BezpiecznaCiaza112023

Lipiec 2011 nalezy do Nas

13 lata 3 miesiąc temu #200395 przez paulinka
Hej mamusie :))))

Kochane bylam zajeta i nie mialam czasu zajzec ;) kurcze wiecei co to forum jest wciagajace caly czas myslalam co sie u was dzieeje:)))

u mnie nic ciekawego pozatym ,ze mnie jajniki niesamowicie bola!!!! nie wiem czy to po odstawieniu pigulek czy co?

Troszke wtrace sie do waszych postow:)

KTO PYTAL O MASKARE DO RZES??????? JA UWIELBIAM RIMMEL SEXY CURLS ,TAKA CIEMNO FIOLETOWA BUTELECZKA:) NO DLA MNIE REWELACJA,LADNIE MALUJE,NIE SKLEJA RZES I CO NAJFAJNIEJSZE MOJE WYDLUZA:)))

PRZYSZLA--MAMA nieraz czlowiek ma takie dni ze mysli kraza po glowie,leki strachy, ale ja zawsze powtarzam ze po burzy wychodzi slonko,wiec tobi tez zaswieci:))) najwazniejsze to nie poddawac sie :lol:

O i jak mnie ni bylo to KAMILKA24 zawitala :lol: - biedulka z twojej melki,napewno brzuszek ja boli,wiesz ogladalam kiedys taki filmek wlasnie o pielegnacji dzidziusiow it,i moze sprobuj polozyc ja jak sie tak prezy i podsowac kolanka do brzuszka,robic taki masaz,po tym lepiej kupkke dziecko moze zrobic, daj znac co z malutka, a jak tam waga u ciebie??????

Rozyczko moge wpasc na ciacho?????????????? hihihh tak pysznie zabrzmialo mniam

Rika -ty to zwariowana dziewczyna jestes!!!!!!!!!!!! Dziewczynki beda miec z toba frajde !!!

no jeszcze lece was doczytac

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

13 lata 3 miesiąc temu #200400 przez paulinka
różyczka napisał:

masuska napisał:

różyczka napisał:

Bigiel ten psiutek czy jakoś tak, nie? słodki :)

A Masuska ten stanik mi doszedł MAMA BIANCA co linka dawałaś (85 B) - JEST ZAJEBIASZCZY :lol:
naprawde sliczny tylko cycuszki malusie jakies takie sie wydają :blush:

Tak, bigiel:) Pasuje mi on strasznie do mojego obrazka w łebku, mam taką wizję, tata, syn i piesek latają po podwórku, lub lepią bałwana, albo graja w piłkę:) Jak ja chcę mieć już mój domek skończony!!!:(

Mówisz cycuszki małe, a ja to wczoraj od roboli z Męża pracy usłyszałam, że widać że matka karmiąca:P

A jeśli nawet Różyczko najstarsza jesteś, to i tak jedna z najfajniejszych:) A i jesteś jak by nie było naj, a nie tak jak ja tylko średniaczek.

No własnie, bo wszyscy gapia sie matkom karmiącym na cycki :angry: wkurza mnie to...
moze gdyby mówili mi tak jak Tobie to by az tak nie wkurzało ale ja ciągle od kogos słyszę - OJEJ ALE TY MASZ MAŁE PIERSI :S No mam jakie mam, dziecko najedzone póki co, a ludzie z niedowierzania, az kręca głowa, ze takie małe a mleka pod dostatkiem

Rozyczko ja tez mammalutkie!!!!!!!! zawsze mnie pocieszali ze urosna i co i dupa blada nie urosly,mam malusie ,ale juz chyba sie do nich przyzwyczailam,tylko zauwazylam ze po moim ciaglym chudnieciu i tyciu stracily jedrnosc,znacie na to jakies sposoby????

13 lata 3 miesiąc temu #200402 przez przyszla_mama
Paulinka, systenatycznie masuj jakims specyfikiem, ja z mojego doswiadczenia widze (to samo mi powiedziala kosmetyczka) ze nie wazne jakim, aby regularnie, nie musi byc najdrozszy, bo czesto te najdrozsze to jedno wielkie g..
polewanie woda ciepla i zimna na zmiane jak bierzesz prysznic
no i cwiczenia, wpisz w google: cwiczenia na ladny biust.

a teraz pytanie do Was, czemu ja to wszystko wiem i nie korzystam z tego?? :laugh: alez len ze mnie :)

13 lata 3 miesiąc temu #200404 przez paulinka
chyba przyszlam za wczesnie bo mamusie spia:(

wiecie co dziewczynki,jak sie tak poczyta o problemach,zmaganiach itp to czlowiek wie ze nie jest sam w swoich rozterkach itp,

Lucy faceci nas nie rozumieja,ja jak kiedys zlapalam mojego na ogladaniu tych filmow,to az mi serducho zamarlo! Wiecie bo zaraz pomyslalam sobie,ze moze ja go nie podniecam na tyle,czy moze ze wzg tych moich malych cycuchow? no i bylo mi z tym bardzo zle,ale narazie nie widze zeb ogladal,a jednak odczepic sie ode mnie nie mogl ostatnio hihih ,nie wiem jak do tego podchodzic,tzn do ichnego ogladania,jak byalam nastka to razem dla urozmaicenia ogladalismy,ale chyba teraz jestem za stara hehehe

A co do fryzur to tez to przechodzilam,tekst mojego: ty zawsze wygladasz tak samo!!!!!! no i co tu robic hehhe

Mnie dziwi jedno,jak kobieta jest ok,w domu nadskakuje stara sie itp,to oni uwagi nie zwracaja na nas,ale jak zaczyna cos sie dziac,np kolo nie ktos sie kreci to zaraz odzywa sie w nich rycerz i zaczynaja szalec,zabiegac,okazywac zazdrosc itp,to co mozna z tego wywnioskowac? ze jak juz nas zdoaeda,mieszkaja nami to osiadaja na laurach i maja w dupc.

13 lata 3 miesiąc temu #200405 przez paulinka
przyszla_mama napisał:

Paulinka, systenatycznie masuj jakims specyfikiem, ja z mojego doswiadczenia widze (to samo mi powiedziala kosmetyczka) ze nie wazne jakim, aby regularnie, nie musi byc najdrozszy, bo czesto te najdrozsze to jedno wielkie g..
polewanie woda ciepla i zimna na zmiane jak bierzesz prysznic
no i cwiczenia, wpisz w google: cwiczenia na ladny biust.

a teraz pytanie do Was, czemu ja to wszystko wiem i nie korzystam z tego?? :laugh: alez len ze mnie :)

Hej przyszla-mamusiu:))) milo cie widziec:)

ja tez to wszystko wiem i niekorzystam heheh kiedys uzywalam zwyklej olivki z ziaji i zelu z tej samej firmy,na cellulit,do tego codziennie cwiczylam 30min ale codziennie i wiecie co!!!!! w zyciu nie mialam tak fajnych nog i cialka!!! wiem ze wystarczy 30 min dziennie regularnosc a nie robie tego,no leniwiec ze mnie straszny niedlugo zarosne tak jak one hehehhe
ale to sa dziwne zwierzaki te leniwce takie leniwe ze zarastja grzybami i jakimis roslinkami heheh

o

13 lata 3 miesiąc temu #200417 przez Rika
Oposek ja staram się raz na 2 miesiące gdzieś tak chodzić na ważenie a ogólnie u nas nic się nie dzieje to przychodnię omijam szerokim łukiem :)Teraz Zuzę zabieram ze sobą jak jadę z Olą ale to tak tylko do roku. Bo jak Ola skończy rok to zobaczą nas na Zuzi bilansie dwulatka, Oli roczniaka i tyle nas będą widzieli :)

Przyszła_mama sobie lata Oooo zbiera nektar dziś na kwiatach.... a Pan Gucio w tulipanie czeka sobie na śniadanie :D

No to pa :)

13 lata 3 miesiąc temu #200420 przez masuska
Miałam wszystkim po kolei odpisać, ale Paulinka mnie rozłożyła na łopatki!

Sposób na jędrność? Zgasić światło ;)

Później odpiszę reszcie, bo synek woła:)

13 lata 3 miesiąc temu #200421 przez paulinka
masuska napisał:

Miałam wszystkim po kolei odpisać, ale Paulinka mnie rozłożyła na łopatki!

Sposób na jędrność? Zgasić światło ;)

Później odpiszę reszcie, bo synek woła:)

hahahhaha no dobry pomysl zgasic swiatlo hihihh,ja zawsze staram sie przy swietle zze swieczek :blush: no bo wtedy cialko ma taki ladny blask hihiih a przy normalnym to takie blade hehehhe, samopoczuce calkiem inne i jakos tak odwazniej hihi

13 lata 3 miesiąc temu #200462 przez masuska
NO to piszę:)

Oposku aukcja leżaczka-huśtawki jeszcze trwa, ale już osiągnęła cenę za którą chciałam go sprzedać, może jeszcze ktoś podbije, to sprzedam z zyskiem:)

Różyczko, a mnie tak chce się słodkiego, mama i teściowa pieką ciasta, będą 4 blachy i tort, plus mama zrobiła rurki. A ja wcinam tylko batony, bo mi nie chcą dać spróbowac.
A gorset wygodny:) Też tak myślę, jestem zadowolona, ale mógłby być mniejszy. Jakos nie jestem zadowolona z rozmiaru.

A muszę sie pochwalić, założyłam wczoraj spodnie sprzed ciąży, jeszcze nie moje najmniejsze, ale już prawie, mimo że waga marna, to dupsko mniejsze:)

Oposku, mój Małż też długo pracuje, zdarza się czasem że muszę sama Młodego kąpać, a chciałam tą przyjemność Mężowi zostawić. No na jesień zacznie się gorszy sezon, więc i wcześniej będzie kończył.

AniuW, może się naprawi? Piotrek czasami też miewa gorsze dni. Boję się co to będzie jutro...

A i w końcu Małż zauważył włoski, jak mu powiedziałam że wszyscy chwalili mój wygląd na mieście. Na każdym przejściu dla pieszych ustępowali mi kierowcy pierwszeństwa i chętnie (z własnej inicjatywy) obcy mężczyźni pomagali mi wnosić wózek po schodach.

Rika gratuluję uśmiechu. Piotrek podśmiechujki sobie urządza na głos, ale to nie jest jeszcze taki konkretny śmiech, najczęściej jak go po stópkach całuję:)

A ta z rejestracji to jakaś idiotka, nie jestem zwolenniczką karmienia w miejscach publicznych, ale i uwagi bym nie zwróciła.

NO to Piotr śpi, odpisałam do Was kochane, więc biorę sie za sprzątanie, a tak misię nie chce:( Mąż powinien nie długo wrócić, to się zajmie synkiem, a jak coś to i mi pomoże:)

Myślę że jeszcze was nawiedzę. Mam taką nadzieję.

Jak to pewna dobra kobitka (Różyczka) mi kiedyś napisała, że takie pisanie to jest tak jak wypicie z Wami kawy:)

Lucy na TVNie, jest o ślubach.

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

13 lata 3 miesiąc temu #200481 przez masuska
Ale ja sprzątam, fiu fiu... aż się kurzy:P od tego siedzenia przed kompem

Dziękuję dziewczyny za help w sprawie tuszu. Wygrzebałam w googlach taki:
allegro.pl/loreal-telescopic-mascara-tus...ack-i1822367632.html

Bardzo polecają go na forach z kosmetykami Telescopic Carbon black, albo Telescopic złoty, a cena malutka:) Kupię sobie go, jak najszybciej.

13 lata 3 miesiąc temu #200489 przez różyczka
Paulinko wpadaj na ciacho :) w ogole wszystkie Was zapraszam :)
Bedzie mi troche raźniej bo tak sama siedze :(
Małż w pracy jak zwykle... ostatnio od rana do nocy, niby tyle ma pracy, a potem jak wraca to je kolacje przed tv i zasypia na kanapie z twarzą w talerzu :( - i to jest jednoczesnie odpowiedź na Twoje pytanie Przyszła_mamo.
Smutno tak bo też - tak jak piszesz Masuska- miały być kąpiele z tatusiem a tu dziecko taty w ogoel nie widuje bo rano jak on wychdozi to spi a jak wraca to tez albo śpi albo zasypia właśnie i zanim on zje (bo pada z głodu zawsze) to ona juz chrapie. A ostatnio nawet jak sie budziła Niunia wczesniej przed jego wyjsciem do pracy to on spał na kanapie, rano jak sie zbudził robił sobie kawe i oglądał oczywiscie tv (ciągle to samo - jakies skróty meczy itp.)i nawet nie wszedł do naszej sypialni sie przywitać, zobaczyć jakie Młoda uśmiechy z rana rozdaje, tylko ubierał sie do pracy i wychodził,no nic go nie interesuje, nie wiem czy go znudziło już tacierzyństwo czy jak? Troche szybko chyba...:(
Albo naprawde jest tak przepracowany, albo ma depresje poporodową :blink:

sorry, ze tak smuce z rana.

Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...

13 lata 3 miesiąc temu #200497 przez różyczka
Co do gorestu Masuska - to jak MNIEJSZY??!! Ja go ledwo wcisnęłam na siebie :S i to na te ostatnie haftki! a dół to mi sie tak wciska w sadełko, ze masakra :S

Rika bez komentarza to w przychodni....

a teraz sobie dalej posmuce...moje duże dziecko też nieobecne i ma w doopie mamusie i siostrzyczke bo już drugi dzień z rzędu w stadninie siedzi, albo po szkole do nocy, albo od rana do nocy (tak jak dziś czy jutro) :( bożeeeee jak mi smutno dzisiaj...
moze mam zespół napiecia przedmiesiączkowego? :silly:

13 lata 3 miesiąc temu #200498 przez Rika
Różyczko to wychodzi że mój też ma depresję poporodową która trwa od Zuzi urodzin ale po urodzeniu Oli jest gorzej. Ale mam to gdzieś po prostu, przestałam się tym przejmować i już nie usprawiedliwiam go że ciężko pracuje od rana do nocy bo mam dość po prostu bo usprawiedliwiałam go też przed sobą a nawet jak ma weekend to niestety jak nie ma nic na górze do roboty to łazi po domu i sam nie wie czego chce... szkoda gadać. nie ma czasu on na dzieci.

13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #200502 przez różyczka
Rika napisał:

Różyczko to wychodzi że mój też ma depresję poporodową która trwa od Zuzi urodzin ale po urodzeniu Oli jest gorzej. Ale mam to gdzieś po prostu, przestałam się tym przejmować i już nie usprawiedliwiam go że ciężko pracuje od rana do nocy bo mam dość po prostu bo usprawiedliwiałam go też przed sobą a nawet jak ma weekend to niestety jak nie ma nic na górze do roboty to łazi po domu i sam nie wie czego chce... szkoda gadać. nie ma czasu on na dzieci.

no dokładnie :ohmy: w weekend snuje sie po domu albo wynajduje pretesty zeby pojechac gdzie np. 3 razy po zakupy bo ciagle cos mu sie przypomina, ze nie kupił :S

13 lata 3 miesiąc temu #200518 przez różyczka
No więc Rika ja tez już mam dosyć tłumaczenia go, ze praca itd. A najbardziej mi smutno, ze woli spac na kanapie i nie moge tego skumac bo Młoda w nocy nie płacze więc nie chodzi o wysypianie się, zresztą on na tej kanapie i tak spi przy właczonym i to wcale nie cicho telewizorze :dry:
Nawet nie chce mi sie już pisac o tym, ze ciągle o wszystko co do zrobienia w domu musze prosić bo sam sie nie domysli, ze trzeba wynieśc śmieci, wywiesić pranie czy cokolwiek - WSZYTKO JAKOS DZIWNYM TRAFEM MA SIE ZROBIC SAMO :angry:
ee do doopy z tymi chłopami...

Aniu dawaj Dominika, ja sie pobawie w zaklinaczke dzieci a Rice dam Bianke na przeszkolenie żeby tak samo przesypiała całe noce jak Ola :blink: bardzo Ci tego zazdroszcze Rika :)

Oposku ciasto bylo pyszne ale...po tej mieszance maku i sliwek Młoda chyba boli brzuszek :dry: kreci sie dzis jakos tak, wije, nie płacze ale kupy nie zrobiła o tej porze co zawsze:dry: Myśle, ze to moze być przez to ciasto - przepis był z przypadkowej gazety, poprostu ładnie na zdjeciu wygladało a ja jem oczami :)
Za to tu masz sparwdzone przepisy www.durszlak.pl , codziennie nowe, babki robią a potem opisują i fotografują i polecaja i pisza jak zrobiły krok po kroku, zdjecia sa czasem takie, ze język do .... ucieka :silly: ja codzinnie tam zagladam jak nie wiem co na obiad wymyslić albo co upiec. Polecam :)

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka