BezpiecznaCiaza112023

Lipiec 2011 nalezy do Nas

13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #198167 przez masuska
PRzyszła_mamo w promocji jest Hipp probiotyk tylko takie mleczko. A gdzieś widziałam taniej Nan, bo ja też się w to mleko zaopatrzyłam iczasem młodego dopijałam, teraz stoi. A wiesz w jakim czasie nam to idzie:P 700g(2x350g) w ponad 2 miesiące i jeszcze jest.

Ha, a co do imprez to jeszcze Barbórka, a moja teściowa to Basia:( Czemu na moje urodziny tak się nie spinają:(

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

13 lata 3 miesiąc temu #198190 przez przyszla_mama
masuska, wiesz co zrob? napisz do tego kolesia i zapytaj, za ile moglby ci wykonac portrety jesli zdeklarowalabys ze w tym roku zamowisz tyle i tyle - dokladna liczba, mi dal upust kilkascie procent bo 2 zamowilam, moze jak wiecej jeszcze ci bardziej pojdzie na reke!

a moim zdaniem taki prezent o wiele lepszy niz kosmetyki, ubrania itd bo wez czlowieku badz madry i dobierz..

szkoda ze nie mozesz dac wszytskim w jednym czasie, mialabys z glowy i tyle :)

13 lata 3 miesiąc temu #198195 przez przyszla_mama
ps. dla mnie tez nikt nigdy sie nie spinal, ja zawsze mysle, medytuje itd a jak moje to slysze: co chcesz dostac?? nooo szlak mnie trafia.. takze nie jestes sama :)

aa dzisiaj moj maz ma urodziny :d:d:d oczywiscie dzien bedzie pelen atrakcji :):):)

Rozyczko, spoznione, najlepsze, najserdeczniejsze, plynace prosto zyczenia z okazji rocznicy slubu! dopiero rano pomyslalam ze tak mi sie spodobal Twoj pomysl, z tym czy chcesz byc ze mna kolejny rok, a przeciez nie zlozylam ci zyczen :lol: wybacz kochana :lol:

Wszystkigo najlepszego, Tobie mezowi, i Waszym corkom, aby Oliwia byla kolejny rok przy Was szczesliwa a Bianeczka ten pierwszy :):)

13 lata 3 miesiąc temu #198208 przez masuska
Wiesz, najbardziej dobija mnie Mąż, na początku mi kupował świetną biżuterię i naprawdę trafiał w mój gust. Wiecie jaki cudny pierścionek zaręczynowy mi kupił. SZOK. Zakochałam się w nim od razu:) - w pierścionku, bo Męża już kochałam:P A teraz mówi do mnie, co chcesz dostać? Albo lepszy tekst, dam Ci kasę to sobie coś kupisz... Wrrrr. A zaznaczam, jesteśmy ze sobą ledwo 2 lata, a po ślubie prawie rok.

13 lata 3 miesiąc temu #198209 przez Agusiak
przyszla_mama jak się miewa Areczek? Wszystko już w porządku, ładnie się goi?

Pozdrawiam i buziaki dla synka :kiss: :kiss:

13 lata 3 miesiąc temu #198270 przez paulinka
różyczka napisał:

Lucy to jest ta stronka www.rossnet.pl/Okazje.aspx

Masuska no to masz super układ z tymi kobitkami :)
No ja sie domysliłam, zę Ty o tym ujęciu z filmu mówisz tylko, że ja podobieństwo to moż etylko w kolorze czerwonym widze :laugh: no ale dobra...

Paulinko nie pomysl bron boze, ze Cię stąd wyganiam ale jeszcze raz chce Ci zaproponować dołaczenie do naszych forumowych staraczek na watku STARANIA O CIĄŻE, bo to sa świetne dziewczyny, dowcipne i wesołe, co chwile zreszta nowe dołaczają a kolejne odchodza zaciążone i wracają pokazywac fotki brzuszków i dzidziulków :) Wydaje mi sie, ze tematycznie blizej Ci do nich będzie, je drecza te same pytania co Ciebie, sporo z nich ma tez już dzieci wiec znają odpowiedzi, ale sporo nie ma - tak jak Ty- i tez targają nimi rózne watpliwości, dziewczyny tam sie naprawde fajnie wspierają i na pewno jesli napiszesz, ze szczerze, ze dopiero rozmyslasz nad ciążą to przyjmą Cię do swojego grona serdecznie, a jak zaczniesz się juz starac to będa wspierać i trzymac kciuki, a na codzień mozna tam pogadac sobie poprostu, pożartowac itd. :) Moze poczytaj je troche najpierw to sama sie przekonasz :
www.zapytajpolozna.pl/forum/ciaza-forum/...age-1066.html#198003

Uffff zajzalam na to forum ,ale tam ponad 1000 stron!!!
ale chyba macie racje ,powinnam dolaczyc do dziewczyn ktore sie staraja, ale moge od czasu do czasu wpadac do was????? Bo jakos zdazylam juz poczytac i mniej wiecej wiem o co chodzi :blink: i troszke juz was poznalam,ale tylko od czasu do czasu ok??????

13 lata 3 miesiąc temu #198308 przez masuska
Oj Paulinka, nikt Cię nie wygania, więc musisz nas odwiedzać:) Ale faktycznie Tobie bliżej staraczkom:) A są to super dziewczyny:)

Dziewczyny a może i My się na staraczki przeniesiemy. Ja tam planuję Boguśkę produkować, ale jeszcze nie wiem kiedy:)

13 lata 3 miesiąc temu #198313 przez przyszla_mama
Paulinka, zagladaj codziennie nawet jesli masz tylko chec, chociaz mysle ze jak tam poznasz dziewczyny, to znudzimy ci sie :) ale zagladaj kiedy tylko masz ochote, nam swieza krew sie przyda, zebysmy tu calkiem nie zgrzybialy :)

a watek staraczek na pewno ci duzo da ;)

jezeli chodzi o warunki zycia matek w UK najlepiej wchodz na stronki do tego stworzone

www.mojawyspa.co.uk/artykuly/17738/Zasilek-macierzynski
ciaza.co.uk/benefity/statutory-maternity...-urlop-macierzynski/

i inne

jezeli swoja decyzje o dzidziusiu uzalezniacie rowniesz od warunow jakie pozniej otrzymacie, tego czy bedziecie mogli pozwolic sobie na dzidziusia i spokojne zycie to dowiaduj sie najlepiej u zrodla..

Masuska, nie przejmuj sie kochana, da sie to wypracowac :) ja od teraz zaczne stosowac strategie Rozyczki! co Ty na to zebysmy obie sprobowaly przestawic naszych chlopw na - staram sie dalej - niz - staralem sie do tej pory a teraz juz nie musze :):)
????? :):)

13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #198328 przez różyczka
Bogusia :laugh: No ładne rzeczy ja tu czytam! :lol:

Byłam własnie w szkole u mojej Oliwii bo mnie jej wychowawczyni wezwała (nie byłam na I zebraniu). Kategorycznie zażądała, ze mam się stawić. Ustawiam karmienie pod konkretna godz., która mi wyznaczyła, zasuwam na drugi koniec miasta, przepycham sie na korytarzu z Bianką w foteliku na ramieniu, z liczba zdziczałych nastolatków w ilosci sztuk 700 a ona mi, ze mam jakąś liste podpisać, ale ona jej nie ma przy sobie yyyy i może w takim razie ona ją da Oliwii do domu, a jak ją podpisze to Oliwia odniesie jej z powrotem :angry:
Myslałam, ze udusze babe!

Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...

13 lata 3 miesiąc temu #198339 przez Lucy
Rozyczko omg :ohmy: no to baba ma tupet no wiesz co :ohmy: I ze niby ktos taki daje przyklad dzieciakom :angry: pfff
Powiedz mi kochana jaka pijesz herbatke na laktacje? i czy ona skutkuje? cyce mam takie mieciutkie flaczki :angry: wlasnie kupilam z hippa,smaczna :)

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=30096

13 lata 3 miesiąc temu #198342 przez masuska
przyszla_mama napisał:

Masuska, nie przejmuj sie kochana, da sie to wypracowac :) ja od teraz zaczne stosowac strategie Rozyczki! co Ty na to zebysmy obie sprobowaly przestawic naszych chlopw na - staram sie dalej - niz - staralem sie do tej pory a teraz juz nie musze :):)
????? :):)

:laugh: P O P I E R A M ! ! ! :laugh:
[/size]

Różyczko czytałam watek "boję sie porodu" i Październiaczki i mi się zachciało Boguśki:P ale w/g chińskiego Kalendarza płci najkorzystniej będzie w wieku 30 lat produkować, od lutego do października:)

13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #198343 przez Lucy
A co do uradzin,to ja swojemu przypomnialam w tym roku :) dostalam perfume :woohoo: i cienie do powiek :dry:

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=30096

13 lata 3 miesiąc temu #198346 przez różyczka
masuska napisał:

Różyczko czytałam watek "boję sie porodu" i Październiaczki i mi się zachciało Boguśki:P ale w/g chińskiego Kalendarza płci najkorzystniej będzie w wieku 30 lat produkować, od lutego do października:)

to ile Ci zostalo czasu jeszcze? Bo miałysmy razem chodzić w ciązy znowu ale nei wiem czy ja dozyje heheh :laugh:

13 lata 3 miesiąc temu #198351 przez różyczka
Lucy napisał:

Rozyczko omg :ohmy: no to baba ma tupet no wiesz co :ohmy: I ze niby ktos taki daje przyklad dzieciakom :angry: pfff
Powiedz mi kochana jaka pijesz herbatke na laktacje? i czy ona skutkuje? cyce mam takie mieciutkie flaczki :angry: wlasnie kupilam z hippa,smaczna :)

No ja też miewam falczki i cały czas od szpitala popijam sobie w takich dniach Hippa Natal tą granulowaną, z tymże ja zimną wodą mineralną zalewam jak napój i pociągam tak sobie jak drineczka :blink: Jak dla mnie rewelka, po jakimś czasie cycki w jakiś magiczny sposób się napełniają. W ogóle to zauwazyłam, ze nawet jak one sa miękkie to mleczko i tak w nich jest i nieraz niepotrzebnie się martwie.

A z facetami i prezentami TO MOJA SZKOŁA :lol: ja tak własnie robię co by rozczarowan uniknąć :blink:

13 lata 3 miesiąc temu #198352 przez masuska
Hehe, musiałam policzyć ile mam lat i wychodzi na to że mam jeszcze 26, czyli starania na 2015. Różyczko myślę że jeszcze na menopauzę to u Ciebie za wcześnie co? tylko 4 latka:)

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka