- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Lipiec 2011 nalezy do Nas
Lipiec 2011 nalezy do Nas
- Oposek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- http://litki.blogspot.com/
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- aniaw
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mam cudownych trzech facetów:)
Rose to szefowa szaleje i dodaje jakieś foty Ale spoko już jader niedługo widać nie bedzie na tapecie jak pododaje się jeszcze kilka kompromitujących mnie zdjęć
Bo najlepsze, że ja dopiero na fejsie widze jakieś foty które mi zrobiono i chyba większośc musze ocenzurowac tzn wyrzucic
Matko ale chce już wiosnyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
Ps moje chłopaki maja niezłe pomysły i jak dziś układałam wreszcie swoje rzeczy w szafie ogromneeeej to Szymi zamykał się w niej z Dominikiem i mówił, żeby im nie przeszkadzać bo jadą windą
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mamita swoich córek :)
Ładnie Ci w tych włoskach naprawde
juz dawno miałam Wam napisac,ze kupil Biance tatko zarabista lampkę w Biedrze-zapala sie i gasi na dotyk i Bianka ja uwielbia
a ja kupilam dzis za to w Biedrze zarąbistą czekoladę z jakiejs światecznej chyba edycji mleczna delikatna z kawałeczkami karmelu i soli morskiej jest przeeeeepyszna naparwde polecam
Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
A ja dziś opiekowałam się moim przyszłym Chrześniakiem, Piotrusiem, bo Jego Mama musiała wyjść Rany, jaki On fajny jest
taaaaaaaaaaaaak dzidziusie sa super takiego małego Hoborrkowego Robercika to moznaby schrupać
- aska27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Masuska juz wiem po czym Mikołaj ma wysypkę, po pomidorach dodam ,ze wcześniej, kiedyś tam jadł,ale to były nasze ogrodowe, teraz kupne/ pryskane.
Dzisiaj juz był bez chrostek, zjadł ze mną rano pomidora i nie minęła godz, mówi,ze "swędzi" patrzę na brzuszek... wysypka, nogi, rączki itp...
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
ale słodziaki z tych NASZYCH dzieci!!! Wszystkie są przecudowne!
Masuska juz wiem po czym Mikołaj ma wysypkę, po pomidorach dodam ,ze wcześniej, kiedyś tam jadł,ale to były nasze ogrodowe, teraz kupne/ pryskane.
Dzisiaj juz był bez chrostek, zjadł ze mną rano pomidora i nie minęła godz, mówi,ze "swędzi" patrzę na brzuszek... wysypka, nogi, rączki itp...
o jaaaaaa
no ale to chociaz juz wiesz co
- natimp1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Anka a ja nie widzę Cię w nowych włosach.....
Rose.... no ale ze niby taka ciemna... bo ja serio na żywca ani Ciebie ani tatusia wiec nie wiem...
Oposek.. dawaj na rok do pracy i kolejne..... mnie to juz po dzisiejszych harcach o 6:20 nikt nie na mówi na nic.....
]
Aśka,dobrze ze wiesz na co..... "zaraz" będą nasze polskie pomidory to zobaczysz czy może jeść
Swoją droga przy takiej pogodzie to aż żal myśleć po ile owoce będą......
a ja mam z Jankiem taką dziwna sytuacje.. tydzień temu byłam na osłuchaniu bo miał katar i kaszel.. oczywiście czyściutko na oskrzelach.zauwazyła biały nalot na migdałach.. dala jakis przeciwwirusowy lek.. wczoraj wzięłam Jaska jeszcze do osłuchania bo nadal ma kaszel -też czyściutko.. kaszel od kataru ale białe czopy nadal... na anginę to nie wygląda bo ani goraczki nie ma, apetyt ma .... wiec nie wiem... dziś wymaz z gardła...... martwie sie co to za cholerstwo..
- aska27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Różyczko przyznam bez bicia,ze Cię nie poznałąm na tej fotce na FB, bedziesz babo bogata!!! taka laska z Ciebie, myślałam,ze to jakas uczennica hehehe
No to jeszcze wyżalę się,ze skutkiem wczorajszej, szybkiej decyzji mam teraz nową, badziewną fryzurę! Miało być troszkę podcięte,a wyszło tak ,ze mam mega krótkie, żal. Kiedys odrosną,nie?
- natimp1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mtko na wyniki z wymazu tydzień .. masakra jakaś.,.
- basba
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Cierpliwośc połowa sukcesu w miłości
- basba
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
No i Wikuni to cudeńko zamówiłam ... mam nadzieję ze 23 rozm. bedzie jej dobry latem...
Różyczko obie dziewczynki to sąsiadki Ale w tą starszą Wiki jest wpatrzona jak w obrazek święty Pati juz sie dzisiaj pytała czy jutro moze przyjśc do Wiki wiec cieszy mnie ze obie super sie ze sobą dogadują. Pati to córka chrzestnej Wiktorii a ta mała Igusia to chrześnica mojego męża
A te lamki jeszcze w biedrze są??? Co do czekolady dzięki, ale nie skorzystam
Masusko fotę Pita widziałam... zarąiasty przystojniacha! Okularki Antonio ma takie same- jeszcze mnie męczy o kapelusz- taki słomkowy- tylko ciekawe gdzie w nim pójdzie .
Nati widze że Jachu też nie cierpi wiatru. Wiki jak jej zawieje to odwraca sie na pięcie z tekstem "wieje, zimno, idziemy do domu" i zapomnij żeby ją przekonac że zostajemy na dworze. Nati po harcach powiadasz??? A z kim ty tak harcowałaś??? Tylko błagam nie wmawiaj mi ze z moim kochanym Jasienkiem bo nie uwierze... toż to taki Aniołeczek jest!!!!
Napisz co wyszło z tego wymazu jak będziesz miała wynik!!! Buziaczki
Oposku dziękuję U nas mąż robi dla nas rano herbatki i sobie śniadanie które je w domu (ja nie jem), a ja jak wstaje to robie śniadania do pracy ... oj kochana widze ze ci sie właćzyło na drugiego bejbisia do dzieła kochana
Hoborrku jakie cudne zjęcia! Adzie zazdroszczę niezmiennie włosków! A Robercik przesłodki...
Olka witaj, co u Was???
O, Ania sie znalazła! Super że mieszkanko wam tak przypadło do gustu. I dzieciaki zadowolone że mają więcej przestrzeni na zabawki A co do FB zaraz przejrze foty... chciałam tylko nieśmiało zauważyć że ty mojego zaproszenia z firmy nie przyjełaś... wstręciuchu
Super wiadomości widzę- będziesz ciocią
Asiu moze jak bedą już te "nasze" pomidory a nie z importu to wysypki mieć nie będzie Asiu włoski odrosną na pewno... kwestia czasu
- natimp1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- basba
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Basba .... nie komentuje...........teraz to masz już przegwizdane
oj jak ja cie lubiem
- natimp1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa