- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Lipiec 2011 nalezy do Nas
Lipiec 2011 nalezy do Nas
- Oposek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- http://litki.blogspot.com/
Różyczko, Masuska Filip lubi kapuchę i ogórki też Jak mamusia
Masusko fajnie, że kurczak się udał, muszę wypróbować kiedyś Po imprezie dobrze, ale wykończona jestem tak, że chyba sanatorium mi się należy SKS mnie dopadł, czy coś Umywalka wymiata, a Piotruś cudny Muszę kupić te emolienty, co polecałaś, my mamy Oilatum, ale drogie to jak cholera... Sprawy udało się pozałatwiać i całkiem miły dzionek spędzić
Basba superancko, że impreza się udała Też za mną jakieś balety chodzą ostatnio, mąż nie ma nic przeciwko, sam wygania, gorzej z Filipem Ale przyjaciółka rozstała się z chłopakiem więc trzeba Ją będzie pocieszyć jakoś Młody się nadal budzi, już zdążyłam przywyknąć, że tak jest Jeśli Cię interesują cuda do ogrodu to zobacz jeszcze najnowszą kolekcję Tchibo, jeśli nie widziałaś
Ania fajnie, że się Mąż postarał z łańcuszkiem, a jak nie chciało Mu się poszukać wcześniej, to niech płaci na ostatnią chwilę
Nati super, że u Jaśka ruszyło gadanie Ani się obejrzysz, a będzie dyskutował jak Maksi
Tekst o poduszkach wymiata
Hoborku chyba sporo dzieciaków ssie całymi dniami na początku, ale większości szybko mija Dużo sił dla Ciebie, pomocy Rodzinki i radości z dzieciaków Ciągle zapominam Ci napisaś, że imię Robert kojarzy mi się oczywiście z Robrojkiem
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- aniaw
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mam cudownych trzech facetów:)
Ostatnio nie wyrabiam się z niczym Jak wróciłam wczoraj do dzieci - nie widzieli mnie prawie 31godzin - od pon 14stej do wt 21szej - to Szymi tak się ucieszył i tylko powtarzał : mami wróciłaś, Szymonek tesknił
Och słodziak Ale wczoraj zabieg mi się przedłużył a potem szybko do drugiej lecznicy na konsultację a później jakoś jeszcze do kościółka na rekolekcję skoczyłam czym rodzina była mocno zadziwiona I nawet siorę wyciągnęłam Ksiądz był nieziemski - misjonarz- jedyne co zapamiętałam to, że jak kobieta pierwsza umiera to mąż zaraz zawija się po niej zazwyczaj A jak kobiecie mąż umiera to ta żyje i żyje i żyje i nawet czasem o wiele lepiej jest jej niż przy mężu Właściwie faceci nam niepotrzebni
Mój Domik ma chyba problemy z bezsennością
W nocy dziś znów sie obudził i wypędził ojca na podlogę A ostatnio tak ładnie spał cała nocke u siebie Ale biedny przyszedł do mnie i przewracał się z boku na bok i wzdychał i zamykał oczka to znów otwierał, kazał się głaskać po główce i zasnąć nie mógł W końcu ja chyba pierwsza zasnęłam a a jak obudziłam się to on tradycyjnie spał z tatim na podłodze
A rano obudził się radosny i podrzucał kaczuszkę pluszową i uczył ją latać
zaraz nadrobię
- masuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 11
Basba wykłóciłam się o wyjście na imprezę
Nati, Piotr będzie chodził na cały dzień, mam nadzieję. Spróbujemy może od 1.03.2014, a jak nie to od września. Wszystko zależy czy będzie samodzielny.
Oposku www.doz.pl/apteka/p61560-Mediderm_krem_500_g
www.doz.pl/apteka/p61408-Mediderm_Shower...a_pod_prysznic_250_g
Aniu jakie słodkie Twoje chłopaki:)
- aniaw
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
fajnie, że kurczak się udał, tez musze spróbować
Idziesz na imprezkę?
Asiu widziałam ten domont malowania, extra Co u Was???
Basba ale masz fajowego małża tez chcem na imprezkę
Demont to filmik jak babka na treniggu wymiata
Extra ta stronka
Olka u nas też zimowo
Aga juz 18tydz, wow
Hoborku dasz radę jaka depresja Łap buziaki
Nati a ja myśłałam, że to ty do tego neurologa skierowanie dostałas
A Jachu jak ma gadać jak Ty go z Maksim i tak paplanina zagłuszacie
Rose ja też się zastanawiam czy lekarzom płaca za tego bebilona
Buziaki dla Bianulki
Oposek a jakie sanatorium wybrałas bo ja też chcem Fajnie, że imprezki się udały U mnie Tomi zrobił mi numer i zadzwonił jak wracałam do domu w sob z pracy, żebym była punktualnie, bo juz zaprosił na wieczóó brata z narzeczona i obiecał im, że zrobie im pizzę Jeszcze nigdy nie miałam tylu pomocników A brat jego gościłu nas przez cały weekend więc było wesoło
A w poniedziałek byłam z Szymim u ortodonty Chłopak był cały happy bo jechalismy autobusem i tramwajem - godzina drogi jak on przeżywał to i sie cieszył I jak widział pociąg i koparke i dzwig i Wisłe i most to zachwytó nie było końca jakby nigdy z domu nie wychodził
A ortodontka kazała nam udać się do laryngologa Na aparat za młody jeszcze ale może mieć przerośniety 3 migdał, bo ma trudności z oddychaniem przez nos i oddycha głównie buźka Kolejne podchody nas czekaja
A na fotelu dentystycznym jaki Szymi był spokojniutki Siedział jak zaklęty wpatrzony w te wszystkie sprzety aż wszyscy byli pod wrażeniem jakiego grzecznego mam synka
- Oposek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
U dzieciaków super jest to, że potrafią się cieszyć ze wszystkiego- wystarczy podróż do ortodonty
Współczuję włóczenia się jeszcze do laryngologa, oby wszystko dobrze było
A Dominik nocny marek jak mamusia po prostu Fajnie mieliście ze Szwagrem, ja tam lubię fajnych gości No sanatorium muszę jeszcze poczekać, póki co mąż wespół z koleżanką zaplanował wypad do Torunia
Braku czasu współczuję, ale wiosna idzie, może będzie więcej energi i doba się wydłuży, czy coś
Masuska dzięki za namiar na te kosmetyki, wychodzą super cenowo, muszę wypróbować. Jeszcze raz dzięki
- basba
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Cierpliwośc połowa sukcesu w miłości
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mamita swoich córek :)
Bianki grupa przedszkolna raczej na pewno ruszy, dzwoniłam i jest juz 8 dzieci(musi byc 10)!!!
jupiiii
Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...
- basba
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Aniu trzymam kciuki za wizytę u laryngologa. A na imprezie kochana to ja byłam pierwszy raz od... hmmm niech policze 6 lat???
Masuska no to kiedy na tą impręzkę się wybierasz???
A Oposek po pierniki do Torunia się wybiera
Nati a ty gdzie wsiakłaś znowu???
Babolce gdzieście są???
Asia, Przyszła_mama, Aga, Olka!!!!!!!!!!!!!! No i dziewczyny z forum nr 2
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Jakby co to Olif moja miała wycinany ten 3 migdal i jak ją po zabiegu przywiezli na sale to ciagle sie pytała "kiedy mamusiu jedziemy w koncu na ta operacje??" nie dawala wiary,ze juz jest po hehhehe miała wtedy kilka lat, stara jestem wiec nie pamietam dokładnie...4-5 moze
a wczoraj jej dermatolog brodawke na palcu wymrażał i taka histeria byla jakby jej palec obcinali conajmniej
dzis ide z Nia do okulisty na badanie i po nowe okulary
Oposku to ja dobrze rozumiem,ze Wy jedziecie do Torunia w skladzie Litki+kolezanka?
bardzo nowoczesny układ hehehe
Dziewczyny szarżuja na górce na sankach pewnie bo ciesza sie ostatnimi dniami zimy
Basba a Twoje "bliźniaki" zdrowe?
- aniaw
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Dobrze, że nie napisałaś ORTODOKSYJNYSzymi dzielny bohater ortodontyczny bravo!
Trzecia
Uwielbiam
Basba raz na 6lat imprezujesz? To licząc od Twojego urodzenia byłaś tylko na 3 imprezach??? Trzeba Cię jakoś rozkręcić
Oposek a mnie to do trójkącika nie zaprosiłaś nigdy, foch
Rose ja naoglądam się tyle pieskó na tzw głupim jasiu, że chciałabym pobyć przy kilku znieczuleniach człowieków, bo na pewno niezłe jazdy odchodzą
Jak nieraz wydaję psy po zabiegu i tłumaczę właścicielom, że jeszcze przez 24 godz pies może zupełnie inaczej się zachowywać to dziwnie się na mnie patrzą A jak dodam, że przecież pies dostał niezłą dawkę narkowtyków to dopiero uśmiechają się ze zrozumieniem
A u mnie NOCNIKOWE POSIEDZENIE,więc trza zachować trochę powagi
A tym katuje nas ostatnio Tomi:
A dzieciaki jaki mają dryg taneczny do tego
Miłego słonecznego dzionka
- basba
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Dzisiaj jedziemy na zajęcia o których wam pisałam jakies 2 tygodnie temu (tany tany dla dziecka i mamy) niby sa dla mamy i 1 dziecka no ale ja sie sklonuje bo jade z dwójką hehehe... Nie mam co z Antkiem zrobic. Mam nadzieje że nudzic sie nie będzie tam
Wczoraj przedszkolanka Antka wzięła mnie na rozmowe i mówi do mnie tak "chciałabym sie dowiedziec dla czego pani zaniedbuje syna" Ja na to wielkie oczy i wydukałam tylko "slucham" a ona powtarza pytanie i mruga do mnie okiem.... No i zaczęła mi opowiadać jak przed wyjsciem na dwór sprawdzala dzieciom czy mają wciagnięte podkoszulki w sodnie (oczywiscie mój Antek nie miał) no i mój syn wdał sie w dyskusje z nią na ten temat... podsumował ją tak:
No widzi Pani mama mnie nie nauczyła- bo mnie ZANIEDBUJE!!!!!!!!!!!!! No poprostu padłam!!!!!!!!!!!!!
Potem go się pytam dla czego tak powiedział, w końcu gdybym go zaniedbywała to chodziłby głodny, w brudnych ubraniach, w zaciasnych butach, itd... na co on na mnie tymi swoimi ślepkami jak kot ze shreka i mówi... mamuś przepraszam ze tak powiedziałem... Kocham cię nad życie wiesz!!!!!!!! No nie daje z nim rady!!!!!!!
A Wiki moja namietnie ostatnio śpiewa: KOCHAM CIĘ A TY MNIE... ktoś zna tą piosenkę z bajki barney i przyjaciele???
piosenka mniej wiecej od 23:48minuty
Aniu a dlaczego tylko 3 razy?? ;przecież ja nie mam 18 lat tylko 30 w tym roku! Ło matko (swoją drogą) A tak na poważnie tak jakoś wyszło ze na takie imprezy (czyt dyskoteki) jakoś nie miałam jak sie wybrac. Ostatnio przyjaciólkowe sąsiadki się rozkręcają więc kto wie, moze bede częsciej wychodzić
A ty tez na tym nocniku???
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Potem go się pytam dla czego tak powiedział, w końcu gdybym go zaniedbywała to chodziłby głodny, w brudnych ubraniach, w zaciasnych butach, itd...
Bianka jest wiecznie głodna (a raczej w ciągłym jedzeniu ), brudna jak nieszczęście i ...buty tez ma przyciasne....hmmm ale juz czas na wiosenne wiec chciałam żeby dobiła swoje kozaki
chyba sie sama zgłoszę do opieki i poprosze o samoukaranie
bo wg Twojej definicji Basbo jak byk wynika,ze zaniedbana
Aniu możemy sobie z Tomim podac łape bo ja kocham tą pisenke!
- basba
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Oposek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Niech mi ktoś k..wa przypomni, jakie święta niebawem? Bo w sklepie pisanki sprzedają, a za oknem śnieg
Rose super z tym przedszkolem, ciekawe jak u nas będzie? A mój syn już w za małych butach nie chodzi Teraz chodzi w wiosennych na mrozie, to też chyba patologia- co robić Jakie forum, takie forumowiczki, niedługo zmienią nazwę na Zapytaj Prokuratora
My żeśmy się z tą laską w trójkę całe studia przyjaźnili, od pierwszych zajęć, więc nie raz w takim składzie wyjeżdżaliśmy, ale teraz niestety- Olka tylko nam jakieś miejsce full romantic wcisnęła, bo miała ze swoim już byłym jechać Zamiast krzyków radości z trójkącika będzie więc krzyk radości naszego syna, który wpada ostatnio w ekstazę po zdjęciu pieluchy i krzyczy "huuuuuuuuraaa kupa!!!!!" na cały blok
Basba miłych zajęć, pochwal się potem jak było Piosenkę ja znam! Mój mąż już nawet jednym palcem nie dotyka mojej mp3, bo tam od Madonny do Króla Lwa Teksty Antosia wymiatają, dogadaliby się z Maksem Nati Pani, ja nie muszę do Torunia jeździć, bo mam starego piernika w domu, głównie przed komputerem siedzi
Ania ja Cię do trójkącika zapraszam zawsze, a nawet czworokącika z Tomim
- masuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 11
Co tu tak erotyczno=patologicznie jest?