BezpiecznaCiaza112023

Lipiec 2011 nalezy do Nas

13 lata 11 miesiąc temu #113427 przez masuska
PS.:P termometr mam taki allegro.pl/promocja-szybki-termometr-na-...hit-i1589410578.html niby tani i marketowa marka, ale pomiary zgadzają mi się z rtęciowym

A kołysanki tez sobie fajne ściągnęłam, jeszcze myślę o dźwiękach typu suszarka do włosów, lub pralka, przy pralce sama zasypiam jak niemowlak:)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

13 lata 11 miesiąc temu #113443 przez asia26
a ja polecam kolysanki grzegorza turnaua i magdy ummer :) przepiekne sa i dzieci je uwielbiaja :) oj rok temu ja bylam mamusia z terminem na lipiec dokladnie 3 :) cudowne wspomnienia :) jak czujecie sie moje drogie?

13 lata 11 miesiąc temu #113490 przez masuska
Kobitki moje kochane:) Pamiętacie moje poniedziałkowe zakupy? Właśnie przyszły:) 2 piżamki, fajne, uciągliwe, mieszczę się, ale gorzej z cyckami, jak jeszcze podrosną to wypadną na bank. Mama już kombinuje co by zrobić żeby było dobrze:)

Ale najlepsza jest bluza!!! Genialna:) Jestem zachwycona. A najlepiej to wygląda jak mam teraz pazury pomalowane na "pastelowy turkus" no i do tego koralowa bluza i leginsy:)!!!!! Zarąbiste:) Cieszę się jak głupia.

Wadą zakupów jest gatunek. Materiał jest co najmniej sztuczny. Mam nadzieję że szybko się nie zniszczy!

asia26 tak sobie myślę jak to będzie za rok:)Kolejne lipcówki:)

13 lata 11 miesiąc temu #113491 przez Viszka11
hejka

ahh te tesciowe.......co wy z nimi Macie...

Zona po raz drugi-18.07.2015

CZEKAMY-- doczekac sie nie mozemy:)

13 lata 11 miesiąc temu #113499 przez aniusiak
a ja mam termin na 14 lipca 2011 i już się doczekać nie mogę :)
wczoraj byliśmy na ktg i serduszko tak fajnie "klepało", że aż myślałam, że się tam poryczę :)
najważniejsze żeby był zdrowy :)

13 lata 11 miesiąc temu - 13 lata 11 miesiąc temu #113574 przez aska27
aniusiak zobaczysz jak ten czas szybko minie!! :) W sumie ciąża i oczekiwanie jest przefajne :blink: ...a co do terminu..mam podobnie, u mnie na 15 lipca.
W sumie ciekawa jestem która z lipcówek urodzi pierwsza :)

dojechało łóżeczko :laugh: nareszcie!!! Nie będizemy go składać..bo jak juz pisałam czeka nas przeprowadzka,ale cieszę się,ze juz jest :)

13 lata 11 miesiąc temu #113697 przez Rika
No to oblałam matmę :( naliczyłam całe 9 punktów z zadań zamkniętych i jak dobrze pójdzie 2 punkty z otwartych :( czeka mnie poprawka w sierpniu o ile dobrze napiszę resztę przedmiotów. I teraz zastanawiam się czy jest sens podchodzić do reszty przedmiotów (geografia, biologia, historia, wos) i chyba nie podejdę. Załamka :( ja jestem za tępa strzała żeby matmę zaliczyć :(

13 lata 11 miesiąc temu #113731 przez kaska191919
Rika na pewno warto podejść do pozostałych przedmiotów! nawet jak czujesz że matma kiepsko poszła, i tak coś się uczyłaś przygotowywałaś do gegry wosu i innych więc trzeba próbować, a matma jak będzie niezaliczona to możesz poprawić, bo jak się poddasz to za rok czy kiedy znowu będziesz musiała się uczyć od nowa do innych :) bo wiedza szybko ucieka, przynajmniej u mnie. Także na resztę przedmiotów idź nic nie tracisz :) a po wszystkich maturach weźmiesz się na luzie tylko za matmę i będzie łatwiej ja pojąć jak tylko jeden przedmiot na głowie :silly:

13 lata 11 miesiąc temu #113745 przez kaska191919
ja mam w niedzilę egzamin z ekonomii :)
uczyć będę się dopiero od jutra, ale ja tak wolę:D tylko też mam już na samą myśl stracha, a najgorsze że to ustny będzie, a dla mnie to większy stres niż pisemny :ohmy: bo na pisemnym można pomyśleć nie wiesz to idziesz dalej potem wracasz, atu jak się zatnę to szybko trzeba sobie przypomniec bo pomysli ze nie wiem. Już mnie ze stresu gania do kibelka :blush:

13 lata 11 miesiąc temu - 13 lata 11 miesiąc temu #113778 przez aska27
Rika, kaśka POWODZENIA!!! będzie ok :)

Rika spokojnie... też nie lubię matmy,ale nie poddawaj się... lepiej spróbować niż potem żałować,ze się nie spróbowało! Trzymam kciuki :blink:

masuska super ,że zakupy się udały :) no biuściaste teraz jesteśmy ,że szok.. :laugh: jak nie teraz to po porodzie koszulki bedą jak znalazł :)

13 lata 11 miesiąc temu #113783 przez basba
masuska podaj proszę jeszcze raz linka do tych bluz... gdzieś mi się zawieruszył :silly:

Rika ja też uważam że powinnaś podejśc do reszty przedmiotów. Tak zostanie ci tylko matma a jak będziesz w przyszłym roku podchodzić to od nowa wszystko...

Dziewczyny ja byłam wczoraj na kontroli. Trochę się uspokoiłam. Rozwarcie się nie powiększyło i szyjka też się bardziej nie skróciła. Co prawda nadal mam prowadzić baaaaaaaaaardzo spokojny tryb życia i brać tabletki (luteinę i nospę) ale jak tak dalej pójdzie to bez problemu dotrwamy do lipca!

Masuska a jak z twoją szyjką??? Mam nadzieję ze tez ok.

Co do termometrów. Ja mam firmy baby ono przykładany do czółka (lub skroni):
www.babyono.com/produkty/pielegnacja/ter...ektroniczny_do_czola
Ale rewelacyjny jest teżtej firmy mierzony z kilku(5-15) cm od czoła. Nie trzeba go nigdzie przykładać, jak ten wyzejmi sięzepsuje zafunduje dzieciaczkom ten poniżej ;) www.babyono.com/produkty/pielegnacja/ter...roniczny_bezdotykowy

13 lata 11 miesiąc temu - 13 lata 11 miesiąc temu #113788 przez basba
Aha! Znalazłam wczoraj na allegro super śpioszki i bodziaki. Podaje linka. Ja zamówilam 5 szt :) allegro.pl/listing.php/user?us_id=13526688&category=11764
Najbardziej rozwaliły mnie te:

13 lata 11 miesiąc temu #113797 przez aska27
basba człowiek od razu jest spokojnijszy gdy lekarz powie,ze wszystko z dizeckiem jest ok :)

spiochy są super!!!! :woohoo:

Mkołajowi juz nakupiłam troszkę rzeczy,ale non stop mogłabym dokupować,bo zawsze jest coś fajnego :) dzisiaj dostałam łóżeczko :) juz pisałam,ale jestem tak szczęśliwa :) hihi co prawda jeszcze jest w kartonie..no ale jest!!!! :blink:

13 lata 11 miesiąc temu #113814 przez piernikarczyk07
Hej mamusie :)

Tyle mnie nie było, że szok!Nie mam netu(znaczy teraz mam bo pożyczyłam laptopa z netem od taty, bo naszego maż popsuł) :dry:

Tak miej więcej poczytałam o czym pisałyście ale nie mam zamiaru wypowiadać się na temat odwiedzin rodziny, bo nie chcę siebie i małego denerwować :P

Wczoraj byliśmy u lekarza i jestem w szoku :cheer: Nikodem waży psrzeszło 2kg :S termin porodu mam już na 25 czerwca he :lol: Lekarz powiedział że mały na pewno dobije 4kg hehe Masakra :silly:

Generalnie jest wszystko ok, dostałam lekarstwa na te podwyższone leukocyty, magnez mam brać do 15 czerwca na skurcze i żelazo dostałam bo morfologia wyszła za nisko :blink:

Zmykamy na urodziny teściowej...nie chce mi się iśc he

Miłego dnia :)

13 lata 11 miesiąc temu #113826 przez aska27
uuu piernikarczyk Nikodem ma juz ponad 2kg?!! Szok... jak te szkraby rosną!!!

coś Wam Mamuśki pokaże... ja się do tej pory nie mogę przestać się śmiać :laugh:

allegro.pl/tummy-tub-wiaderko-do-kapieli...zcz-i1586774340.html

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka