BezpiecznaCiaza112023

Lipiec 2011 nalezy do Nas

12 lata 3 tygodni temu #591408 przez basba
Dziewczyny no wiec... Zajeciami jestem niestety zdegustowana i w sumie sie nie dziwie ze nie maja na to
chetnych.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 3 tygodni temu #591438 przez Oposek
Basba szkoda :( A co poszło nie tak? Może uda się coś innego w okolicy znaleźć?

Masuska a bo my takie patologiczno- erotyczne jesteśmy :blink: :lol: :side: Wyszło szydło z worka :lol:

12 lata 3 tygodni temu #591844 przez masuska
Cześć

Do pracy:(

jeszcze 2 tygodnie u tydzień urlopu...

Jak mi się nie chce:(

12 lata 3 tygodni temu #591869 przez Oposek
Hej:)

Masuska ale za to jaka radość będzie, jak już wolne nastanie :) Miłego dnia :kiss:

12 lata 3 tygodni temu #591933 przez natimp1
Hej ..
jestem.. rozjechana na prawo i lewo.. z małym załamaniem nerwowe, wkurwieniem masakrycznym na męża idiotę i zajechana w pracy...

Basba... zwał jak zwał , Ty swoje zaniedbujesz ja mojemu mówię że go nie kocham, mało tego pracuje z Panem na ulicy .... trzeba się jeszcze schalać i będzie przynajmniej się czego czepiać... fakt teraz nasze chłopaki w taki wiek weszli.. a po moim Maksie to niestety nawet nie wiem czego się spodziewać taki jest zorganizowany przedsiębiorczy i pełen wyobraźni

Oposku . ja bym chciała do Torunia.. ostatnio w liceum byłam...

Masuska- urlop.. kochana pozazdrościć tylko... przedygasz teraz i zobacz jak miło.. super ceny za te emolieny

Rose ......

Anka, ja przegadam??? ja ? Maksi to spoko ale ja spokojny człowiek..... ekstra Szymus taki dzielny..Fajnych masz tych chłopaków.... wywijaków

12 lata 3 tygodni temu #591954 przez Oposek
Nati ściskam mocno :kiss: A co z Małym??? z mężem to rozumiem akurat :blink:

12 lata 3 tygodni temu #592005 przez basba
Cześć gaduły ;)

Oposku a nie wiem, te zajęcia jakies takie mało zorganizowane, mało atrakcyjne dla dzieci. Babka się irytowała że dzieci nie chcą słuchać tego co ona każe im robić (np. slalom między pachołkami albo "tańczenie" w kółeczku). Bez sensu totalnie... Kumpela zabiera nas w przyszłym tygodniu na zajęcia które się nazywają socatots... zobaczymy, moze to bedzie fajniejsze.

Nati kochana ściskam....

Masuska... ty juz tak nie narzekaj! 2 tygodnie szybko zlecą a potem przez tydzień labe bedziesz miała ;)

Ściskam reszte.. :kiss:

12 lata 3 tygodni temu #592012 przez hoborr
Dzień dobry!

u nas normalnie zaspy po kolana!!! Taka zawieja że masakra! Świata nie widać!

NAtimp buziak od mało mniej zestresowanej baby!

A mnie dizs od rana tez wkur bierze bo mały ma już 3 tygodnie i zosatło mi śmieszne 17 tygodni macierzyńskiego! A gdybym urodziłą w ten poniedziałek byłoby dodatkowe 26 tygodni czyli razem 46 - i jak tu się nie wkurwoiać!!!!

PIłam przez dwa dni hernatę na wzmocnienie pokarmu i małego brzuszek bolał przez dwa wieczory!! Mam nadzieję ze to od tego kopru cholernego w tej herbacie a nie kolka!!!! A bo ada tez nie tolerowała kopru to mi\oże i młody nie będzie!

ps. Ada panicznie boi się nocnika!!!! ojojo

12 lata 3 tygodni temu #592112 przez basba
Hoborrku... ściskam :kiss: U nas tez zima na maxa! -18 nad ranem wczoraj było :cheer: Ja chcę wiosnę!!! A co do nocnika... moze spróbuj nakładki. Moja Wiki też niechętnie na nocnik siada a jak chce kupę to woła- "kupa na kibelek!" i siada na nakładce.
Nie denerwuj sie- wszystko w swoim czasie. Pisałam juz nie raz że mój Antoś też awersję miał na nocnik i ubikacje i dopiero kilka miesięcy przed 3 urodzinami się nauczył, tak wiec spokojnie.
Mam nadzieję ze Robercikowe bóle brzuszka o tej herbatce są...a ty jak sobie dajesz radę??

12 lata 3 tygodni temu #592319 przez natimp1
hejka..

Hobborku całuski.....
u mnie chłopaki tez kopru nie tolerowali, wiec robiłam mieszankę ze sklepu zielarskiego-Anka nie czepiaj się:)

w kwestii sikania neurolog mówiła mi we wtorek zeby olać temat nocnika na miesiąc od każdych dwóch/ trzech prób posadzenia.... bo dziecko moze się zniechęcić... Janko tak niezbyt się podnieca nocnikiem.. jak widze ze się zabiera za kupe to go sadzam on wtedy sie irytuje i tyle... pomartwimy się na wiosne... ja chyba chce tak konkretnie się wziąc w sensie ze będzie w majtkach chodził po domu to może jakoś zareaguje... jak będzie mokro

12 lata 3 tygodni temu #593160 przez ufolka
Hej :)
Sorki że dopiero teraz, ale dziękuję za gratulacje :)
Pozdrawiam mamusie i dzieciaczki :kiss:

12 lata 3 tygodni temu #593181 przez Oposek
dzień dobry :)

Ufolka Oliwia jest cudowna! :) A jak Ty się czujesz? Jak na młodszą siostrzyczkę zareagowała Amelka?
:kiss:

Basba no to faktycznie nie ma sensu płacić za zajęcia, które Wam nie przypadły do gustu... Oby te inne były lepsze!

Hoborku rozumiem Cię doskonale z tym macierzyńskim- wkurzające to na maksa, że zabrakło tak niewiele :angry: No i trzymam kciuki, żeby te bóle brzuszka się nie powtarzały :kiss:

Miłego weekendu Laski :)

12 lata 3 tygodni temu - 12 lata 3 tygodni temu #593513 przez basba
Dzien dobry...
My na wakacjach :-) mezul pojechal znowu sluzbowo to my wybylismy do moich rodzicow na weekend.
Jaki luksus... Dzieci ciesza sie dziadkami, xbabcia smakolyki co pochwile szykuje :-D

Milego weekendu!!!

12 lata 3 tygodni temu - 12 lata 3 tygodni temu #593516 przez basba
Nie wedziec czemu 2x tekst ten sam sie zapisal... :-/

12 lata 3 tygodni temu - 12 lata 3 tygodni temu #593839 przez aniaw
Dobry dobry wieczór :)

Ostatnio nie wyrabiam się żeby coś tu skrobnąć, ale muszę zacząć jakoś lepiej sobie organizować czas :D
W pt miałam wielkie plany wyjść z pracy punktualnie o 15stej, skoczyć na zakupy, powygłupiać się z dziećmi, przypomnieć o sobie mężowi i takie tam... Kwadrans przed końcem mojego dyżuru kiedy byłąm zwarta i gotowa do wyjścia i tylko czekałam na zmienniczkę przybył pan z psem - pies z dziurą w brzuchu - operacja na cito - 3 godz przy stole operacyjnym i na 20stą byłam w domu ;)
Na szczęście weekend wolny :lol:

Piękny i słoneczny był dziś dzionek, więc się wybawiliśmy w tym wiosennym śniegu :lol: Chłopaki z extremalnych rozrywek mieli przewożenie ich po osiedlu w bagażniku samochodu :S Klapa bagażnika była otwarta tak samo jak rozhahane dzioby maluchów :lol: Matko kiedyś to na pewno nas zamkną za znęcanie się nad potomstwem jak nic :laugh:

Chłopaki dziś usypiali tatusia - kazali mu się położyć wieczorkiem na podusi, Szymi czytał mu ksiązeczki a jak tylko tati podnosił głowę to miał zaraz ktoś mu ja przyduszał do poduszeczki z tekstem śpij tata :lol: I jeszcze na zmianę paluchami sprawdzali oczy ojcowe czy na pewno już mocno śpią :lol: Wyglądało to nieziemsko :lol:

Matka mogła pojeździć na spokojnie na rowerku przy bardzo głośnsiej aprobacie Dominika który krzyczał : mama ciczy, mama ciczy :lol:
Nie jadłąm dziś słodyczy i usłyszałam od Tomka słowa nieziemskie : zostaw te naczynia jutro je pomyję :lol: Czego chcieć więcej :blink:
Tyle o nas :S

Oposek ciągle zapominam napisać, że blog świetny piszesz, Filip nieziemski, zdjęcia genialne i w ogóle fajna z Was rodzinka :laugh:
Do hula kula to może poczekamy na Was - Tomi za Filipkiem tradycyjnie się stęsknił :silly: i jak coś to niedziela? Bo w sob pracuję ;)
A Wy w te śniegi w wiosennych butkach? Ech znudziła mi się ta zima :P
A nadchodzące święta nazwałam Święta Ośnieżonych Jajek :lol:

Masuska jeszcze trochę i będzie urlop, dasz radę :kiss:

Basba miłych wakacji :lol: Ech kicha z zajęciami ;)
Dziś moje chłopaki próbowali ze mną brzuszki robić, tak się śmiałam, że miałam podwójne ćwiczenia i jutro zakwasy murowane :lol:
Niezły Twój Antek :lol:

Nati toż to ja nigdy się nie czepiam, żeby nie było że to załamanie nerwowe to przeze mnie :blink: Co do męza to doskonale rozumiem, bo facety to na prawdę wyjatkowe stworzenia :laugh:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Hoborku buziaczki :kiss: Pokaż swoje dzieciaczki :)

Ufolka pozdrówki :kiss:

Rose z definicji Babsy to ja też zaniedbuję dzieci :lol: Wszystkie spotkamy się w odpowiednim miejscu albo ktoś odgórnie zamknie nam forum :S
Co tam w ogóle u Ciebie???

A gdzie reszta Pań?????

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka