BezpiecznaCiaza112023

Lipiec 2011 nalezy do Nas

13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 2 miesiąc temu #198011 przez masuska
Właśnie i mnie tez można podać, szkoda że tak mało czasu zostało, bo bym na chrzciny zrobiła, a mam fajne zdjęcie Piotra:)
Skorzystałam z okazji żeby się pochwalić:P

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

13 lata 3 miesiąc temu #198012 przez różyczka
Przyszła_mamo ale śliczne zdjecie/obraz! :) 60 lat no no no...podziwiam szczerze! Bo ja bym po tylu latach to juz ubiła mojego chyba heheh :laugh: a moze po tylu latach to już się macha ręką na pierdoły, co?

Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...

13 lata 3 miesiąc temu #198013 przez przyszla_mama
Rozyczko, jak mnie pochwalilas to jeszcze wiekszego ci smaku zrobie, a co:P :)
Boze jakby sie dziadkowie dowiedzieli ze puszczam ich wizerunki do netu to nie wiem co by powiedzieli :)

www.fotowieliczko.pl.tl/

pozniej przesle link do aukcji allegro, bo kurcze znalezc nie moge!!

13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 2 miesiąc temu #198015 przez różyczka
masuska napisał:

Właśnie i mnie tez można podać, szkoda że tak mało czasu zostało, bo bym na chrzciny zrobiła, a mam fajne zdjęcie Piotra:)

No przeciez on tu jak z reklamy ....yyyy..np. Nivea wygląda! :)

MÓJ ZIĘĆ! :lol: JA CHCE TAKIEGO ZIĘCIUNIA :lol: :lol:

Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...

13 lata 3 miesiąc temu #198020 przez przyszla_mama
masusko a kiedy masz chrzciny? bo wyobrazcie sobie ja zamowilam te portrety, opisalam co chce itd i ten Pan w kilka dni je zrobil, rozumiecie?? i juz mam w domu :)
wyglada na solidnego artyste jesli mozna tak okreslic :)

tylko masusko moze zostaw ten pomysl sobie na pozniej :)

bo wiecie co ja wymyslilam? za niecaly rok mamy wesele u przyjaciol, mialam dac im kase ale pomyslalam ze poprosze tego Pana o portret prawdziwy malowany farba olejna, taki wypas!:) tylko wczesniej poprosze o zdjecie ktore bardzo lubia i ktore jakies fajne wspomnienia przynosi :) na pewno w szoku beda nie?:) ja bym byla zachwycona gdyby mi ktos taki prezent dal :)

a masusko zdjecie piekne, jakby co pisz do tego Pana on odpowiada w tym samym dniu, maksymalnie dzien pozniej. juz widze ze zdjecie super jakosci :) anie wolalabys portretu waszej trojki ?:)

13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #198026 przez przyszla_mama
laseczki. zalaczam tylko na chwile i likwiduje, bo ja jeszcze nie dalam moim przyjaciolom tego preentu a wy pierwsze go widzicie! no ja oszalalam:) ale spojrzcie jaki prezent im zrobilam na pierwsze urodziny tej o to malej calineczki, ktore ma na imie Rozyczko nie inaczej jak BLANKA :):) pamietasz pisalam ci kiedys na samym poczatku jak zastanawialas sie nad wyborem imienia, ze mam przyjaciolke ktora ma coreczke o tym imieniu:)

aaaa dziewczyny pan dal mi upust kilkanascie procent bo dwie prace zamowilam! :laugh:

taki portret jak ja wam pokazuje 60 zl kosztuje i to byl taki formatt yyyy dwa razy jak a4, duzy, jaki to format, a 3 prawda??:d ale ja glupia :d a4 kosztuje 40 zl, a taki jeszcze mniejszy 20 zl. to wam podalam szczegoly :d

a i jezeli bedziecie kiedykolwiek zamawialy powiedzcie ze ja polecilam, czyli Katarzyna Łukaszuk, moze nam bedzie znizki wieksze dawal :)
Załączniki:

13 lata 3 miesiąc temu #198028 przez przyszla_mama
ps lasencje ale spojrzcie jeszcze na inne oferty zeby nie bylo ze zmuszam, bo teraz jak patrze to mnostwo takich na allegro! ja w zyciu nie wpadlam ze cos takiego przez allegro artysci oferuja! ale czasy ciezkie 3ba sobie radzic.
widzialam tez ze karykature mozna zrobic

allegro.pl/listing.php/search?sg=0&string=karykatura

no sluchajcie bomba pomysl co? :laugh: dla kogos z dystansem oczywiscie :)

ja na pewno portrety u TEGO Pana bede zamawiaac, bo mialam z nim super kontakt, ma talent, widac ze szanuje ludzi, bardzo mi sie z nim fajnie wspolpracowalo.

13 lata 3 miesiąc temu #198034 przez Lucy
Masuska cenkju za kodzik,czekam na link aktywacyjny i czekam i czekam...
Do kiedy ten kod jest wazny? I ile kosztuja chusteczki z kodem?

Ja też chce namiary Przyszła_mamo!

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=30096

13 lata 3 miesiąc temu #198036 przez przyszla_mama
Rozyczka, masuska, dajcie cynk jak obejrzycie bo chce zdjecie przyjaciol wykasowac na razie.

Przyszła_mamo ale śliczne zdjecie/obraz! 60 lat no no no...podziwiam szczerze! Bo ja bym po tylu latach to juz ubiła mojego chyba heheh a moze po tylu latach to już się macha ręką na pierdoły, co?

rozyczko, nie nie da sie machanac reka :) dziadkowie tak sie kloca czasami i wrzeszcza ze dom caly sie trzesie :lol: :lol: mama wbiega na gore i mowi: cos sie stalo czy sie tylko klocicie? babcia: nic sie nie stalo klocimy sie tylko, na co mama: aha, to ok, kloccie sie dalej :lol: :lol: :lol: dalej sie wkurzaja na siebie, dalej musze isc na kompromisy, dalej sie kochaja troszcza o siebie i mysle ze nie wyobrazaja sobie zycia bez siebie, chociaz zadne otwarcie sie do tego nie przyzna :) sa cudownym malzenstwem, moim autorytetem, maja 4 dzieci, kilkanascioro wnuczat, prawnukow jak na razie chyba z 8, juz nawet nie wiem :) przeszli mase ciezkich chwil, mieli duzo problemow, dramatow zyciowych malych i duzych ale wszystkie przeszli i do dzis sa razem :)

13 lata 3 miesiąc temu #198040 przez przyszla_mama

13 lata 3 miesiąc temu #198047 przez masuska
Rózyczko mówisz i masz:) Zięciunio jak talala:) Tylko wiesz co, ostatnio myślałam jaką ja będe teściową... wrrr, aż mnie ciarki przeszły:P

Przyszła_mamo w ta niedzielę są chrzciny i pierwsza rocznica naszego ślubu, ale tak sobie pomyślałam może na święta Bożego Narodzenia, zrobić taki obraz dla Prababci:) Ale by się cieszyła:)

Zdjęcia sama obrabiam ostatnio i mi takie cuda wychodzą:) Sama sobie nie mogę uwierzyć, że taka talentna jestem:P

Lucy kody są ważne do końca trwania gazetki, teraz do 29.09

PRzyszła_mamo zdjęcie widziałam:) Super:)

13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #198067 przez aska27
hej Mamusie! Dawno mnie tutaj nie było (problemy z komp.)

Różyczko ŚLICZNY awatarek! :kiss:

Masuska piękne zdjecie Piotrusia!

W skrócie napiszę co u nas :)
Mikołaj jest już po szczepieniach, badaniach... wczoraj byliśmy u ortopedy, nakazane mamy pieluszkowanie na noc, muszę tylko uszyć wkład. Poza tym jesteśmy juz o chrzcinach :) ze względu na humory mojej małej Głodomorry zamówiliśmy oddzielną mszę i tak jak się spodziewaliśmy Mikołaj dopomniał się butli :laugh: poza tym przez cały czas śmiał się i rozmawiał ;) ..aaa.. przy polaniu wodą święconą oczywiście nakrzyczał na księdza ;)

:kiss:
Załączniki:

13 lata 3 miesiąc temu #198087 przez przyszla_mama

Przyszła_mamo w ta niedzielę są chrzciny i pierwsza rocznica naszego ślubu, ale tak sobie pomyślałam może na święta Bożego Narodzenia, zrobić taki obraz dla Prababci:) Ale by się cieszyła:)

no wlasnie, mysle ze lepiej tak na spokojnie..

a wiesz co ja masuska wymyslilam>? na swieta calej rodzinie sprawimy takie male obrazeczki, u tego Pana kosztuje po 20 zl, dla kazdegoi wymysle jakis fajny malu portrecik i do tego dokupie slodycze. ja niestetety jestem odpowiedzialna za robiebie prezentow calej rodzinie, dostaje na to kase, ale jest to czasem JEDNA WIELKA MEKA!!!!!!!!

