BezpiecznaCiaza112023

Lipiec 2011 nalezy do Nas

11 lata 8 miesiąc temu #607756 przez masuska
A nie dawałam, dać mogę, ale kiedy indziej. Wszystko już zrobione. Teraz farben włosen:)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 8 miesiąc temu #607776 przez różyczka
A na blonda-odrost czy czerwono jak ponoć Nati? (z fb sie dowiedzialam bo fotki nie dała nam tu żeby sie pochwalic a szkoda...) :)

Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...

11 lata 8 miesiąc temu #607778 przez ufolka
Dziewczynki wesołych Świąt Wielkanocnych :) dużo zdrówka dla was i waszych dzieciaczków oraz waszych rodzin, smacznego śniadanka niedzielnego i rodzinnej atmosfery :*

11 lata 8 miesiąc temu #607824 przez masuska
Blonda odrost, ale jak mi się nie chce:(

Nati pokaż łepek:)

11 lata 8 miesiąc temu #607948 przez masuska
o matko, ale się przeżarłam... Będę się teraz chyba kulać przez resztę dni.

11 lata 8 miesiąc temu #607982 przez różyczka
masuska napisał:

o matko, ale się przeżarłam... Będę się teraz chyba kulać przez resztę dni.

matko bosko ja tak samo :S :P
Bianka dostala od zajączka takie warzywa co sie kroi na pół, cały dzien z nich sałatke robi :woohoo:
zimno jak diabli na dworze :huh:

żyjecie laseczki? :)

11 lata 8 miesiąc temu - 11 lata 8 miesiąc temu #607985 przez masuska
A u mnie śnieżyca:(

Pokażę Wam moje babsko:

11 lata 8 miesiąc temu #607999 przez różyczka
No piekna! :) drożdzowa?

11 lata 8 miesiąc temu #608022 przez masuska

11 lata 8 miesiąc temu #608023 przez natimp1
Hej Pituchy

ja Wam powiem tak.. łeb jest "czerwony"czy w jakis takich odcieniach przynajmniej....
a te Wasze przepisy to ..wiecie.... jakoś mi te ciacha nie wyszły tzn niektóre przypieczone niektóre blade, frajda była wiadomo..ale wygląd .. poza tym nic nie robiłam bo sobotnie popołudnie spędzałam o wiele przyjemniej...no może za wyjątkiem błądzenia po własnym mieście...

n to ja sobie tez ponarzekam Jachu mi świruje ze spaniem popołudniowym... nie spał wczoraj nie spał dzisiaj zobaczymy jutro.. i nie wiem czy wrócić do smoka czy nie.... bo wole by spał no nic zobaczy się..
trzymajcie się...
ja już relaks .. martiniaczek, chipsy i filmiki....

masuska.. mi nawet kruche nie wyszły weź nie dołuj co....

11 lata 8 miesiąc temu #608108 przez przyszla_mama
hej laseczki kochane :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

skladam Wam cieple zyczenia, zdrowych, radosnych i rodzinnych swiat Wielkiej Nocy. Odpoczywajcie dzisiaj po wszystkich przygotowaniach i cieszcie sie sie spotkaniami z rodzinka.

my wczoraj mielismy taki maraton! u nas byly swieta, wiec przygotowan co nie miara, cala rodzina sie zjechala, pozniej pojechalismy odwiedzic babcie mojego M, na wioske, tesc mnie upil szampanem, trzy szklanki wypilam :lol: :lol: , a pozniej pojechalismy do jego siostry i siostrzenicy w odwiedziny, tak szampan zadzialal ze jak szlam wiadro przewrocilam na dworze metalowe duze :lol: :lol: :lol:

u nas ogolnie ok, Arus zdrowy, lobuz z niego taki ze o ludzie, musze brac sie za czytanie ksiazki Tracy Hogg jezyk dwulatka bo inaczej tego nie widze :) gdyby ktoras chciala sluze pomoc :) ale na pewno juz macie. niebawem umieszcze jego aktualne fotki, ciocie zobacza jak sie zmienil :)

a poza tym to mam 3 prosby do trzech cioc :)

1) Hoborrku daj cynk na ktorej stronie moze byc zdjecie robercika albo umiesc jakies, bo ja jeszcze nie widzialam a nie dam rady sie tyle cofac i szukac. bardzo bym chciala go zobaczyc :)

2) Oposku - baaaaaaaaaaaaaaaaardzooooo prosze o link do Twojego bloga :) :) :) tak chwalony ze strasznie mnie korci zeby poczytac :)

3) Masuska - cos mi sie obilo o uszy/oczy :) :) ze rolety zakladals okienne? moglabys dac link jakiego typu jesli tak? chce pozakladac jakies rolety albo zaluzje albo w ogole cos fajnego do okien i nie mam pomyslu, co najwazniejsze nie moze byc na oknach wewnatrz domu, musi byc w srodku okien, bo moj maly armagedon natychamistowo zrobi swoja awangardowa przerobke.

A moze macie jakies inne pomysly? cos pisalyscie jakis czas temu o jakichs zaluzjach takich o ktorych nigdy nie slyszalam ale wypadlo mi zupelnie z glowy.. hajies rolety/zaluzje noc dzien czy nie wiem jakie, jakies takie kosmiczne :) :)

ŚCISKAM KAŻDA MAMUSIE FORUMOWA I KAZDEGO DZIECIACZKA

POZDRAWIAMY Z ARECZKIEM SERDECZNIE

:kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

11 lata 8 miesiąc temu #608119 przez Oposek
dzień dobry :)

A ja nie przeżarta wyjatkowo, chyba pierwszy raz w życiu ;)
Dziś wracamy już do domu, więc jak Młody nie da mi popalić wieczorem to jest szansa na wieczór na własnej kanapie przed własnym komputerem- wszędzie dobrze, ale do domu i tak się tęskni...

Nati :kiss: :kiss: :kiss: Wiesz, tak bez błądzenia to może droga za krótka by była :P W końcu trzeba się nacieszyć wycieczką jak jest okazja :blink: Mój teżnie spał wczoraj w ciągu dnia, bo potrzebowałam mieć wczesny wieczór wolny i położyłam Go wcześniej, ale marnie się to skończyło, bo budził się bez przerwy, a przez ostatnie dni spał w ciągu dnia godzinkę i budził się raz w nocy... Mam nadzieję, że Jachu wróci do drzemek, bo to jednak spora wygoda.... Ech, te dzieciary :blink:

Masuska piękna baba, zazdroszczę zdolności i podziwiam! taka wiosenna zielona z tymi motylkami w dodatku, że aż ciężko uwierzyć w pogodę za oknem :dry:

PrzyszłaMama proszę uprzejmie: litki.blogspot.com/ :) Ja też Was ściskam i cieszę się, że święta udane :) Mój też łobuziak, że matko kochana :blush: A szampana zazdroszczę coraz bardziej!!!

Różyczka no niby żyjemy, ale co to za życie :blink:

Ania mam nadzieję, że święta udane i chłopaki już zdrowe :kiss: U Filipa na antybiotyku się skończyło, ale ma się dobrze, więc to ściema jakaś dla turystów :)

A Basba, Asia i Hoborek gdzie się podziały?

11 lata 8 miesiąc temu #608120 przez różyczka
Nawaliło sniegu :angry: nie wierze :S

Oposku a jak zrobilas to,ze jestes nieprzezarta? bo ja nie umiem tak w świeta :dry: :blush: :)

Przyszla_mamo cześć :)

ide dzis na imprezke urodzinowa rodzinna, szkoda,ze zaproszenie dopiero na 16....bo nudze sie jak mops :S

11 lata 8 miesiąc temu #608127 przez masuska
Cześć Przyszła_mamo:) Ładnie żeś zabawiła:) My wczoraj też w rozjazdach, ale najlepsze z tego wszystkiego (Maż był w szoku), że babcia i Teściowa mnie wychwalały, że Madzia to zrobiła, a i tamto, a tu tak a tu siak. OCH, ACH Ę:)

Rolety kupowałam i jestem b. zadowolona:) To są te Dzień/noc
allegro.pl/vidella-mini-roleta-zebra-dzi...0cm-i3089591990.html
ale od tego sprzedawcy i w tym kolorze allegro.pl/promocja-vidella-roleta-zebra...nge-i3099645052.html

mimo iż ciemny to fajny daje efekt. Z podwórka nie widać:)

Jeszcze myślałam o takich
allegro.pl/promocja-vidella-roleta-plisa...kit-i3111828408.html

ale to w realu wyglądało beznadziejnie i przy Piotrze by się nie sprawdziło, jak coś to na dachowe weźmiemy.

Oposku jakim cudem, no jakim??? Dzięki za komplementy. Babsko celowo wiosenne.

Rosa, mój małżonek przez ten durny śnieg jest właśnie w pracy:( Od 6tej rano. A tak mi się święta podobały:(

11 lata 8 miesiąc temu #608128 przez masuska
ej, a dziś prymaprylis.

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka