BezpiecznaCiaza112023

Lipiec 2011 nalezy do Nas

13 lata 3 miesiąc temu #200526 przez różyczka
Gdzie sa wszyscy?? :( :(
Rika teraz Cie rozumiem...przyszłam a wszystkie polazły :(
bede płakać :(

Nudze sie jak mops, Bianka spi, kot spi, stary w pracy, nastolatka na koniach, pogoda do kitu....

ide robić obiad w takim razie :P

Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

13 lata 3 miesiąc temu #200537 przez Rika
Ha ha ha Różyczko a gdzie Ci ten języczek ucieka jak patrzysz na te ciasta??? :laugh:

Ja też się cieszę ze moja Ola przesypia noce :) dawaj Biankę do mnie to Ola ją nauczy :D gorzej będzie jak Zuzia zacznie ją szkolić tak jak Olę... będzie ciężko :)

13 lata 3 miesiąc temu #200545 przez różyczka
Rika napisał:

Ha ha ha Różyczko a gdzie Ci ten języczek ucieka jak patrzysz na te ciasta??? :laugh:

Ja też się cieszę ze moja Ola przesypia noce :) dawaj Biankę do mnie to Ola ją nauczy :D gorzej będzie jak Zuzia zacznie ją szkolić tak jak Olę... będzie ciężko :)

a nie powiem :silly:

A Masuska to sobie poje jutro, taka to ma dobrze :)

też bym chciala do fryzjera i takie pasemka jak Masuska ładne mieć ale jak tu wycyrklować z karmieniem :unsure:

Rika ten link do ubrań co dałaś to wszystkie tam są na takie laski zgrabne jak Ty a nie na takie jak ja teraz :(
Ide poszukać czegoś luźniejszego w brzuchu na all bo nie moge już na niego patrzeć :angry:

13 lata 3 miesiąc temu #200562 przez Rika

13 lata 3 miesiąc temu #200569 przez paulinka
eh z tymi facetami,z nimi zle i bez nich tez://

u nas tez non stop tv,i komputer, kiedys sie starali a teraz?

Kamilka24 napiesz jak dzidzia czy dalej tak cierpi i czy zrobilas ten masazyk?

uciekam laseczki, u nas w uk dzisiaj lato az zal w domu siedziec :))))) b

buziaczki:***

p.s. przepraszam bo zauwazylam ze mnostwo slow przekrecam ,ale spiesze sie i zawsze jakos tak krzywo w klawiaturke postukam hihih

13 lata 3 miesiąc temu #200581 przez Oposek
Rika Różyczka dobrze Was rozumiem...Mój mąż przy dziecku nie robi prawie nic. Woli posprzątać niż się nic zająć. Radzimy sobie sami i od urodzenia synka nie zostawiłam Go z nikim nawet na moment. Wczoraj byłam megarozżalona i miałam doła, dziś jest już lepiej. Trochę odpoczęłam.
Od rana przez półtorej godziny próbowałam złapać mocz małego do analizy, wcale to niełatwe się okazało :blink: A potem byliśmy na badaniu krwi, pobrali Mu dwie wielkie próbówki,(na 10 badań), a On nawet nie jęknął :ohmy: Byłam w szoku, bo trochę się obawiałam, jak to będzie. No i kończę kompletowanie wyprawki na jesień, jeszcze jakieś pajace muszę kupić, bo mam dwa tyko o rozmiar większe. Drogie to wszystko jak cholera.
A na pocieszenie po wczorajszej chandrze zrobiłam sobie dobrą kawkę w nowym ekspresie:)

Różyczka ja mam dokładnie taki sam problem z fryzjerem/karmieniem! ostatnio myślałam, że wezmę synka, postawię w nosidełku obok fotela, a jak będzie głodny to wyciągnę cyca i tyle. Ale nie chce, żeby się nawąchał tych farb wszystkich...

