BezpiecznaCiaza112023

Lipiec 2011 nalezy do Nas

13 lata 3 miesiąc temu #198784 przez przyszla_mama
Aniu, wybacz przyszlej mamie ale jeszcze nie glosowalam, ale juz sie biore do roboty, ile jeszcze dni mozna glosowac? i ile wam glosow brakuje i na jakie miasto mam glosowac powtorz? a moze by tak zalozyc kilka kont i z kilku glosowac hmmm ?:):) zrekompensowaloby to chociaz troche wine przyszlej mamy :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

13 lata 3 miesiąc temu #198806 przez Agusiak
przyszla_mama to bardzo się cieszę, że wszystko powoli się normuje i że Areczek ma taki apetyt :) to dobrze :) Trzymam kciuki za badanie, ale z pewnością będzie dobrze :kiss: i życzę Wam abyście w dalszym ciągu trafiali na samych dobrych specjalistów :)

13 lata 3 miesiąc temu #198834 przez hoborr
Nadrobiłam tylko dwie ostatnie stronki, bo nie wiem ile Adusia będzie spała. 2 dni temu przyszła mi książka i od dzis wprowadzam nowe metody drzemek w ciągu dnia. Wieczorkiem zasypia mi ładnie także teraz tylko dzień unormować:) Jak na razie śpi 20 minut w łózeczku! Bez kołysania i bez bujania w wózku. A tak niestety robiłam do tej pory;(

No i dzięki książce odkryłam że (być może) niepotrzebnie ją karmie o 4 rano. Bo jak się mi budzi rano to nie jest głodna i dopiero po godzinie -1 -1,5 chce jeść. Także dziś w nocy trzymajcie kciuki.

No i ogłaszam wszem i wobec że ALLEGRO mnie wciągnęło!!!!!
Non stop tylko tam włażę. Zaczęłam już szukać firan i zasłon do nowego domu choć w tym momencie dopiero się instalacje robią:) ajjaajjajaajj

I kolejny etap uzależnienia się od allegro: zaczęłam się zastanawiać co by tu wystawić. Zacznę chyba od książek szwagierki które mi pokój zagracają!Same ruskie słowniki!! ble tylko jak się do tego zabrać:)? Nic się do tego zabrać!? Ale nic Agniesia sobie poradzi i jakoś do tego dojdzie! A jak nie to podpytam dobrą ciocie RIKĘ:)!

13 lata 3 miesiąc temu #198837 przez hoborr
A i przyszła mamusiu fajniutki ten piesek. Ale lepiej wrzuć zdjęcia Areczka to sobie znowu porównam czy do Adusi podobny:)!

13 lata 3 miesiąc temu #198844 przez hoborr
Kupiłyście już świece i chustę na chrzest????

13 lata 3 miesiąc temu #198847 przez hoborr

13 lata 3 miesiąc temu #198849 przez hoborr
Załączniki:

13 lata 3 miesiąc temu #198852 przez hoborr
Załączniki:

13 lata 3 miesiąc temu #198856 przez hoborr

zdjęcie z cyklu wietrzenie dupki:)
Załączniki:

13 lata 3 miesiąc temu #198880 przez Lucy
Hoborr sliczna ta Twoja córa i jakiego irokeza ma :side:
Mój przyszły mąż by się ucieszył z tych ruskich słowników :blink:
Ja kupiłam wczoraj krzyżmo i świecę...a o jaką chustę chodzi?

AniaW My bierzemy ślub cywilny dlatego w różnych porach...

Przyszła_mamo skąd ta koza? pieseczek fajniutki choć ja jestem kocia mama...

Rika a skąd pomysł żeby pójść do neurologa dostałaś jakieś skierowanie,czy sama doszłaś do tego? Ola moja lubi najbardziej się odwracać w prawą strone.Dobrze to rozumuję? Jak nie to popraw mnie...

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=30096

13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #198896 przez Kamilka24
Witam Was kochane dziewczynki :D Przeczytałam wszystko, ale zapomniałam kto o czym pisał...

Ciężko po tak długim czasie odpisać każdej z osobna, Różyczko Twoja sesja piękna- marzę o takiej, przyszla_mamo Twój ślub też uroczy a zdjęcia piękne, Rika i Hoborr ale się naśmiałam z waszych maluszków, będą z nich niezłe bokserki, karateki- poprostu wojowniczki :lol: Lucy ale siara z tym textem... co za panienka w ogóle... do szkoły się nie chodziło... :S Masuska ale Pietrucha przystojny się robi a jak już potrafi pozować, mały model.

Wczoraj byliśmy na ważeniu i mierzeniu: 5360 kg i 59 cm. Aśka a ile Twój skarbek waży? Bo przy porodzie mieli podobną wagę...

Dziewczyny mam problem- moja malutka nie chce mi jeść (przypominam karmię butlą) od 3 dni. Płacze, stęka, mruczy, wmuszam w nią co 3 godziny góra 60-80 ml co jakiś czas dostaje takie coś jak "atak płaczu" wtedy muszę ja wziąć na ręce, bujać i przytulać. Nie wiem co mam robić, jak tak alej będzie to pojadę do lekarza... płaczę razem z nią... Przyszla_mamo zazdroszczę Tobie, że Areczek tak ładnie je. RATUNKUUUUUUU :ohmy:

13 lata 3 miesiąc temu #198922 przez różyczka
Oposek napisał:

Hej Dziewczynki:)

Pzeczytałam, co napisałyście, ale odniosę się już jutro, bo niedawno dopiero uśpiłam Małego i jestem wykończona.
Dziś byliśmy na usg przezciemiączkowym. W dużym skrócie Filip miał wylew I stopnia i ma torbiel w splocie podpajenczynówkowym. Czekają nas jeszcze różne badania laboratoryjne i za tydzień idziemy do neurologa, który powie co i jak. Podobno rokowania są niezłe, na pewno czeka nas rehabilitacja.
Przepraszam, że Was tak zanudzam, mam nadzieję, że się nie gniewacie.

Ściskam wszystkie razem i każdą z osobna:)

Oposek jak mogłas pomyśleć, ze ktoś mógłby sie na Ciebie gniewać! KOBIETO! :)
TO JEST NASZE FORUM PRZECIEZ! I kazda z nas moze tu pisac o wszystkim, prawda dziewczyny??
:lol:

Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...

13 lata 3 miesiąc temu #198924 przez basba
przyszla_mama napisał:

aaa basbaaa, te pokoje to ludzieeee jakie piekne!!!!!!!!!!!!!!!! w zyciu bym tak nie urzadzila!!!!!!!!! kochana przyjechalabys za kilka lat pokoj Arkowi zrobic? ugoscimy cie calym sercem, jak na kresowagoscinnosc przystalo :):)
naprawde jestem pod wielkim wrazeniem,musisz byc bardzo utalentowana

ohhh.. kochana bez przesady :laugh: ale bardzo sie ciesze ze ci się podobają. Oczywiście daj znać!!!!

13 lata 3 miesiąc temu #198946 przez Rika
Przeczytałam Was ale później odpiszę :D

A w ogóle to dżem dobry :D

13 lata 3 miesiąc temu #198974 przez Lucy
Hoborr właśnie zauważyłam metrówkę w łóżeczku,pewnie mierzysz Adę a pózniej buszujesz w allegro hmm? Ja tak właśnie robię :blink:

Jestem zła na Mojego ignoruje mnie :angry: WTF???

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=30096

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka