- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Lipiec 2011 nalezy do Nas
Lipiec 2011 nalezy do Nas
- basba
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Cierpliwośc połowa sukcesu w miłości
chetnych.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Oposek
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- http://litki.blogspot.com/

Masuska a bo my takie patologiczno- erotyczne jesteśmy

- masuska
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 11
Do pracy:(
jeszcze 2 tygodnie u tydzień urlopu...
Jak mi się nie chce:(
- Oposek
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- natimp1
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
jestem.. rozjechana na prawo i lewo.. z małym załamaniem nerwowe, wkurwieniem masakrycznym na męża idiotę i zajechana w pracy...
Basba... zwał jak zwał , Ty swoje zaniedbujesz ja mojemu mówię że go nie kocham, mało tego pracuje z Panem na ulicy .... trzeba się jeszcze schalać i będzie przynajmniej się czego czepiać... fakt teraz nasze chłopaki w taki wiek weszli.. a po moim Maksie to niestety nawet nie wiem czego się spodziewać taki jest zorganizowany przedsiębiorczy i pełen wyobraźni
Oposku . ja bym chciała do Torunia.. ostatnio w liceum byłam...
Masuska- urlop.. kochana pozazdrościć tylko... przedygasz teraz i zobacz jak miło.. super ceny za te emolieny
Rose ......
Anka, ja przegadam??? ja ? Maksi to spoko ale ja spokojny człowiek..... ekstra Szymus taki dzielny..Fajnych masz tych chłopaków.... wywijaków
- Oposek
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- basba
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Oposku a nie wiem, te zajęcia jakies takie mało zorganizowane, mało atrakcyjne dla dzieci. Babka się irytowała że dzieci nie chcą słuchać tego co ona każe im robić (np. slalom między pachołkami albo "tańczenie" w kółeczku). Bez sensu totalnie... Kumpela zabiera nas w przyszłym tygodniu na zajęcia które się nazywają socatots... zobaczymy, moze to bedzie fajniejsze.
Nati kochana ściskam....
Masuska... ty juz tak nie narzekaj! 2 tygodnie szybko zlecą a potem przez tydzień labe bedziesz miała

Ściskam reszte..

- hoborr
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Adusia 1 lipca 2011 Robert 22 luty 2013
- Otrzymane podziękowania: 1
u nas normalnie zaspy po kolana!!! Taka zawieja że masakra! Świata nie widać!
NAtimp buziak od mało mniej zestresowanej baby!
A mnie dizs od rana tez wkur bierze bo mały ma już 3 tygodnie i zosatło mi śmieszne 17 tygodni macierzyńskiego! A gdybym urodziłą w ten poniedziałek byłoby dodatkowe 26 tygodni czyli razem 46 - i jak tu się nie wkurwoiać!!!!
PIłam przez dwa dni hernatę na wzmocnienie pokarmu i małego brzuszek bolał przez dwa wieczory!! Mam nadzieję ze to od tego kopru cholernego w tej herbacie a nie kolka!!!! A bo ada tez nie tolerowała kopru to mi\oże i młody nie będzie!
ps. Ada panicznie boi się nocnika!!!! ojojo
- basba
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Nie denerwuj sie- wszystko w swoim czasie. Pisałam juz nie raz że mój Antoś też awersję miał na nocnik i ubikacje i dopiero kilka miesięcy przed 3 urodzinami się nauczył, tak wiec spokojnie.
Mam nadzieję ze Robercikowe bóle brzuszka o tej herbatce są...a ty jak sobie dajesz radę??
- natimp1
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Hobborku całuski.....
u mnie chłopaki tez kopru nie tolerowali, wiec robiłam mieszankę ze sklepu zielarskiego-Anka nie czepiaj się

w kwestii sikania neurolog mówiła mi we wtorek zeby olać temat nocnika na miesiąc od każdych dwóch/ trzech prób posadzenia.... bo dziecko moze się zniechęcić... Janko tak niezbyt się podnieca nocnikiem.. jak widze ze się zabiera za kupe to go sadzam on wtedy sie irytuje i tyle... pomartwimy się na wiosne... ja chyba chce tak konkretnie się wziąc w sensie ze będzie w majtkach chodził po domu to może jakoś zareaguje... jak będzie mokro
- ufolka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Oposek
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Ufolka Oliwia jest cudowna!

Basba no to faktycznie nie ma sensu płacić za zajęcia, które Wam nie przypadły do gustu... Oby te inne były lepsze!
Hoborku rozumiem Cię doskonale z tym macierzyńskim- wkurzające to na maksa, że zabrakło tak niewiele

Miłego weekendu Laski

- basba
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
My na wakacjach

Jaki luksus... Dzieci ciesza sie dziadkami, xbabcia smakolyki co pochwile szykuje :-D
Milego weekendu!!!
- basba
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- aniaw
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Mam cudownych trzech facetów:)

Ostatnio nie wyrabiam się żeby coś tu skrobnąć, ale muszę zacząć jakoś lepiej sobie organizować czas

W pt miałam wielkie plany wyjść z pracy punktualnie o 15stej, skoczyć na zakupy, powygłupiać się z dziećmi, przypomnieć o sobie mężowi i takie tam... Kwadrans przed końcem mojego dyżuru kiedy byłąm zwarta i gotowa do wyjścia i tylko czekałam na zmienniczkę przybył pan z psem - pies z dziurą w brzuchu - operacja na cito - 3 godz przy stole operacyjnym i na 20stą byłam w domu

Na szczęście weekend wolny

Piękny i słoneczny był dziś dzionek, więc się wybawiliśmy w tym wiosennym śniegu

Chłopaki dziś usypiali tatusia - kazali mu się położyć wieczorkiem na podusi, Szymi czytał mu ksiązeczki a jak tylko tati podnosił głowę to miał zaraz ktoś mu ja przyduszał do poduszeczki z tekstem śpij tata

Matka mogła pojeździć na spokojnie na rowerku przy bardzo głośnsiej aprobacie Dominika który krzyczał : mama ciczy, mama ciczy

Nie jadłąm dziś słodyczy i usłyszałam od Tomka słowa nieziemskie : zostaw te naczynia jutro je pomyję

Tyle o nas

Oposek ciągle zapominam napisać, że blog świetny piszesz, Filip nieziemski, zdjęcia genialne i w ogóle fajna z Was rodzinka

Do hula kula to może poczekamy na Was - Tomi za Filipkiem tradycyjnie się stęsknił

A Wy w te śniegi w wiosennych butkach? Ech znudziła mi się ta zima

A nadchodzące święta nazwałam Święta Ośnieżonych Jajek

Masuska jeszcze trochę i będzie urlop, dasz radę

Basba miłych wakacji

Dziś moje chłopaki próbowali ze mną brzuszki robić, tak się śmiałam, że miałam podwójne ćwiczenia i jutro zakwasy murowane

Niezły Twój Antek

Nati toż to ja nigdy się nie czepiam, żeby nie było że to załamanie nerwowe to przeze mnie

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Hoborku buziaczki

Ufolka pozdrówki

Rose z definicji Babsy to ja też zaniedbuję dzieci

Co tam w ogóle u Ciebie???
A gdzie reszta Pań?????