- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Lipiec 2011 nalezy do Nas
Lipiec 2011 nalezy do Nas
- natimp1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- aska27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Stronę z przepisami zapisałam,dzięki!
- Oposek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- http://litki.blogspot.com/
dziołchy jak się nazywają te Wasze tabsy.......
Sądząc po efektach to LSD
Ja też chcę!!! Rzucam karmienie normalnie i biorę się za ćpanie guarany
- olka1730
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 1
dziewczyny a co to za tablety......???znowu nie w temacie ze spida dostajecie takiego...
- hoborr
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Adusia 1 lipca 2011 Robert 22 luty 2013
- Otrzymane podziękowania: 1
U nas w miarę. Tzn z dzieciakami ok. Pokarm mam jednak słaby bo po dojeniu cycków - 2 - wypija jednym zamachem 90 - 120 ml. No ale już się tym nie przejmuje. Ważne że zdrowy i rośnie.
Nie mam zupałnie czasu was czytać...
A i mamy straszną tragedię w rodzinie i nawet nie mam siły wchodzić na neta. NIe wiem jak ja przeżyję najbliższe miesiące. A szkoda gadać....
Trzymajcie się ciepło.
- basba
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Cierpliwośc połowa sukcesu w miłości
Jej Hoborrku! Co się dzieję?! Z dziadkiem? Przepraszam jeśli jestem wścibska ale zmartwiłas mnie tym postem kochana! Cieszę sie ze wyluzowałaś jeśli chodzi o karmienie Robercika. Ściskam cię mocno!!!!!!!
Nati, kurcze mam te tabletki w robocie... Napisze ci jutro nazwe bo dzisiaj w domu jestem. A nawet nie wiedziłam że są na odchudzanie... Ale fakt faktem pobudzają do zycia i to szybko. Jak tam randka z mezem sie udała??? Gratki dla Jasiny za smoka Stronke z przepisami zapisuje
Witaj Olka! Podzielam twoje zdanie odnosnie bloga... Filipo bedzie miał świetną pamiątkę! A mówieniem to ty sie nie przejmuj- ma jeszcze czas!
Oposek , nie LSD tylko guarana! Śliczny kocurek ... taki wiosenny Masz ochote na kawe? Bo ja własnie ide sobie zaparzyć
Masusko zmartwiłam sie tym linkiem co podałaś. Ściskam mocno i mam nadzieję że to również nie TO!
Asiu super że Mikołajek sie rozgadał. Mnie moja tez zadziwia każdego dnia. A jak zasadzi tekstem to nie wiesz gdzie spojrzec. Zagadają nas łobuzy i tyle... A co do zuperk- jeśli masz taką możliwość to dla czego by nie A na FB sie uspokoiło???
Śliczne zdjecia!!!!
Rose - biedna Bianusia. Moja też męczy się z katarskiem Mam nadzieję ze jak ciepło sie zrobi i w końcu wszystlie zęby wyjdą to i katar będzie zadziej widywany A gdzies ty tą guarane dorwała, co???
A u nas mąż wrócił wczoraj koło połnocy i gadalismy chyba do 3 Jejcia jak ja sie za nim stęskniłam hehehe. Po prawie 9 latach małżeństwa i prawie 13 bycia razem uważam że to dobry objaw Dzieciaki jak go rano zobaczyły to piszczały z radości. Poleniuchowaliśmy w wyrku do 8. potem jescze spędziliśmy czas na rozpakowywaniu prezentów no i mąż pojechał do pracy . A ja teraz obiadek pichce Zupka szparagowa i karkówka z pyzami sosem i kalafiorem
- masuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 11
Asiu Mikołaj cudowny:)
Oposku jaka wiosna???
Nati spokojnie z tym smokiem, pamiętaj że kiedyś i tak trzeba będzie, a im później tym trudniej.
Świetny blog, dzięki:)
Ja też chcę tabsy!!
Hoborrku co się dzieje??
Basba, jak ja wam zazdroszczę Skąd wytrzasnęłaś szparagi?
A u mnie spadek formy... Zamarzyły mi się ruskie i mąż mi zaraz przywiezie:)
- masuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 11
- aska27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Kupujecie rowery biegowe?
Masuska Mikołaj ma, dostał po kuzynie.
Basba
Wiktoria pewnie juz fajnie mówi Mikołaj zaczyna , no i buduje zdania, fajnie.
Na fb odpukać jest ok, al wiadomo raz jest ok,a raz komuś coś nie pasuje,muszę nabrać dystansu do tego.
- aniaw
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mam cudownych trzech facetów:)
Siemka tak w ogóle
No u nas oczywiście przeprowadzka tematem przewodnim, więc czasu mało
Jutro Tomi wziął sobie wolne i będzie walczył. Dziś miał już dostać klucze i może wieczorkiem też coś ruszy. Ja w sob pracuję, więc lipa bo byłoby szybciej.
Matko skąd my wzięliśmy tyle rzeczy???
Jakby coś część już wystawiłam na gumtree a reszta selekcji bedzie w nowym mieszkanku
Hoborku
Oposku przeprowadzamy się do Ząbek tylko na drugą strone miasta Braliśmy pod uwagę wawę i żoliborzi bemowo, ale ceny masakryczne
Jak coś to pamiętaj o pochowaniu co cenniejszych rzeczy w domu, o kupnie kasku Filipowi, założeniu blokad na wszystko co się da w domu bo moje urwisy nigdy nie zostali jeszcze u nikogo sami Nie wiem co mam im spakować jako wyprawkę tak w ogóle No oprócz oczywiście silnych środków uspakajających Sob ok 14-15stej byłoby ok???
Asiu Mikołajek cudny A pomysł na zupkę świetny
Moje chłopaki tez uwielbiają groszek Szymi tradycyjnie jak widzi groszek na talerzu jak mu nałoże to słodko powtarza: "mami uwielbiam groszek, dzięęęęki"
Masuska lekarz jest od tego żeby postraszyć więc wiesz Buziak
Rowerek biegowy? Hm... chyba już za stara jestem na to
Basba masz już męża więc szybko katar minie Jak mąż prezenty przywozi to kto by nie tęsknił
Ty bierzesz tabsy na odchudzanie, odśnieżasz kawał placu co chwila spalając kalorie a ja się dziwię czemu taka jesteś chudzinka?
Olka jeszcze się Twój rozgada i sama bedziesz szukała knebla dla niego
Nati a ja Cie widze w roli piekącej ciacha Nawet w roli poszukiwania tego zajaca w śniegu A nawet w roli poszukiwacza smoka noca dla Jacha po omacku
Rose jak niania? Buziak dla Bianulki A nie tęsknisz za pobudkami w nocy bo jak nudzisz się nocami to przyjeżdżaj pomóc w pakowaniu
Iwanek czekamy na fotki
A ja odśnieżam co godzina Jeżdżę na rowerku 1xdz po 45min a później ćwiczenia
Nie jem słodyczy i nie opycham się po 18stej Już cały tydzień A to wszystko po to żeby najeść się w święta
- Oposek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Hoborku przytulam bardzo, bardzo mocno Gdybym w czymkolwiek mogła pomóc albo chciałabyś pogadać to pisz Myślę o Was ciepło! Co do pokarmu to pamiętaj, że lepiej dawać butelkę z miłością niż cyca z zaciśniętymi zębami
Ania każda godzina jest super, ja nie mam żadnych planów poza zabawą z naszymi trzema muszkieterami, a mąż ucieka Co do wyprawki to u nas wszystko się znajdzie, jakieś ubrania na rozmiar Szymka pewnie też, jedyne czego nie ma to nocnik. Nakładki też nie mamy, bo Filip tylko pieluchowy. No naprawdę moglibyście mieszkać trochę bliżej Podziwiam za ćwiczenia, mnie Litek molestuje na 6 weidera...
Masuska rowerek kupujemy dostaliśmy kasę na chrzest, zamierzamy kupić w maju- przymierzyć w sklepie, zamówić przez net. A Ty kupujesz dla Piterka? Ruskie są pycha, pierogi oczywiście Oby forma wróciła, może tabletkę LSD tfu guaranę?
Basba ja kawę teraz zapijam kolejną kawą Jestem wykończona, a mój łobuz wstaje każdego dnia coraz wcześniej Chyba muszę ten Twój specyfik wypróbować, że na odchudzanie to mi nie przeszkadza Fajnie, że Mężuś już w domu i wszyscy szczęśliwi Obiadek pycha! pyzy robisz sama? ja robiłam tylko raz i odtąd kupuję
Asia no o ten dystans chyba najtrudniej, przynajmniej u mnie... Szczególnie do ludzkiej głupoty i chamstwa, która pozwalają ranić innych bez powodu jakoś nie umiem się przekonać
- Oposek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Oposku
Jak coś to pamiętaj o pochowaniu co cenniejszych rzeczy w domu
Najcenniejsza w tym domu to jestem oczywiście ja
A jak się schowam to kto się dzieciakami zajmie?
- Oposek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- natimp1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Rozumiem Oposku ze się na :"6" nie decydujesz bo lubisz być molestowana
Rose jak Bianulka... lepiej z katarkiem...
Hobborku.. ściskam i całuje,
Masuska niby tak.. ale wiesz fajki tez lepiej rzucić za w czasu niż po kilku latach generalnie to zasnął wieczorem tez bez smoka.. tylko nie wiem czy dobry moment na odstawienie bo się przebudza czasem w nocy ze względu na te zęby pierdz......., i tak chwile dydula pomielił i zasnął a wczoraj juz musiał wodę dostać..a nie chciałabym wracać do wstawania nocnego bez względu czy na mleko czy wodę..
Rano podobnie jak sie przebudził o 6 np to chwycił dyduska i spał do 8 wczoraj wstaje o 6:40.. a to mi się zdecydowanie nie podoba.... :)no ale ja leń śmierdzący jestem więc to co innego
A ska u nas Jachu nadal gdzieś za Murzynami z gadaniem.... ale jak to mówi Tomek.. upajajmy się chwilami gdy tylko ja z maksem nawijam jak szalona
w kwestii rowerów biegowym.. pożycze od kumpeli i zobaczę czy Jasko zatrybi.. ona twierdzi że Janko jeszcze mały .. ale jak skuma to mu kupie jakiś używany
- Oposek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ale na pewno nie molestowana jęczeniem mojego zrzędliwego męża
Pan ze sklepu z rowerkami biegowymi, jakiś zapaleniec totatny, nam pokazał rowerki od półtora roku. Dużo mniejsze i niższe. Ale chyba nie ma sensu takiego kupować, teraz i tak wątpię, żeby mój klusek załapał, a za rok pewnie trzeba byłoby kupić większy.