BezpiecznaCiaza112023

Lipiec 2011 nalezy do Nas

13 lata 3 miesiąc temu #199682 przez Oposek
Ania W Dominiczek śliczny. I zawsze ma taki pogodny wyraz buźki. Chyba po mamusi? :)

Aska27 ten czas tak szybko leci, że aż mi momentami szkoda... Dopiero co pakowałam ubranka do szpitala, a teraz już leżą w szafie za małe... Szkoda, że dzieci tak szybko rosną;)

Rika ja tam chciałabym, żeby mój brzuch tak wyglądał przed porodem, jak Twój teraz! ;) A sesja fantastyczna, ja też mam trochę takich głupawych zdjęć;)

Masuska no właśnie Kochana, kto Cię wkurzył?

Dziewczyny, znacie krowi placek? To firma za pośrednictwem której można wysłać komuś krowi obornik w pudełku;) Dla nielubianej teściowej- idealne:) Dopiero dziś o tym usłyszałam i wymiękłam, ale może to tylko ja jestem taka zacofana...

Dziewczyny, jaki rozmiar ubranek noszą Wasze dzieci? bo ja mam takie poczucie, że Filip jakoś wolho rośnie.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #199683 przez Rika
.

13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #199684 przez przyszla_mama
....

13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #199701 przez aska27
przyszla_mamo trzymam za Was kciuki i mocno ściskam.

13 lata 3 miesiąc temu #199723 przez różyczka
Oposku z tym krowim plackiem to pierwsze słysze ale zapamiętam :lol:
Moja Bianka nosi ubranka 62 i 68 ale te 62 sa juz na wcisk i czekam własnie na paczkę z allegro bodziaków i półspiochów 68 bo już przejde ca lkowiecie na ten rozmiar. Pieluszki nosi pampers 3.

Rika :lol: :lol: :lol: :lol:
fajnei tak sie pośmiac z rana :laugh:

Przyszłą_mamo :kiss: :kiss: :kiss:

A moja mała czarownica obudziła sie do jedzonka dziś w nocy tylko RAZ!!! :lol: :lol:
Zjadła po kąpieli 19.30....poszła spać o 20................o 2.30 jedzonko..........a o 6.30 pobudka na jedzonko i myslałam, ze to już dzien dla niej ale ona pospała az do 9 :lol:
Boże jaka jestem happyy :laugh:

A hoborr Wam jak dziś poszło?

Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...

13 lata 3 miesiąc temu #199728 przez przyszla_mama
dzieki asiu :*

troche mnie ponioslo rano, przepraszam

ale wiecie, noc, niedospanie, milion mysli i czasami tak sie robi...

caluje, milego dnia:*

13 lata 3 miesiąc temu #199742 przez różyczka
Ogladam własnie tvn i patrze na młoda kobitke, założycielke restauracjo/piekarnio/kawiarni na miejscu sklepu rybnego, który tam był od zawsze. A na filmie PEŁNO ludzi w środku je chleby z jakimiś dźemami, gada, pije kawe....i tak sobie myśle, że miałabym ochote posiedzieć tam teraz...i...ze....chciałabym być włascicielką takiego miejsca :)

Przyszła_mamo wybacz, ze sie nie odniosłam do Twoich słów z dziś rano (przesłałam jedynie buziaki) ale te słowa sa takie....wzniosłe a ja jestem dziś tak...przyziemnie przytłoczona róznymi sprawami :( między innymi damsko-męskimi...

13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #199744 przez różyczka
PONAWIAM PYTANIE:
Czy ktos wie jak ukryc częsc posta tak, zeby nie mogły przeczytać tej treści osoby niezarejestrowane/zalogowane???

widziałam, ze kobitki na innych watkach tak robią...

13 lata 3 miesiąc temu #199745 przez aska27
różyczko co za grzeczne dziecko :laugh: Bianeczka pozwoliła się mamusi wyspać..no..no ;) ech... Mikołajowi daleko do niej ;)

13 lata 3 miesiąc temu #199752 przez aska27
różyczko w sumie nie wiem ..ale moze spróbuj tak: pisząc wiadomość u góry masz przycisk hmm.. takie dwa ludziki hihi najpierw masz kolor czcionki, potem spoiler, no i przycisk "ukryty tekst"..moze tak?! :unsure:

13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #199756 przez różyczka
aska27 napisał:

różyczko w sumie nie wiem ..ale moze spróbuj tak: pisząc wiadomość u góry masz przycisk hmm.. takie dwa ludziki hihi najpierw masz kolor czcionki, potem spoiler, no i przycisk "ukryty tekst"..moze tak?! :unsure:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Bożeeee Aska jakie to proste się okazało!! :laugh: DZIĘKI SERDECZNE :kiss:

13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #199767 przez różyczka
aska27 napisał:

różyczko co za grzeczne dziecko :laugh: Bianeczka pozwoliła się mamusi wyspać..no..no ;) ech... Mikołajowi daleko do niej ;)

Aska dosyć długo Ciebie tu nie było więc nie wiem czy czytałas, apropo "grzeczne dziecko" to nie było tak od poczatku, jest tak od kiedy przeczytałam książkę, którą mam w podpisie pod avatarkiem. Nie pisze już tu jej tytułu poraz "enty" bo mnie dziecwzyny zjedzą :laugh: Jak ją zaczełam czytac to zmieniłam całkowiecie podejście od Bianki i ona stała się aniołem - DOSŁOWNIE :) Ja tą ksiązke tu zachwalałam milion razy dziewczynom-jak krejzolka jakaś-ale takie jest moje zdanie na jej temat.
Fakt fatem musiałm zmienić duzo. Bianka np. jest bardzo wrażliwa na rózne bodźce - hałas, intensywne zapachy z kuchni, ostre światło, to wszystko jej przeszadza zasnac np. Musiałam zdjac karuzele np. z łózeczka zeby spokojnie mogła w nim zasypiac, ściagam rolety żeby słonko jej nie świeciło bo nie lubi tego itd.... Niby takie proste rzeczy ale zmieniło się wiele w jej zachowaniu :)
Moze spróbuj poczytac tą ksiązkę? Ona nie kosztuje dużo na allegro. J ajuż w tej chwili chce sobie zmaówić nastepną tej autorki -JĘZYK DWULATKA

13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 2 miesiąc temu #199782 przez masuska
Cześć Dziewczynki.

Różyczko znalazłam fajne tuniczki, mogę coś podsunąć, a jaki rozmiar?
Faceci jeszcze nie są spostrzegawczy jeżeli chodzi o fryzury, makijaż, ciuszki. Mam nowy fryzek i nic mi mój Honey nie powiedział:(
W okularach bo bez makijażu.

Rika już Cię nie lubię! Maż 2kę dzieci i brzucha Ci mogę tylko pozazdrościć:( A jakie fotki:P Nudziło się:P

Różyczko, AniuW i Oposku od fryzjera wróciłam przed 22.00 Małż był wściekły bo nie mógł okiełznać Piotra i dobrze mu tak! A Wściekłam się, bo z fryzjerką byłam umówiona na 18tą, a tu młody nie dał mi nawet włosów umyć, a o pomalowaniu rzęs nawet nie wspomnę, a ten baran przyjechał sobie o 18:30, bo mamę spotkał i musiał ją oczywiście podrzucić do domu i oczywiście wstąpić na chwilę, bo oczywiście ja się nigdzie nie śpieszę i nikt na mnie nie czeka. Wrrr. Znów się wkurzyłam.
Różyczko patrząc na ten demotywator, to śmiem twierdzić że Piotr jest najzajebistrzy:)
:lol: :lol: :lol: [/hide]

Dzięki Kasiorek za info, tylko że ja do tesco mam ponad 50 km.

Wreszcie Oposek podsunął idealny pomysł na prezent:)

Rika MASAKRA tak długo wino otwierć!!! Już by mi się pić odechciało.

Przyszła_mamo ŚCISKAM MOCNO!!!!!

Różyczko jak sie chwalisz, to mi Piotr spał od 22 z minutami, do 6tej rano, czysty Pampers, ale ogromna ochota na cyca:) A i tak mi przesypia ostatnio noce i jak wstanie to jest 1,5 godziny zabawy i dopiero lulu.

Aśka jesteś genialna:)

13 lata 3 miesiąc temu #199795 przez różyczka
masuska napisał:

moda.allegro.pl/listing.php/search?categ...ange_attr=Poka%C5%BC

A ta mnie się podoba:) A jaka cena:)
moda.allegro.pl/motyl-bluzka-zachwycajac...ika-i1815335315.html

Osz kurde! jaka fajna :) no wiedziałam,zę moge na Ciebie liczyć :kiss:
Te Japan sa mega tanie tylko ta przesyłka 25 zł. I niezaleznie ile rzeczy sie u nich kupuje to do kazdej trzeba doliczyc przesyłke :dry:
no ale nic - MUSZE COŚ SOBIE KUPIĆ BO MAM MEGA DOLINE :(

Pasemka sliczne, zazdroszcze, a w ogole jakie Ty masz piekne usta :side:

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka