- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Lipiec 2011 nalezy do Nas
Lipiec 2011 nalezy do Nas
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mamita swoich córek :)
Lepiej nie ryzykowac hehe
Ja to bym chciała dla moich dziewczyn dobrych mężów i sensowne teściowe, a nie zołzy jakies bron boze bo pozabijam!
Hmmmm no 28 października kończę dopiero 32 wiec za 4 lata hmmmmm...jak to było w tej piosence WSZYSTKO SIE MOZE ZDARZYĆ GDY GŁOWA PEŁNA MARZEŃ...
A Ty kiedy masz urodziny?
Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- masuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 11
ja urodzinki mam 19.11:) także jeszcze mam 26:)
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
dziekuję
narobiłam szumu tą swoją rocznica i jak ja teraz sie Wam odwdzięczę i spamiętam te Wasze wszystkie rocznice
Masuska to wiem, ze w niedziele....
Dorotas juz miała....
Lucy 22.10 wychodzi za mąż....więc dopiero od nastepnego roku bedzie liczyć....
yyyyyy.....
więcej grzechów nie pamiętam
ooo i Basba ma jakoś niedługo bo szukała pomysłu na prezent...
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Już myślałam że nie chcesz mego syna na zięcia przez tą meno:P
ja urodzinki mam 19.11:) także jeszcze mam 26:)
hehehe nie no na meno to chyba jeszcze za wczesnie
ja sama się urodziłam gdy moja mama miała 35 lat, a moja szwagierka swoje pierwsze urodizła w wieku 36 więc wszystko przede mna! No chyba, ze......predzej zostanę babcią!!!
To wtedy spasuje co by obciachu nie robić hahaha
- masuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 11
Będę sobie powtarzać codziennie, BĘDĘ DOBRĄ TEŚCIOWĄ! BĘDĘ DOBRĄ TEŚCIOWĄ! Może zadziała co?
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Nie no syn sie domaga spaceru, więc idę
Będę sobie powtarzać codziennie, BĘDĘ DOBRĄ TEŚCIOWĄ! BĘDĘ DOBRĄ TEŚCIOWĄ! Może zadziała co?
- aska27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ja stosuje Aphtin i Flumycon... efektów zero!!!
- Rika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
A zrobić w domu na tyle osób imprezkę to nie mamy miejsca
Przysszla_mama no ja patrzyłam tutaj w restauracjach jaka jest cena za jedną osobę i jest w jednej restauracji za chrzest 70 zł...
A menu jest standardowe 2 rodzaje do wyboru także to nie ma nic do rzeczy...
A ja miałam 18 lat jak wyszłam za mąż
Moja mama zrobiła babci taki prezent na gwiazdę. Wielkie szkło a pod nim zdjęcia całej rodziny ułożone w drzewo genealogiczne i na tym drzewie jest zdjęcie z USG Zuzi
Paulinka ja już tyle razy pisałam NIE SŁUCHAJ LUDZI BO ZIMĄ BĘDZIESZ W TRAMPKACH CHODZIĆ. Nikt nie ma prawa ustawiać Ci życia. To Twoje życie i sama zdecydujesz kiedy czas na dziecko. Ja rozumiem że ludzie mówią, "bez ślubu to wpadka", "szybki ślub też wpadka" "o biorą ślub, na pewno wpadli"... to jest chore co wyprawia się na tym świecie. Ludzie zamiast zająć się swoimi sprawami to wytykają palcami innych bo chyba mają z tego frajdę... nie wiem.
Ja postawiłam na rodzinę. Odchowam sobie dziewczynki, przyjdzie czas że one pójdą do szkoły i rozłąka nie będzie tak bolała, a w tedy zajmę się sobą i swoim wykształceniem i marzeniami nie związanymi z rodziną i wszystkim na co tylko będę miała ochotę.
Różyczko a u nas matką chrzestną Oli będzie moja najmłodsza siostra, która jest w wieku Twojej córki i specjalnie po to pisała list z prośbami do proboszcza żeby mogła przystąpić do bierzmowania rok wcześniej z zaistniałej sytuacji Proboszcz się nie zgodził więc pojechali 20 km dalej do inne parafii partnera mojej mamy i tam wszystko szło gładko ale proboszcz z parafii z Pisza dowiedział się o tym i zaczął robić problemy... ile chaosu o to było. A ksiądz z białej piskiej powiedział że nic go to nie obchodzi co tamten myśli na ten temat a i tak nie on będzie dawał bierzmowanie tylko biskup i biskupem go postaraszył i dziad się zamknął
Masuska tak to jest jak się mieszka w okolicach Warszawy drogo w Piszu na pewno by nas taniej wyszło bo my nawet za wesele za osobę w Hotelu nad Pisą płaciliśmy 80 zł bo jeszcze dostaliśmy rabat że jako pierwsza para w tym roku
- Rika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Nadrabiam
Masuska świetne zdjęcie.
Przyszla_mama świetny portret! Sama chciałabym taki dostać ale tu np w domu nikt nie lubi takich rzeczy... uważają to za zbędny wydatek, zdjęć nikt nie lubi... Ja sama jestem sentymentalna i uwielbiam takie pamiątki.
Szkoda że mój mąż nie... i niewiele mamy wspólnych zdjęć...
Np wiem, ze moja rodzina w Piszu jest zupełnie inna. Nie miałam pomysłu na święta dla mamy i babci więc kupiłam zestaw do odlewu i dostały taką rączkę Zuzi
Nie mogłam znaleźć starych zdjęć więc zrobiłam nowe. Tutaj rączka jest troszkę uszkodzona bo jak lałam gips to powietrze dostało się do paluszków i końcówek paluszków nie ma. I to pierwsza jaka była odlewana. Moja mama np dostała rączkę gdzie Zuzi zrobiła figę
I to:
- Rika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Można kupić tutaj:
www.zatrzymajczas.net/
Po lewej są kategorie i pierwsza "zestawy do odlewów", a później wg własnych upodobać, z podstawkami, bez itd itp
- Rika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
A u dziewczynek w pokoju to od razu mówiłam że będzie wisiał ich portret malowany na płótnie a w salonie na ścianie będzie drzewo genealogiczne z powieszonymi zdjęciami:
Coś takiego:
allegro.pl/szablon-malarski-l-szablony-n...ane-i1803393096.html
A dokładniej to:
- Rika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- przyszla_mama
- Wylogowany
- rozmowna
Rika, ale fajowe pomysly nam zapodalas!!! super !!!
kochana taki obrazek jak ja dziadkom sprawilam, malowany olowkiem kosztowal mnie 60 zl, format a4 kosztuje 40. format jeszcze mniejszy a5 20 zl, wiec nie musisz wcale wygrywac milionow zeby juz sobie sprawic a co z tego ze rodzina Twoja aktualna nie lubi takich pamiatek i sentyemtnow, niech nie lubia, wazne zeby Tobie sie podobal, walnij sobie portret dziewczynek i juz! a jak wygrasz miliony to sobie zrobisz taki wypasiony, olejna malowany, na pol sciany taki jak bitwa pod gunwaldem wielki, co Ty na to??
dziewczyny, Rika masuska nie planowac kolejnego dziecka beze mnie!! poszlalay?? ale ja musze czas, kilka lat jak u masuski bedzie super, bo beda musieli mi porobic tysiace badan, pewnie do jakiejs kosmicznej stacji nasa mnie wysla, wiec akurat za kilka lat bede mogla sie starac Rozyczko, nie marudz, czekaj, wychowuj Bianeczke musisz czekac na mnie i masuske, koniec kropka
no nic spadam zaerabiac na Arusiowe mleko
- Rika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Przyszla_mama a tutaj jak przyjechałam to nikt nie robi prezentów i postanowiłam, że ja zrobię i taki oto sposobem "zmusiłam" teściową żeby też zrobiła. Tzn ona powiedziała że skoro ja robię to i ona zrobi ja nikomu nic nie kazałam. W każdym razie dostałam majtki ze wzorkiem i długie puchate skarpetki
Masuska właśnie mój też nie rozumie, że fajniej jest jak on sam z siebie coś kupi i da z życzeniami niż jak oklepanie powie"masz szmal i kup coś sobie"...
Różyczko to trzeba było zapytać przez telefon ocb... teraz szkoły tak się zmieniły, to chore jest co się tam dzieje w szkołach. Głupi podpis, nieporządek... przynajmniej ja wiem co u mojej siostry się wyprawia... szok. Ja stara nie jestem ale za moich czasów było zupełnie inaczej chociaż już było wiele zmian.
Masuska ja według chińskiego kalendarza powinnam mieć dwóch chłopców
Lucy ja na urodziny dostałam duże opakowanie rafaello i na walentynki mniejsze opakowanie rafaello a cieszyłam się jak koń do sera
Różyczka i Lucy ja tez mam flaczki a pokarmu tyle że ho ho i małej spokojnie wystarcza a i Zuza jeszcze pije
A ja mam 15 lutego urodzinki:D
A co do teściowych to mi się wydaje czy kobieta zawsze ma gorzej z teściową a zięć to tylko narzeka na teściową bo tak wypada, bo tak kawały mówię, bo tak trzeba?
Aska27 a po co czyścić język???
nadrobiłam Was jestem z siebie dumna
Później napiszę co u nas bo byliśmy u neurologa itd... ale teraz muszę spadać.
- Rika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa