BezpiecznaCiaza112023

Lipiec 2011 nalezy do Nas

11 lata 9 miesiąc temu #604501 przez masuska
Wesołych świąt Litki i zdrówka Filipku:)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 9 miesiąc temu #604507 przez różyczka
To milej podrózy Oposku i zdrówka dla Filipka :kiss: do napisania po powrocie :)
Ja dzis ostatni dzien w pracy jestem i przerwa świateczna jupi!!!!! :)

Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...

11 lata 9 miesiąc temu #604528 przez natimp1
witajcie Kochane

Oposku puściłam na gg no bo jak inaczej.. hmm no tak jeszcze na pocztę..
a mój ja nek tez coś w nocy pokasłiwał i jakoś mu się głos zmienił.. oby to nie zapalenie krtani.. nie mniej jednak gada śmiesznie.....

Dziewczyny ale Wam zazdroszczę tego wolnego ,a Ty Masuska jeszcze 2 dni i tydzień:) żyć nie umierać...

Hobborku :kiss: Masusko :kiss: w wiadomej sprawie

Basba.. a Ty czasem w sobotę popołudniu nie będziesz w Poznaniu?

Rose Króliku Kochany jak U Ciebie samopoczucie?

oki Piękne Panie zabieram się za robotę dziś tylko do 12 w pracy

11 lata 9 miesiąc temu #604548 przez różyczka
Nati - Króliku? :laugh: No chyba,ze Playboya :silly: :lol:
u mnie spoko, staram sie być optymistką i miec dobra energie pomimo tego,ze świat dookoła nie zawsze wyglada tak jakbym chciała :side: nie ukrywam,ze guarana mi mocno pomaga :lol: hehehhe
a jak Ty sie masz?

Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...

11 lata 9 miesiąc temu #604565 przez natimp1
Rose .. a jakoś jakoś czekam na paczkę świąteczną z nad morza od kumpeli z białym polonezem :):).. już lepiej poniedziałek był masakryczny.. ja tylko żeń -szeń biorę. nie wiem dlaczego ale w w aptece mi tej guarany odradzili..a widzę ze działa.. hahah

.. optymistka powiadasz .. a ja się staram jakos tak nie wkurzać bo łazę taka poddenerwowana i nie wiem od czego - a to trudne bardzo .. właśnie miałam spotkanie z panem z pewnej agencji ochrony żeby przepisać umowę.. ja pierd.. Ty no takich to powinni nagrywac normalnie.. no taki łoch ze koniec .,.. już przez moment zwątpiłam kto jest głupszy ... jak wyszedł to przyszła szefowa i powiedziała że jest pod wrażeniem mojego spokoju bo byla pewna ze po 5 minucie spotkania mu cos powiem... no nic święięta się zbliżają trzeba być wyrozumiałym to przymarzniętych mózgów

11 lata 9 miesiąc temu #604617 przez basba
Dobry babolce! :lol:

Jej tak mi się dobrze dzisiaj spało ze zatraciłam sie nawet który to dzień tygodnia jak Antoś przyszedł do nas rano... Byłam święcie przekonana ze niedziela i wyganiałam go spowrotem do łóżka- na co on oburzony mówi- mama no wstawaj! Przecież dzisiaj zając przychodzi do przedszkola :S No i trza było wstać! :dry: :laugh:

Chyba dzisiaj se tej guarany zazyje - bo jakaś taka przymulona od 2 dni jestem... ;)

Anka po tym aerobiku to dzisiaj czuje każdy najmniejszy mięsień... a nie pytaj jak mieśnie brzucha mnie bolą!!! ło matko! Ten aerobik był pod tytułem "atak na brzuch" wiec masakra normalnie!!! Dzisiaj też bym się przeszła ty;ko nie wiem o której mężul z pracy raczy wrócić :blush: :S Fajnie ze pod nosem bedziesz miała fitnes...

Oposku Wam róznież zdrowych, rodzinnych i spokojnych świat życzę! Spokojnej podrózy!

Nati... kurde no nie wybieram się w sobote popołudniu do Poznania, a czemu pytasz??? Spokój... tylko spokój moze nas uratować ;) NO STRESS!!!!!!!!!!! :kiss:

Różyczko to ty do sesji w playboyu się wtedy tak szykowałaś (fota na FB ;) ) Wszystko jasne... daj znac kiedy numer wyjdzie :P Ej... z ta guaraną to ja juz nie jarze działa czy nie działa na ciebie????

Masuska a co ty teraz z tą Łodzią tak wyskoczyłaś??? Chyba nikogo nie ma z tych okolic.

11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #604668 przez basba
A teraz z innej beczki troszke...

Dzisiaj pani z przedszkola rano podchodzi do mnie i mówi tak...

"Wczoraj siedzimy sobie w kółku na dywanie i coś czytamy nagle podchodzi do mnie Antek i mówi tak: To co, idziemy dzisiaj na randkę do sauny ( :cheer: ) ???" I mruga do niej jednym okiem . Ona wielkie oczy i nie wie czy ma sie śmiać czy nie, wiec mu odpowiada "No dobra Antosiu ale o której? " na co on "No nie wiem o dwunastej?" _w odpowiedzi słyszy... "No wiesz Antosiu dwunasta to jest juz za późno - ja juz śpie o tej godzinie" na co mój syn... "hmmmm no dobra to moze o 6???" :S

Boże skąd mu sie to bierze!!!!!!!!???????????

11 lata 9 miesiąc temu #604699 przez natimp1
Basba po Mamusi:):):)
mój maksi wczoraj na dzień dobry po przedszkolu do mnie tak"
Mama wypisz mnie z gimnastyki....
ja: a dlaczego
M: Bo ciągle te same ćwiczenia są i w ogóle to bez sensu przecież jest
J: ale ćwiczenia nie są bez sensu bo się mięśnie rozwijają i jesteśmy sprawniejsi
M: a ty ciągle mówisz ze trzeba mieć w głowie a nie mięśniach... więc juz nie wiem o czym Ty mama gadasz i gadasz .. już tylko gadasz zeby gadać chyba, i ja nie mam przeciez tyl;u lat co Ty .ja jestem sprawny ..... :ohmy:
generalnie bym mu swoje powiedziała ale Oczywiście tekst gadasz żeby gadać to ja non toper do niego mówię bo pitoli jak stuknięty od rzeczy czasem i teraz mam ..

NO nic Basba .. trzeba Kochać jak swoje, a jak robi siare to mówić ze to z dziecko z pierwszego małżeństwa męża :)ale fakt ze 4-5 latki maja fantastyczna wyobraźnię

11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #604750 przez aska27
Witam!

Basba ale twój syn ma wyobraźnie :blink: śmiechy śmiachami,ale potem Panie myślę pewnie co się w tym domu dzieje hehe Buziaki wysyłam :blink:

Różyczko fakt jeszcze dzisiaj i wolne :) Nareszcie będę miała więcej czasu dla Mikołaja :)

Coś zostawię i poczytam co tam Wu Was słychać :)

kultura.wp.pl/gid,15443089,galeria.html?T [page]=1

11 lata 9 miesiąc temu #604783 przez basba
Asiu masz racje... dzieciaki śmieszne teksty to moze i mają ale co te przedszkolanki sobie myślą :ohmy: :cheer: Zdjecia widziałam... fajny pomysł z tą babką :)

Nati... no ja cię prosze! Kto jak kto ale ja przecież grzeczna jestem ;) Przynajmniej przy dzieciach :silly: A widzisz... syn przejrzał cie na wylot gadasz tylko zeby gadac (ty nie on!!!) a potem Jachowi sie dziwisz ze jemu sie nie spieszy! :kiss:

11 lata 9 miesiąc temu #604821 przez natimp1
Basba foch:):) do Ciebie już nie gadam

11 lata 9 miesiąc temu #604825 przez basba
Oj Nati nie świruj mi tu i nie fochuj :P :kiss: Przeciez wiesz ze ja cie love ;)

11 lata 9 miesiąc temu #604918 przez hoborr
dobry!

łan kłeszczyn!
Jak pielęgnowac siusiaka Robiego? KAżą mi go ustawiać do góry i ściągać tą skórkę?? Nie wiem bo wszędzie pisze co innego???

11 lata 9 miesiąc temu #605278 przez masuska
Hoborrku siusiaka się nie rusza. Przemywa, ale skórki nie odciąga, jak już to tak leciutko, nic na siłę. No mnie tak mówiono i tak robię do tej pory.

Basba, Antek ekstra teksty ma, a skąd mu się to wynalazło?

Nati, takie wolne jak nie wolne, w sumie to i tak się należy:)

Aśka świetne te zdjęcia:) Laska ładniejsza jednak z tyłu:)

Basba, przepraszam, ja głupia z Łodzią wyskoczyłam bez wyjaśnień. No ale to miało być tak.

Ja: Jest ktoś z Łodzi?
Ktoś: No ja jestem.
Ja: no to przyjeżdżam:)

Będę 30.04 w Łodzi, sama. Miasta nie znam. Drogi też nie. A zostałam wezwana jako świadek w sprawie tej za ten fotelik co kupiłam i do tej pory ani kasy, ani zakupu.

Gadałam z prawnikiem i powiedział mi że mogę odwlec to zwolnieniem, ale i tak mnie wezwą. Nie ma nadzwyczajnych powodów, żeby przesłuchano mnie u mnie w mieście. A że zwracają za dojazd i dzień pracy to jadę:) I na zakupy:) Może w Łodzi jest ikea co? C&A itp. Kurde, a Biber był parę dni temu :blush:

11 lata 9 miesiąc temu #605415 przez natimp1
Masuska .. no ja nie jestem z Łodzi nie pomogę:):)ale jak by Cie kiedyś oskarżali w Poznaniu to zapraszam

Hobborku ja Maksiemu naciągałam bo taki był trend wtedy..a i tak musiał iść do chirurga jak miał 2 lata.. Jankowi nic nie robię.. tzn przemywam i tyle

Basba...........

a ja Dziś bez Maksiego i Tomka.... nudno jakoś w tym domu.....

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka