- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Lipiec 2011 nalezy do Nas
Lipiec 2011 nalezy do Nas
- basba
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Cierpliwośc połowa sukcesu w miłości

HOBORRKU KOCHANY STO LAT Z OKAZJI KOLEJNYCH 18 TYCH URODZIN

OCZYWIŚCIE POCIECHY Z TWYCH CUDNYCH SKARBOW NO I MĘZA

Ja wczoraj dzień "wolnego" mialam- wiec korzystając z okazji ogarnełam chate, wyprałam 2 pralki, przetarłam okna, zrobiłam lasagne i dzieciakom pizze na wieczór (miałam z meżem i przyjaciółmi wychodne do kina

Heh- kicham taki urlop! (no moze poza tym kinem )
Zaraz poczytam co u was...
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- olka1730
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Otrzymane podziękowania: 1

przyszla_mama spoko loko

Ja musze niestety omijac CH z ciuchami,bo inaczej mam popis umiejętności mojego syna :angry:no taki typ nie cierpi zakupow

Basbastwierdzam ze podobne

A u Nas czekamy jeszcze dwa dni,jak Mati nie bedzie okropkowany to ospy nie bedzie mial...wiecie co wolałabym jednak zeby nie mial,on juz nerwowy strasznie jak komar go ugryzie a co dopiero walczyc z nim z ospa

Zazdroszcze wam ze wasze dzieci chodza spac tak szybko,ja walcze od 21-23 zeby zasnął

- natimp1
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
w przedszkolu poległy jeszcze 3 osoby, tak wiec Maksi ich nie zaraził:)dobre choc to...
Matko ta pogoda masakryczna jakaś.. łeb mi pęka od ciśnienia...zwariować można..
super ze juz wekend ... muszę coś na niedziele zaplanować bo sama z dzieciakami..
Basba .. wiem wiem ty zajeta oczywiście w niedzielę

- basba
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Masusko kurcze to nieźle Piotrek chodzi spać. Napisze ci że Wiki jest budzona przed 8 rano- czasami budzi sie wcześniej (tzn. koło 7-7:30), potem idzie spać między 11-12 i znowu jest budzona, gdyby dłużej chciała spać - ja z pracy przyjeżdzam około 13:30 wiec jest wyspana i najedzona. Potem idzie spać przed 20...a zasypia czasami koło 20:30 a czasami wierci sie do 21... no i śpi przeważnie do rana. Czasami nie spi w dzień wcale ale marudna jest wtedy pod koniec strasznie i zauważyłam ze w nocy sie budzi jak nie spi w dzień- byc moze z przemęczenia.
Przyszła_mamo ależ prosze cie bardzo... nie wiem czy coś napisałaś bo w kazdym bądź razie ja nic nie dostalam... Co do zdjec- jasne ze sie nie obraze- rób porównanie

A babcie to juz chyba tak mają. Jak my przyjeżdzamy czasem po moja mamę to ta bierze wnuki i obchód po biurach z piętra robi

Olka o jednak stwierdzam ze ospa fajnie ale zimą...
Nati moze dla tego nie widać aż tak bardzo bo ja tam 6 lat juz miałam...

Kiedy robisz urodziny Jankowi? 13??? Menu zapowiada sie pysznie

Nasza niania z dwójką przez całe wakacje

- natimp1
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

masakra ...
- basba
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- aniaw
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Mam cudownych trzech facetów:)

Masakryczne upały których nie znoszę zmusiły mnie do przemyśleń życiowych...
Żałuje, że nie leczę i nie tresuje delfinów bo bym całe dnie spędzała na basenie

Dziś kupiłam sobie do pracy pół arbuza i to cały mój prowiant bo nic innego nie ma opcji żeby przełknąć

U mnie praca i praca, więc zanudzać was nie będę

Hoborku sto lat!!!!!!!!!!!!!!!

Śliczna ta Twoja 2latka

Basba ale moje dzieciaki cieszyłyby się z pikniku szybowcowego

Weź się nie przepracowywuj w to wolne

A fotki widziałam i niesamowite podobieństwo

Asiu niezłe masz zachcianki

Jak jechaliśmy do zoo autobusem to byli wniebowzięci

Ja przy Szymonku miałam w ciązy głównie smaki na słodkie i pamiętam to jak dziś

Masuska fajnie, że Piter w swoim łóżeczku

Dziś wstałam o świcie i przeniosłam się do salonu na kanapę i spałam do 9.30 i Dominik o dziwo też

Przyszła_mama ja na razie musiałam pochować młotki bo chłopaki uzywają ich do obrony własnej

Nati w Sobieszewie jest cudnie

Olka u nas też czasem akcje się zdarzają, w sklepie nie ale przed wyjściem np z domu

Oposek, Rose meldować się bo tęsknimy

Chyba, że Wy już takie skwareczki bo cały dzień spędzacie na plaży opalając się

A u mnie Szymi ma teraz fazę "nie przeszkadzać"

Wraca Tomi z pracy a ten do niego - Tata idź do łazienki i nie przeszkadzaj bo my teraz obiad robimy

Albo ostatnio poprosił o coś do picia, wziął swój kubeczek i mówi : to ja pójde do pokoju, żeby tu nie przeszkadzać

A Dominis ma faze na "wszystko sam"

A i chłopaki prześcigają się w jedzeniu posiłków i później kłócą się tak śmiesznie który zjadł pierwszy

Ło matko ale się rozpisałam....
Ale opowiem Wam jeszcze krótko jaka miałam akcję a autobusie: znalazłam torebkę damską z portfelem, kasą, kluczami, wszystkimi dokumentami, telefonem komórkowym itd

Buziaczki i trzymajcie się chłodno w te upały

- Oposek
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- http://litki.blogspot.com/

My jutro ślubowo/ weselnie, a dziś randkujemy. Kolacja czeka, a mąż obiecał, że wróci z winem i będę z dywanu na podłogę na czworaka schodzić

A od ostatniego wpisu dwa razy ciocią zostałam, muszę się pochwalić, bo takie cudne te maluchy, że szok

Hoborku raz jeszcze wszystkiego najlepszego z okazji urodzin, Kochana

Ponoć życie zaczyna się po 30-tce, choć jedna trzydziestolatka mi dziś pisała, że głowa Ją boli i kręgosłup, więc ciężko stwierdzić, jak to jest naprawdę

Asia mąż pracowity, podziwiam, ale efekt wart zachodu- grill cudo!

Ania eee, nie na długo się o flądrę obraziłaś, mogłam bardziej się postarać

Ale uprzedzałam przecież lojalnie, że ja nie jestem taka miła na jaką wyglądam

Masuska ja też uwielbiam szpinak! w każdej postaci poza breją z jajkiem! Udanych urodzin Piotrusia!

Nati Jachu dzielniak, że z Chrzestną został, gratki! Współczuję tego przedszkola, mam nadzieję, że się uda niebawem, przecież już nie zaraża

Basba no mąż się nie popisał z piknikiem, fakt. Dobrze, że się chociaż pizzą zrehabilitował

PrzyszłaMamo gratki za książki, fajnie, że się udało kupić coś fajnego! Ja za namową dziewczyn kupiłam serię Obrazki dla maluchów allegro.pl/ubrania-obrazki-dla-maluchow-nowa-i3356452476.html
Jest kilkanaście części i jestem BARDZO zadowolona. A ostatnio codziennie ćwiczymy Różnimisie i to już jest naprawdę najwyższa półka. Ale ja kocham pięknie wydane, mądre książki dla dzieci.
allegro.pl/roznimisie-krolak-agata-krakow-i3306701345.html Twoja Mama się umie ustawić, a co

Olkatrzymam kciuki, że Mati ospy jednak nie dostał! Mój też urwis jest nad urwisy, więc Cię rozumiem

- masuska
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 11
U nas przygotowania pełną parą, nie wiadomo gdzie ręce wsadzić...
Przerwa na kawusię właśnie nastała.
A zaraz dalej do roboty:(
- przyszla_mama
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

Asiu – tego się bede trzymala, że to przez upal

sandalki sa super!! Ale maly ubzdural sobie ze robia kuj kuj! Wiecie jak to w klapkach adidasa, takie wypustki sa, ale u niego w tych klapeczkach to takie minimalne gladziutkie, ze nawet nie ma prawa go nic kuj kuj

Asiu – a Mikolajowi ciagle jedzonko nie idzie? A moze jak pomidora lubi to zupka pomidorowa by przeszla, arek uwielbia z kluseczkami lanymi delikatnymi. A on lubi kwasne smaki czy tylko akurat pomidora? Pisz, bedziemy kombinowac

Hoborrku – ode mnie tez przyjmij najszczersze i najserdeczniejsze zyczenia! jak sie Robercik chowa? moze jakies zdjecia bys zamiescila nowe

Ja wczoraj dzień "wolnego" mialam- wiec korzystając z okazji ogarnełam chate, wyprałam 2 pralki, przetarłam okna, zrobiłam lasagne i dzieciakom pizze na wieczór (miałam z meżem i przyjaciółmi wychodne do kina ) no i padłam na pysk o północy ...
Basba Ty to 200% normy wyrabiasz

Olka – nie strasz mnie bo nie wiem czy kolejny raz przezyje

A jak Mati i sprawa z ospa?
Olka a jak kladziesz spac malutkiego? Bo ja sie klade z mlodym,gadamy, gadamy, pije herbatke albo zlopie mleko, i tak sie w koncu zmeczy ze zasypia najpozniej o 21. moze sprobuj go klasc wczesniej troszke, chociaz wiem ze kazde dziecko inne i nie ma zadnej zasady
Ania – uuuu to was czeka iście rodzinny czas, zeby tylko Tomi nie wpadl w pracoholizm

Ania ty TO zawsze masz jakies przygody w autobusie

Fajne te Twoje chlopaki

Wyslalam maila
Oposku – jak sie udala imprezka? I jak randka, uwiodł mąz?

Masuska – opowiadaj jak imprezka????? Jak Ty organizujesz to na pewno super jedzonko i rewelacyjna zabawa. Ucaluj Piotrusia i wysciskaj od nas serdecznie!

- przyszla_mama
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- aska27
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Przyszła mamo ale Aruś ma gęste włosy, śliczne

i to w misce ekstra,wszystkie są super!
A na basenie podobało mu się???
oo i Baba Jaga, ale ma fajny domek

Wiesz Mikołaj je jak kurczak,na obiad dwa kęsy ziemniaka, fasolkę obierze i zje tylko groszki.. mięsa w ogóle. Za to lubi własnie zupy, zje nawet duzo. Pomidory są naj, no i zielony groszek i orzechy, tego nigdy nie odmówi.
a jak Aruś z jedzeniem?
POWODZENIA w poszukiwaniu pracy!!!!
Masuska jak udały się urodzinki? Torcik wyszedł jak chciałas?
Różyczka leniuchujesz na całego

Aniu
śliczne zdjecia.. opisałam, super! Fajnie patrzeć takie uśmiechnięte buzie

Oposku gratulacje!!! Buziaki dla małych Słodziaków

jak tam po weselichu??
Nati jak Maksiu?? lepiej?
Basba
kiedy urlopujecie, nie doczytałam chyba. Co u Was??
Trochę tutaj cicho,oj.
A ja w sobote byłam na koncercie Dody hmm.. bilet dostałam, co prawda zasnęłam, zacyznał się o 21, a ja o 20.45 obudziłąm się hihi no,ale zdążyłam ,bo koncert się opóźnił porzez sprzedaż biletó. Nie mój gust muzyczny,ale fajnie nawet było. Oczywiscie nie tańcowałąm

Poza tym wkurzyła mnie pewna osoba, ale moze na fb napsize o tym, tutaj nie bardzo mogę, echhh..
Mikołaj znowu nie chce wołać na kibelek, rece opadają.. no trudno.
- aska27
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- olka1730
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Otrzymane podziękowania: 1
Przyszła mamo ale mieliście rajd,az nabrałam chęci na Dinozaury w Solcu

- natimp1
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
u nas w skrócie.. Ospa

mało tego muszę pomóc przyjaciółce i zająć się czasami jej córka.. przyjaciółka mieszka jakieś 20 km od nas, Tomek chodzi na popołudniówki wiec tez srednio .. ee nie chce mi się juz normalnie.....
a poza tym oki