- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Lipiec 2011 nalezy do Nas
Lipiec 2011 nalezy do Nas
- Lucy
- Wylogowany
- gadatliwa
Masuska ten jezyczek to Pit tobie tak pokazuje
Zabieram sie za pisanie tego mojego problemu,ale nie smiejcie sie z biednej Lucy
Chodzi o fimy erotyczne...Czy Wasi faceci tez je ogladaja Bo jeśli chodzi o mnie to bardzo mi to przeszkadza wrecz dostaje bialej goraczki,wiecie to nie zdarza sie raz w m-cu czy w tygodniu tylko bardzo czesto,tlumaczylam na poczatku juz ze nie toleruje tego, itp,itd...ale nic to nie daje ,a najgorsze jest to ze juz nie potrafie isc z nim do lozka ani nawet sie przytulic,mam obrzydzenie po prostu nie umiem mam blokade i koniec juz mam ciarki na sama mysl ble...pare miesiecy temu powiedzial ze jest od tego uzalezniony
Jestem jakas nienormalna czy co?
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- aska27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Lucy chyba wszyscy ,albo większość facetów lubi oglądać takie filmy ale wszystko jest w granicach rozsądku... fajnie jest wspólnie obejrzeć jakiś ciekawy film to rozumiem...ech.. ale skoro Twój mąż jest od nich uzależniony, moze pora wybrać się do lekrza? Tak dla Wszego wspólnego dobra.
- masuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 11
Chodzi o fimy erotyczne...Czy Wasi faceci tez je ogladaja Bo jeśli chodzi o mnie to bardzo mi to przeszkadza wrecz dostaje bialej goraczki,wiecie to nie zdarza sie raz w m-cu czy w tygodniu tylko bardzo czesto,tlumaczylam na poczatku juz ze nie toleruje tego, itp,itd...ale nic to nie daje ,a najgorsze jest to ze juz nie potrafie isc z nim do lozka ani nawet sie przytulic,mam obrzydzenie po prostu nie umiem mam blokade i koniec juz mam ciarki na sama mysl ble...pare miesiecy temu powiedzial ze jest od tego uzalezniony
Jestem jakas nienormalna czy co?
Lucy, szczerze to nie wiem co odpisać. Powiem Ci tak, faceci są wzrokowcami i pewnie dlatego kręcą ich takie filmy. Nie powiem że mój Małż jest święty i nie ogląda, bo przyłapałam go 2 razy, za drugim razem mu powiedziałam i zrobiło mu się głupio i przestał. Wytłumaczenie mam dla niego takie, że miałam wtedy zagrożoną ciąże i nie mogliśmy dość długo.
Za to mój poprzedni facet oglądał non stop i wiem to było obleśne i dla mnie, więc albo obie jesteśmy nienormalne, albo odwrotnie:) Myślę że jak twierdzi jest uzależniony, no to jak każde uzależnienie można leczyć to i z tym może się udać do specjalisty. Warto rozmawiać!
- Rika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Świetny masz avatar
Różyczka nie wiesz co to znaczy WTF???
Masuska z taką wagą urodzeniową to nie dziwię się że tyle waży teraz
Różyczka tak jak Przyszla_mama napisała. Jeśli chodzi o zdrowie dzieci a psa to zawsze dziecko najważniejsze. Wiem, że tęsknisz bo na pewno byłaś przywiązana do psa ale przecież zrobiłaś to dla swojej córki i nie możesz się obwiniać.
Różyczko przypomniałaś mi o sytuacji z wczoraj w poradni! Ja zaaferowana tą asymetrią zapomniałam Wam o tym napisać. Później napiszę. A co do tego, że jesteśmy tutaj... ja nie uważam, ze jest to uzależnienie tylko po prostu lubię tu zaglądać, doradzać, czytać co tam u Was itd. I komu wygadam się jak mi źle? Teściowej? No pewnie że Wam
Masuska to Ty masz cyce jak donice a mówisz ze ja mam duże ja mam tylko marne C
Aniaw ja Cię lubię a mnie nikt nie lubi bo zobacz, zawsze jak ja wracam na forum, naprodukuję się jak głupia a i tak nikt nie odpisuje
Takajedna my robimy chrzciny w listopadzie ale nic jeszcze nie mamy i chyba imprezka będzie w domu bo za lokal musielibyśmy zapłacić 4 tys zł :/ a w tym momencie nas na to nie stać
Oposek pamiętam jak kilka lat temu w rozmowach w toku były właśnie świnki wietnamskie i jedna baba dała taką świnkę drugiej i powiedziała że ona mała zostanie a to taka locha wielka wyrosła
Takajedna uśmiech jak się patrzy co do uśmiechu to też później coś Wam napiszę
Aska27 ja pierwszy raz słyszę o czyszczeniu języczka ani Zuzi nie czyściłam ani Oli nie c czyszczę. Jest biały języczek ale jaki ma być jak dziecko pije tylko mleczko? Później ten biały nalocik zniknie Zdjęcie super
Różyczko to tak jak ja nie daję Oli powodów do płaczu i nie płacze. Jak jest głodna to stęka albo ssie rączki lub kręci główką i sapie wtedy wiem ze szuka cyca
A na płacz zbiera się jak zakładam jej czapkę. Jak ona nie lubi czapek! Zupełnie inaczej niż Zuzia bo Zuzia np bez czapki nie chciała spać
Różyczko jak dorosną to zrobimy im randki w ciemno A jak Rika wygra miliony to będzie fundować wycieczki
Basba tak jak napisałam Aniw ćwiczenia plus TV to dobry sposób na dziecko
Masuska jakiego masz ślicznego pączusia napatrzeć się nie mogę
Też przymierzałam Oli zestaw do chrztu i jest OK, nawet za duży ale co będzie za 2 miesiące to nie wiem...
Masuska ten "makijaż" jak to fachowo nazwałaś to węgiel Jak mieszkałam u znajomej w Orzyszu to ona miała piece kaflowe i jak nam się nudziło to robiłyśmy różne dziwne rzeczy ja nawet o ten piec jak był nagrzany to włosy prostowałam jak mi się nie chciało prostownicy grzać
Lucy co do filmów to ja np lubię oglądać a mój facet nie bardzo. Teraz nie oglądam bo nie mam ochoty. Rozumiem że może Cię to obrzydzać bo nie każdy coś takiego lubi i sama świadomość... nie wiadomo co facetowi w głowie siedzi...
- Oposek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- http://litki.blogspot.com/
Lucy mój osobiście nie ogląda, ale nie dziwię Ci się. I myślę, że jeśli to rzeczywiście uzależnienie to warto szukać pomocy/ konsultacji. Częste oglądanie zwłaszcza połączone z masturbacją powoduje efekt ekalacji i tracenia wrażliwości, a to pierwszy krok do trudności w łóżku.
I nie wstydź się pytać, każda z nas ma jakieś wątpliwości i fajnie mieć kogoś z kim można pogadać
A ja siedzę nad magisterką. Temat mam ciekawy i badania fajne, bo piszę o inicjacji seksualnej kobiet, ale męczę się strasznie, bo ciągle coś mnie rozprasza. Jeszcze tylko jeden rozdział...
- Rika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Oposek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- agito11
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- 25.09.2002 OLIWIA & 08.07.2011 SANDRA MOJE SKARBY
Tak sobie codziennie podczytuje Was...
Sandra rośnie jak na drożdżach 6 kg już przekroczyła, tak "pyzunia"
Rika w tym roku takie "pyry" porosły he he
Mi tez się kojarzy z penisem ,,, chyba każdej z Nas.
O szczepieniach przynudzać nie będę bo te temat mnie już znudził i zmęczył.
lipcówki jednak górą widzę idą bo chyba najaktywniejsze są....
Jutro Oliwii wyprawiam urodziny, upiekłam spód do tortu biszkoptowy ale jakiś taki ciulowy mi wyszedł... coś dziś wena mnie opuściła
a może któraś z Was ma dobry przepis na "zawsze udany biszkopt"
Kiedyś miałam jobla na punkcie fotografowania siebie ale teraz mam fajną pamiątke...bo już te czasy nie wrócą... nie tqa twarzy nie ta figura a szkooda
stara się już czuje... To lubię najbardziej
a to z lipca 2010
To też z tamtego roku...
męża moto
fajne czasy były wtedy....
- Rika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Agito ale laseczka z Ciebie
- masuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Oposek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- masuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- aska27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
a co do figury to ja mam jeszcze 4 na plusie
Rika fajny ziemniaczek
- agito11
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- 25.09.2002 OLIWIA & 08.07.2011 SANDRA MOJE SKARBY
Dzięki laski
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mamita swoich córek :)
no moja dokladnie to samo jesli chodzi o czapki
a i to zdjecie, na którym jestes mulatką przepraszam,ze nie skomentowałam rano - JEST ZAJEBISTE
Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...