- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Lipiec 2011 nalezy do Nas
Lipiec 2011 nalezy do Nas
- aska27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Anka pewnie jakieś mikstury z dzikich zwierząt sobie wstrzykuje:)
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- olka1730
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 1
Aśka ale porządki wiosenne porobiłaś mała zmiana duzy efekt
swoja droga fakt już za 3 m-c i będziemy świętować 2 latka naszych pociech matko jak to zleciało
Dziewczyny pytałyście co u Nas,już odpowiadam .....Mati nadal na NIE z gadaniem,i twierdzi ze skoro matka rozmowna to on będzie tylko odpowiadał NIE,pojedyncze słowa i owszem ale bardzo mało hmmm,mówią ze przyjdzie pora to sie rozkręci......no to czekam,Wiktoria już tak ślicznie mówi słyszałam juz można z nia podyskutować
Poza tym czekam wiosny bo chyba padne centralnie na juz taka zmeczona jestem ja chyba juz meczona wstaje z lozka zauważyłam.. Jakis wspomogacz by mi sie przydał
Anka a Ty z tego co doczytałam nowe włosci objełas....wszystkiego dobrego na nowym
Mateuszek zdrowy,zaczyna mieć himerki jak sie wkurzy to nienawidzi marketow,generalnie toleruje tylko spozywcze polo,biedrone byłam ostatnio z nim na zakupach w CH to nie moglam wejsc do zadnego ze sklepow,bo juz w wejsciu ryk....ale za to zaliczyłam wszystkie samoloty,pociagi,samochody i 4zł,5zł,2zł po 10 min,po 5min.....odechciało mi sie marketow na dlugi czas......a Wasze dzieci to grzeczne takie czy moj taki czort rosnie
- aska27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
A propos pizzy to dizisaj robię, teraz robię tak, gdy ciasto posmaruję sosem to posypuje jeszcze parmezanem, na to wszystkie składniki,a pod koniec oczywiście żółty ser, matko ile kalorii
Nati trzymam za słowo
- basba
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Cierpliwośc połowa sukcesu w miłości
Olka jak fajnie ze jesteś. Ja ci powiem tak - moje dzieci czy chcą czy nie musza łazić ze mna po sklepach a to z takiego względu ze nie mam ich z kim zostawić. Tak więc wszystkie ciuszki kupuje z nimi. Jak jestem w przymierzalni- oni ze mną... mają pecha hehe No ale zawsze mają nagrodę jak są grzeczni w postaci lodów albo ukochanych zelków wiec cierpliwie czekają wiem, wiem... okropna jestem, ale trzeba sobie jakos radzić
A dzisiaj aerobik!!! Już nie moge sie doczekać troche rozładuje t co we mnie siedzi
- natimp1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
lepiej podajcie bo tak szukałam w tym internecie i dwie kiecki wybrałam .. teraz mam dylemat którą kupić...
- Oposek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- http://litki.blogspot.com/
okna umyte i nawet dywan wyprany Akurat przyjdzie wiosna, puści się Filipa bez pieluchy i trzeba będzie prać znowu
Basba da się robić z gotowców, próbowałam Wkładałam po prostu do naczynia na tartę i już tak, filmik widziałam już wczoraj- super Wikusia gada teraz już wiadomo po kim taka zdolna
Olka u mnie jak u Basby- wyboru nie ma i wszystkie zakupy robię z Młodym. Czasem się trochę niecierpliwi, ale kogoś zagada, coś zje, zrobimy przerwę na basen z piłeczkami, czy picie i jest ok.
Asia spody są w lidlu i tesco i carfie Nie ma to co prawda jak domowy, ale taki też daje radę A ja do pizzy daję ser tylko na wierzch. Tą tartę co dałaś znam i lubię, więc polecam Mój mąż jeszcze ze szpinakiem robi albo pomidorami i serem, bo to On główny amator jest
Hoborku ja też Cię przywołuję myślami i czekam niecierpliwie aż napiszesz co u Was
Różyczka dzięki za gratki
Nati moje stworzonko wielozębne, a też się budzi w nocy
Ania odstawiłam najpierw w dzień tak, jak rozmawiałyśmy, potem dwa tygodnie nie dostał przed drzemką i spaniem, a od niedzieli też w nocy. Jest dużo łatwiej niż sądziłam na szczęście Jak to mawiają- na kawę się nie umawiam, bom mężata, ale na wódkę zawsze
- Oposek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
allegro.pl/mediderm-krem-luszczyca-egzem...00g-i3153833265.html
- basba
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Cierpliwośc połowa sukcesu w miłości
Poka kiecki poka, my ci pomożemy wybrać
Oposku toś sie wzięła jak nawet dywan wyprałaś A dywan zawsze można zwinać na ten "FANTASTYCZNY" etap Jak to zawsze mężowi mowie- wszystko co dobre mają po mamusi hehe
- natimp1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- masuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 11
Nie mogę się ostatnio ogarnąć z czasem troszkę.
Jaaa już 19ta, a ja przed chwilą z pracy wróciłam...
Zdjęcia widziałam:) Cudne Basbo. Wiki prześliczna:)
Rosa biegałaś? Ja ćwiczę z Mel B 3 dzień dziś
Nati poka kiecki!!
Oposku do Łodzi jadę 30.04
Ania to zapisuj się na 30.04 To połazimy razem po Łodzi:)
Asia, ten placek lotaryński wygląda ekstra. Zrobiłaś? Smakował?
Olka Piotrek też humorzasty, ale po sklepach to za bardzo nie chodzimy, bo ja tam zarazków unikam:P
Cieszę się że MEDIDERM się przyjął Oposku nie wiedziałam że są 100g:) Ja biorę od razu 500:)
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mamita swoich córek :)
Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...
- hoborr
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Adusia 1 lipca 2011 Robert 22 luty 2013
- Otrzymane podziękowania: 1
dziewczynki daje ty,ko znak ze zyjemy. zupelny brak czasu i rozwalajacy sie komp nie pozwla mi udzielac sie na forum.
maly w ezien jest straszny. ciGle chce na rece i spii páre razy po 5 minut:( ech. ada zostala opuszczona ii mam dola przez to
moze jutro poczytam co u was. teraz piszebz tel. a,e slabo dziala tu internet.
pozdr
- Oposek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Hoborku kochany przytulam mocno i mam nadzieję, że Robercik lada dzień wyrośnie z tych pięciominutowych drzemek Rozumiem, że Ci przykro, także ze względu na Adusię, ale to tylko taki okres krótki, kiedy jest ciężko i trudno się zorganizować. Na pewno dziadkowie i tata Jej wynagradzają Twoją chwilową nieobecność
Masuska no też mam ten 500, teraz kupiłam sto na wyjazd przed świętami, bo niewygodnie takie duże wozić
- masuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 11
- natimp1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Musze przyznać ze podziwiam Was ... ja na aerobik jak najbardziej, siłownia ekstra ..ale nie ma bata żeby mnie coś zmobilizowało do regularnego ćwiczenia w domu.... nie ma takiej opcji 4 dni i klapa/// a raczej chipsy i kanapa....