13 lata 3 miesiąc temu #200583 przez różyczka
Dziekuje Rika za linki :) ceny powalają! ja sie od Was nauczułam na allegro kupowac i teraz ciągle jakies paczki listonosz musi dźwigać. No i mam kłopot troche bo kupuje przez konto męża, więc on ciągle dostaje mail na poczte co kupiłam, za ile itd.
Ja kiedyś dawno temu zalożylam sobie konto tylko, ze w ogóle z niego nie korzystalam i teraz za diabła nie pamietam ani loginu ani hasła. a jak chciałam nowe założyć to oni, ze na taki mail już jest założone :dry: no a maila nie chce już zmieniac bo uzywam go od lat.
Wiesz moze jak mozna odzyskac login i hasło z allegro?

Rika mi nie chodziło o rozmiary tylko o fasony, bo ja najlapeij teraz wygladam w ciązowych tunikach niestety przez ten kałdun z przodu B)

13 lata 3 miesiąc temu #200590 przez masuska
Różyczko to i mój ma początki depresji poporodowej, bo coraz mniej go w domu. A na początku to odgonić go od małego nie mogłam. Ale muszę powiedzieć że zawsze jest buziaczek na dzień dobry i dla mnie i małego (jak nie śpi). A z tym jeżdżeniem w weekend to mój ma tak sam, a bo to, a bo tamto... to mnie wnerwia. Powiedziałam że "jak nie chce spędzać czasu z nami, to niech sobie robi co chce, ale ja na jego miejscu bym korzystała jak mogę z możliwości spędzenia czasu z synem, że on co chwila się zmienia i go i tak dużo omija." No i trochę sie wkurzył, że mu tak na psychę wjechałam, ale czasem trzeba. Najważniejsze że jego koledzy stwierdzili że nie lubią takiego tatuśka, bo nawet z nimi piwa nie wypije:P

Pas myślę że mógłby być mniejszy, zapinam się na ostatni (tj. więcej już ścisnąć się nie ma jak) i brzuch nadal jest, no ale lepiej wygląda:P

Różyczko chętnie i Tobie Piotra podrzucę, bo dziś w dzień spał mi tylko pół godziny, a samo się nie sprzątnie:( Właśnie przed chwilą padł, dosłownie:(

Różyczko, ja dałam Mężowi butlę i musiał dać sobie radę. Piotr dostał MM i nie narzekał:) A ja sobie na spokojnie robiłam włoski:)
A jeść to nie wiem czy będę jutro jadła. Jak będę miała taki sajgon z Piotrem jak dziś to wymięknę:(

Ale Oposek mi przypomniała. Kupiłam Piotrowi wczoraj w szmateksie taki kombinezon fajny, jesienny:) Jak wyschnie to zrobię zdjęcia i Wam pokarzę, jest rewelacyjny:)

13 lata 3 miesiąc temu #200592 przez Rika
Różyczko to tak jak ja, miałam założone konto ale z niego nie korzystałam i zapomniałam wszystko ale musiałam odzyskać hasło i login bo mąż denerwował się że jak coś licytuje to wszystkie maile on ma w poczcie i jest ich seki i powiedział że jak będę licytować to ze swojego konta a jak na "kup teraz" to z jego...
Nie pamiętam jak odzyskałam hasło i login. Zaraz pokombinuję i Ci podeślę.

13 lata 3 miesiąc temu #200593 przez masuska
Rika, ale mnie się to podoba:
allegro.pl/17p007-nowe-trendy-modny-asym...-42-i1801231295.html

Zajebiaszcze, no ale za gruba jestem:(

13 lata 3 miesiąc temu #200595 przez Rika
Ale dureń ze mnie :) Różyczko na stronie gdzie trzeba się zalogować i podać login i hasło to niżej niebieskimi literami jest pytanie "nie pamiętasz hasła?" kliknij w to, przekieruje Cię do strony gdzie masz podać e-mail a później do kolejnej strony gdzie masz odpowiedzieć na pytanie, podać kod pocztowy i wysyłają ci link na maila żeby zrobi nowe hasło :)

A co do ubrań to pełno jest tam takich fajnych bluzek i tunik, które na pewno zakryją Twoją "oponkę" :)
Co do oponki, nie martwcie się dziewczyny, przynajmniej jak ktoś nas rzuci na głęboką wodę to nie utoniemy :D

Później będę teraz mam zapierdziel na 102 :D

13 lata 3 miesiąc temu #200597 przez aniaw
Cześć dziewuszki :)

Wszystkiego naj Rika dla Oli z okazji 3mcy :kiss:

Mattko jak ten czas leci i już 3 miechy minęły niewiadomo kiedy :ohmy: :)

A ja dziś kupiłam butki jesienne dla Szymonka i 2 czapeczki dla niego po okazyjnej cenie i jestem happy :)

A ja jestem uzależniona od strony gumtree szczególnie od działu wymiana :lol:
Wymieniam się tam z różnymi ludzikami na róźne rzeczy :)
Dziś wymieniłam ubranka malutkie Szymonkowo/Dominikowe na nowe kosmetyki dla mnie :lol:

Rika ciuszki super i po okazyjnej cenie ale niestety mam tak jak Różyczka, że bez gorsetu brzuszek widać i trzeba coś w innym fasonie ;)

Różyczko faceci tak mają, że często trzeba mówić im dużymi literami co się w domku robi i w czym fajnie byłoby gdyby pomogli ;)
Ale dziś na mojego narzekać nie mogę, bo sam się wziął za sprzątanie kuchni(a jak on sprząta to na glanc a nie tak jak ja czasem tak z grubsza :blush: ) i w sypialni zrobił przemeblowanie, że teraz zupełnie inny pokój i wszystko jakoś bardziej funkcjonalne i jakoś więcej miejsca jest :)
A słodycze to wciąż moje mega uzależnienie :blush:
Chyba muszę się "zaszyć" np jakiegoś lizaka od Szymonka wszyje sobie pod skórę i ten cukier będzie pomału się uwalniał i nie będzie mnie tak ciągnęło do słodkiego :lol: :lol:
Różyczko niestety nie wiem jak odzyskać login i hasło z allegro bo mam ten sam problem, że zamawiam na konto mojego M ;) Ale ja bez problemu wchodzę na jego pocztę i tyle :P
Kontrolę przecież muszę mieć :P
Ale czasem jak mam jakieś wymyślne prośby co do zamówienia to piszę ze swojej poczty, bo po zakupie danej rzeczy masz często jawne dane kontaktowe sprzedawcy i nie jest problem z meilami.
Ale super byłoby gdyby któraś wiedziała jak to zrobić :)

Masuska podeślę Ci mojego M bo ma dziś sprzątającą fazę i właśnie odkurza pokój i mi przeszkadza w siedzeniu przy kompie bo nogi muszę do góry podnosić :angry: :)

Rozumiem Was dziewczyny, że Wy w większości teraz same w domku i wszystko musicie robić przy maluchach a mąż późno do domu wraca i taki mało pomocny :dry:
Ja przy Szymonku też czułąm się strasznie samotna chociaż mój M wracał i starał się mi to wynagrodzić i pomagał przy wszystkim...
Teraz przy Małym M ma różne fazy: albo nie pomaga w ogóle, nie przewija, nie kąpie nic, albo nachodzi go coś, że garnie się do wszystkiego i mnie odciąża i mogę iść się przespać :)
W ogóle jakbym miała dwóch facetów normalnie :) Może ma jakąś schizofrenię :unsure: :lol:

13 lata 3 miesiąc temu #200632 przez Rika

13 lata 3 miesiąc temu #200648 przez różyczka
masuska napisał:

Rika, ale mnie się to podoba:
allegro.pl/17p007-nowe-trendy-modny-asym...-42-i1801231295.html

Zajebiaszcze, no ale za gruba jestem:(

Jezuuu no mi się tez ta tunika straaaasznie podoba ale to samo co u Ciebie :(

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka