BezpiecznaCiaza112023

Lipiec 2011 nalezy do Nas

12 lata 2 tygodni temu #599991 przez natimp1
Więc właśnie obczaje temat na rowerku koleżanki.. bo Maksi miał 3 lata i śmigał na 4 kołowcu...
zrzędliwy nie zrzędliwy .. sama wybrałaś..... :):) tak mi mój stary zawsze mówi jak narzekam na niego:)a ja na to ze człowiek młody był głupi, to i wyborów złych dokonał....

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 2 tygodni temu - 12 lata 2 tygodni temu #599992 przez basba
Czesc babolce...

Sprawdzałam e tabletki - to te: disport.pl/1816-guaranax.html?gclid=CLiIg5r_j7YCFclZ3godd3wA_w
Faktycznie niby pisze ze redukują podskorną tkankę tłuszczową- ale Aniu kochana ja wzięłam tylko ten jeden raz te tabsy wiec mysle ze to nie dlatego jestem jaka jestem, o!!! :lol:

Masusko zupkę zrobiłam z przecieru szparagowego kupionego w piotrze i pawle... chyba tej firmy nawet frykas.koscian.pl/PRZETWORY_ZE_SZPARAGOW.HTML My lubimy taki ala krem z drobnym makaronem albo grzaneczkami. Ale czasami dodaje też pokrojone takie ze słoika szparagi :)
A rowery biegowe rozumiem ze dla dziecka :silly: Ja nie kupuje. Nasz sąsiad miał / ma i co prawda smigał na nim odpychając sie nogami ale teraz za nic w swiecie nie chce przesiaść sie na rower z pedałami. Wiem że kazde dziecko inne ale mój Antek już dawno jeździ na zwykłym rowerku (miał 3,5 roku) bez kółek bocznych, wiec myślę ze i Wiki da radę :)

Asiu Wiktoria nie mówi... ona nawija! :lol: A najbardziej mam polew kiedy kłóci sie z bratem :laugh:

Aniu widzę ze przeprowadzka pełną parą. Super :) Widze ze bobasy u Oposków zostawiacie - fajowo! Oposek przedszkolanka wiec dzieciaki bedą miały radoche :) Co do tansów to czytaj wyrzej :) no a że ja ciągle w biegu i geny dobre to wiesz... :) No ale kochana pełen szacun dla ciebie! Tyle sportu to ja chyba ostatnio w LO miałam ;)

Oposku mam nadzieje ze guarana da ci moc! :P I nie przesadzaj z tymi pyzami ja cię prosze aż tyle czasu to ja nie mam ;)
Jeśli sie zdecydujesz na rowerek biegowy to myślę ze nie ma sensu kupować całkiem teo najmnieszego.

Nati- Maksiu zająca znalazł w śniegu??? I proszę mi tu Jacha smokiem /brakiem go nie stresować! :kiss:

Rose jak Bianusia???

12 lata 2 tygodni temu #600022 przez natimp1
basbo no znalazł znalazł.. pistolet na wodę.. na lany poniedziałek.. heheheh
juz ma cel pal wystawiony na Jaska.. mówie mu Maksi nie przymierzaj się na jacha a on na to ze na mamę nie wypada.. wiec odpuściłam ... kurde nie potrafię mu wytłumaczyć ze brata nie gnębimy :):)

muszę pomyśleć o tych tabsach bo wyjechana jakaś jestem ostatnio...

12 lata 2 tygodni temu #600215 przez Oposek
Nati mój mówi, że sama wybrałam, ale ja Mu zawsze odpowiadam, że przecież nie wybierałam na całe życie ;) Zawsze można zamienić na lepszy model, tylko gdzie ja bym lepszy znalazła? :blink: :blush:
Po co komu pistolet na lany poniedziałek, nie prościej śnieżkami rzucać? ;)

Basba może się skuszę na to Twoje farmaceutyczne cudo, wygląda zachęcająco :) Na tej samej stronie znalazłam preparat "Jeliton" i umarłam z wrażenia :blink: Skąd ludzie czerpią inspirację do takich nazw? :lol: :ohmy: :blink: Zupa się zapowiada smakowicie, muszę wypróbować :)

Masuska doszedł nasz Mediderm, od dziś testujemy :)

12 lata 2 tygodni temu - 12 lata 2 tygodni temu #600551 przez aniaw
Dobry dobry :lol:

No ta wiosna to się chyba z zima skumała i już tak zostanie :D
Dziś przenosiliśmy moją biblioteczkę z książkami do nowego mieszkanka- przenosiliśmy to może zbyt szumne słowo :D Ja pakowałam do pudeł a Tomi znosił i wnosił :D Dobrze, że to tylko 2 piętro :D A ile się kłócił, że połowę książek po drodze wrzuci do kontenera śmieciowego :D
Przewożenie samej szafki to tez popis nieziemski bo 1/3 wystawała z bagażnika :D Tomi zapomniał linek mocujących więc musiałam ja ręka przytrzymywać, żeby nie wypadła :D
Ale daliśmy radę :D
Tomka zostawiłam, żeby już poukładał te książki :P Po godzinie dzwoni do mnie, że dziwna sprawa ale te książki się nie mieszczą tam i zostawia mi je do poukładania :D FACECI :S

Przed wyjściem do pracy dostałam od chłopaków prezenty w postaci rysunków :D Słodziaki - musiałam im pokazać, że na pewno zabieram je ze sobą :D

Basba Ty się nie tłumacz z tymi tabletami :D

Oposek molestowanie fajna rzecz :) 6 waidera kiedyś robiłam ale mój brzuch chyba już dawno tego nie pamięta :lol: jutro dam Ci znać która godzina ok bo to zależy od siory jak się wyszykuje i od Dominika czy pójdzie spać czy nie :S Kurcze tak się trochę stresuje oddać je w Twoje ręce bo jeszcze wrócą jacyś odmienieni, grzeczniejsi, naprawieni czy ukulturalnieni i nie będą pasować do rodziny :lol: A co z hula kula? :laugh:

Natimp to Ty wybierałaś sobie męża? Bo ja myślałam, że tam u Was to rodzice wybierają wybranków a Wy dopiero poznajecie się przed ołtarzem :P

Ej a gdzie reszta??? :S

12 lata 2 tygodni temu #600560 przez masuska
Dzień dobry:)

12 lata 2 tygodni temu #600760 przez Oposek
Ania obawiam się, że Twoi Synowie mogą wrócić i zacząć skakać ze stołu na głowę conajwyżej :lol: Luzz, damy radę- kiedy ostatni raz byłam na imprezie, gdzie było trzech przystojnych facetów i ja? :blink: :)
Co do niedzieli to nie wiem jak będzie, bo Filip dziś gorączkuje. Wczoraj byliśmy u pediatry i wszystko było ok, zwykłe zaziębienie, więc w żaden sposób to nie zmienia naszych planów, ale w środę rano wyjeżdżamy i nie chce żeby się rozłożył. Pogadamy jutro, daj znać, jak tam Wasze plany :kiss:

Masuska bry wieczór Pani kochana ;) :kiss:

12 lata 2 tygodni temu #601016 przez natimp1
a Dzień dobry w ten piękny słoneczny minusowy poranek.. Nie wiem laski czy mi palma odbiła w ten wekend palmowy ale ja juz na nogach..chłopaki wraz z kuzynką śpią...Tomek szykuje sie szykuje do pracy a ja mimo ze mu śniadanie zrobiłam :ohmy: to już na nogach...
ale zapał jakiś mam to warto wykorzystać...

janko pięknie zasnął wczoraj bez dydusia,ale pytał częściej..chodził juz ok 19 i oczkami shreka patrzył na mnie zadając pytanie.. dudu? no żal Krasnalka ale jest mega mega dzielny..w życiu nie przypuszczałam ze taki "grucha" będzie:)

oki miłego dnia .biore sie za porządki

12 lata 2 tygodni temu - 12 lata 2 tygodni temu #601064 przez Oposek
iiiii dzień dobry Państwu :D

Nati zazdroszczę zapału, u mnie jakoś jeszcze nie nadszedł i sprzątanie wiosenne czeka w kolejce ;)
Co za radość myć okna, gdy na dworzu mróz :lol: :P

Basba dzięki za cynk o plasterkach- kupione, wypróbowane- i jest dużo lepiej! :kiss:

Masuska Mediderm bez zarzutu, dokładnie jak Oilatum, a dużo tańszy. :kiss: A smarowałaś Piotrusiowi kremem buzię? można?

Hoborku masz czas, czy nie masz- myślę o Tobie ciepło i buziaka przesyłam na trudne chwile :kiss:

Ania jak to zdażysz przeczytać to ubierz dzieciaki w najgorsze ciuchy, spodnie Versace i koszule Dolce Gabana zostaw na inną okazję :P :blink:

Miłego weekendu :kiss: :kiss: :kiss:

12 lata 2 tygodni temu #601190 przez różyczka
Dzien dobry, ja wszystko czytam ale nie mam czasu pisac, nawet dzis w sobotę ciezko bo jestem w pracy i ciagle mam rozmowy :S :)
Guarane dalej łykam i nic :dry:
Bianulek katar ma nadal i te plasterki Basbo to zbawienie dla nas :kiss: ale oprócz tego nic wiecej sie nie dzieje.
Nati no normlanie pękam z dumy z powodu dzielnosci Jaśka z dudusiem :)
Oposek to Ty masz dzis przedszkole widze w domku :) powodzenia!
Aniu zapamiętaj koniecznie pierwszy sen na nowym miejscu :)
Hoborrku widze Cie :blink:
Masusko czuje doła na kilometr :kiss: napisz coś wiecej prosze...

Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...

12 lata 2 tygodni temu #601266 przez aniaw
Dobry dobry :laugh:

No to dziś zapowiada się szkoła życia dla chłopaków u Oposka :lol:

Jakby coś to ja wypróbowuję przedszkole u Eli a później raz w miesiącu każda może swoją pociechę do niej odesłać nawet pocztą :lol:
Ale mi się nie chce pracować :S

Oposku a u nas świąteczne mycie okien pewnie w 2mieszkaniach od razu :S

Nati skoro tyle masz energii to pamietaj o mnie że szukam pomocników do przewożenia rzeczy :lol:

Rose żółwik pracowy :kiss: A pierwszy sen to może dopiero w poniedziałek :blink:

Masuska dzień dobry :)

Miłego słonecznego i wiosennego dnia Wam życzę :kiss:

12 lata 2 tygodni temu #601356 przez Oposek
aniaw napisał:

Oposku a u nas świąteczne mycie okien pewnie w 2mieszkaniach od razu :S

W sensie, że u nas też umyjecie? ale fajnie :lol: :lol: :lol:

A dzieciary jak najbardziej możecie podrzucać, luz :) Byleby bez mężów, bo żaden najgorszy bahor nie jest mnie w stanie tak wyprowadzić z równowagi jak dorosły facet :S :blink: Jednak wspólne wolne weekendy to zły pomysł i ja protestuję ;)

12 lata 2 tygodni temu #601376 przez aniaw
Oposek poproś Szymonka to pomoże Tobie z oknami :laugh:
Nie pamiętam czy pisałam jak mył u nas okno w drzwiach balkonowych?
Wołał mnie jak byłam w kuchni tekstem: "mami myje okno" a ja patrzę a on dłonią rozsmarowuje masło z kanapki po szybie :lol:

Ale jak będzie trza to pomogę Tobie w myciu okien, nie będę taka :blink:

12 lata 2 tygodni temu - 12 lata 2 tygodni temu #601456 przez masuska
Hey

Oposku ja Piotra smaruję od stóp po czubek głowy.

Aniu u mnie też możesz umyć

Basbo, Rosa, a ja myślałam że ściema z tymi plastrami, a czemu nie Olbas?

Rosa, jestem po prostu zmęczona idą święta i najwięcej roboty:( Ta guarana by mi się przydała.

Jeszcze się pochwalę. Kiedyś powiedziałam że jak Piotrek powie Robert to będzie umiał już wszystko powiedzieć. I co? jest "OBEJT" :)

12 lata 2 tygodni temu - 12 lata 2 tygodni temu #601478 przez różyczka
Masusko ta guarana 18 zeta za 60 tabletek wiec nie tak tragicznie, smialo kupuj, myslalam,ze po lekarzu masz doła :dry:
Ja mam olbas ale nie wiem czemu te plastry w trimiga wysuszają Malej katar, mam wrażenie,ze są lepsze niz olbas.

Pojadlam sobie własnie czyli standartowo :blink: i pomalutki czas na kąpanko bedzie :)

A co do okien to ja w ogóle nie myje i sie nie stresuje :laugh:

Młoda mi spi a Wy gdzie? :P taki piekny sobotni wieczór :side:

Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka