BezpiecznaCiaza112023

Lipiec 2011 nalezy do Nas

13 lata 7 miesiąc temu #114563 przez aska27
oba mi się podobają...łóżeczko safari jest ładne :) a to drugie jest podobne do mojego :blink:
jesli chodzi o to drugie to który wzór Ci się podoba? .. bo widze,ze jest sporo no i kolory są różne :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

13 lata 7 miesiąc temu #114568 przez piernikarczyk07
Wzór "łukasz" a kolor potrzebuję jak najciemniejszy ale nie czarny :silly:

13 lata 7 miesiąc temu #114583 przez aska27
hmm.. oba mi się podobają! :) Kiedyś planowałam kupić łóżeczko Safari ..a kupiłam podobne do "Łukasza" :blink:

13 lata 7 miesiąc temu - 13 lata 7 miesiąc temu #114589 przez asia26
aska27 nie wiem gdzie w moich wypoiwedziach doszukalas sie ataku na wlasna osobe ale jesli tak sie pczulas to przepraszam i rozumiem hormony :D ja po prostu opisuje cos z czego jestem bardzo zadowolona i mowie ze wiadro jest super i nie powinno sie osmiewac tego sposobu zanim sie go nie wyprobuje :) mysle ze chyba juz wszystko w porzadku :) wszystko wyjasnione :D

Załączniki:

13 lata 7 miesiąc temu #114590 przez różyczka
Piekarniczyk mi się straaaasznie podobają te safari nie tylko łóżeczka ale i inne mebelki :)

Aska ale Ci zazdroszczę tej '3' z przodu :)

A co do skurczy łydek to odpukać - jeszcze mi się nie przytrafilo ufff :S
Ale znam ten ból...masakra...wspołczuje...

Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...

13 lata 7 miesiąc temu #114591 przez olka1730
Witam.Dziewczyny na skurcze a miałam mega :P skurcze jak już Wam kiedyś pisałam,ryczałam w nocy i chodzić nie mogłam,dostałam od położnej ASPARGAN jest to połączenie dwóch kwasów,łykam 2 razy dziennie i w końcu funkcjonuje normalnie....czyli śpię spokojnie,a i jeszcze stopy trzymam w nocy,czyli stopy wyżej na podwiniętym kocu-pomaga,polecam ;)

13 lata 7 miesiąc temu - 13 lata 7 miesiąc temu #114595 przez aska27
asia nic sie nie stało, naprawdę nie chciałam nikogo urazić, nie miałam nawet takiego zamiaru :blink: W każdym razie przepraszam jeśli Cię uraziłam.
Kończymy temat :blink:

piernikarczyk znalazłam śliczne łózeczko :) moze Tobie tez się spodoba..niestety trochę kosztuje ..ale z resztą zaobacz sama:
allegro.pl/lozeczko-z-materacem-concord-...1164815.html#gallery

olka musze wypróbować... dzisiaj będę tak spać..podobną trzymanie wyżej nóżek jest zdrowe..warto spróbować :)

13 lata 7 miesiąc temu #114597 przez asia26
dokladnie ja tez Ciebie nie chcialam urazic :) dziewczyny ja tez znow chce moc wybierac takie slodkie rzeczy ja Wy :) choc pewnie druga dzidzia bedzie duzo miala po Oliwi :)

13 lata 7 miesiąc temu #114605 przez różyczka
No kurde...wiedziałam, że jest jakis lek na te skurcze! A to połaczenie magnezu z potasem!
Nie dziwie się Olka, ze nie mogłas potem chodzić bo to straszne zakwasy powoduje następnego dnia :dry:
Aska piękne to łóżeczko ale mega drogie! Szok!

Asia26 słodka masz córcię i wyglada na bardzo zadowoloną z kapieli :) A czy możesz mi opisać jak wkładałas ja zaraz po urodzeniu? Bo wiem, ze jak juz siedzi w wodzie to podtrzymuje sie tylko główkę ale jak włożyć nie wiem...

13 lata 7 miesiąc temu - 13 lata 7 miesiąc temu #114608 przez asia26
jak mam byc szczera to moj maz kapal mala na poczatku bo dosc ciezki porod mialam i nie mialam sily ja teraz pare razy kapalam ale zazwyczaj maz to robi ale zraz Ci mowie On trzymal ja z tylu za szyjke zeby sie nie wyslizgnela i za pupke tak od dolu poszukam zdjecia moze gdzies mam jak akurat wklada bo nie wiem czy zrozumiale napisalam :) taka metode nam polozna pokazala bo oni w instruktazu pokazuja ze bodajze brzuszkiem na przedramieniu ukladac a my pleckami bo w sumie tak wygodniej mojemu R bylo jak polozna pokazala niz jak na filmie tu pierwsza kapiel w 3 dobie zycia przez polozna ktora przyszla nam pokazac co i jak :)

Załączniki:

13 lata 7 miesiąc temu #114612 przez różyczka
Tak, zrozumiałe :) spoko :) i wtedy jak już ją włozył do wiaderka to pupe puszczal i przytrzymywal tylko glówkę?

13 lata 7 miesiąc temu - 13 lata 7 miesiąc temu #114615 przez asia26
tak dokladnie :) a tak swoja droga jaka byla malenka i zolta przy wypisie zoltaczki dostala ale sama przeszla po 3 dniach :)

13 lata 7 miesiąc temu #114620 przez piernikarczyk07
asiu łóżeczko piękne ale cena :cheer: tak samo PIĘKNA :silly:

13 lata 7 miesiąc temu #114621 przez różyczka
No bo jak bobas jets większy i starszy to rozumiem, ze lapie sie pod pachy :) i chlup do wody :) A jak z myciem glowki? Da się polewać bez wpadania wody do oczu jakoś?

13 lata 7 miesiąc temu #114624 przez asia26
nasza miala dosc dlugie wloski i od poczatku mylismy normalnie szamponem i plukalismy tak ze lecialo po buzi ale jej to nic nie robilo nawet nie plakala intuicyjnie zamykala buzie sama

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka