- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Lipiec 2011 nalezy do Nas
Lipiec 2011 nalezy do Nas
- basba
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Cierpliwośc połowa sukcesu w miłości
Hoborr ty nie szalej! Kobieto niskiego ciśnienia życzę... Odzywaj się!!!!!!!!!!
Anka ale zarąbiaszczy bałwan! A ta flaszka wymiata hehehe A twoje chłopaki to widzę niezłe ekstrim! Ja skakałam z bracholem z meblocianki na tapczan więc wiesz....
Olka ja tez chce wiosne! Ale jakoś się nie zapowiada zbyt szybko Jedno jest pewne juz bliżej niz dalej do niej
Zdrówka kochana dla was!!!!!!!!!!
Rose... jak tam!?
Oposku, Masusko hop hop...! Meldować sie!
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- aniaw
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mam cudownych trzech facetów:)
Basba no jasne, że my się nie starzejemy
Olka zdrówka Ja już zapomniałam co to wiosna
Hoborku ej no trzymaj się tam
A gdzie reszta???
- basba
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- natimp1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mamita swoich córek :)
Młoda sie drze cały czas, ani nurofen, ani żel na zeby, ani melisal na uspokojenie ...nic nie pomaga, drze sie niezaleznie dzien czy noc
Oliwia wkurzona,ze ferie a ona młodsza siostra musi sie zajmowac bo ja zdycham, miała juz takdosc jej ryku,ze dała jej do paszczy gume mambe i wiecie co? nagle ryk sie skonczył, usmiech od ucha do ucha zwariowac mozna z tymi dzieciarami
dziekuje,ze pytacie o mnie
zaraz nadrobie troche i dopisze
Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...
- Oposek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- http://litki.blogspot.com/
Nati termometr super, dzięki wielkie raz jeszcze Jestem bardzo zadowolona, dziecko śpi, można zmierzyć bez budzenia, wkładania gdzieś, rozbierania- rewelacja. Plusem też dla mnie jest to, że ma popularne baterie, jak się wyczerpią nagle to paluszki w każym domu się znajdą, najwyżej z zabawki wyjmę, a jak bateria od zegarka, czy jakaś inna z kosmosu to gdzie ja bym po nocy taką kupiła? No i piękny zielony jest
Super, że Janko odważny! Jeszcze się rozgada, zresztą jak oboje będą tyle gadać co Wiki to rozwód murowany Super, że Maks lepiej! Filip też miał być Maksem przez chwilę, pisałam Ci? Litek tak ma na drugie, po dziadku. Ale mąż chciał od początku Filipa no i ma
BasbaMelduję się ja też bym tego nie zjadła, bleee. Teściowa mi linka przysłała, może to jakaś aluzja była? Ja nawet nie tykam owoców morza.
Super, że weekend się udał! A prasowania zazdroszczę, weź mnie zaraź entuzjazmem, bo u mnie leży i czeka, dobrze, że choć męskich koszul już nie prasuję
Ania my żeśmy po emerycku balowali, ale i tak było fajnie:) Wiesz, że Filip też skakał z krzesła obrotowego na kanapę. Poradzono nam żeby nie reagować, nie namawiać, nie przeszkadzać. I rzeczywiście przestał to robić. Zleciał dwa razy, ale chyba nie to Go zniechęciło, a znudzenie zwyczajnie. A Dominiś Ci wychodzi z łóżeczka szczebelkowego, czy turystycznego? Bo nasz ze szczebelkowego i cały czas miałam w planach turystyczne przynieść... Bałwan pierwsza klasa! My nadal nie ulepiliśmy, byliśmy tylko na sankach
Olka zdrówka dla Was
Rose współczuję ryku i mam nadzieję, że antybiotyk pomoże Litek mówi, żebyś przyjechała to On Cię już wyleczy własną nalewką malinową
- olka1730
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 1
- Oposek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
U nas skończyły się ferie, Filip wrócił na zajęcia i można się wreszcie ruszyć z domu, bo nie ma mnóstwa dzieciaków wszędzie Weekend spędziliśy sympatycznie, w sobotę byliśmy u Teścia & co, ja tam kocham jeździć i zawsze się cieszę, a potem siedzimy Im na głowie pół nocy, bo nie możemy się zebrać. Wczoraj byłam z mężem na emeryckiej randce, dziecię zostało w domu pod opieką Prababci. Fajnie było
A noc miałam z głowy przez własną głupotę, bo do dziś miałam termin na jeden tekst, zbierałam się trzy tygodnie, przekładałam, odwlekałam i w końcu nie miałam wyjścia. Położyłam się o 5 i ledwie żyję.
No i musimy buty kupić chyba zimowe A tak liczyłam, że przechodzi w jednych całą zimę i już wiosenne się kupi, no ale śnieg jest przecież...
- Oposek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
allegro.pl/termometr-bezdotykowy-dla-dzi...-26-i3004606832.html
Kupiliśmy za 154 zł w aptece, mąż pojechał, więc obyło się bez przesyłki. Można nim mierzyć też temperaturę mleka w butelce, wody w wannie. Sprawdza się super.
Cena wysoka, ale mam nadzieję, że posłuży.
- aniaw
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mam cudownych trzech facetów:)
Rose wracaj do żywych
Oposek on wyłazi ze szczebelkowego, więc przynieślismy turystyczne i tez wyłazi górą
Dziś poszlismy na rano do pracy a on został sam w pokoju. Spał, siora też i Szymi tez.
Ale dzwonię koło południa do siory i jak wstała to Domik był w naszym łóżku i bawił się jakimś kubkiem który przyniósł sobie z kuchni I jaki zadowolony z siebie
Zastanawiam się nad zamontowaniem kojca dla niego
Fajnie, że randka się udała My jutro wybywamy do teatru na mój prezent gwiazdkowo-urodzinowo-walentynkowy
A dziś randka z księdzem
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
tez chce taki termometr Oposku
- basba
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Panie kochane znające się na youtube... proszę napisać czy wgrane filmiki migę jakoś usunąć- czy one zostają dozywotnio
No to Nati czekam w takim razie na przesyłkę z apaszką... zaraz adres napiszę
Rose kochana... współczuje choróbska! A na noc tatinek zabiera Biankę czy jak??? A starszej powiec że ciocia basba opiekowała się wszystkie ferie, wakacje i wolne swoim młodszym bratem o 10 lat- a miała tylko 12-13 lat, wiec niech nie narzeka tyle A mambe to Wiki moja uwielbia, a jak widzi żelki to sie trzesie i wrzeszczy tak długo aż Antoś jej nie da
Co do foty... hmmmm... kochana obróbka w photoshopie no i wstawiam
Oposku no tak mnie z tym prasowaniem natchneło w tą sobote bo jakos tak mi sie dziwnie siedziało bezczynnie . Zwykle nie wiem za co pierwsze chwycić a że posprzatała w piątek no to luzik ogólnie w sobote był
Jak to jest balować po emerycku A buty Filip za małe ma czy co sie stało??
Ania ale fajnie do teatru idziecie Ja ostatni raz w nim w LO byłam... Niezłych masz kaskaderów Ksiadz tym razem cie odwiedził???
Hoborr melduj sie!!!!! Mam nadzieję ze cisnienie spadło!
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
na noc nikt by Bianki nigdzie nie zabrał z wlasnej nieprzymuszonej woli bo to jest diabeł wcielony ta dziewczynka
także bedziemy walczyć dzis kolejna noc...padła juz o 18 po ponad godzinnym histerycznym wyciu i wymiocie
za to w piatek, jak wyjade z Oliwią do Oposka, to tatinek bierze urlop i zostanie w moim domu z Bianką i ....swoją mamusią czyli baba na ratunek przyjezdza
Anka ja tez o kojcu myslalam, takim az pod sufit
Oposku a Anie poczęstuje Litek nalewką czy mało ma?
a gdzie Aska?
Nati a jak stary jest Twój Maks?
Olka duzo zdrowia
Hoborrku, Masusko zyjecie?
edit:
Basba Olif pocieszyłam Twoja opowieścią i spytalam o filmiki-mówi,ze mozna usuwac
- basba
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Powiedz jeszcze Olif, ze jestem bardzo zawiązana z młodszym bratem pomimo 10 lat róznicy miedzy nami
A co do Bianusi... niezła aparatka z niej. Pomimo że słodka z wygladu jak aniołek to nieźle rózki pokazuje. Mam nadzieję ze teraz sie wyszaleje i później nie będzie wariowac jako nastolatka
Kochana a podpytaj Olif jeszcze gdzie sie usuwa bo ja jakas ciemna chyba jestem
A ty jak sie czujesz?
- hoborr
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Adusia 1 lipca 2011 Robert 22 luty 2013
- Otrzymane podziękowania: 1
Dziewczyny wybaczcie że nie odpisuje i czytam tak tylko po łebkach. Naprawde mam już dość brzucha i nawet nie mogę siedzieć. Dziś chyba będe spała na stojąco - bo każda inna pozycja mnie wykańcza! A oczy same się zamykają!
A moja blizna z pępka - po laparoskopi jest jakieś 4 cm nad pępkiem! to sobie wyobraźcie jak mam napięty brzuch! A zdjęcia nawet nie robię bo mnie nie obejmie!!!!!!! MASAKRA
Trzymajcie się ciepło i sory że się nei udzielam