BezpiecznaCiaza112023

Lipiec 2011 nalezy do Nas

12 lata 1 miesiąc temu #557395 przez basba
Oj tam Nati... jaki tam stary!? No ale fakt... czas zapiernicza bezlitośnie i tylko my "stoimi w miejscu" buahaha... trza sobie podbudować samoocenę co nie... ;)

Hoborr ty nie szalej! Kobieto niskiego ciśnienia życzę... Odzywaj się!!!!!!!!!!

Anka ale zarąbiaszczy bałwan! A ta flaszka wymiata hehehe A twoje chłopaki to widzę niezłe ekstrim! ;) Ja skakałam z bracholem z meblocianki na tapczan więc wiesz.... :lol:

Olka ja tez chce wiosne! Ale jakoś się nie zapowiada zbyt szybko :dry: Jedno jest pewne juz bliżej niz dalej do niej ;)
Zdrówka kochana dla was!!!!!!!!!!

Rose... jak tam!?

Oposku, Masusko hop hop...! Meldować sie!

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 1 miesiąc temu #557408 przez aniaw
Nati a wiesz, że miałam bałwankowi czapy użyczyć i szalika coby do butli pasowało :lol: Mój Szymi tez za niecały miesiąc urodzinki :S

Basba no jasne, że my się nie starzejemy :lol:

Olka zdrówka :kiss: Ja już zapomniałam co to wiosna :S

Hoborku ej no trzymaj się tam :kiss:

A gdzie reszta???

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #557412 przez basba
Kurde przed chwilką pisałam ze u nas szaro a tu masz pada śnieg :angry:

Kto mi kupi??? Moze być cały zestaw ale głównie o płaszczyk wiosenny mi chodzi :silly:

12 lata 1 miesiąc temu #557453 przez natimp1
Basba ja Ci pomogę apaszkę wydziergać

12 lata 1 miesiąc temu #557503 przez różyczka
Oj widze,ze nie tylko ja chora :( byłam u lekarza, mam antybiotyk, wolne a ja w lózku :dry:
Młoda sie drze cały czas, ani nurofen, ani żel na zeby, ani melisal na uspokojenie ...nic nie pomaga, drze sie niezaleznie dzien czy noc :(
Oliwia wkurzona,ze ferie a ona młodsza siostra musi sie zajmowac bo ja zdycham, miała juz takdosc jej ryku,ze dała jej do paszczy gume mambe i wiecie co? nagle ryk sie skonczył, usmiech od ucha do ucha :S zwariowac mozna z tymi dzieciarami :dry:
dziekuje,ze pytacie o mnie :kiss:

zaraz nadrobie troche i dopisze

Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...

12 lata 1 miesiąc temu #557522 przez Oposek
Hoborku przesyłam buziaki na obniżenie ciśnienia i trzymam kciuki, oby obyło się bez leżenia w szpitalu przed porodem :kiss:

Nati termometr super, dzięki wielkie raz jeszcze :kiss: Jestem bardzo zadowolona, dziecko śpi, można zmierzyć bez budzenia, wkładania gdzieś, rozbierania- rewelacja. Plusem też dla mnie jest to, że ma popularne baterie, jak się wyczerpią nagle to paluszki w każym domu się znajdą, najwyżej z zabawki wyjmę, a jak bateria od zegarka, czy jakaś inna z kosmosu to gdzie ja bym po nocy taką kupiła? No i piękny zielony jest :blink:
Super, że Janko odważny! Jeszcze się rozgada, zresztą jak oboje będą tyle gadać co Wiki to rozwód murowany :blink: Super, że Maks lepiej! Filip też miał być Maksem przez chwilę, pisałam Ci? Litek tak ma na drugie, po dziadku. Ale mąż chciał od początku Filipa no i ma :)

BasbaMelduję się:) ja też bym tego nie zjadła, bleee. Teściowa mi linka przysłała, może to jakaś aluzja była? :blink: Ja nawet nie tykam owoców morza.
Super, że weekend się udał! :) A prasowania zazdroszczę, weź mnie zaraź entuzjazmem, bo u mnie leży i czeka, dobrze, że choć męskich koszul już nie prasuję B) :blush:

Ania my żeśmy po emerycku balowali, ale i tak było fajnie:) Wiesz, że Filip też skakał z krzesła obrotowego na kanapę. Poradzono nam żeby nie reagować, nie namawiać, nie przeszkadzać. I rzeczywiście przestał to robić. Zleciał dwa razy, ale chyba nie to Go zniechęciło, a znudzenie zwyczajnie. A Dominiś Ci wychodzi z łóżeczka szczebelkowego, czy turystycznego? Bo nasz ze szczebelkowego i cały czas miałam w planach turystyczne przynieść... Bałwan pierwsza klasa! :) My nadal nie ulepiliśmy, byliśmy tylko na sankach B)

Olka zdrówka dla Was :kiss:

Rose współczuję ryku i mam nadzieję, że antybiotyk pomoże :kiss: Litek mówi, żebyś przyjechała to On Cię już wyleczy własną nalewką malinową :)

12 lata 1 miesiąc temu #557533 przez olka1730
Oposek poradź jaki ten termometr bo nam teraz gorączkowy okres się zaczął....a mam taki do :dry:

12 lata 1 miesiąc temu #557537 przez Oposek
Tak w ogóle to dzień dobry :)
U nas skończyły się ferie, Filip wrócił na zajęcia i można się wreszcie ruszyć z domu, bo nie ma mnóstwa dzieciaków wszędzie :lol: Weekend spędziliśy sympatycznie, w sobotę byliśmy u Teścia & co, ja tam kocham jeździć i zawsze się cieszę, a potem siedzimy Im na głowie pół nocy, bo nie możemy się zebrać. Wczoraj byłam z mężem na emeryckiej randce, dziecię zostało w domu pod opieką Prababci. Fajnie było :)
A noc miałam z głowy przez własną głupotę, bo do dziś miałam termin na jeden tekst, zbierałam się trzy tygodnie, przekładałam, odwlekałam i w końcu nie miałam wyjścia. Położyłam się o 5 i ledwie żyję. :blush:
No i musimy buty kupić chyba zimowe :dry: A tak liczyłam, że przechodzi w jednych całą zimę i już wiosenne się kupi, no ale śnieg jest przecież...

12 lata 1 miesiąc temu #557545 przez Oposek
Olka nam Nati poleciła taki:
allegro.pl/termometr-bezdotykowy-dla-dzi...-26-i3004606832.html
Kupiliśmy za 154 zł w aptece, mąż pojechał, więc obyło się bez przesyłki. Można nim mierzyć też temperaturę mleka w butelce, wody w wannie. Sprawdza się super.
Cena wysoka, ale mam nadzieję, że posłuży.

12 lata 1 miesiąc temu #557577 przez aniaw
Basba a mi ta huśtawka ze zdjęcia się podoba :lol:

Rose wracaj do żywych :kiss:

Oposek on wyłazi ze szczebelkowego, więc przynieślismy turystyczne i tez wyłazi górą :S
Dziś poszlismy na rano do pracy a on został sam w pokoju. Spał, siora też i Szymi tez.
Ale dzwonię koło południa do siory i jak wstała to Domik był w naszym łóżku i bawił się jakimś kubkiem który przyniósł sobie z kuchni :ohmy: I jaki zadowolony z siebie :ohmy:
Zastanawiam się nad zamontowaniem kojca dla niego :S
Fajnie, że randka się udała :) My jutro wybywamy do teatru na mój prezent gwiazdkowo-urodzinowo-walentynkowy :lol:
A dziś randka z księdzem :S

12 lata 1 miesiąc temu #557666 przez różyczka
Czaderskie fotki Anno a Tobie Basba jak włosy urosły :silly: :lol:
tez chce taki termometr Oposku :)

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #558011 przez basba
Ej, no... nie ma chętnych do kupienia mi płaszczyka ??!! :(

Panie kochane znające się na youtube... proszę napisać czy wgrane filmiki migę jakoś usunąć- czy one zostają dozywotnio :unsure:

No to Nati czekam w takim razie na przesyłkę z apaszką... zaraz adres napiszę :P

Rose kochana... współczuje choróbska! A na noc tatinek zabiera Biankę czy jak??? A starszej powiec że ciocia basba opiekowała się wszystkie ferie, wakacje i wolne swoim młodszym bratem o 10 lat- a miała tylko 12-13 lat, wiec niech nie narzeka tyle ;) :kiss: A mambe to Wiki moja uwielbia, a jak widzi żelki to sie trzesie i wrzeszczy tak długo aż Antoś jej nie da :lol:
Co do foty... hmmmm... kochana obróbka w photoshopie no i wstawiam :lol:

Oposku no tak mnie z tym prasowaniem natchneło w tą sobote bo jakos tak mi sie dziwnie siedziało bezczynnie :blush: :lol: . Zwykle nie wiem za co pierwsze chwycić a że posprzatała w piątek no to luzik ogólnie w sobote był :woohoo:
Jak to jest balować po emerycku :unsure: A buty Filip za małe ma czy co sie stało??

Ania ale fajnie do teatru idziecie :) Ja ostatni raz w nim w LO byłam... ;) Niezłych masz kaskaderów ;) Ksiadz tym razem cie odwiedził???

Hoborr
melduj sie!!!!! Mam nadzieję ze cisnienie spadło! :kiss:

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #558055 przez różyczka
Basba no ufff juz myslalam,ze forum pada :silly: :lol:
na noc nikt by Bianki nigdzie nie zabrał z wlasnej nieprzymuszonej woli bo to jest diabeł wcielony ta dziewczynka :S
także bedziemy walczyć dzis kolejna noc...padła juz o 18 po ponad godzinnym histerycznym wyciu i wymiocie :dry:
za to w piatek, jak wyjade z Oliwią do Oposka, to tatinek bierze urlop i zostanie w moim domu z Bianką i ....swoją mamusią :S :) czyli baba na ratunek przyjezdza :blink:

Anka ja tez o kojcu myslalam, takim az pod sufit :lol:

Oposku a Anie poczęstuje Litek nalewką czy mało ma? :silly: :woohoo:

a gdzie Aska?

Nati a jak stary jest Twój Maks?

Olka duzo zdrowia :kiss:

Hoborrku, Masusko zyjecie?

edit:
Basba Olif pocieszyłam Twoja opowieścią i spytalam o filmiki-mówi,ze mozna usuwac :)

12 lata 1 miesiąc temu #558085 przez basba
Rózyczko jak miło ze nie gadam do siebie ;)

Powiedz jeszcze Olif, ze jestem bardzo zawiązana z młodszym bratem pomimo 10 lat róznicy miedzy nami :side:

A co do Bianusi... niezła aparatka z niej. Pomimo że słodka z wygladu jak aniołek to nieźle rózki pokazuje. Mam nadzieję ze teraz sie wyszaleje i później nie będzie wariowac jako nastolatka ;)

Kochana a podpytaj Olif jeszcze gdzie sie usuwa bo ja jakas ciemna chyba jestem :S

A ty jak sie czujesz?

12 lata 1 miesiąc temu #558114 przez hoborr
Jestem, ale nistety padam na ryj! Brzuch mnie ciągnie jak masakra, kłuje coś w środku! A ciśnienei spadło. Teraz mam 140/90. Także na razie domek! Kurna musze wytrzymać do końca tygodnia. Potem jak coś to ide i mnie żną i z głowy!

Dziewczyny wybaczcie że nie odpisuje i czytam tak tylko po łebkach. Naprawde mam już dość brzucha i nawet nie mogę siedzieć. Dziś chyba będe spała na stojąco - bo każda inna pozycja mnie wykańcza! A oczy same się zamykają!

A moja blizna z pępka - po laparoskopi jest jakieś 4 cm nad pępkiem! to sobie wyobraźcie jak mam napięty brzuch! A zdjęcia nawet nie robię bo mnie nie obejmie!!!!!!! MASAKRA :S

Trzymajcie się ciepło i sory że się nei udzielam :dry:

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka