- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Lipiec 2011 nalezy do Nas
Lipiec 2011 nalezy do Nas
- basba
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Cierpliwośc połowa sukcesu w miłości
Laski od dziś zaczynam aeroboks- co by Ankę trochę utemperować a od wtorku Zumbę zobaczymy jak to wyjdzie w praktyce bo jak ja dupa zarzucę to czasem mogę lustra powybijać ale damy rade- nie moje lustra
Nati kurde z krzesła niemal spadłam
Super że urodzinki udane i jubilat zadowolony. Mam nadzieję ze buziaka od ciotki przekazalaś!!!!!!
A co do porządków... to poczekam jeszcze z nimi chwilkę aż się troszkę cieplej zrobi
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mamita swoich córek :)
juz zaczynam sie Ciebie bac....dobrze,ze Anka ta samoobronę trenowala bo w razie czego sie dziewczyna obroni na zlocie Lipcówek
super, ze imprezka udana
dooobra....to juz nic nie pisze o spaniu i wstawaniu oby tak jak jest trwało jak najdlużej
piździ wietrzycho u nas na Pomorzu a ja Bianke wystroilam wiosennie az Niania oczami przewróciła
lece do robotki
Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...
- masuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 11
Więcej napiszę
KUpiłam wczoraj 2 czerwone róże. Takie rabatowe i dziś je będę sadzić w donice, bo mają przymrozki przyjść.
Teraz proszę szoking okazać!!!
Bo ja do kwiatów mam 2 lewe ręce, a jakoś dziwnym trafem mi się zachciało
Basba cieszę się że już Wiki lepiej
Nati, to jak już Rosa kiedyś pisała, u Oposka zarzuciła d:) i lustro stłukła
A Ufolka urodziła?
Jak tam Hoborrek?
Rosa piekarnik rewelka:)
- aniaw
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mam cudownych trzech facetów:)
Kurka coś miałam problem z wejściem tu na stronkę
Dziś imieniny Tomiego a ja w pracy
Ale udało się z chłopakami stworzyć laurkę dla niego, więc mam nadzieję, że się ucieszył
U nas dziś jeszcze w miarę ciepło było, więc i spacerek zaliczony Fajnie mieć plac zabaw tuż pod nosem
A dziś miałam niezłą pobudkę Dostałam mopem po głowie
Nie wiem jak Domik wlazł do łazienki i przytachał do pokoju wiadro i mopa
Poza tym wcale się nie przejął tym, że tak milutko mnie obudził Ciagnął mnie za rekę do łazienki, że pranie trzeba wstawiać Boszsz... A niby taki czujny sen mam a dziś to spałam jak kamień jak Mały się obudził i wylazł z łóżeczka buszować
Nati aeorobox mnie tez kręci i juz dawno pisałam, że chce się na to zapisać Tylko u mnie o głupich godzinach te zajęcia i musiałabym z grafikiem pokombinować Daj znać czy warto w to się pobawić
Masuska ja na kwiatkach ni w ząb się nie znam Tzn lubię je dostawać
Basba ja mam fana ale nie tylko przedszkolaka Przychodzi do mnie jeden gościu z piesiorem, czasem jak coś powie to mnie zatka Jak mnie widzi to tekst : 'Zobacz Zyguś (to imię jego psa ) nasza ukochana pani doktor'
Super, że lepiej u Wiki
Rose poka fotę swojej strojnisi
No a gdzie reszta????
- olka1730
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 1
Myslalam o rowerku biegowym 10 cali kolka,albo taki jezdzik traktorek z przyczepa bez pedalow tylko czy on nie za duzy na jezdzik juz a u was jakie pomysly???
- Rika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Oposek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- http://litki.blogspot.com/
Ania, Rose, Nati kupiłam buty w Deichmanie czarne z zielonym, bo Młody ma zieloną kurtkę. Nic super specjalnego, ale już naprawdę Filip potrzebował butów, a nic ciekawego w innych sklepach nie znalazłam. Cena koło stówy, firma nike, adidasa też ładne, szczególnie dziewczęce. Zależało mi, żeby nie były z matriału, nie mówię, że chcę kalosze, ale niech nie przemokną na pierwszej lepszej rosie, czy mżawce. Myślę, że CCC i Daichman ma teraz dobry stosunek jakości do ceny. Mierzyłam Mu też superowe butki już na cieplejsze dni, też w Daichmanie, niebieskie i chyba kupię, bo są super miękkie, lekkie, mają elastyczną podeszwę, a z kasą ciężko zawsze, więc w sumie co za różnica, kiedy wydam...
Rose niedługo jak Ty będziesz rano kawkę piła to ja się będę kładła dopiero Ale wczesnych pobudek nienawidzę jak wiesz, więc współczuję
Olka u nas dzieciom kupuje się na zajączka drobiazg, planuję kartonową wieżę, nawlekankę z koralików, bo ostatnio bardzo lubi albo taką układankę
venco.pl/edukacyjne/ukladanki/ukladanka-...jszych-od-2-lat.html
Nie wiem jeszcze, czy będziemy kupować sami, czy dziadkowie się do czegoś dorzucą.
Jeździk u nas już trochę poszedł w zapomnienie. Bawi się, głównie na dworzu, ale wli na przykład kaczkę na patyku. Rowerek planujemy kupić, bo zostawiliśmy na to kasę z chrztu, ale wątpię, czy będzie jeździł przed drugimi urodzinami.
Rika fajnie, że się odezwałaś Zdrówka dla Dziewczynek i pozdrówki dla Ciebie
Basba chwil w ogródku zazdroszczę na maksa i cieszę się bardzo, że Wikusia zdrowsza i nocki lepsze
Masuska oj ja też nie mam ręki do kwiatków niestety- każdego chwasta w doniczce nawet, co mąż przyniesie potrafię zasuszyć Tłumaczę się, że widać intencje były nieszczere
Ania niezła pobudka Fajny pomysł z laurką, ja też muszę jakieś dzieło stworzyć na niedzielę, bo mąż urodziny ma... Filip też ostatnio jęczy i narzeka, że nie chce do domu, zdejmuje kurtkę na środku chodnika albo wyrzuca buty z wózka
Nati super, że imprezka udana i jubilat zadowolony
Ufolka bez względu na to, czy już urodziłaś, czy nie myślę o Was ciepło i pamiętam
Hoborku kochany początki najtrudniejsze, będzie tylko lepiej Ja mam jedno i to spore dziecię, a czasem też się nie mogę ogarnąć
- Oposek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- http://litki.blogspot.com/
- natimp1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Cudnym dziewczyneczkom i wszystkim matuleczkom moje chłopaki składają buziaki -
No właśnie Oposku ja bym tez chciała takie buty co by zaraz nie przemokły.... teraz przyszło ochłodzenie to spoki:) ale po wekendzie trzeba ruszyć na miasto
Anka ja mam w planie Ci przywalić na spotkaniu lipcówek za te wszystkie docinki tak więc jak dla mnie warto chodzić na ten aeroboks:) całuski
Kurcze głowa mnie dziś jakoś boli........ nic mi się nie chce a w planach zmniejszenie kupki z dokumentami do obrobienia w pracy.. zobaczymy jak będzie
W kwestii prezentów to nie mam pojęcia co kupić... ale generalnie drobiazg....
- olka1730
- Wylogowany
- rozmowna
Cześć Rika,zdrówka dla dziewczynek Pozdrawiam
- basba
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ja włąsnie szamam śniadanko i piję kawuche czytając moją ulubioną codzienną lekture ... czyli forum
Antonio dzisiaj z różyczkami maszerował do pań w przedszkolu, wczesniej jeszcze cioci wręczył jedną... a co, niech się chłopak uczy
W czoraj dowiedziałam sie że w przedszkolu panuje jakiś wirus dziwny jest 9 osób w jego grupie. Zaczyna się zapaleniem spojówek, i przechodzi w wysoką gorączkę. Jedna dziewczynka jest nawet w szpitalu bo za nic w świecie nie mogli zbić temperatury a ma 40 stopni i w sumie nie wiedzą co jej jest! Przerazają mnie te choróbska dziwne. Antek miał to samo na szczęście jakoś nam sie udało z ta temperaturą przewaczyć. Ufffffff....
Ania oj ty to masz zawsze wesoło... jak nie w pracy to w domu A dostać z mopa od rana... pewnie od razu sie obudziłaś
Masusko ja do kwiatów tez nie mam ręki. Mój tato często mi je pod lewa jak widzi te moje zwiedlaki na parapecie. Akurat są przeważnie raz w tygodniu więc mu sie nie wpierniczam Ja za to szukam inspiracji na skarpę za tarasem. Chce poprzesadzać to co jest bo wielkie krzaczory się porobiły i kupić coś mniejszego, kwitnącego... moze jakieś pomysły ma ktoś???
Olka ja jakiś drobiazg dla dzieci na zająca chce kupić (nie wiem w sumie jeszcze co). W maju mają oboje imieniny, wiec wtedy coś konkretniejszego dastaną
Oposku ja mam zamiar do Factory podjechać po buciory dla Antka jakieś właśnie Nike, albo adidas/puma. Takie do "znorania" to mu już kupiłam - wytzymają pewnie jakiś miesiac lub dwa
Natimp... no to w imieniu swoim i Wikuni dziekuje za buziaki od chłopaków twoich
Mnie głoawa wczoraj tak bolała - zresztą oczy mi sie zamykały. Szwagierka poczęstowała mnie tabletką z guarany... ale czad!!!!! Od razu było ok...
Rika zdrówka życzę.
A co z Ufolką??? Wczoraj do szpitala szła....
No nic biorę sie za robotę
- aniaw
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mam cudownych trzech facetów:)
Buziaczki od moich chłopaków dla dziewczynek i ich mamusiek
Wreszcie mam sprawny komp w pracy jupi Ale moja teza, że informatycy to jacyś wyalienowani są wczoraj się potwierdziła Gadał jakimś dziwnym językiem i dopiero jak mu powiedziałam, że tez mogę zacząć mu opowiadać o trudnościach w diagnozowaniu choroby cushinga to zaczął gadać normalnie i zrozumiale
Dzwonił do mnie kolejny bankowiec i taka miał gatkę, że mu nawet nie przerywałam Na koniec spytał czy ma mi wyliczyć jakąś tam stawkę to mu powiedziałam, że jak mu się nudzi i nic innego nie ma do roboty to niech sobie wylicza, ale ja nie jestem zainteresowana On się tak zamyślił i mówi, że taka ma pracę ale najchętniej to poleżałby sobie teraz na plaży z jakimś drinkiem itd Po chwili się zreflektował i dodał, że kurcze ta rozmowa jest nagrywana
Oposek muszę poodwiedzać sklepy obuwnicze a tak tego nie cierpię Ale może dla siebie coś znajdę
Nati ale jakie docinki? Ja jestem powszechnie lubianą i szanowaną pania doktor, więc nie imputuj mi tu nic Ja nikomu nic nie docinam, jak coś to obcinam i po bólu A rada na zmniejszenie kupki z dokumentami - niszczarka do papieru?
Rika zdrówka Ja to bym mogła się tylko bawić a tu jeszcze pracować trzeba
Olka u nas jak coś to pewnie jakiś drobiazg dostaną maluchy Ale na święta przyjeżdża rodzinka małża, więc ma przywieźć zaległy prezent dla Szymusia urodzinowy i dla męża Musze chyba jakiegoś swojego zająca- sponsora znaleźć, żeby mi tez coś sprawił
Basba Antonio Twój zuch chłopak Ale prochy to Ty odstaw kobito
Ufolkę odesłali z kwitkiem i ma chyba w niedziele znów jechac na ktg.
Ufolko trzymamy kciuki
Miłego dnia
Ps. dostałam czerwonego goździka od Pana X w pracy, ale ciiii
- aska27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
BUZIAKI DZIEWCZYNY Z OKAZJI ŚWIĘTA NASZEGO
ale zima, szok!!!!
Basba moze Ufolka zawita, tutaj. Wróciła ze szpitala, czeka kiedy Oliwia "zdecyduje się"
Ania to się uśmiałam z tego bankowca
Aga jak się czujesz??? który to juz tydzien?
a jeszcze Wam napisze,bo musze się wygadac
Na fb na grupie "nasze dzieci" jakies baby wsiadły na Patrycje (chodziło o błędy jakie robi w piśmie), rozumiem,ze komus moze cos się nie podobać,ale granice są. Nie nawidze wyśmiewania się z kogoś. Powiedziałam co myslę /moze czytałyście/ ,a ze mam inne zdenie niz one to teraz mi się obrywa. Co za dziecinada! Patrycja usunęła grupę dla świetego spokoju,a te nadal tworzą. Utworzyły swoją grupę i tam po nas "jadą". Wkurzona jestem,bo jak tak mozna. Chyba to zgłosze do administracji fb. Nieżyczę sobie,zeby posługiwały się moim nazwiskiem, a co wiecej ośmieszały. Skąd tacy ludzie się biorą, nie mają swojego prywatnego, niewirtualnego życia? Echh...
- hoborr
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Adusia 1 lipca 2011 Robert 22 luty 2013
- basba
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
EDIT: Zmień suwaczek Robercika
Ufolka czekam wiec i na wieści od ciebie
Ania nieźle z tym bankowym gościem. Mnie ostatnio nękają z tv "N" bo umowa nam sie niebawem kończy i wydzwaniają z propozycją przedłuzenia. A ja sie zastanawiam co zrobić bo w końcu N połączyła się z Cyfrą i będzie zapewne nowa platforma, nowe promocje, itd... Ale ja nie jestem taka miła jak ty, tym bardziej jak wdzwaniają po 21... ;/ No szlak mnie trafia. Dziesiaj juz 3 razy dzwonili ale póki co nie odbieram i juz!
Asiu niefajnie z tamtymi babami... ja nie wiem co to z ludźmi niektórymi jest.... zajmują sie pierdołami i takie "pojeżdżanie" sprawia im wielką satysfakcje. Moze faktycznie zgłoś to gdzieś na fb...