BezpiecznaCiaza112023

Lipiec 2011 nalezy do Nas

13 lata 7 miesiąc temu #111853 przez basba
Włącze się do rozmowy opościelach.. bo moja niedawno przyszła. Ja zamówiłam też z firmy MATEX (aska27 ją pokazywała)- 14 elementów za 241,00 zł.
Wklejam linka jakby co.. (ta aukcja jest już zakończona ale wystawiają na bieżąco):

allegro.pl/14cz-posciel-dziecieca-90x120...fon-i1513058630.html

Dla Wikusi mam taką:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

13 lata 7 miesiąc temu - 13 lata 7 miesiąc temu #111857 przez basba
Dzisiaj przyszła też zawieszka na drzwi dla naszej córeczki...
allegro.pl/hello-kitty-na-chmurce-imie-w...wka-i1566142343.html (20,00) Synek też ma taką zawieszkę tylko że z samochodem.
Ja wybrałam taką jak poniżej tylko z imieniem WIKTORIA... jest naprawdę śliczna :)

Kurcze nie chce dodać - ale ostatnie zdjęcie z białym napisem w kwiatuszki

13 lata 7 miesiąc temu #111869 przez aska27
basba pościel jest PRZEŚLICZNA, piękna!!! :) no i zawieszka też :)

a ja własnie kupiłam parę ciuszków..a w tym śliczne body haha tak niespodzianka dla tatusia :blink: w końcu pół jego rodziny pracuje w tym zawodzie..niech się cieszą :laugh:
Załączniki:

13 lata 7 miesiąc temu - 13 lata 7 miesiąc temu #111916 przez Kamilka24
Masuska myślę, że Aśka wymierzyła środek łóżeczka a nie całość dlatego jej wyszedł wymiar 66x131 jakby dodała szczebelki to chyba będzie 70x140, tak myślę :silly:
Pościele są piękne najbardziej podoba mi się ta
www.matex-posciele.pl/index.php?route=pr...94_98&product_id=349
Chyba napiszę do nich, że bym chciała ale w takim zastawie jak jest na obrazku- na pewno mają... i w tym samym kolorku jest przepiękny :kiss:
Właśnie licytuję wanienkę dla malutkiej mini spa fajne jak wygram (mam nadzieję) to Wam pokażę :lol:
Aśka No body 1 klasa!

Buziaczki

13 lata 7 miesiąc temu #111956 przez aska27
Kamilka łóżeczka jeszcze nie mam, dojedzie dopiero w czwartek...a wymiary znalazłam w internecie:
www.mebleprojekt.pl/product/25/893272/%C...%C4%99ce-Agatka.html

cieszę się też,że pościel i body Ci się podobają :woohoo:

A już niedługo nam wyskoczy 30 na suwaczku!!! :)

13 lata 7 miesiąc temu - 13 lata 7 miesiąc temu #111962 przez piernikarczyk07
Hej mamusie!

Widzę, że ostra rozmowa na temat łóżeczek i pościeli :blink: Tak jak już wcześniej pisałam miałam z tym problem jak nie wiem dlatego się zdenerwowałam usiadłam z mężem do komputera i kupiłam tą allegro.pl/6ele-posciel-hafty-100x135-milpol-i1588441909.html :lol: :silly: żółtą ( do tych zielonych ścian) he

Jak nie będzie mi się podobać to kupie drugą i tyle :P

Jeśli chodzi o łóżeczko to nie potrafię się zdecydować, jakiś kosmos ale aska27 to łóżeczko jest piękne chciałabym takie ale w takim bardzo ciemnym kolorze inne mi nie pasują :dry:

masuskabluza bardzo fajna hmm

Miłego 3maja :)

P.S
Jest już pierwsze majowe dzieciątko (majowo kwietniowe) :silly:

13 lata 7 miesiąc temu #111965 przez dorotas29
Witajcie!!!

U mnie katastrofa - pada śnieg!!! i są 3 stopnie!!!!

13 lata 7 miesiąc temu #111967 przez kaska191919
Hej , pościele są piękne i ceny też:D
Ja jezcze też nie kupiłam, i miałam na oku zestaw taki z baldachimem ale rodzinka męża mówiła że po co mi to ze to siedlisko bakterii bo kurz. Co o tym myślicie?

13 lata 7 miesiąc temu #111970 przez aska27
Kaska ja już się zdecydowałam na moskitierę (tiul) latem przyda się na pewno, uchroni dziecko przed muchami natrętnymi czy komarami. Baldachim też jest fajny,ale cięższy..ale jak kto woli :blink:

13 lata 7 miesiąc temu - 13 lata 7 miesiąc temu #111992 przez różyczka
Hej mamuski :)

Dziewczyny znowu się męczyłam w nocy:( ból kości biodrowych nie daje mi spać, do tego snią mi sie jakies koszmary: dziś np., śniło mi się, że Bianka tak sie mocno kręciła i bolesnie jakby wod płodowych nie było w brzuchu :dry:

Śliczne te pościele. Czy jesli ja mam wybrane łóżeczko 120 na 60 to oznacza, ze pościel tez mam szukac w takim wymiarze czy materac bedzie mial inny rozm.??

Dorotas wspołczuje tego sniegu w maju brrr :S

Co do baldachimu to się zgadzam, ze siedlisko kurzu ale ja mam córkę alergiczkę i stad takie zdanie-bo w domu nie mamy z tego powodu zbędnych tkanin np. firanek, zasłon czy dywanów...niestety :dry:

Aska a gdzie kupiłas to body policyjne? Jest superrr i chcielibysmy je sprezentowac znajomym, którzy spodziewają się synka - ten kumpel tez jest policjantem :)

Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...

13 lata 7 miesiąc temu #112002 przez piernikarczyk07
Ja nie chcę baldachimu, jakoś mi się to nie podoba więc ja wybieram zestaw tylko z ochraniaczem na szczebelka :blink:

aska27 jeśli się nie mylę kupiła to chyba na tej stronce szipszop.pl :silly:

13 lata 7 miesiąc temu #112005 przez hoborr
Cześć Wszystkim!

Dziewczyny piękne pościele! Wszystkie mi się podobają! Masakra - jaka ja nie umiem być zdecydowana: imię, pościel, cokolwiek - ze wszystkim mam problem! I ja chyba nie będę się bawić z baldachimami! Moskitiera w okna wystarczy. Nie mam łóżeczka jeszcze (w sumie to nie mam nic) to nie wiem jak z tymi rozmiarami!

A byłam na weselu i poprawinach w sobotę i niedzielę i nasłuchałam się takich komplementów na temat brzuszka że szok! W sobotę to nawet trochę potańczyłam ale w niedzielę to biodra miałam tak obolałe jak po kilkugodzinnym szpagacie! Objadłam się jak głupia i przytyłam kilogram! :)

Dorota masakra z tą zimą!

Nie mam nic kupionego! A do porodu została jakaś śmieszna liczba dni, tygodni! Oj co to będzie!

13 lata 7 miesiąc temu #112011 przez Green
hoborku masz racje do konca juz zbyt wiele niezostalo teraz trezba sie sprezyc i pokupic to co najwazniejsze dla niuni i dla nas na pobyt w szpitalu.
Wszystkie posciele sa sliczne i te kolorki , super.
Dodam tylko ze jesli chodzi o baldachim to ja taki mam ale czy go uzywac bede to niewiem wstepnie z mezem ustalilismy ze bedzie zalozony na poczatek a potem sie zobaczy. Co do ochraniaczy ja co do swojego jestem troszke zawiedziona jest dl.180cm i wysoki na 30 cm i szczerze uwazam ze moglby byc wyzszy, zreszta zawsze widzialam ochraniacze dosc wysokie wiec jak zobaczylam swoj bylam mocno zdziwiona, ale widze ze i wy o takich tu piszecie i podawane aukcje tez zawieraja wlasnie takie wymiary.
[/color][/i]
Niewiem jak wy ale jutro mam wizyte u poloznej i potej wizycie mam zamiar zaczac prac prasowac wszystko to co potrezbne do szpitalnej torby, ale wpierw musze jeszcze kupic chyba nowe zelazko to co mam juz ledwo dyszy :dry:

13 lata 7 miesiąc temu #112012 przez różyczka
Piekarniczyk jaka zarąbista stronka!!! Dzięki za podpowiedź, co prawda nie znalazłam tam jeszcze tego policjancika ale ile tam jest superastych ubrań i niedrogie w sumie :)

Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...

13 lata 7 miesiąc temu #112022 przez hoborr
Piernikarczyk przyłączam się do postu różyczki! Super ta stronka i niedrogo! Może w końcu coś kupię!

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka