BezpiecznaCiaza112023

Lipiec 2011 nalezy do Nas

12 lata 2 tygodni temu - 12 lata 2 tygodni temu #602385 przez Oposek
Dobry jak dobry, bo rano :P

Różyczka my kupujemy już też 5, ale mój syn w porównaniu z Twoją córeczką to klops jest :)
Obyś miała rację z tą zmianą czasu, też na to liczę ;)

Asia ja tam już nie wierzę, że wiosna kiedykolwiek przyjdzie, pakuję na wyjazd kombinezony, czapki i kremy na mróz, może nam się klimat na lodowcowy zmienił i czas zacząć hodować pingwiny? :blink: :P :laugh:
Ania dużo roboty przy takich ptaszyskach, da radę w bloku? :blink:

Masuska jak się udały porządki? Okno wygląda imponująco, ja firanek nie mam nigdzie :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 2 tygodni temu - 12 lata 2 tygodni temu #602409 przez basba
Dobry!

Widzę ze Asia zapowiada nam wiosne! Oby bo normalnie zygam tym sniegiem, tym zimnem i ogólnie zimą w wiosnę!

Rose, Masusko jak już mówicie o imionach jak wypowiadają dzieci to Wiki na naszego sąsiada mówiła dłuuugo Konkad, ale ostatnio jak zapodała Konradek to wszyscy w szoku byli ;)
Poza tym gada Krysia, Błażej, Grzesiu... no gada ;)

Masusko jak chlebek tym razem wyszedł??? Jakiego swiatecznego barana z jajem zapodałaś. ;) Firanki super lubie takie delikatne woale. Widziałam że okna w niedziele myłaś. Ja myłam w sobote ale zrezygnowałam z mycia na zawnątrz bo płyn na szybie mi zamarzał :S No ale umyte w środku, firanki wyprane i powieszone. Na zewnątrz machnę jak cieplej sie zrobi :)

Rose jak już ostatnio pisałam tabsy z guarany to zazyłam tylko raz wiec wiesz, nie mozna mówić że działają na mnie nie wiadomo jak pobudzająco ;) Moze zbieg okolicznosci, moze tez to ze wypiłam wcześniej 2 kawy :) :S
Co do pieluch to 4 lub 4+ pamersów. Miałam od sasiadki hugisy 5 ale po pierwsze ze sztywne, po drugie za duze wiec zostajemy poki co przy 4/4+
Ja też nie moge doczekac sie przesuniecia czasu. Bedzie tak dłuuuuuuuuugo widać wieczorkiem... co raz dłuzej....

Oposku no skoro nie masz firanek nigdzie to też mniej pracy - nie musisz prac ani prasować (ja przy tej drugiej czynności szału dostaje :angry: )

No a teraz troche co u nas...
W sobote mieliśmy dzieci od sasiadów- ale to juz pisałam :) A niedziele spędzilismy na leniuchowaniu.
Zaraz wstawie wam moje i Antosiowe jajko do przedszkola :)

EDIT: jak ktoś chce kupon do H&M - 20% na całe zakupy ...
ipaper.ipapercms.dk/HM/ConsciousKids/plPL/

12 lata 2 tygodni temu #602639 przez hoborr
Dobry.

Wchodzzę na forum i od razu sie mi humor poprawił... Od Różyczki dowidziałam się że zmiana czasu za tydzeiń:) A od Asi że ciepło będzie! Już mnie trafia w tej zimnicy! Choc w domu mam 23 stopnie i na pole nie wychodzę - ale ada by dużej siedziała - a tak to tylk ochwile bo zimno..

A u nas:
1. młody waży równiutkie 5 kilo!
2. Mało śpi i ciągle chce jeść,
3. Dzięi bogu nocami nei jest najgorszy!
4. Adę chcialiśmy na nocnik uczyć i tak się wkuzyłą że nie robi kupi od soboty, a w nocy tak duż nasikałą że przemokła piżamka. a oststnio już często biudziłą się z suchym papersem. ech
5. co ja będe jeść w te święta???

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

12 lata 2 tygodni temu #602709 przez Oposek
Basba no rzeczywiście wszystkie atrakcje związane ze zdejmowaniem/wieszaniem, praniem, prasowaniem firanek mnie omijają :)
Jajko takie wiosenne w odróżnieniu od pogody za oknem :blink: :)

Hoborku super, że Robercik rośnie zdrowo i daje Ci odpocząć choć trochę w nocy.
Co do wieści rodzinnych to współczuję bardzo i wciąż myślę ciepło :kiss: Nie ma niestety nigdy dobrych słów na taką okoliczność, ale ściskam Cię mocno, dużo sił życzę i pamiętaj, że zawsze służymy wsparciem, jeśli tylko będziesz potrzebowała :kiss:

12 lata 2 tygodni temu #602761 przez aniaw
Siemka w ten wiosenny śnieżny ale słoneczny dzionek :)

Wczoraj się zastanawiałam w kościółku skąd ludzie wzięli świeże bazie do palemek :S
Po przeprowadzce zmienię tez kościółek a w tym niedaleko tak zawsze jest zabawnie :S
Wczoraj na mszy dla dzieci ksiądz zorganizował procesje dzieciaków z palemkami - procesja po kościele gęsiego między ludźmi :lol: A on miał taki wielki liść z prawdziwej palmy a na plecach taszczył ogromnego pluszowego osiołka :lol: Widok nieziemski :lol:

Hoborku mocno przytulam :kiss: Trudny dla Was czas :kiss: Taka niepewnośc jest najgorsza, wiem ;) Oby skończyło się tylko na strachu :kiss:
Ucałuj dzieciaczki :kiss:

Oposku ale fajny wpis na forum i mordki znajome aż nie do uwierzenia :lol:
Dzięki wielkie jeszcze raz :kiss:
Chłopaki wracać do domu nie chcieli :S
Mieli taki luz mogąc skakać po stole, rozwalać zabawki bezkarnie czy wylewać po raz setny soczek bez krzyków matki :lol:
Mam nadzieje, że jakoś królik nie odchorował zbytnio terapii wstrzasowej Dominikowej? :S
A jak Filipek?
Co do pingwinów to wrzucasz je do zamrażarki z rybami i masz spokój :lol:

Masuska extra firana :) Ja w mniejszym mieszkanku firanek jak Ela nie miałam, ale w tym nowym powieszę a co :lol:

Rose zmiana czasu i Ty myślisz, że oszukasz Bianulke? :lol: Toz ona pewnie też przestawi swój różowy zegareczek :lol: Ale może nie doczytała tu na forum o tym fakcie, więc ciii :silly:

Basba extra jajo :lol: Dobre leniuchowanie nie jest złe :)

Asia trzymam Cie za słowo z ta typową wiosną :lol:

Nie chcę się powtarzać, ale u nas przeprowadzka c.d :S
Wczoraj pomagała nam mama przy dzieciach, więc my z siorą ogarnialiśmy w nowym mieszkanku pokoje, przygotowywalismy pokój dla chłopaków :) Ciekawa jestem jak zareagują :) Jest tam łóżko pietrowe - na razie chyba Szymi będzie spał na dole i zobaczymy czy afery nie będzie :)

Mama moja wczoraj tak pilnowała chłopaków, że oni zasnęli jej od 16stej do 18stej :S
Nie musze chyba dodawać, że ok 22giej oni nawet nie mysleli o snie :lol:
Pomagali nam pakować rzeczy i owijać bibeloty w folie babelkową :lol: Tati miał jazdy i najpierw robili z nim namiot foliowy a potem świrowali juz na całego :S
Ale dzięki temu, że dzieciaki poszły później spac udało nam się więcej zrobić niz zaplanowaliśmy :lol:

Buziaczki :kiss:

12 lata 2 tygodni temu - 12 lata 2 tygodni temu #602925 przez masuska
hey

Rosa, my używamy Pampersów 4. A dobre z tą zmianą czasu:) A gdzie Pani ma suwaczek Biankowy?

Oposku, ostatnie okno wypucowane najlepiej. a najbardziej widoczne takie umazane, ble:P

Basba chleb super:) Przepis od Teściowej wymiata:) Piękne jajo:)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Anno ja też mam bazie w domu, w wazoniku stoją:) Jak ta chwila ciepła była to mama mi przyniosła

12 lata 1 tydzień temu #603273 przez masuska
Dziś jeden z gorszych dni w pacy. Oby do piątku.

12 lata 1 tydzień temu - 12 lata 1 tydzień temu #603300 przez różyczka
Czesc :)
Hoborrku :kiss: tak jak Oposek pisze-nie ma dobrych slów na takie sytuacje :(
Masusko :kiss:
ja tez jeszcze 2 dni i wolne uffff
Basbo sliczne jajo! Takie kolorowiaste, wiosenne :)
Aniu i co sie Tobie snilo? :)

kupon wydrukowalam ale nie mam kasy na zakupy :dry:
Nic mi sie nie chce :S
szykowac jedzonko musze bo zapomnialam dla Bianki wziac zupe z pracy wczoraj

Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...

12 lata 1 tydzień temu #603370 przez Oposek
dzień dobry :)

12 lata 1 tydzień temu #603377 przez basba
Dzień dobry!

Hoborrku strasznie mi przykro. Oposek ma racje, nie ma dobrych słów na takie okolicznosci. Pozostaje tylko wiara ze będzie lepiej. Ściskam Was mocno i życzę duuuużo sił.

Aniu super z tym ksiedzem i osłem ;) dzieciaki pewnie zachwycone były! Już spaliście w nowym mieszkanku czy jeszcze w starym? Chłopakom nowe w losci sie podobają???

Oposku kochany Ania tak zachwala... oj jakże w tym momencie załuje ze tak daleko od siebie mieszkamy. Moi byliby też wniebowzięci ;)

Rose mnie też sie wczoraj nic nie chciało ale sąsiadka na aerobik mnie wyciągnęła... Jej jak fajnie było i nawet dzisiaj nie "umieram" :lol: Moze w środę znow sie wybiore :blush:

Masusko widze ze u Ciebie też "niewesoło". Współczuje. Ale tak jak piszesz MUSI być dobrze! A poniedziałek to wcale nie taki zły dzień ;) NIe wiem dla czego wszyscy tak na niego narzekają! Ja nie cierpie soboty :P

Nati a ty gdzie? Znowu szefowa zwaliła na ciebie sterte papierków??? Wygrzeb sie na chwilke z nich i chociaż sie przywitaj!!!!!! I koniecznie napisz co u mojego Jasinka!!!!!

Asia, Olka, Aga, Przyszła_mama, Iwanek, Ufolka... czekam na info od WAS!!!!!!!!

12 lata 1 tydzień temu #603446 przez natimp1
hej hej

No jestem jestem.. przynajmniej tak mówią w okolicy bo mam jakis spadek formy psychicznej i umysłowej, a wczoraj to w ogóle brak egzystencji miałam... Jachu z niedzieli na poniedziałek poszalał w nocy, miał stan podgorączkowy, a ze w dzień w wekend świrował ze spaniem to generalnie jakoś wyrąbana byłam

generalnie nie mam weny na nic.... coś tam dziergam w domu by jako świątecznie było, w piątek mam wolne, pomogę mamie w sprzątaniu i u niej i żurek zrobię i mały chlebek upiekę ..tak mam sie zamiar relaksować.... Tomek pracuje , nawet w sobote do 14, więc świuęconkę chyba zaliczę popołudniową,

sorki ze tylko tak o nas..ale serio weny nie mam

12 lata 1 tydzień temu #603701 przez aniaw
Dobry :laugh:

No ja jeszcze na starych śmieciach ;) Bo jak T kończy prace 17sta-18sta to dużo juz się nie zrobi :S Poza tym już lodówkę trzeba było reperować na nowym ,zawiasy do szafek i panel z żarówką do piekarnika, więc się dzieje :lol:
Mam nadzieję, że experymentując na zmywarce nie uszkodze jej od razu :laugh:
1 nocka będzie ze śr/czw :) Dzieciaki jeszcze nie widziały chaty tylko słyszą wciąz opowieści :)

Nati, Masuska, Rose, Oposek mocy przybywaj :lol:

Basba zazdraszczam aerobiku :blink: Ale obok nowego mieszkanka jest jakiś fitnes klub to może go odwiedzę :lol:

Najgorsze, że nie wiadomo co z netem na nowych włościach, bo okazuje się, że cicha i spokojna okolica to jest owszem, więc kto by chcia ja zakłócać jakimś dostępem do neta :S
Niby można mobilny jakiś założyć, ale jeszcze nie wiemy ;)
Dziś mają być technicy z orange i zobaczymy czy jest szansa na neostradę ;)
Trzymajcie kciuki :S

Buziaki :kiss:

12 lata 1 tydzień temu #604061 przez masuska
Czy jest u nas jakaś lipcówka z Łodzi? Lub okolic?

12 lata 1 tydzień temu #604430 przez Oposek
Nati Filip mi telefon utopił, mam drugi, ale nie mam Twojego numeru. Odezwij się :kiss:

Rose, Masuska miłych urlopów, jeszcze chwila i będziecie miały wolne :)

Hoborku :kiss:

Ania cała przyjemność po mojej stronie, serio :kiss: Próbowałam Ci dziś zdjęcia wysłać, ale mnie krew zalała, po świętach zmniejszę je trochę i wezmę to wyzwanie na klatę raz jeszcze :blink: Królik ma życie pełne przygód, dziś pojechał na wakacje na Ursynów, żyje i ma się nieźle jak mniemam. Szkoła życia imienia Filipa wiele Go nauczyła :blink: Samych fajnych chwil w nowym domku życzę i oby internet się znalazł :blink:

Basba jak będziesz kiedyś w stolicy to podrzucaj śmiało Dzieciaki :) A najlepiej wpadajcie wszyscy :kiss: Nie mam co prawda takiej wprawy w pieczeniu/ gotowaniu jak Różyczka, ale może Was nie otruję :blink:

Masuska trzymam kciuki za Siostrę, szok ile tego cholerstwa na świecie :dry: O żadnej Łodziance nic mi nie wiadomo :)

12 lata 1 tydzień temu #604437 przez Oposek
Filip trochę nam się pochorował, z nosa Mu kapie i zaczyna kasłać, był dziś lekarz i osłuchowo czysto, ale ma początki zmian w uchu. Dostaliśmy "na wszelki wypadek" receptę na antybiotyk, ale jesteśmy dobrej myśli.
Jako że wyjeżdżamy już jutro i mamy nadzieję nie mieć nic wspólnego z internetem to już teraz życzymy Wam Wesołych Świąt. Niech będą dokładnie takie, jakie chcecie. :kiss:

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka