- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Lipiec 2011 nalezy do Nas
Lipiec 2011 nalezy do Nas
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mamita swoich córek :)
No to biere Tylko czy sie zmieszcze?
Piotrek przesłodko spi przy cycusiu widze, ze tez już korzystasz z opcji UKRYJ TEKST?
to super opcja....
Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- masuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 11
Jezuuu co ja gadam przesyłka 9.50 zł przeciez!
No to biere Tylko czy sie zmieszcze?
Piotrek przesłodko spi przy cycusiu widze, ze tez już korzystasz z opcji UKRYJ TEKST?
to super opcja....
Różyczko ja specjalnie odhaczyłam japan, żeby nie pokazywało, bo raz zamówiłam bluzę i dziękuję bardzo nigdy więcej, JEDNA WIELKA ŚCIEMA.
Korzystam z ukrytego, bo juz widziałam i mnie się podobało:) Ha, a jak ktoś chce zobaczyć ustka masuskiej to musi sobie założyć konto:) Dziękuję Różyczko za komplement:)
A Piotr ostatnio tak mi zasypia, że wtula się w ramię (mój biceps ) i dopiero oczka zamyka. Nie mam weny żeby go oduczyć, ale póki jest lekki to może, później będę się martwić.
Wczoraj jak Małż był z Młodym, to trochę nie ogarniał. Piotra brzuch bolał, bo mama zjadła wczoraj 2 princessy i się dzieciak spinał (dziś zrobił gęstą kupę) No i jak przyjechałam od fryzjerki to aż się zanosił od płaczu, wzięła go w ramiona, przytuliłam tak jak na zdjęciu to zaczął się uspokajać. A jak już się wyciszył to powiedziałam mu "Kocham Cię" i uśmiechną się do mnie:) Wzruszyłam się, nawet teraz jak to piszę Po wszystkim dałam mu butlę dokończyć i zasnął spokojniutki:) Wniosek jest taki że: NIE MA JAK U MAMY:)
- masuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
moda.allegro.pl/047-wloska-bluzka-tunika...ien-i1813689598.html
moda.allegro.pl/nowosc-przepiekna-tunika...age-i1816604257.html
W tej to się zakochałam:)
moda.allegro.pl/tunika-bluzka-zamek-na-p...lor-i1837371722.html
A ta jest fajnie marszczona, ale jeszcze nie dla mnie.
moda.allegro.pl/jesien-tunika-marszczona...029-i1816574768.html
- Rika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
allegro.pl/listing.php/user?us_id=13740088 mają dużo rzeczy i trzeba szukać swoich rozmiarów ale naprawde można często coś fajnego wynaleźć
- masuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mam sprawę jednak, może któraś mi pomoże. Mianowicie, mam b. krótkie rzęsy, ale gęste, potrzebuję je wydłużyć. Poradźcie jaki tusz mam kupić, tylko taki żeby dawał konkretny efekt bardzo wydłużonych rzęs. Używałam kiedyś z L'Oreal ten podwójny, świetny był, ale dwa razy dłużej musiałam nim malować
- Lucy
- Wylogowany
- gadatliwa
Choc jak jestesmy razem to on tego nie robi gorzej jest osobno teraz postaram sie zapomniec o tym i skupic sie na przygotowaniach do chrztu,slubu i wyjazdu...
Co do allegro to tez sie uzaleznilam
Idziemy z Miska na spacer
- aska27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
masuska proponuję Volume Effet Faux Cils Noir /Radical, YSL/
efekt super!!!
www.ysl-parfums.com/yves-saint-laurent-p...10&preferedCateg=577
poczęstuje Was nowymi fotkami
Mikołaj z mamusią
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
i Mikołaj przed podróżą z .... Edkiem
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- masuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Aska, ale ten tusz jest pogrubiający, a ja potrzebuję wydłużający. Ale cena mówi sama przez się że musi być dobry.
Chciałam powiedzieć że Mikołaj jest bardzo poważnym chłopcem:)
Różyczko ciągle zapominam Ci napisać, że rozmawiałam z koleżanką po cesarce i mówiła że jak zaczęła ćwiczyć po 2 miesiącach to ją tak brzuch rozbolał, że odstawiła na później, czyli jak synek miał pół roku to zaczęła i ćwiczy do tej pory, czyli 2 miesiące:P A i wygląda świetnie:)
CO jeszcze, mam już skompletowany ciuch na chrzciny. Jutro pewnie mnie nie będzie na forum, bo mam tyyyyle roboty!!!!!!!!!! Ech.
A i przyszedł fotelik co go zamówiłam w poniedziałek, rewelacyjny jest:) A jakie zainteresowanie wzbudza użytkownika:) Polecam.
A na matę to sobie poczekam:(
- Oposek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- http://litki.blogspot.com/
Masuska fajnie, że już masz ogarnięte ubranko na chrzciny. Też się musz zacząć za czymś rozglądać, bo przede mną 60tka taty i jeśli się uda obrona...
A leżaczek rzeczywiście fajny:) huśtawkę Wam się udało sprzedać?
Aśka Mikołaj przecudny, szczególnie na tym drugim zdjęciu. I jaki fajoski miś!
Lucy coś Ty, z czego miałybyśmy się śmiać? Normalna sprawa przecież. Każdy problem łatwiej jest rozwiązywać osobiście. Już niedługo. A na razie trzymam kciuki, żeby się wszystko ulożyło!
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mamita swoich córek :)
Znowu uległam pokusie i upiekłam całą blache ciasta zła jestem na siebie ale jest pyszne...z masa makowa i wegierkami i migdałowa kruszonką.....mniaaam
Moja Niunia przeszła dziś samą siebie, zasnęła na spacerze o 15 i o 20 po 5 godz. (!!!) budziałam ją do kąpieli, cycus 10 minutek i dalej spi ale teraz juz na noc
Masuska ja też szukam dobrego tuszu cały czas, też wydłużajacego przede wszystkim. Chyba wróce do Loreal Architekt.
Czyli troche wczesnie mówisz na te gimnazstyki? BO ja jak dźwigne wózek np. to potem rana mnie ciagnie troche więc jednak tam chyba nie do konca wszystko jest zagojone w srodku
Dziś mi przyszedł ten gorset, jest ŚWIETNY zmusza mnie do wciągania brzucha i prostowania się na spacerze (bo oczywiscie już dziś go założyłam jak szłam z Młoda)
Czyli w niedziele chrzciny i rocznica slubu tak?
Aska bardzo przystojny chlopak z tego Twojego Mikołaja
Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...
- Oposek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
A ciasto brzmi pysznie, masz jakiś sprawdzony przepis? Niedawno robiłam to, co dałaś link z jogurtem i śliwkami i było pycha!
Masuska Ja używam L’Extreme, Lancôme. Jest drogi, ale moim zdaniem dobry. A że nie zasycha szybko, a ja maluję się ostatnio rzadko to starcza a długo i jestem zadowolona.
- aniaw
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mam cudownych trzech facetów:)
Teraz mamay wózek w sypialni i tylko bujanie w wózku na trochę go uspakaja
Byliśmy dziś na usg główki i nadal lekka asymetria komór bocznych i znów na konsultację do neurologa
Różyczko chyba podrzucę Tobie Małego to go jakoś wyszkolisz bo jesteś już miszczem
Masuska faceci rzadko zauważają takie zmiany
Fryzurka super I powdzonka w przygotowaniach i w wielkim dniu żeby wszystko się Wam udało
Aska zdjątka super poważne i super fajne
Oposek dzielna jesteś z tą pracą magisterską a temat całkiem ciekawy Dasz radę kobitko trzymam kciuki
Przyszła_mama co się dzieje kochana? Nie było mnie rano, jestem nie w temacie.
jesteś silna, mocno przytulam
Rika a Ty jak zawsze szalona kobitka
- Rika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Miałam Wam ostatnio napisać. Ola pierwszy raz świadomie śmiała się na głos wczoraj rano podczas ćwiczeń Wcześniej śmiała się na głos tylko przez sen.
Jak byłam w poradni to Ola chciała jeść więc usiadłam sobie i zaczełam ją karmić a baba z rejestracji wyszła i mówi:
-dlaczego pani tu karmi? Przecież tu wszyscy chodzą i patrzą, nie może pani gdzie indziej?
-ja nie widzę tu zakazu karmienia i nikomu nie zabraniam tędy chodzić. Niech się wstydzi ten kto widzi, nie Ola?
Ooo
- Oposek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Miałam się Ciebie zapytać- jak nie szczepisz Dziewczynek, to przychodzisz do pediatry tylko jak coś się dzieje, czy co jakiś czas "na kontrolę"? Bo ja swojego syna też na razie nie szczepię i chciałam wiedzieć, jak to wygląda.
Gratki z okazji śmiania się, nie mogę się doczekać tego momentu:)
- przyszla_mama
- Wylogowany
- rozmowna
nic sie nie stalo, w nocy siedzialam przy kompie zmeczona, zdolowana tymi badaniami ktore nas czekaja, nadumalam sobie w tej blond glowce i przeslalam na forum jakis beznadziejny rozpaczliwy post, ale pozniej przyszedl dzien, obowiazki, zmieniane pampersow, karmienie Arka, sprzatanie chalupy i wywietrzaly mi z glowy glupoty juz jest ok:)
Rozyczko, absolutnie za nic mnie nie przepraszaj gluptasie nie masza za co w ogole
a co to za problemy damsko-meskie?