- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Lipiec 2011 nalezy do Nas
Lipiec 2011 nalezy do Nas
- basba
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Cierpliwośc połowa sukcesu w miłości
Laski od dziś zaczynam aeroboks- co by Ankę trochę utemperować
a od wtorku Zumbę zobaczymy jak to wyjdzie w praktyce bo jak ja dupa zarzucę to czasem mogę lustra powybijać ale damy rade- nie moje lustra
Nati kurde z krzesła niemal spadłam

Super że urodzinki udane i jubilat zadowolony. Mam nadzieję ze buziaka od ciotki przekazalaś!!!!!!
A co do porządków... to poczekam jeszcze z nimi chwilkę aż się troszkę cieplej zrobi

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- różyczka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- mamita swoich córek :)

juz zaczynam sie Ciebie bac....dobrze,ze Anka ta samoobronę trenowala bo w razie czego sie dziewczyna obroni na zlocie Lipcówek

super, ze imprezka udana

dooobra....to juz nic nie pisze o spaniu i wstawaniu

piździ wietrzycho u nas na Pomorzu

lece do robotki

Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...
- masuska
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 11

Więcej napiszę

KUpiłam wczoraj 2 czerwone róże. Takie rabatowe i dziś je będę sadzić w donice, bo mają przymrozki przyjść.
Teraz proszę szoking okazać!!!
Bo ja do kwiatów mam 2 lewe ręce, a jakoś dziwnym trafem mi się zachciało
Basba cieszę się że już Wiki lepiej
Nati, to jak już Rosa kiedyś pisała, u Oposka zarzuciła d:) i lustro stłukła

A Ufolka urodziła?
Jak tam Hoborrek?
Rosa piekarnik rewelka:)
- aniaw
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Mam cudownych trzech facetów:)

Kurka coś miałam problem z wejściem tu na stronkę

Dziś imieniny Tomiego a ja w pracy

Ale udało się z chłopakami stworzyć laurkę dla niego, więc mam nadzieję, że się ucieszył

U nas dziś jeszcze w miarę ciepło było, więc i spacerek zaliczony

A dziś miałam niezłą pobudkę

Nie wiem jak Domik wlazł do łazienki i przytachał do pokoju wiadro i mopa

Poza tym wcale się nie przejął tym, że tak milutko mnie obudził

Nati aeorobox mnie tez kręci i juz dawno pisałam, że chce się na to zapisać

Masuska ja na kwiatkach ni w ząb się nie znam

Basba ja mam fana ale nie tylko przedszkolaka

Super, że lepiej u Wiki

Rose poka fotę swojej strojnisi

No a gdzie reszta????
- olka1730
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Otrzymane podziękowania: 1

Myslalam o rowerku biegowym 10 cali kolka,albo taki jezdzik traktorek z przyczepa bez pedalow tylko czy on nie za duzy na jezdzik juz

- Rika
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Oposek
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- http://litki.blogspot.com/
Ania, Rose, Nati kupiłam buty w Deichmanie czarne z zielonym, bo Młody ma zieloną kurtkę. Nic super specjalnego, ale już naprawdę Filip potrzebował butów, a nic ciekawego w innych sklepach nie znalazłam. Cena koło stówy, firma nike, adidasa też ładne, szczególnie dziewczęce. Zależało mi, żeby nie były z matriału, nie mówię, że chcę kalosze, ale niech nie przemokną na pierwszej lepszej rosie, czy mżawce. Myślę, że CCC i Daichman ma teraz dobry stosunek jakości do ceny. Mierzyłam Mu też superowe butki już na cieplejsze dni, też w Daichmanie, niebieskie i chyba kupię, bo są super miękkie, lekkie, mają elastyczną podeszwę, a z kasą ciężko zawsze, więc w sumie co za różnica, kiedy wydam...

Rose niedługo jak Ty będziesz rano kawkę piła to ja się będę kładła dopiero

Olka u nas dzieciom kupuje się na zajączka drobiazg, planuję kartonową wieżę, nawlekankę z koralików, bo ostatnio bardzo lubi albo taką układankę
venco.pl/edukacyjne/ukladanki/ukladanka-...jszych-od-2-lat.html
Nie wiem jeszcze, czy będziemy kupować sami, czy dziadkowie się do czegoś dorzucą.
Jeździk u nas już trochę poszedł w zapomnienie. Bawi się, głównie na dworzu, ale wli na przykład kaczkę na patyku. Rowerek planujemy kupić, bo zostawiliśmy na to kasę z chrztu, ale wątpię, czy będzie jeździł przed drugimi urodzinami.
Rika fajnie, że się odezwałaś

Basba chwil w ogródku zazdroszczę na maksa i cieszę się bardzo, że Wikusia zdrowsza i nocki lepsze

Masuska oj ja też nie mam ręki do kwiatków niestety- każdego chwasta w doniczce nawet, co mąż przyniesie potrafię zasuszyć

Ania niezła pobudka

Nati super, że imprezka udana i jubilat zadowolony

Ufolka bez względu na to, czy już urodziłaś, czy nie myślę o Was ciepło i pamiętam

Hoborku kochany początki najtrudniejsze, będzie tylko lepiej

- Oposek
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- http://litki.blogspot.com/
- natimp1
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Cudnym dziewczyneczkom i wszystkim matuleczkom moje chłopaki składają buziaki -
No właśnie Oposku ja bym tez chciała takie buty co by zaraz nie przemokły.... teraz przyszło ochłodzenie to spoki:) ale po wekendzie trzeba ruszyć na miasto

Anka ja mam w planie Ci przywalić na spotkaniu lipcówek za te wszystkie docinki tak więc jak dla mnie warto chodzić na ten aeroboks:) całuski
Kurcze głowa mnie dziś jakoś boli........ nic mi się nie chce a w planach zmniejszenie kupki z dokumentami do obrobienia w pracy.. zobaczymy jak będzie
W kwestii prezentów to nie mam pojęcia co kupić... ale generalnie drobiazg....
- olka1730
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

Cześć Rika,zdrówka dla dziewczynek

- basba
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Ja włąsnie szamam śniadanko i piję kawuche czytając moją ulubioną codzienną lekture ... czyli forum

Antonio dzisiaj z różyczkami maszerował do pań w przedszkolu, wczesniej jeszcze cioci wręczył jedną... a co, niech się chłopak uczy

W czoraj dowiedziałam sie że w przedszkolu panuje jakiś wirus dziwny jest 9 osób w jego grupie. Zaczyna się zapaleniem spojówek, i przechodzi w wysoką gorączkę. Jedna dziewczynka jest nawet w szpitalu bo za nic w świecie nie mogli zbić temperatury a ma 40 stopni i w sumie nie wiedzą co jej jest! Przerazają mnie te choróbska dziwne. Antek miał to samo na szczęście jakoś nam sie udało z ta temperaturą przewaczyć. Ufffffff....
Ania oj ty to masz zawsze wesoło... jak nie w pracy to w domu

Masusko ja do kwiatów tez nie mam ręki. Mój tato często mi je pod lewa jak widzi te moje zwiedlaki na parapecie. Akurat są przeważnie raz w tygodniu więc mu sie nie wpierniczam

Olka ja jakiś drobiazg dla dzieci na zająca chce kupić (nie wiem w sumie jeszcze co). W maju mają oboje imieniny, wiec wtedy coś konkretniejszego dastaną

Oposku ja mam zamiar do Factory podjechać po buciory dla Antka jakieś właśnie Nike, albo adidas/puma. Takie do "znorania" to mu już kupiłam - wytzymają pewnie jakiś miesiac lub dwa

Natimp... no to w imieniu swoim i Wikuni dziekuje za buziaki od chłopaków twoich

Mnie głoawa wczoraj tak bolała - zresztą oczy mi sie zamykały. Szwagierka poczęstowała mnie tabletką z guarany... ale czad!!!!!

Rika zdrówka życzę.
A co z Ufolką??? Wczoraj do szpitala szła....
No nic biorę sie za robotę

- aniaw
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Mam cudownych trzech facetów:)

Buziaczki od moich chłopaków dla dziewczynek i ich mamusiek

Wreszcie mam sprawny komp w pracy jupi

Dzwonił do mnie kolejny bankowiec i taka miał gatkę, że mu nawet nie przerywałam

Oposek muszę poodwiedzać sklepy obuwnicze a tak tego nie cierpię

Nati ale jakie docinki?

Rika zdrówka

Olka u nas jak coś to pewnie jakiś drobiazg dostaną maluchy

Basba Antonio Twój zuch chłopak

Ufolkę odesłali z kwitkiem i ma chyba w niedziele znów jechac na ktg.
Ufolko trzymamy kciuki

Miłego dnia

Ps. dostałam czerwonego goździka od Pana X w pracy, ale ciiii

- aska27
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
BUZIAKI DZIEWCZYNY Z OKAZJI ŚWIĘTA NASZEGO

ale zima, szok!!!!
Basba moze Ufolka zawita, tutaj. Wróciła ze szpitala, czeka kiedy Oliwia "zdecyduje się"

Ania to się uśmiałam z tego bankowca

Aga jak się czujesz???

a jeszcze Wam napisze,bo musze się wygadac

Na fb na grupie "nasze dzieci" jakies baby wsiadły na Patrycje (chodziło o błędy jakie robi w piśmie), rozumiem,ze komus moze cos się nie podobać,ale granice są. Nie nawidze wyśmiewania się z kogoś. Powiedziałam co myslę /moze czytałyście/ ,a ze mam inne zdenie niz one to teraz mi się obrywa. Co za dziecinada! Patrycja usunęła grupę dla świetego spokoju,a te nadal tworzą. Utworzyły swoją grupę i tam po nas "jadą". Wkurzona jestem,bo jak tak mozna. Chyba to zgłosze do administracji fb. Nieżyczę sobie,zeby posługiwały się moim nazwiskiem, a co wiecej ośmieszały. Skąd tacy ludzie się biorą, nie mają swojego prywatnego, niewirtualnego życia? Echh...
- hoborr
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Adusia 1 lipca 2011 Robert 22 luty 2013
- basba
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

EDIT: Zmień suwaczek Robercika

Ufolka czekam wiec i na wieści od ciebie

Ania nieźle z tym bankowym gościem. Mnie ostatnio nękają z tv "N" bo umowa nam sie niebawem kończy i wydzwaniają z propozycją przedłuzenia. A ja sie zastanawiam co zrobić bo w końcu N połączyła się z Cyfrą i będzie zapewne nowa platforma, nowe promocje, itd... Ale ja nie jestem taka miła jak ty, tym bardziej jak wdzwaniają po 21... ;/ No szlak mnie trafia. Dziesiaj juz 3 razy dzwonili ale póki co nie odbieram i juz!
Asiu niefajnie z tamtymi babami... ja nie wiem co to z ludźmi niektórymi jest.... zajmują sie pierdołami i takie "pojeżdżanie" sprawia im wielką satysfakcje. Moze faktycznie zgłoś to gdzieś na fb...