- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Lipiec 2011 nalezy do Nas
Lipiec 2011 nalezy do Nas
- basba
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Cierpliwośc połowa sukcesu w miłości
Hobborku co to za antybiotyk??? trzymam kciuki za lepsze jutro.....
Basba.. bo Ty baba wredna i zaczarowałaś tego pimpulka mojego.....ale ojcu śpi .. tak wiec najwyraźniej mnie kocha najmocniej i szkoda mu tracic chwili bez mamus boli ucho.. ratunku.. i głowa zaczyna znów
Ejjjjjjjjj........... no o co ty mnie podejrzewasz??????????!!!!!!!!!!!!
Hoborku oj, strasznie mi przykro ze Ada tak ci sie rozłożyła... Co ona dostaje za antybiotyk??? Ja bym koniecznie poszła do tego lekarza jeszcze raz... choćy dla świętego SWOJEGO spokoju... Buziaki dla was!
Asiu... no pisałam kochana jak po świętach a czemu alergie podejrzewasz???
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- natimp1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
AśkA.. a Miki am zmiany an twarzy ?>?
- aska27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Basba tak czytałam, tez sobie pofolgowałam z jedzeniem i to nieźle hehe no,ale co tam
a co do Mikołaja to juz trzeci raz dostał wysypkę, takie drobne małe chroski na brzuszku,plecach, nogach, we włosach, wszędzie. Za pierwszym razem pojechałam do lekarza i to on właśnie powiedział,ze wygląda to na reakcję alergiczną. Tylko nie mam pojęcia od czego,bo nic nowego nie jadł,wiec nie wiem, jedynie te cytrusy,ale juz teraz ich nie je,a wysypką znowu była.Proszki i płyny odpadają.
Nati na twarzy nie.
- hoborr
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Adusia 1 lipca 2011 Robert 22 luty 2013
- Otrzymane podziękowania: 1
Dostaje ceclor. A mały dziś spał tylko 2 razy po 40 minut!!!!
Chyba przez to że wczoraj kawałek jabłkownika zjadłam.... kurna!!!!
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mamita swoich córek :)
Asia juz Cie nie lubie
Ty wiesz za co
a z tymi wysypkami to lipa rzeczywiscie bo teraz jak juz wszystko jedza to naprawde niewiadomo co ich uczula...
Basba przepis na jajeczka znam i lubie i ładnie wygladaja a z drzemka identycznie robi tatko-jak w weekend Bianka mu nie chce zasnać a widac,ze pada to w auto i z głowy
Adusiu zdrówka od cioci Rózyczki i Bianusi
Aniu czy Ty teraz nie gadasz juz z nami jak na tych swoich wlościach sie zadomowiłas? czy to kwestia netu? mam nadzieje,ze cos wybrałas przezprzewodowego jednak i nie znikniesz na dluzej
Natimp no ja tez juz psychicznie sie szykuję na prace jutro, choc dzis troszke jeszcze leniwie
bólu głowy współczuję
Masusko co kupiłas ciekawego? pochwal sie
Oposku a pierniki masz?
My wczoraj bylysmy na super imprezie urodzinowej corocznej u mojego kuzyna Było duzo dzieci, Bianka sie wyszalala oczywiscie dobiłysmy zołądki zarciem i teraz juz nie ma opcji -biore sie za siebie!
zakupilam dzis na poczatek ksiązke Ewy Chodakowskiej -30 dni/treningów/jadlospisów
Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...
- Oposek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- http://litki.blogspot.com/
U nas dziś także leniwie, najpierw byłyśmy u koleżanki i mojego chrześniaka, potem wpadła na ploty moja przyjaciółka, więc dzień zaliczam do udanych Pogody za oknem nie komentuję nawet, bo słów brakuje, ale powoli zaczynam się rozglądać za większymi butami zimowymi dla Filipa, będą jak znalazł na majówkę
Anno przywołuję Cię myślami, telepatycznie do porządku Napisz wprost, że się nie chcesz z nami spotkać, a nie tu jakieś uniki z forum robisz
Hoborku zdrówka dla Adusi i współczuję tego niespania Robercikowego Daj jutro znać co i jak
Rose nie załamuj się, jest przecież drugi Kliczko Piernika mam jednego starego w domu, Litek się nazywa A ciastka mamy jakieś, gdzieś się walają po samochodzie, bo ja niesłodyczowa ostatnio, a Krzychu pierników nie jada. Mamy za to otwieracz- magnes z Mikołajem Kopernikiem
Nati współczuję bólu głowy, oby szybko przeszło
Aśka no ciężko z tymi alergiami, u nas też wciąż niepewna sprawa...
Masusko jak się zakupy udały?
Basba super, że święta udane, pomysł z prysznicem poniedziałkowym przedni My dwa lata temu spędzaliśmy lany poniedziałek na weselu mojej sis i laliśmy się z mężem publicznie wodą z butelek, co poniektórzy wypominają nam do tej pory Ja nawet trzeźwa byłam, bo przecież Filip w brzuchu już skakał Przepis na jaja zapisany
- Oposek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- natimp1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Oposku jesteś nie pracująca- zawodowo oczywiście- bo jak się domyśliłas uważam że większą robotę w domu wykonujesz niż ja w pracy i domu razem.... tak więc powiedz Dziewcze co Ty na nogach o tej godzinie robisz!!!!
a u nas jakoś leci ... wczoraj oddaliśmy świnkę bratu.... Janko płakał, ale trudno, nie ma opcji na zwierzę któremu codziennie trzeba klatkę zmieniać....
- Oposek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Co do zwierzątek i rzadkiego sprzątania to polecam myszoskoczki. Są nieduże, dłużej żyją niż chomiki i mniej śmierdzą. Może nasza szanowna pani weterynarz Anna M głos zabierze, jak już przestanie strzelać focha i wróci na forumowe łono
A jak Ty się czujesz? Głowa przestała boleć?
Hoborku jak Dzieciaki?
- natimp1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- aska27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Różyczko daj znać czy książka fajna, moze też winnam się zaopatrzyć bo od jakis 20 miesięcy palnuję trochę zrzucić
a czy ten pan nie ma brata???
Co do Chodakowskiej oglądałaś w Tv dzisiaj?
moze się skuszę, moze... hmmm
Nati a co z tym Twoim uchem??? Zdrowiej!
Zwierzątka sa fajne tylko rzeczywiście trzeba poświęcić troszkę czasu.
Ja miałam papugi,to dopiero bałaganiary
Oposku
skad ja to znam... chociaz takie pobudki o 7 to luzik, Mikołaj czasami juz o 5, czy 4.30 budzi się wyspany. Dzisiaj musiałam go jednak rano zabrać ze sobą, o 5.30 musiałam go budzic,taki przekorny
a gdzie Ania i Masuska?
- basba
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Cierpliwośc połowa sukcesu w miłości
- hoborr
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Adusia 1 lipca 2011 Robert 22 luty 2013
- Otrzymane podziękowania: 1
A u nas trochę lepiej. tzn z adą czekamy do piątku do kontroli. Dziś rano jej krew poszła z buzi.. i to pewnie ząbki tak jej bolesnie wychodzą - te nieszczęsne 3! Dostała czopka i juz jest pogodniejsza. A mały ciągle śpi po 15 minut i się budzi! Butelki nie chce takze cyc dzie w ruch. Pokarmu mam duuużżo. Myślę że to brzuszek mu doskswiera. W piatek będzie miał 6 tygodni to może ochoc odrobinę się uspokoi. A jak nie to czekamy na te 3 miesiące po których ponoc dzieci są spokojniejsze:) hahah sama nie wieżę w to co pisze.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
No tyle zdążyłam napisac - mały się odbudził!
- Oposek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Natiobawiam się, że po dwóch dniach siedzenia w biurze, nawet z kawką, zrobiłabym z biurka podpałkę na ognisko Ja już po dwóch godzinach z laptopem na kolanach mam wrażenie, że posiadam robaki rodzajów wszelakich W mojej pracy podgrzewacza do stóp co prawda nie było, ale zdarzała się drzemka w ciągu dnia jak dzieci spały- też nieźle
Basba u nas znów mróz i śnieg sypie
Aśka dla mnie czy 5, czy 7 to już jeden pies, że się tak wyrażę I tak na oczy ledwie widzę
- natimp1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Oposku.. fakt ja się nie mogę zdrzemnąć bata nie ma... ale przynajmniej 16 dzieciaków mi nie biega koło ucha:).. każdy dzierga to co lubi jak mówią..
dobra Laski .. tak wiosennie-- która idzie ze mną na koncert Heya i Brodkę 12/04.. bo bilety dziś kupuje.. no dalej która ...