- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Lipiec 2011 nalezy do Nas
Lipiec 2011 nalezy do Nas
- przyszla_mama
- Wylogowany
- rozmowna
ja tak w ogole mysle zeby niebawem wybrac sie na sesje do fotografa, wiem ze sa cyfrowki i to i tamo, ale pamietacie jak to kiedys bylo, jak sie chodzilo specjalnie na sesje
tak mysle ze moze do tej Pani sie wlasnie umowimy..
co do kompletowania wyprawki to cudnie.... ja to sie tym tak delektowalam super, ze przechodzisz to drugi raz
a jak malutka sie urodzi na pewno beda mieli z Mikolajem super kontakty, Mikolaj taki madry, jego mama rowniez, jakby moglo byc inaczej?
a kiedys chyba Ci Asiu pisalam, o tym myku z prezentem, ze jak sie rodzi dzidzius "daje" starszemu prezent i strasze idzie z mama jeszcze jak w brzuszku jest dzidzius i wybiera mlodszemu
myslalas o takich zabiegach?
moj kolega tak zrobil z zona i mowil ze strasznie sie ich syn cieszyl, ze malej zosi wybiera cos, i ze ona mu cos dala
Ty tak madrze potrafisz podejsc do sprawy ze na pewno malego zreszta juz do wszystkiego przygotowalas
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- przyszla_mama
- Wylogowany
- rozmowna
www.facebook.com/Reserved/app_668725756495063
pobiera sie kod z tego linka na fb, drukuje albo spisuje po prostu i przy kasie podaje, odliczaja 25 %
JAK my kupilismy M kurtke zimowa, jeansy, Arkowi porzadne zakupy to naprawde warto
aha i niewazne ile rzeczy kupisz, jedna czy 6, od calosci odliczaja 1/4 sumy calej.
- aska27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Z ta promocja to niestety nie zdąże, nie mam w poblizu sklepu,ale moze nastepnym razem
Pomysł z sesją zdjęciowa świetny, fajną będziecie mieć pamiątkę Ja bym chciała,zeby ktoś nam zrobił zdjecia jak jeszcze w brzuszku jest Sara no i po narodzinach
- natimp1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
dziś byłam na teatrze cieni z chłopakami.. super , Jaśko 45 min siedział grzecznie, aż w szoku byłam....śpiewał razem z Panią, uczestniczył w zadaniach w miarę swoich możliwości więc ekstra... Maksi dzielnie opiekował się bratem , jak jakies dziecko stanęło na linii wzroku Janka, to prawił kazania .
no i Janko odblokował w móżdżku dział mówienia... i kolejny raz potwierdza się teza, że jak nie teraz to za chwilę, każdy w swoim tempie, ...jak na Jaśka Laluśka przystało, najczęściej wypowiadanym zdaniem jest.. Jaś kocha -mama-tata -MakŚ i jiba- na szczęście milion całusów jest nadal...
próbuje go namawiać do kolorowania , nie idzie .. nie lubi i tyle, niby dzieciaki powinny duzo kolorowac ale.. nie ma bata na wariata , rysuje buzię.. ma co prawda czasem troje oczu , ale nos i usta zawsze w pojedynkę wiec najgorzej nie jest:)
- hoborr
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Adusia 1 lipca 2011 Robert 22 luty 2013
- Otrzymane podziękowania: 1
NAtipm super że jesteś już po:) Wracaj szybciutko do zdrowia - a nadrabiać to nei masz za wiele - na pewno dasz radę. No może mnie teraz przyjmiesz do znajomych na fb;)
Asiu - ada była jeszcze za mała - pomijając dodatkowy fakt że ciągle nie mówi. I wiedziałą tylko że będzie dzidziuś i siedzi w brzuszku mamy. Całowała brzyszek, głaskała, ito. Teraz gdy tylko zapytam sie : Czy lubisz Bobo? OD razu leci do niego - całuje go w główkę itp. A jak coś zaczyna marudzić - płąkać, sama zabiera jakąś zabawkę i mu ją podaję. ZAkłada mu też pieluszkę na głowę i mówi akuku. MAły świata nie widzi poza nią. Ciągle za nią się przemieszcza i jak tylko jest w zacsięgu jego wzroku - śmieje się i cieszy. U Was na pewno będzie tak samo:) Mikołąjek będzie dzielnym starszym bratem:)
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- przyszla_mama
- Wylogowany
- rozmowna
Natimp ale fajnie, ze jestes, duzo zdrowka zyczymy z Areczkiem
Hoborrku ojjjj jak super, masz takie dwa odchowane sliczne brzdace
Hoborrku - a wasz nowy dom w jakiej odleglosci jest od domu tesciowej?
milego dnia
- basba
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Cierpliwośc połowa sukcesu w miłości
Na początek napisze ze mój laptop umarł na zawsze i cieżko mi było wbić się w weekend. Teraz tez pisze z tabletu wiec mam nadzieje ze jakoś wam poodpisuje.
Po pierwsze Hoborrku bardzo cie przepraszam za brak maila, ale wytłumaczenie masz powyżej. Postaram się dzisiaj najpóźniej jutro do niego usiąść. Poza tym teściowa dała czadu, ze tak powiem... Żal tylko teścia. Mam nadzieje ze coś nie cos zrozumiała... A teściowi szybkiego powrotu do zdrowia życzę. A Ada skąd ta wódkę dorwala
Dzieciaczki są słodkie... My byliśmy w niedziele w Poznaniu i Antek jechał z sąsiadami w samochodzie... Wiki cała drogę popłakiwała, ze jej braciszka zostawiliśmy i gdzie on jest bo ona bardzo go kocha
Nati najważniejsze ze jesteś już po... Teraz już z gorki a Jasienko wiadomo ze się rozkręcił jakże by inaczej... a ze kolorowac nie lubi, no cóż nie ma co zmuszać- może polubi.
Asiu fajny pomysł z ta wyprawka. Wiki od Antka dostała aniołka a Antek od Wiki samolot. Do dziś uwielbia się nim bawić i zawsze podkreśla ze to prezent od jego siostrzyczki.
Przyszła mamo szkoda ze nie wiedziałam o tej promocji wcześniej... Trudno. Mam tam jedna rzecz upatrzona i czekałam właśnie na Taka promocje ale fajnie ze wam zakupy się udały.
Widzę że Arek tez niezłe teksty ma. Wiki wczoraj oglądała bajkę - dora poznaje świat- ostatnio jej ulubiona, i mówi do mnie tak... Mamo, posłuchaj mnie teraz... Proszę mi nie przełączać bo oglądam moja ulubiona bajkę. Bardzo ja lubię, wiesz. To bardzo ważne!
Prześliczne zdjęcia kochana! Naprawdę świetna pamiątka i super pomysł.
Miałam jeszcze napisać co mam dla męża za pomysł... To tzw. Parrot minikit- zestaw głośnomówiący do samochodu. Maz dużo jeździ i dużo rozmawia przez tel. Wiec prezent dla jego bezpieczeństwa
Ania on Szymi wie komu ma się przyznać
Oposku co u ciebie? Co to znaczy... Tylko się witasz a co dalej???
Masuska, różyczka.... Hop hop!!!!
Przepraszam za jakieś błędy i inne dziwne rzeczy, które mogły się tu pojawić. Jakiś słownik czy coś jest włączony
- hoborr
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
BASba czekam na mejla:) Urocze te twoje dzieciaczki:) Wódka stała w butelce na podłodze za szafą u teściowej w pokoju:) . DObrze że się jej nie napiła... Aduis też lubi Dorę i GUtka. Tylko nie mamy jej gdzie oglądać.. bo tylko w sobotę na jedynce leci.. a na nioeci nie znalazłam... a Wy gdzie ją oglądacie???
Przyszła mamo nasz domek jest niecałe 2 kilometry od teciowej.
A u nas wielkie powitania - bo dziadek dziś ze szpitala wraca. Teściowa wszytko zwaliła na krowy i przeciążenie robotą! I postanowiła jedną sprzedać. Ale ja w to nie iwierzę!!!!!!!
Trzymajcie kciuki żeby się robcio nie rozchorował bo mam zamiar koło piątku go zaszczepić.. - szczepienie z sierpnia! No ale ciągle chory. A po antybiotyku trzeba 2 tygodnie odczekać...
Ada znowu w nocy płakała i pokazywała na nóżki... za bardzo się wywściekała z ciącią
miłego dnia baby!!!!
- aniaw
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mam cudownych trzech facetów:)
A ja zostałam ciocią
Śmieszne uczucie
Moje chłoapaki chodza i powtarzają, że mają kuzyna i muszą mu kupic prezent
Już się nie moge doczekać, aż go poznamy i ciekawa jestem jak zareaguja moje urwisy
Weekend minął nam szybciuchno, za szybko
Ale zaliczone i mega leniuchowanie i spacerki i taplanie się w kałużach i karmienie łabedzi i siłownia w plenerze i basen
Wyczaiłam wreszcie zajęcia z aquazumby na moim ulubionym basenie, napaliłam się już jak szczerbaty na suchary i dziwnie dziś, żeby się zapisać a tam grupa się jeszcze nie stworzyła i zapraszają za miesiąc
Hoborku niezła Adusia Fajnie, że dziadek wraca.
U nas też chłopaki przemęczają sie ostatnio: wczoraj Dominik woził po mieszkanku Szymona w autku i po jakims czasie już ledwo chodził i tak ostentacyjnie sapał i mówił jak to sie strasznie zmęczył Ale przerwać zabawy nie chciał
Basba współczuje laptopka
Twoja Wikusia to niezła aparatka No jak bajka bardzo ważna to nie ma przebacz
U mnie Tomi nie może tego pojąc, że np wraca do domu i pyta się chłopaków czy idą z nim na spacer a oni zamiast entuzjastycznie rzucać wszystko i biec do taty to na spokojnie do niego - poczekaj tati tylko bajka się skończy
Nati a wiesz, że u mnie chłopaki to niezbyt też za tym kolorowaniem
Naklejanki owszem farby też ale kredki to tak średnio
Nie wyobrażam sobie mojego Szymiego siedzacego 45min spokojnie Dominis to prędzej ale szymi to jakis adhdowiec
jak tam żyjesz???? Bo juz na jakis zapisek w Twoim testamencie po cichu liczyłam
Asiu sesja ciążowa super sprawa i świetna pamiatka zamów sobie np u męza pod choinke Wyprawka od Mikołajka genialny pomysł U mnie teraz chłopaki już wyszukuja prezentu dla kuzyna i pomysły mają genialne
jak tma sprawy wasze mieszkaniowe?
Przyszła_mama no Areczek wie co lubi i jak mięsko to mięsko
Mój Dominis jak np je coś pierwszy raz albo nie pamieta co to jest to pyta się co to jest jak ma już w buzi Później pyta się mnie czy on to lubi a jak odpowiadam, że tak to powytarza, że to lubi i że jest pyszne
Oczywiście jak coś od razu mu nie bedzie smakowac to nie da się oszukać
A linka ze słuchawkami podeślij proszę
Oposku, Rose, Masuska?????
Buziaki
- hoborr
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
BO TEŚCIOWA SANATORIUM ODWIEDZA!!!
JUŻ W NIEDZIELĘ, JEJ NIE BĘDZIE UHA HA
I AGNIESIA CIESZY MICHĘ OD RANA!!!!!
NIC MNIE DZIŚ NIE ZDENERWUJE!!!!!!
CO ZA WSPANIAŁY DZIEŃ!!!!
3 TYGODNIE!!!
- Oposek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- http://litki.blogspot.com/
Hoborku cieszę się z wyjazdu Teściowej razem z Tobą Odpoczywaj i relaksuj się podczas Jej nieobecności, ile tylko się da! Trzymam kciuki, żeby Młodego udało się zaszczepić!
A jak się Teść czuje?
Przyszła Mamo elokwentny Ci Chłopaczek rośnie:) Mojego męża namówić na zakupy też ciężko, zawsze jakieś ale, wybredny jest i marudny, ale ja Mu nic sama z siebie nie kupuję, dorosły jest, najwyżej będzie chodził w dziurawych spodniach- Jego problem Jesienne zdjęcia Areczka- cudo!
Asia cudne są takie przygotowania dla dzidziusia, ja kupowałam jakieś drobiazgi od dnia zaręczyn, kilka dostałam na różne okazje od Męża w prezencie, a Filip się urodził prawie 5 lat później, więc trochę się tego uzbierało Fajnie, że Mikołajek tak czeka na Sarę
Nati super, że jesteś i że Jaśko mówi więcej Teatr cieni fajna sprawa, Filip też lubi bardzo wszystkie teatrzyki.
Basbo współczuję problemów z laptopem, wiem, jak to jest... Też niedawno wymieniałam. A teksty Wikusi- superanckie
- Oposek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
U nas w miarę ok, Filip przeziębiony, ale będzie żył. Mamy za sobą bardzo udany weekend, jestem zarazem wykończona i pełna dobrych emocji, więc póki co emerycko odpoczywam
Młody za to- jak zwykle- wulkan energii...
- Oposek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
allegro.pl/wies-laka-pierwsze-puzzle-gra...czu-i3633582240.html
(puzzle dla dwulatka, 27 elementów, duży format)
allegro.pl/ukladanka-magnetyczna-tablica...jna-i3629004857.html
tablica i trzydzieści magnesów- układanie wzorów, odwzorowywanie)
allegro.pl/rewelacja-ukladanka-magnetycz...sia-i3679398420.html
(miś oraz zestaw magnetycznych ubranek dla niego)
allegro.pl/ukladanka-magnetyczna-tablica...der-i3674014220.html
(tablica i magnesy- inny wzór)
allegro.pl/nawlekanka-motylek-zabawka-dr...awa-i3671799768.html
(przewlekanie sznurków przez dziurki, zabawka drewniana)
allegro.pl/naklejki-do-wanny-ocean-alex-...zle-i3657534187.html
(puzzle piankowe do kąpieli)
venco.pl/edukacyjne/ukladanki/ogromna-ukladanka-loko-abc.html
(duża układanka- pociąg z literkami)
allegro.pl/granna-gra-puzlino-puzzlino-o...awa-i3683725572.html
(gra edukacyjna- co pasuje? np jajko i kura, ul i pszczoła itd)
allegro.pl/granna-gra-memino-puzzle-prze...039-i3689594309.html
(gra edukacyjna- dopasuj przeciwieństwa- mały i duży, ciemny i jasny itd)
granna.strefamarek.allegro.pl/granna-lotto-dom.html
(gra edukacyjna- plansza z obrazkami do pokazywania)
- Oposek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
www.tchibo.pl/bielizna-nocna-posciel-ubr...yjne-t400024328.html
- aska27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ja tylko na chwilkę, kiepsko się dziś czuje..tzn od wczoraj, mam zawroty głowy, mdłosci nogi mi wysiadaja po kazdym dłuzszym staniu czy spacerku. Martwie sie tym cukrem swoim, nawet dzisiaj pojechałam do połoznej,zbadała mi cukier na czczo, wynik 98 i po 2h 150, troche duzo Niestety nie mam glukometru,zeby sobie badac,ale pojade dziś do lekarza i zapytam.
Hoborr no to odpoczywaj!!!
Oposku zaraz poprzeglądam linki które pokazałas, ciekawa jestem
Aniu a kuzyn kiedy ma się urodzić?
Co do mieszkania to nie chcę pisac na forum,ale spotkałam się z tym facetem który robił nam problemy, wyjasnilismy sobie, tzn ja jemu,bo on miał jakieś dziwne wyobrażenie o sobie.
Basba Wiktoria rzeczywiście ma fajne teksty tak jak Areczke przyszłej mamy
Buziaki dla Wszystkich!!!