- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Lipiec 2011 nalezy do Nas
Lipiec 2011 nalezy do Nas
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mamita swoich córek :)
różyczka napisał:
Bigiel ten psiutek czy jakoś tak, nie? słodki
A Masuska ten stanik mi doszedł MAMA BIANCA co linka dawałaś (85 - JEST ZAJEBIASZCZY
naprawde sliczny tylko cycuszki malusie jakies takie sie wydają
Tak, bigiel:) Pasuje mi on strasznie do mojego obrazka w łebku, mam taką wizję, tata, syn i piesek latają po podwórku, lub lepią bałwana, albo graja w piłkę Jak ja chcę mieć już mój domek skończony!!!
Mówisz cycuszki małe, a ja to wczoraj od roboli z Męża pracy usłyszałam, że widać że matka karmiąca:P
A jeśli nawet Różyczko najstarsza jesteś, to i tak jedna z najfajniejszych:) A i jesteś jak by nie było naj, a nie tak jak ja tylko średniaczek.
No własnie, bo wszyscy gapia sie matkom karmiącym na cycki wkurza mnie to...
moze gdyby mówili mi tak jak Tobie to by az tak nie wkurzało ale ja ciągle od kogos słyszę - OJEJ ALE TY MASZ MAŁE PIERSI No mam jakie mam, dziecko najedzone póki co, a ludzie z niedowierzania, az kręca głowa, ze takie małe a mleka pod dostatkiem
Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
wiadomo choć w przyblizeniu kiedy sie skończą prace i bedziecie sie wprowadzać?
Przyszła_mamo a moge spytać gdzie pracujesz? tzn. nie chodiz mi o nazwe firmy hehe tylko czym się zajmujesz Fajnie tak móc tylko na 5h w tyg. wyskoczyć do pracy...
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
a Twój slub dokładnie za miesiac
- masuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 11
Różyczko wstępnie to może za rok na wiosnę się wprowadzimy, ale to jak kredyt dostaniemy, albo teść działkę wreszcie jakąś sprzeda, bo inaczej nie ma szans. Realnie to chyba na jesień za rok.
A wracając do cycków, to mnie i tak zmalały jak przed porodem miałam miseczkę (czyt. misę) rozmiar F, tak teraz mam duże C.
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
widziałam na innych watkach,z e dziewczyny tak robią np. gdy nie chcą by wszyscy ogladali zamieszczane przez nich fotki albo zeby przez przypadek jakas teściowa np. nie przeczytała co o niej w necie wypisuja
No F to mnie powaliło cycolino Ty jedna
Masuska nawet jesli za rok to zobaczysz jak szybciutko to zleci przy naszych dzieciaczkach
- masuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 11
A własnie miałam o to spytac juz kilka razy ale xzawsze zapominam: jak sie robi żeby treść posta była dostepna tylko dla zalogowanych użytkowników/
widziałam na innych watkach,z e dziewczyny tak robią np. gdy nie chcą by wszyscy ogladali zamieszczane przez nich fotki albo zeby przez przypadek jakas teściowa np. nie przeczytała co o niej w necie wypisuja
No F to mnie powaliło cycolino Ty jedna
Masuska nawet jesli za rok to zobaczysz jak szybciutko to zleci przy naszych dzieciaczkach
Też nie wiem jak to się robi, ale zaraz pokombinuje
A tam cycolino, w ciąży byłam:P
Hehe, chyba nie tak:P Później sie tym zajmę bo coś Piotr mi nie śpi:( A ja znów zjadłam batona:(
- Oposek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- http://litki.blogspot.com/
Masuska ja marzę od lat o takim psiaku:) basety też mi się podobają, ale mąż mi obiecał bigla na 10 rocznicę bycia razem... Jeszcze pięć lat;) Tak naprawdę to teraz nie mamy po prostu warunków na psa, nie miałby kto wychodzić w południe, szczególnie jak wrócę do pracy. Słyszałam tylko, że ponieważ to psy myśliwskie to niełatwo je ułożyć i zaleca się szkolenie. Ale co tam, piękne są! Łojezu jaka duża dzidzia tej Twojej koleżanki. A ja myślałam, że mój się duży urodził
Różyczka a propos tej nauczycielki to nie mam słów. Głupia baba. Ludzie bywają bezmyślni niezależnie od stanowiska- kiedyś jedna mama spóźniła mi się na dzień otwart 3 godziny, czekałam, bo byłam z nią umówiona i głupio mi było wyjść. Przychodzi i mówi, że jej się wydawało, że skoro ja nauczycielka z powołania to na pewno dłużej w pracy siedzę. Bez komentarza.
Hoborr mnie już dawno allegro wciągnęło;) i grupon;)A Twoja córa urocza i śliczne włoski ma:)
Lucyortografia super;) a co do pytania to podpisuję się pod tym, co dziewczyny napisały- pytaj
śmiało:)
Przyszła Mamo psina cudna! a w ogóle to ja nie mogę wyjść z podziwu, jaka z Ciebie ciepła osóbka.
- aniaw
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mam cudownych trzech facetów:)
No dobra a tan na serio to dzień dobry
Przyszła_mama my niesety z kasą jesteśmy teraz pod kreską, więc dlatego ślub się odkłada a kiedyś marzyłam o takim z pełnego zdarzenia ale chyba pozostanie nam tylko zdecydować się na skromną uroczystość
Co do głosowania to miasto Ząbki
Co do pieska to trudna sprawa, bo żywiołowość boxera może być niebezpieczna dla Maluszka
Niestety trzeba tylko pod kontrolą ich aklimatyzować. Wiesz co innego gdyby od szczeniaczka się piesek wychowywał z dzieckiem.
A zdjęcia cudne i przyłączam się do pytania skąd ta kózka?
Hoborrku Adusia słodka
A mi sie podoba taki zestaw do chrztu:
allegro.pl/chrzest-do-chrztu-zestaw-szat...tem-i1831240713.html
Lucy wal co Tobie leży na serduch i się nie wstydź...
Różyczko ja mam 30ipół
A zapodaj link z cyckonoszem proszę
A co do pieska rozumiem Twoje uczucia, współczuję cały czas
masuska mi niestety dalej do własnego domku niż bliżej i kredytu nie dostaliśmy i tylko strzelić sobie w łeb z tym wynajmem
A psiulek słodki
Kamilko mój wczoraj miał taki dzień, że jadł odrywał się od jedzenia (tylko że ja karmię piersią) i krzyczał. Musiałam przerywać ponosić go troszkę przytulać i uspakajać i znów karmić.
Nie wiem o co mu chodziło, ale dziś jest trochę lepiej już.
Muszę zamówić sobie jednak te ksiązki na allegro bo na kompie nie mam jak podczytywać
A dziś mam odwiedziny rodzinki i obiadek się już warzy, więc ja tak tylko na chwilkę, żeby o sobie przypomnieć
- Oposek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- aska27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
no i oczywiście GRATULACJE dla Amelki dziś właśnie ..nasze szkraby kończą 2 miesiące!!!
- Oposek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ania oczywiście, że zauważyłyśmy, że jesteś! a napisz jeszcze, ten plac zabaw to budują tylko za pierwsze miejsce? czy za kilka pierwszych? bo nie doczytałam...
- aska27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- takajedna
- Wylogowany
- budujemy zdania
Oposku super, że rokowania dobre i że Ty pozytywnie nastawiona, bo przecież Filipek zuch chłopak i na pewno wszystko będzie ok
Aniuw jak wspaniale że jesteś!!!
Wrzuc linka do tego glosowania jeszcze raz, bo wczesniej nie mialam czas, a teraz nie wiem na ktorej stronie...
Lucy pytaj, kogo jak nie nas
Przyszła mamo piesek fajny, choć kózka też mi się podoba ja to bardziej kociara jestem, marzę o maine coon, kiedyś sobie sprawię, ale to jak Mały będziebardziej rozumny
Rika dobrze, że szybko to wychwyciłaś i na pewno teraz jak będziesz z Olą ćwiczyć to obędzie się bez rehabilitacji
Kamilko nie mam pojęcia skąd te problemy przy jedzeniu, gdyby to się długo tak utrzymywało to bym się chyba wybrała do lekarza dla świętego spokoju... Chociaż Ty z tego co kojarzę w uk mieszkasz? Tam to duuużo rzeczy jest "normal"
Hobborr śliczna ta Twoja cora, a ta fryzurka..
Ja też się wzięłam ostro za lekturę Tracy Hogg i dzisiaj też uczę znowu spania w łóżeczku, w sumie to w końcu Bartek usnął sam...Ale nie chwalę dnia ... no i muszę zdemontować na czas naszej nauki zasypiania karuzelę, bo tyle razy ile ja go wyjmowałam...
I mam pytanie - Wy umiecie odróżnić płacz dziecka? Dla mnie to jest to samo, mogę się tylko domyślać, że jak minęły te dwie godziny, to już za jedzonkiem płacze
No i mnie też dopadło choróbsko, wczoraj gorączkę miałam i Małym w nocy zajmował się tata, ja wstawalam tylko zrobić butlę i szłam dale spać do drugiego pokoju... Bartek przespał noc super, obudził się tylko raz o 3, pozniej o 6 i spal do 8... Tyle że to wszystko dzieki temu, że tatuś go wziął do łóżka wczoraj juz nie mialam sily protestować, ale no tam go jeszcze brakowalo!
Chrzciny robimy 16go, lokal wstepnie zarezerwowany, ksiadz wstepnie umowiony, tylko chrzestnego brak coś musimy wymyślić
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
ANIU jak to nikt nie zauwazył?? ja zauwazyłam ale jak sie czyta tak na raty to ciezko potem kazdemu odpisac bo sie zapomina jak sie nie odp. od razu.
no i wlasnie mi sie Przypomniało - Hoborrku- no własnie ja tez sie kapnełam, ze Bianka nie koniecznie musiałaby jesc o 4-5 rano ale jakos mam stres spróbowac. Co prawda inne rzeczy, które wypróbowałam z tej ksiazki działaja wiec pewnie i to zadziała. Bede trzmac kciuki za dzisiejsza noc u Was a potem zobacze jak poszło i moze tez spróbuje
no ale w ogóle jaki Ada ma lok piekny
- takajedna
- Wylogowany
- budujemy zdania