BezpiecznaCiaza112023

Lipiec 2011 nalezy do Nas

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #568632 przez różyczka
Aga gratuluje drugiego syneczka :)

Asiu WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJ Z OKAZJI URODZIN :kiss: :kiss: :kiss:

nie ma mnie na forum bo dochodze do siebie po pobycie w SPA u Oposków :lol:
ale sie poprawie obiecuje i wszystko czytam na bieząco :blink:

skorzystam z okazji,ze tu tak cichutko i naskrobie troszke o nas :)
chciałam sie pochwalić,ze Bianka od tyg. przesypia noce :side: jestem w szoku...jestem przeszczęsliwa :side: niedowierzam jeszcze.....
zaczeła na dwie noce przed moim wyjazdem do Wawy i przez całą moja nieobecnośc spala ladnie tacie, no i teraz dalej spi tak samo wybitnie....az sie boje,ze sie przyzwyczaję :lol:

Ela tak mnie tu pochwalilaś,ze az mi tak glupio jakos :blush:
:kiss:
Jeszcze raz serdeczne dzięki za gościnę, bylo magicznie :)
pochwalę sie,ze uprawiałam nawet sporty ekstremalne,wieszając sie na drazku, przeznaczonym nie na moją wage :blush:a skutek byl taki,ze wyrznęłam prosto na ryj kopytami wybijając Oposkom lustro w przedpokoju :S :blush: B)
także nie licze na kolejne zaproszenia raczej :woohoo:

super tak sie oderwac od rzeczywistosci..... :side:

Basbo ja kocham Zakopane :)

Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 1 miesiąc temu #568843 przez ufolka
Hoborr chcesz być pierwsza hehe my się nie damy :P
Oposku no mi kuzynka chciała wina nalac ostatnio jak jej powiedziałam że już chcę urodzić :huh: ja to z Amelką łaziłam jak głupia, ale też nic nie dało :dry:

wasze dzieciaczki też tak namiętnie zdejmują spodnie/rajstopki i biegają z gołymi nogami? :) a spodnie/rajstopki na głowę zakładają? :) czy tylko moja ma takie fazy :laugh:

12 lata 1 miesiąc temu #568865 przez hoborr
wlasnie mialM ktg. puls dziecka wynosil az 200 i maja mi powuzyc za pol godziny. spodziewalam sie tu krzykow i jekow a tu cisza. a ponoc przepelnienie... ale mam nerwice przez to ktg. a i leze sobie sama i bez tv:( juz bym wolala miec kolezanke

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #568866 przez aska27
Dziewczyny BARDZO dziękuję za życzenia! :kiss:

Hoborr ściskam kciuki! :) będzie dobrze,oczywiście czekamy na wiadomosc, BUZIACZKI!!! :)

12 lata 1 miesiąc temu #568931 przez aniaw
Siemka :laugh:

Czy widziałyście to:
demotywatory.pl/4056401/Zaczarowany-olowek-istnieje

Hoborku aaaaaaaaaaaaa to dla Ciebie specjalnie zamówione krzyki :lol: Trzymam kciuki :kiss: :kiss: :kiss:

Asiu stooooooo lat!!!!!!!!!!!!!!!

Rose Ty żyjesz??????????? :P A Oposek miała taki plan wyeliminowania Ciebie a Ty nawet upadnieta na twarz dajesz radę :lol: Trzymam kciuki nie zapeszając za Bianolę :kiss:

Ufolka sobota fajny termin, dasz radę :kiss:

Basba extra płaszczyk, ja se bym musiała takie 2 zszyć - ale chyba podwójne guziki pogrubiaja, więc se odpuszczę :laugh: Mi bliźniaki podobno pisane, więc nie stasz bliźniakami podwójnymi :lol:

Martuś o jaka masakra na pupie, bidulek :kiss:
Ty lepiej się dowiedz u lekarza czemu tyle kup robi ;)
My na pupe w stanach krytycznych tylko Tormentiol używamy.

Oposek ja się nie dziwie, że małż się zdenerwował o to kółko i było pozwolić mu działać :S

Nati a co Ty znowu z ta sake?? :lol:

Przyszła_mama ale z Ciebie pracuś :kiss:

A u nas Dominik upodobał sobie nasze łóżko. Antybiotyk dostaje 2xdz i dawka nocna przypada na 2ga godzine. Genialny pomysł. Zawsze się budził o 2-3ciej, więc myśłałam, że problemu nie bedzie ale wczoraj nie obudził się, więc o 3ciej go obudziłam to zasnąć długo nie chciał. Później się połozył i myślałam, że śpi i cichaczem wymknęłam się do łazienki a tu nagle słysze pukanie do drzwi kibelka - Dominis stoi i trzyma w ręku moje kapciuchy, że niby zapomniałam i szłam na bosaka :lol:
Poza tym Mały zaliczył dziś upadek, rozciął sobie wargę ;) Szymi biedny nie wiedział co zrobic jak tyle krwi zobaczył ;) Jak już wszystsko opatrzyłam Dominisiowi, przemyłam buxke mu to Szymi zaczął małego głaskać i mówić "moja dzidzia, moja dzidzia" :lol: No czasem jakaś miłośc braterska się w nim odzywa :S

Sorki, że tak na szybko ale w pracy mam ciekawe przypadki a jak ciekawe to i trudne i siedzę z nosem w ksiązkach :S

Matko czy Wam tez to forum tak wolno chodzi?????

12 lata 1 miesiąc temu #569155 przez przyszla_mama
hej dziewuszki :kiss:

ja znow tylko na chwilke

Hoborrrku - 3mam bardzo mocno kciuki! jak sobie pomysle ze nie tak dawno ja sama sie szykowalam i jechalam na umowiona cesarke :) zdaje sie bylo to tak niedawno a juz maly ma poltora roku :)

3mam mocno kciuki, daj koniecznie znac jak Robercik bedzie juz na swiecie, i wracaj szybciutko nam do sil :kiss: :kiss:

Martus - napisz koniecznie co z malutkim? jest jakas poprawa?

kurcze Martus z reka na sercu to wczoraj zastanawialam sie, czytalam na necie i jak juz to nie pomaga to chyba trzeba liczyc na jakiegos dobrego lekarza prywatnego.. a moze mu to sie podraznia ciagle przez ta biegunke, moze dlatego te leki nie maja szans dzialac...

jeszcze do takich podraznien my stosujemy dermatol po prostu, mozna sprobowac, ale nie wiem czy to nie za slabe.. ale warto sprobowac wszystkiego..

a jesli chodzi o biegunke to Martus wybacz mi ze to napisze ale musze, radzilam sie babcui i ona kaazala mi obiecac ze ci przekaze :) wiec ona dla swoich dzieci zawsze podawala ziola - konski szczaw - i mowila ze to zawsze pomaga jak juz nic nie daje rady.

ziololeczy.xerosox.pl/index.php?id=szczaw-konski

na necie znalazlam info ze nawet 6 tygodniowym niemowletom podaja:

Trzymiesięcznemu dziecku dawałam herbatkę z "kobylaka" z jednej łyżeczki od
herbaty z niewielkim czubkiem na pół szklanki wody. Tą herbatkę podawałam w
trzech porcjach.

Podaj kobylak. To taka roślina - rośnie wszędzie, na polach, w lasach na polanach, przy drogach - ok. pół metrowej wysokości badylek, z takimi małymi ziarenkami, w sierpniu brązowieje i wtedy ie zbiera te nasionka.
Powstrzymuje biegunkę 1 dawką.
Dla dorosłego robi się wywar, dla dziecka wystarczy napar: zalej garść kobylaku szklanką wrzątku, poczekaj aż naciągnie, przy okazji przestygnie ;) i podaj.

znalalzam duzo takich info, ale oczywiscie wiem ze to strach dla dziecka dawac ziola, ze lepiej po konsultacji z lekarzem, ale pomyslalam ze musze ci napisac..

daj koniecznie znac jak dzisiaj sprawy sie maja..

wieczorkiem odezwe sie, pozdrawiam i sciskam KĄZDA Z WAS a w szczególności Basbę :P :P :laugh: :kiss: :kiss: :kiss:

12 lata 1 miesiąc temu #569160 przez hoborr
matko jak w tym szpitalu smierdzi ryba !!!

dzien dobry

nie przespalam prawie pol nocy. najpierw przeniesli mnie na ińa sale. a potem dziewczyna miala cc . na dodatke glowe mi rozsadza. kolo 8 wizyta i bedzie wiadomo na 100 procent czy dzis cc.

wczoraj z tego wszystkkiego nie napisalam rozyczce jak sie bardzo ciesze! bianeczka kochna:)

12 lata 1 miesiąc temu #569196 przez różyczka
Hoborrku wspolczuje smrodów! :S Trzymaj sie dzielnie, pewnie juz wolałabys tulic Roberta a nie czekać bezczynnie z pękająca glowa ale to pewnie juz tylko chwila i tak bedzie :) :kiss: siedze jak na szpilkach i doczekać sie nie moge :)
juz po obchodzie wiec pewnie decyzja zapadła.....jesli nie pojawisz sie dzis juz to buziaki i czekamy na esa :kiss:

12 lata 1 miesiąc temu #569215 przez różyczka
Ania normalnie nie moge z tych opisów milości braterskiej :laugh: :laugh:

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #569230 przez basba
Dzień dobry...

Hoborrku jej czytałam wczoraj wieczorem w tel. ale jakos nic nie moge odpisać na forum z niego... Napisz kochana koniecznie co po tej wizycie, bo skupić się na pracy nie mogę! Współczuje bólu głowy :kiss:

Martuś o kurcze... biedny Igorek!!! Napisz koniecznie czy byłas jeszcze u lekarza!

Ufolko w takim razie czekam z niecierpliwością na wieści! :woohoo: A kuzynka to pojechała z tym winem! A niby jak ono miało zadziałać??? Wiki też namiętnie zdejmuje rajstopki i z gołym tyłkiem najchęniej by paradowała :S A na głowe to ona zakłada... gacie :blush:
A grę polecam - juz nie mogę sie doczekać aż przyjdzie.

Ania ale super ołówek czy co to tam jest! Co do bliźniaków- mi ostatnio śniło sie ze jestem własnie z 3 w ciazy!!! I okazało się ze to bliźniaki! Uffff... jaka ulga jak się obudziłam :lol: :blush: Dzieciaki śmieszne są. Moi też sie od razu przytulają i całują buahaha :)

Pracusiu Nati... odezwać sie proszę!!

Masuska a ty co? znowu transfer sie skończył???

Oposku, dziekuje za polubienie :lol: A co do płaszczyka... karnet w pralnie bede musiała sobie załatwić :laugh: Kółko rozumiem że sie nie znalazło... :unsure:

Oooo... i nasza Rożyczka się odnalazła :) Jej nawet nie wiesz jak sie cieszę informacjami o przespanych nocach Bianki! Widze że nieźle sie bawiłaś u Oposków :lol: Ralf Demolka normalnie ;)

Przyszła_mamo :kiss: :kiss: po raz kolejny dziękuję za wyróżnienie... Skrobnij wieczorkiem ;) A to cudne ziele to ja sobie zapisałam w razie czego ;)

Właśnie wyczaiłam fajne zajecia dla mam z dzieckiem, pt. tany tany dla malucha i mamy... w czwartki na 17 dla dzieci od 1,5 do 3 lat... chyba sie zapiszę z Wiki :lol:

12 lata 1 miesiąc temu #569355 przez aska27
Hoborr czekam niecierpliwie na widomosc od Ciebie!!! :) Buziaki wysyłam, trzymajcie się hehe :blink:

Różyczko
gratulacje i buziaki dla Bianki! Super! :laugh:

12 lata 1 miesiąc temu #569366 przez różyczka
ROBERT WITAJ NA ŚWIECIE!!!! :lol: :lol: :lol: :kiss:

12 lata 1 miesiąc temu #569401 przez ufolka
o, właśnie chciałam was poinformować że Hoborr urodziła hehe :)

Gratulacje dla mamusi, tatusia i siostrzyczki !!

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #569414 przez aska27
Woow super!!! GRATULACJE Hoborr!!! :kiss: :kiss: :kiss: :D jej, prawie się popłakałam :) super nowina!

Robercik witaj na świecie! :kiss:

12 lata 1 miesiąc temu #569434 przez olka1730
Hoborr GRATULACJE GRATULACJE

Witamy :laugh:

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka