ale w całości w moim łóżku:P
Przyszła mamo ja chcę kózkę!
Nati Piotrek nie skacze, a loczki to ma jeszcze z tyłu główki.
Aga ja też
Oposku kurtka Tchibo jest świetna, nie wiem czy na przyszły rok będzie dobra, mam taką nadzieję. Spodnie zapowiadają się że będą ok:)
- masuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Zapomniałam
Dziękujemy za komplementy:)
Piotruś taki cudny po mamusi:)
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mamita swoich córek :)
przywiozłysmy im z kolezanką pare kilo wedlin/kiełbas...ale oni nawet na chleb nie mają
dzizassss ....musze poczytac jakies pierdoły w necie bo mi łep peknie
Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...
- aniaw
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mam cudownych trzech facetów:)
W kontekście tego Greya to ja nie wiem czy nie powinnam odpowiednich służb zawiadomiću nas króluje ciągnięcie słonika... i zwiedzanie okolicy..
Oposku mi udało się przezwyciężyć lenistwo i faworki robiłam z chłopakami
Pychaaaa
A rano mężul jeszcze przed pracą polazł po świeżutkie pączucie
Ech przez Wielki Post tylko o chlebie i wodzie przyjdzie mi żyć bo pewnie jutro nawet ulubionych spodni nie wcisnę
Rose, Oposku ja już znam ta Waszą gościnność W odwiedzinki to ja wezmę swoja wodę mineralna, kanapki i papier toaletowy
Masuska Piotruś ślicznościowy z tymi kędziorkami
Tak w ogóle to cześć Reszta później
- martus0707
- Wylogowany
- pierwsze słowa
sorki że nie pisałam ale jakoś czasu brakuje. Byliśmy z Igorem na pogotowiu w niedzielę, bo robił zielone kupy i wyobraźcie sobie że pediatra powiedział że nie widzi żadnego śladu anginy a nasza lekarka ją stwierdziła i kazała brać antybiotyk ten z pogotowia kazał odstawić leki na gardło. Więc został tylko kaszelek. Na moje nieszczęście K. chory więc jeszcze gorzej niż z dzieciakiem. Ja też przeziębiona, ajjj.
Mój Igorek też udaje że skacze ale nie odbija się od ziemi, po prostu nie potrafi.
Pączków zjadłam dziś chyba z 5, ale już obiecałam sobie dietę antypączkową do końca dnia
Masuska Piortuś śliczny chłopczyk! Taki niewinny blondasek Van Diesel hmm miodzio szkoda, że mój K. taki w ogóle inny jest niż on
Nati mój Mały też smoczka ciąga bez przerwy. Obcięłam Mu w jednym końcówkę to chodził i się ślinił ale w buzi smoczek musiał być. Maczałam nawet w pieprzu, soli, ale to nic nie pomaga
Hmm co więcej
- aniaw
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mam cudownych trzech facetów:)
Dobrze, że śnieg się rozpadał to co chwila odśnieżam przed wejściem do lecznicy, więc jakby co trochę kalorii spalonych
U mnie chłopaki jakoś paczkami nie byli zachwyceni, Domik raczej poskubał a Szymi wyjadł tylko środek Za to po faworku zjedli calutkim
Hoborek ale dłuuugi post A co znaczy, że jak urodzisz to nie będziesz już wychodzić? Co ty wtedy dopiero zaczną się wychodne
Oposek genialne plany walentynkowe Proponuje wymalować sobie jeszcze na gołych ciałkach Waszych nawzajem wyznania tym złotym markerem - tak mnie jakoś zainspirował
A mrównik kopie sobie nory w ziemi i nawet takie 10m długości korytarze wykopie, więc pisałam do Rose, żeby zapakowała też tone ziemi dla Ciebie w pakiecie do tego stworka
Przyszła_mama poka poka fotki kózek Moja kumpela ma kózkę i przerąbane zawsze miała, bo na dłużej wybyć nigdzie nie mogła bo zaraz musiała wracać ją wydoić W towarzystwie jak to mówiła wszyscy się na nas dziwnie patrzyli
Nati szacun dla Maksiego Musze przyuważyć czy Domik skacze
A Ty poka zdjęcie dydusiowe Jacha
Masuska ten Diesel to daj spokój Nos jak kartofel, uszy odstające i jakieś takie oczy za małe Twój Piter to zobaczysz dopiero jaki będzie model
Basba mieć cukiernię po drugiej stronie ulicy to samobójstwo
Ja jakoś nie daje rady czytać ksiązek na kompie wolę wersję papierową
Rose ale przykra sprawa z tą rodziną A nie da się ijm jakoś pomóc? A opieka społeczna??
Aga 100 imion dobre Chłopaki na dworzu zawsze sami coś wymyślą Obok mamy plac zabaw Poza tym zbiór kamieni do kolekcji im się nigdy nie znudzi
Martus może Igorek już się wyleczył i antybiotyk zadziałał? Super, że nie musisz już go zmuszać A Wam zdrówka
- masuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Piotrek 37 stopni ale nic mu się nie dzieje.
- basba
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Cierpliwośc połowa sukcesu w miłości
Nati ale cudne didaski!!! Szkoda ze na małą nóżkę (zobacz na podeszwe- one chyba dla dziewczynek co jeszcze nie chodzą). Znajdzie ciocia na większą to mamusia pomyśli W każdym bądź razie dziękujemy
Nati a Jachu to widze niezły kolekcjoner smoków
Oposku wy jak zawsze wesoło czy w domu czy na dworze- moc atrakcji
Rózyczko kurcze, straszna bieda u niektórych i do tego 10 dzieci
Masuska by to mąż słyszał!!! Zdrówka dla niego... a twój krzyz jak??
Ania mnie cukiernia nie rusza bo ja słodkiego nie lubie haha! A pączka tylko 1 zjadłam bo słodki masakrycznie był U nas też jakoś dzieciaki jeść nie chciały.
Martuś... nieźle z tymi lekarzami. Ale mam nadzieję ze juz oK, no i obie zdrówka zyczę.
Aga moja Wiki tarmosi wszędzie wózek z lalą. Nosi lalkę jak małe dziecko (na dwóch rączkach) i śpiewa aaa... A dzisiaj pousadzała lalki w rządku, gotowała obiad na swojej kuchence a potem każdą jedną karmiła łyżeczka. Potem rozbierała do golasa i myła im tyłki mokrymi chusteczkami (zużyła pół paczki) bo zrobiły kupę
Hoborrku jak twoje ciśnienie dzisiaj???
Ja planów walentynkowych nie mam i nie robie. Moze jakaś kolacja na mieście ale to i tak z dziećmi.