dlatego w tym roku nie zamierzam sie produkowac, biegac jak wariatka po rossmanach itp itd, zamowie wczesniej po portreciku do tego slodycze i juz

kto madry sie ucieszy, kto sie nie ucieszy to trudno, dostanie za rok skarpety i tyle :)

masuska, co w tyn tyg wyorzedaja fajnego w rossmanie? jakies pieluchy sa tansze? bo ja taka ciemna ze doszukac sie nie moge niczego dla dzieci z kosmetycznych rzeczy :S

Paulinko,
rozyczka na pewno nie miala nic zlego na mysli, dobrze mowi ze tam odnajdziesz sie lepiej bo tam sa tematy blizsze Tobie, my tu juz stare wygui jestesmy :):) narzekamy na zdrowie dzieciaczkow, na chlopow naszych :) i nie chcemy cie zrazic, bo wszystko musi przychodzic powolutku. musisz sie cieszyc z oczekiwania, wszelkie watpliwosci swoje rozwiewac a staraaczki wlasnie to robia :) oczywiscie mozesz z nami konwersowac ile tylko chcesz i zapraszamy serdecznie, bo dla nas bardzo milo ze wpadasz - to taki powiew swiezosci :) ale tam jednoczesnie mozesz tez zaczac sie udzielac bo mysle ze duzo owocnych rad dostaniesz i wsparcia - a to chyba jest ci potrzebne teraz. a my zapraszamy cie oczywiscie serdecznie i do nas! - na tyle ile poznalam rozyczke wiem ze o to jej chodzilo :)

13 lata 3 miesiąc temu #198119 przez masuska
Aska jak Cię długo nie było, śliczny Mikołaj, rośnie jak na drożdżach:) Też mi kazano pieluszkować, ale tego nie robię, popytałam innych lekarzy i poruszony był ten temat na forum, wyciągnęłam wnioski i sobie odpuściłam.

Przyszła_mamo, no my też z siostrą co już 2 lata z rządu robimy prezenty. Każdy się składa, a my kupujemy, no i jest to jedna wielka MĘKA!
A powiem wam jakie okazje będziemy mieć w przyszłym roku:
teścia 55 urodziny, teściowej 50, babci Męża 70, Piotra Roczek i Męża 30 urodziny. Same okrąglutkie:( I tak każdemu obraz z Piotrem:) To by było niezłe:)

A promocje to teraz nie ma nic ciekawego, oprócz tego kodu na chusteczki, to w sobotę będzie jeszcze kod na Sudocrem a tak to do 29.09 nic nie ma. Chyba że ktoś używa produktów Nivea do kąpieli, to są teraz po 9.99, a i szampon Johnsona 200ml jest po 4.70.

13 lata 3 miesiąc temu #198133 przez przyszla_mama

Przyszła_mamo, no my też z siostrą co już 2 lata z rządu robimy prezenty. Każdy się składa, a my kupujemy, no i jest to jedna wielka MĘKA!
A powiem wam jakie okazje będziemy mieć w przyszłym roku:
teścia 55 urodziny, teściowej 50, babci Męża 70, Piotra Roczek i Męża 30 urodziny. Same okrąglutkie:( I tak każdemu obraz z Piotrem:) To by było niezłe:)

swoja droga niezle swietowanie ci sie szykuje :):)

no pewnie.. jak ja cie rozumiem, ja sie tak wkurzam zeby wybrac kazdemu cos z czego bedzie zadowolony i zeby jeszcze bylo porownywalne jesli chodzi o cene! K.O.S.Z.M.A.R

Ja na pewno w te swieta nie bede w to sie bawic, nie mam czasu na takie rzeczy.a jak ktos ma czas i checi prosze bardzo, z radoscia odstapie tego zaszczytu :)

o widzisz, chusteczki popatrze, mialam nadzieje ze beda mieli pampersy jakies tanie albo mleko NAN. wiecie ile mlody zjada? w niecaly tydzien ogromna puche wieelka mleka NAN PRO, 800 G!! :laugh: :laugh:

ale dla mnie to najwieksza radosc, niech zajada ile chce, mama zarobi:):):) w koncu pracuje "azzzzz" 5 godzin w tygodniu hehehe :):):)

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka