BezpiecznaCiaza112023

Lipiec 2011 nalezy do Nas

11 lata 8 miesiąc temu #618316 przez aska27
natimp1 napisał:

Anka pewnie jakieś mikstury z dzikich zwierząt sobie wstrzykuje:):)

:laugh:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 8 miesiąc temu #618357 przez olka1730
Witam :)

Aśka ale porządki wiosenne porobiłaś ;) mała zmiana duzy efekt :)
swoja droga fakt już za 3 m-c i będziemy świętować 2 latka naszych pociech :) matko jak to zleciało

Dziewczyny pytałyście co u Nas,już odpowiadam :) .....Mati nadal na NIE z gadaniem,i twierdzi ze skoro matka rozmowna to on będzie tylko odpowiadał NIE,pojedyncze słowa i owszem ale bardzo mało :dry: hmmm,mówią ze przyjdzie pora to sie rozkręci......no to czekam,Wiktoria już tak ślicznie mówi słyszałam :) juz można z nia podyskutować :laugh:

Poza tym czekam wiosny bo chyba padne centralnie na :blush: juz taka zmeczona jestem :S ja chyba juz meczona wstaje z lozka zauważyłam.. :blush: Jakis wspomogacz by mi sie przydał :silly:

Anka a Ty z tego co doczytałam nowe włosci objełas....wszystkiego dobrego na nowym :)

Mateuszek zdrowy,zaczyna mieć himerki jak sie wkurzy to :S nienawidzi marketow,generalnie toleruje tylko spozywcze polo,biedrone :) byłam ostatnio z nim na zakupach w CH to nie moglam wejsc do zadnego ze sklepow,bo juz w wejsciu ryk....ale za to zaliczyłam wszystkie samoloty,pociagi,samochody i 4zł,5zł,2zł :S po 10 min,po 5min.....odechciało mi sie marketow na dlugi czas......a Wasze dzieci to grzeczne takie czy moj taki czort rosnie :blush:

11 lata 8 miesiąc temu #618371 przez aska27
oo Basba dzięki,nawet nie wiedziałam,ze w Lidlu są spody do pizzy, zajrzę dzisiaj.
A propos pizzy to dizisaj robię, teraz robię tak, gdy ciasto posmaruję sosem to posypuje jeszcze parmezanem, na to wszystkie składniki,a pod koniec oczywiście żółty ser, matko ile kalorii :ohmy: :blink:

Nati trzymam za słowo :)

11 lata 8 miesiąc temu - 11 lata 8 miesiąc temu #618424 przez basba
Asiu no patrz... miałam napisac i wyleciało mi z głowy ;) śliczy suwaczek! Teraz dopiero mi uświadomilas że do urodzin naszych lipcóweczek juz tak niedługo!!! Co do pizzy ja też najpierw ser potem dopiero dodatki- ale już nie przysypuje kolejną warstwa sera.

Olka jak fajnie ze jesteś. Ja ci powiem tak - moje dzieci czy chcą czy nie musza łazić ze mna po sklepach :P a to z takiego względu ze nie mam ich z kim zostawić. Tak więc wszystkie ciuszki kupuje z nimi. Jak jestem w przymierzalni- oni ze mną... mają pecha hehe :lol: No ale zawsze mają nagrodę jak są grzeczni w postaci lodów albo ukochanych zelków wiec cierpliwie czekają ;) wiem, wiem... okropna jestem, ale trzeba sobie jakos radzić ;)

A dzisiaj aerobik!!! Już nie moge sie doczekać :lol: troche rozładuje t co we mnie siedzi ;)

11 lata 8 miesiąc temu #618436 przez natimp1
Dziewczyny jak się nazywała ta maść czy krem co Masuska nazywała.. jakoś linka nie mogę znaleźć- no chyba ze stronę pamiętacie:)
lepiej podajcie bo tak szukałam w tym internecie i dwie kiecki wybrałam .. teraz mam dylemat którą kupić...

11 lata 8 miesiąc temu #618450 przez Oposek
dzień dobry:)
okna umyte i nawet dywan wyprany :) Akurat przyjdzie wiosna, puści się Filipa bez pieluchy i trzeba będzie prać znowu :blink:

Basba da się robić z gotowców, próbowałam :) Wkładałam po prostu do naczynia na tartę i już :) tak, filmik widziałam już wczoraj- super Wikusia gada :) teraz już wiadomo po kim taka zdolna ;)

Olka u mnie jak u Basby- wyboru nie ma i wszystkie zakupy robię z Młodym. Czasem się trochę niecierpliwi, ale kogoś zagada, coś zje, zrobimy przerwę na basen z piłeczkami, czy picie i jest ok.

Asia spody są w lidlu i tesco i carfie :) Nie ma to co prawda jak domowy, ale taki też daje radę :) A ja do pizzy daję ser tylko na wierzch. Tą tartę co dałaś znam i lubię, więc polecam :) Mój mąż jeszcze ze szpinakiem robi albo pomidorami i serem, bo to On główny amator jest :)

Hoborku ja też Cię przywołuję myślami i czekam niecierpliwie aż napiszesz co u Was :kiss:

Różyczka dzięki za gratki :)

Nati moje stworzonko wielozębne, a też się budzi w nocy :blink: :kiss:

Ania odstawiłam najpierw w dzień tak, jak rozmawiałyśmy, potem dwa tygodnie nie dostał przed drzemką i spaniem, a od niedzieli też w nocy. Jest dużo łatwiej niż sądziłam na szczęście :blink: Jak to mawiają- na kawę się nie umawiam, bom mężata, ale na wódkę zawsze :blink:

11 lata 8 miesiąc temu #618455 przez Oposek
Może komuś jeszcze się przyda. Tu kupuję już któryś raz, problemów nigdy nie było:

allegro.pl/mediderm-krem-luszczyca-egzem...00g-i3153833265.html

11 lata 8 miesiąc temu #618499 przez basba
Nati proszę cię bardzo- tu masz wieeeeeeeeelką puchę ;) www.doz.pl/apteka/p61560-Mediderm_krem_500_g
Poka kiecki poka, my ci pomożemy wybrać :P

Oposku toś sie wzięła jak nawet dywan wyprałaś ;) A dywan zawsze można zwinać na ten "FANTASTYCZNY" etap ;) Jak to zawsze mężowi mowie- wszystko co dobre mają po mamusi hehe :P

11 lata 8 miesiąc temu #618626 przez natimp1
dzięki dziewczyny.. :) juz zakupione..
e kiecki zwykłe.. nie ma co aż tak pokazywać....

11 lata 8 miesiąc temu #619190 przez masuska
Hey wracam:)

Nie mogę się ostatnio ogarnąć z czasem troszkę.

Jaaa już 19ta, a ja przed chwilą z pracy wróciłam...

Zdjęcia widziałam:) Cudne Basbo. Wiki prześliczna:)

Rosa biegałaś? Ja ćwiczę z Mel B 3 dzień dziś

Nati poka kiecki!!

Oposku
do Łodzi jadę 30.04

Ania to zapisuj się na 30.04 To połazimy razem po Łodzi:)

Asia, ten placek lotaryński wygląda ekstra. Zrobiłaś? Smakował?

Olka Piotrek też humorzasty, ale po sklepach to za bardzo nie chodzimy, bo ja tam zarazków unikam:P

Cieszę się że MEDIDERM się przyjął:) Oposku nie wiedziałam że są 100g:) Ja biorę od razu 500:)

11 lata 8 miesiąc temu #619270 przez różyczka
No Mel B jest spoko :) a jakie treningi wybierasz? bo ja z nia to tylko narazie ten 10-min brzucha

Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...

11 lata 8 miesiąc temu #619327 przez hoborr
helo
dziewczynki daje ty,ko znak ze zyjemy. zupelny brak czasu i rozwalajacy sie komp nie pozwla mi udzielac sie na forum.
maly w ezien jest straszny. ciGle chce na rece i spii páre razy po 5 minut:( ech. ada zostala opuszczona ii mam dola przez to :(

moze jutro poczytam co u was. teraz piszebz tel. a,e slabo dziala tu internet.

pozdr

11 lata 8 miesiąc temu #619411 przez Oposek
Basba jak się udał areobic? :)

Hoborku kochany przytulam mocno i mam nadzieję, że Robercik lada dzień wyrośnie z tych pięciominutowych drzemek :kiss: Rozumiem, że Ci przykro, także ze względu na Adusię, ale to tylko taki okres krótki, kiedy jest ciężko i trudno się zorganizować. Na pewno dziadkowie i tata Jej wynagradzają Twoją chwilową nieobecność :kiss:

Masuska no też mam ten 500, teraz kupiłam sto na wyjazd przed świętami, bo niewygodnie takie duże wozić :)

11 lata 8 miesiąc temu - 11 lata 8 miesiąc temu #619467 przez masuska
Róża to moja godzinka dziennie, myślę że w przyszłym tygodniu dorzucę cardio i abs
Rozgrzewka
Nogi
Pośladki
Brzuch
Ramiona
Rozciąganie

Dodałam dziś jeszcze przysiady

hoborrku, doskonale Cię rozumiemy:) Ślę buziaczki:*

Oposku to rozumiem:)

11 lata 8 miesiąc temu #619650 przez natimp1
Masuska weź nie załamuj..... .. chociaż poczekaj z dwadzieścia przysiadów dziennie robię.. bo przecież siadanie i wstawanie z krzesła pod półprzysiady ale podciągnąć można...

Musze przyznać ze podziwiam Was ... ja na aerobik jak najbardziej, siłownia ekstra ..ale nie ma bata żeby mnie coś zmobilizowało do regularnego ćwiczenia w domu.... nie ma takiej opcji 4 dni i klapa/// a raczej chipsy i kanapa....

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka