BezpiecznaCiaza112023

Lipiec 2011 nalezy do Nas

12 lata 2 miesiąc temu #555637 przez ufolka
hejka :)

tak tylko wpadłam się przywitać :)
Hoborr uważaj na to ciśnienie :) może i ja będę lutówką hehe
Basba a Ty na pewno u fryzjera byłaś?? :> qrde muszę i ja takiego poszukać :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 2 miesiąc temu #555648 przez Oposek
Dobry wieczór :) Zawstydziła nas Anka wczoraj z tymi faworkami, więc zrobiliśmy dzisiaj :blink: Już się cieszyłam, że żeśmy dogonili, a ta tu z bałwanem wyskakuje :P Dołączam się do niewyspanych...

Rosemnie też by się dieta przydała :blush: Oby zębole szybko wyrosły i nie męczyły Bianki.

Ufolka heeeeeejjj :kiss:

Hoborku na kremach się nie znam, ale sam pomysł z takim kosmetykiem super! :)
Ale fajnie, że Twoja Adusia śpiewa, mój ma słuch po tatusiu :blink: A Ty jak się w niedzielę do szpitala zgłosisz to kiedy Synuś będzie na świecie? Trzymam mocno kciuki, żeby Ci ciśnienie nie skakało, no chyba że po porodzie- ze szczęścia :kiss:

Nati super, że balik się udał! Mi mieliśmy jutro iść, ale chyba odpuścimy, może za tydzień?

Basba mój chrapie na plecach jak śpi, budzę i daję wybór- na bok albo na kanapę :blink: Zazdroszczę fryzjerowego relaksu :)

Ania ja chcę foty bałwanowe!!! :) My z nowego śniegu jeszcze nic nie ulepiliśmy, ale się zbieramy moralnie ;)

Masuska zdrówka dla Was :kiss: Ponoć zapalenie ucha bardzo boli, miałam jako dzieciak, ale nic nie pamiętam :blush:

12 lata 1 miesiąc temu #555693 przez różyczka
Hoborrku Ty sie nie mozesz denerwowac tu na nas bo urodzisz wczesniej i to bez czytania Greya :blink:
ja sie kompletnie nie znam na ciśnieniach, wiec umówmy sie tak, od razu jak sie znajdziesz w szpitalu i rozpakujesz to dajesz esa co i jak a my tu kciuki zaczniemy zaciskac zeby wszystko było pięknie i tak jak trzeba, ok? :) :kiss:

ja dzis od rana w pracy, kosci juz nie bolą ale za to chruchlam jak stary gruźlik ;)

nam jeszcze "3" zostały i "5" jesli chodzi o zebole
Gratki dla Jasia za dolne "4" :)
czyli Natimp jakby nie patrzeć SKS dopada Cie coraz bardziej :silly: :lol:

Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #555831 przez aniaw
Witam :laugh:

Pozdrawiam z pracy wszystkich "gruźlików" oraz Panie w ciąży i nie w ciąży a może w przyszłej ciąży :lol:
Dziś Szymonek mnie odwiózł do pracy :laugh: No dobra trochę pomógł mu tata, ale zawsze się liczy :P Poogladał sobie zwierzaki w lecznicy: mamy obecnie na stanie kota, królika, szynszylę i 2 szczurki :lol: Był zachwycony i ganiał się z uszatkiem :laugh:

Oposek a co to za wyścigi ze mną? :unsure: Pragnę nieskromnie dodać, że biegi były moja ulubiona dyscyplina sportową i w szkole zawsze miałam 5 lub 6 z biegów na czas na wuefie :P Raz nawet byłam biegaczka rezerwową na zawodach szkolnych i szczerze życzyłam skręcenia kostki mojej koleżance z grupy, ale niestety szczęśliwie dobiegła i nawet wygrała bieg na 800m i nie dane było mi przyłożyć swojej nogi do i tak wygranego pucharu naszej szkoły :lol:
Ja wczoraj opychałam się faworkami, które szefowa narobiła w ilości zastraszającej ;)

Ufolka no trzymamy kciuki, żeby dzidzia na czas się pojawiła z nami :)
No wiesz jak już wszystko naszykujesz, popakujesz i powiesz teraz i się zacznie :lol:

Hoborku dobrze, że zapisujesz sobie to ciśnienie :kiss: A z greyem to poczekaj, po porodzie w te wszystkie dłuuugie noce będziesz miała co czytać :laugh:

Natimp ile jeszcze Tobie do emerytury zostało??? :P

Masuska jak tam ćwiczenie jogi w sanatorium? :kiss:

Rose trzymaj się tam bo od poniedziałku chyba ferie? :S

Foty dodam może wieczorem bo mam na telefonie a nie mogłam znaleźć kabelka ;)
Najlepszy był Tomi bo dopytywał się gdzie ten bałwan urzęduje, więc mu przez tel tłumaczyłam, że na polance za osiedlem itd i że Szymi chciał mu go pokazać jak T wróci z pracy :)
Wracam wczoraj z dyżuru i pytam się T czy widział bałwana a ten z tekstem, że nie mógł znaleźć ;) Pytam gdzie szukał a ten że w komputerze szukał zdjęć :S
I to się nazywa szczyt lenistwa :lol:

Za to mamy problem z Domikiem bo nauczył się wychoedzić górą z łóżeczka i to nawet jak śpi w śpiworku :ohmy: W nocy obudziły mnie dziwne odgłosy a to Mały szpera sobie zadowolony po kuchni :ohmy: Musimy coś wymyśleć :S

A dziś DZIEŃ PIZZY :lol:
Będę doszlifowywać przepis Masuskowy :lol:

12 lata 1 miesiąc temu #555839 przez aga1040
Hoborrku trzymaj się i uważaj na to cisnienie. Coś czuje że ty już niedługo mamusią poraz drugi zostaniesz. :) Trzymam kciuki. Buziaki

12 lata 1 miesiąc temu #555842 przez Oposek
Dzień dobry :)

Ania no my też pizzę będziemy dziś robić :) A o bieganiu to ja W OGÓLE nie mam pojęcia i nie znoszę ;) Dobry Tomi, mój też na pewno by tak zrobił :)

Rose ferie już masz to się wygrzewaj i zdrowiej, bo przyjedziesz i mi dziecko zarazisz :P :blink:

Aga :*

Miłego dnia Dziewczyny!

12 lata 1 miesiąc temu #556281 przez hoborr
dobry
Żyję
jeszcze w domu
stop

12 lata 1 miesiąc temu #556483 przez różyczka
hoborr napisał:

dobry
Żyję
jeszcze w domu
stop

Hoborrku :kiss: super,ze dajesz znaki :)

a ja leże i zdycham, kaszel masakryczny, gorączka, dreszcze, katar :(
w dodatku noc jak z horroru-Bianka budziła sie co kilka minut i plakała, a o 3 uciekła z lozku i uderzyła o drzwi chyba, rozcieła warge, darla sie jak opetana, chciała zebym brała komórke i gdzies dzwoniła, wkoncu zapaliłam światło,bo wyglądało jakby robiła to będac jeszcze w jakims koszmarnym snie a ona nagle usmiech i "citać" :S polozyłam ja na siłe z powrotem spac a ona do 5 caly czas gadała w jakims dziwnym niezrozumiałym języku :S
myslałam,ze oszaleje :(

Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...

12 lata 1 miesiąc temu #556630 przez natimp1
Rose no to nieźle.. powrotu do zdrowia życzę z całego serca.....
u nas Maksi podejrzany ale to wirusówka jakaś chyba.. dzis zostaje u dziadków na dwa dni... jakoś strachu w oczach nie ma:)

a Janko nadal nic nie gada...za to stał się odważny bardzo :(

hobborku to trzymaj się cieplutko- w domku oczywiście

12 lata 1 miesiąc temu #556825 przez hoborr
jejku Biedna ROSE! No naprawdę współczuję! Zdrówka i siły kochana!

Natimp oby się Janko nie zaraził! Dobrze ze masz jak towarzystwo odizolować!

A ja dziś duuużżżo lepiej.
Dziś ciśnienie mam ok:)
Byłam nawet na zakupach:)

Może dam rade bez szpitala!!!

Dobrej nocki kobity!

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #557224 przez basba
O jejuniu! Co się tutaj dzieje!!! Tylko 1,5 strony do nadrobienia... oj psujecie mi sie. :P

Różyczko ja pierdziu... Wspólczuje nocki. Mam nadzieje ze dzisiejsza lepsza była. :kiss: Widzę że Bianka ma już prawie cała szufladę zęboli. Wiktorii teraz 3 i 4 na dole z prawej idzie. A ty jak się czujesz???

Oposku no to stwierdzam , że ja do odważnych nie naleze. W życiu bym tam nic nie zjadła. :P A u nas szaro - zero śniegu i lekki przymrozek (od 0 do -2) :S

Hoborrku ależ nie ma za co. A książki to ty faktycznie zostaw sobie na okres popołogowy :P

Anka no masażyk zmiotką musiał być rewelacyjny ;) A Szymonek moze fach po mamusi przejmie skoro taki zachwycony, co??? Jak udała się pizza???

Masuska super ze po plasterkach ból przeszedł. Mi niestety one nie pomagają wiec faszeruje sie tabsami w takich wypadkach.

Nati jak Maksiu? mam nadzieję że Jasiu się nie zaraził. Fajnie ze balik sie udał. U nas teraz zaczęła sie akcja "urodziny". Byliśmy 2 tygodnie temu i 22 znów jedziemy :S

Aga jak samopoczucie?

Ufolka no na pewno byłam u fryzjera ;) :lol: Koniecznie poszukaj... odstresować sie mozna jak nic :) A ty jak się czujesz???

No to teraz trochę o nas, jakby kogoś interesowało :P :lol:

W piątek byłam w domciu więc chatkę wysprzątałam i zrobiłam wielkie pranie a co za tym idzie w sobotę miałam luuuuuuuuzik :blush: - no tylko poprasować musiałam ;) Byłam też w H&M i kupiłam sobie odjazdowe różowe rurki :woohoo: za UWAGA! całe 20,00 :woohoo: (jakby ktoś pytal to kupione w dziale dziecięco - młodzieżowym hehehe)
W sobotę byliśmy u męża chrześniaka na urodzinkach i zlądowaliśmy o północy do domu. Dzieci posneły w samochodzie więc przenieśliśmy je tylko do wyrka. Za to w niedziele juz dawno tak długo nie spałam... Wstaliśmy po 10!!!!!!!!! :) Zjedliśmy wczesniej rosołek i pojechaliśmy na przyspieszona walentynkową kolacyjkę :lol:
Aha puściłam Wiki tą piosenkę "ona tańczy dla mnie" i myślałam ze sie posikam ze śmiechu!!! Wymiata że hej!!! ;)

12 lata 1 miesiąc temu #557309 przez aniaw
Hello :laugh:

U nas weekend udany mimo, że w sobotę pracowałam ;)
Pizza w sobotę była jeszcze lepsza od ostatniej :lol: I zrobiliśmy tylko z połowy ciasta a z drugiej połowy w niedzielę :laugh: Pyyychotka :laugh:
W sobotę jak siory nie było a dzieciaki spali wcinaliśmy tą pizzę i piliśmy winko i włączyliśmy sobie kabarety i po raz setny skecz ani mru mru o smoku mało nie przyprawił nas o kolkę śmiechową :lol: Oj milusio było :silly:
A wczoraj spacerki i próba okiełznania dzieci w domu :S
Wyobraźcie sobie, że Dominik znalazł sobie genialna zabawę skakania z wersalki :S
Wersalka wysoka a on bawi się w małysza :S Skakał na poduszkę to ok ale i tak upadki na główkę zaliczył a jak zabrałam mu poduszkę to i tak skakał i żadne tłumaczenia nie pomagały :ohmy: Szymi ma lekki lęk wysokości i bał się skoczyc tylko siadał na wersalce i dopiero udawał, że zeskakuje :S A jaki ubaw przy tym mieli :S
Domik poza tym coraz więcej gada ale tak jakby miał kluski w buzi :lol: Śmieszny jest :lol:

Rosa jak tam u Was ze zdrówkiem? :kiss:

Oposek
jak pizza? :) Balowaliście w weekend? :blink:

Hoborku super, że w domku :kiss:

Nati jak tam Maksi?
Mój Domik skacze i to nie tylko podskakuje ale i ćwiczy moje nerwy, chyba kaskaderem zostanie ;)

Basba w dziele młodzieżowym ciuchy kupujesz extra :laugh:
Fajnie, że weekend udany i udało się nawet wyspać :)

A u nas dziś ksiądz po kolędzie ma być :S
Ciekawe czy w tym roku do nas trafi, bo w zeszłym nas ominął ;)
Niby nie miał naszej karty - bo my tam dopiero się wprowadziliśmy a u nich trzeba zapisywać się na kolędę :S

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #557338 przez olka1730
Witam i pozdrawiam :)

U Nas choróbsko kaszel straszny,goraczka, katar odrazu mi dwojke dzieci położyło :huh: Ja juz lepiej miałam to samo teraz tylko kaszel meczy

Dziewczyny zycze Wam i Naszym dzieciaczkom zdrowka

Ja juz chce wiosny..........

Anka bałwan imprezowy pierwsza klasa :)

Moj Matii tez sie zaciął i nie gada :( a ja tak czekam aby popyskowac wspolnie ;)

12 lata 1 miesiąc temu #557341 przez hoborr
Kurna a ja znowu mam ciśnienei podwyższone. Jak mi do wieczora nie spadnie - szpital:(

A no i dobry!!

Aniu - piany bałwan!!!!! :S :S :S :S

Basba ale fajnie spędziliście wekjendy! Zazdroszczę!

12 lata 1 miesiąc temu #557371 przez natimp1
Hej Dziewczyny

Anka piękny bałwan ale dlaczego w zielonej czapce :)
Maksi juz wczoraj o niebo lepiej.. tak dla proformy jest u teściowej przez dwa dni, jak dzwoniłam to wyjeżdżali na urodzinowe ciastko bo babcia ma 65 urodziny...

Basba u nas się od dziś zaczynają urodziny z takiej najbliższej paki........ Maksi za niecały miesiąc- Matko Jaki mój synulek jest już stary :(:(:(

Hobborku kurcze nie przeginaj tylko bo po nosie ..... niskiego ciśnienia życzę...
Olka ..głównie zdrowia..... masakra jak dwójka chora.....

Rose.. żyjesz.........odezwij się.. czekam na same pozytywy ..... masz ferie.................................................................

Oposku a Wy an saneczkach już?

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka